מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
הראשון - T190P 2ms (עולה 770 ש"ח) השני - 933BW 5ms (עולה 713 ש"ח) הנטייה של היא לקחת את השני ולא בגלל שהוא זול יותר, אלא כי לראשון יש רזולוציה טבעית שקצת מפחידה אותי (1680X1050) ונדמה לי שקראתי איפשהוא שיש בעיתיות מסויימת עם גודל הכתב ברזולוציה כזאת ושהוא יוצא נורא קטן או משו כזה.. זה נכון? לשני אגב יש רזולוציה טבעית של 1440X900. יחס הניגודיות גם שונה ביניהם אך הוא לא ממש משמעותי עבורי.. אז מה אתם חושבים שעדיף? או שאולי כדאי לי בכלל ללכת על מסך 20" מדגם 2053BW 2ms שעולה רק 748 ש"ח (אבל שוב "בעיה" של רזולוציה כמו למסך ה-T..)? המסך אגב אמור להתחבר לכרטיס HD4670 ולהריץ משחקים קלים. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשבתי על אחד מאלו: Samsung 2243EWX http://www.skypc.co.il/pl_product~2243EWX~9~0.htm# ACER X223WBD 22" http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=4764 LG W2242T http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1102&CatCode=524 CHIMEI 228D http://www.kravitz.co.il/?CategoryID=336&ArticleID=801 מי הכי כדיי ?
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
אני צריך שולחן כתיבה, אבל אין לי מקום בחדר. לכן חשבתי להשתמש בשולחן המחשב גם לצורכי כתיבה. כדי שהיה לי מקום יש לי 2 אפשרויות: -לקנות מסך דק גדול ולתלות אותו על הקיר מאחורי השולחן (ואז הוא היה רחוק ממה שאני רגיל). -לקנות מסך קטן יותר וזרוע שתתחבר לקיר, וכל פעם שאני במחשב להזיז את המסך אלי (שזה בערך 3 פעמים ביום) האם זה שהמסך רחוק (כמטר) ואני צריך לקום בשביל להתקרב קרוב זה מפריע? האם היה לי נוח להזיז את הזרוע של המסך 3 פעמים ביום? מה לדעתכם עדיף? ואני צריך המלצה על כל אופציה - התקציב הוא עד 1500. השימושים - הכל, עם דגש על משחקים.
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
שלום לכולם , בעקרון אין לי דרישות מיוחדות , רק שיחזיק הרבה זמן לא ישרפו פיקסלים (או תקעו) ויהיה אפשר לנקות אותו... ושטקסט יראה טוב(שלא יהיה פאנל TN או משהו למרות שאני לא ממש מצליח למצוא את הפאנל של כל מסך או שאני מבין בזה אם זה יותר מדי חשוב)... עדיף אחד שאפשר לעלות ולהוריד בגובה אבל לא חובה. הכרטיס מסך שהוא יתחבר אליו הוא כנראה HD4870 של POWERCOLOR 512 מגה.. עדיף שיהיה בסקאי פיסי כי משם אני קונה. תודה רבה למי שיתן לי רמז למה לחפש
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל המלצות למסך 22 שישמש בעיקר לאינטרנט ומשחקים.. את הT220 כבר יש לי בבית במחשב נוסף ככה שאותו פחות או יותר אני כבר מכיר.. האם כדאי ללכת דווקא על הT220P או שיש אופציות אחרות ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 מסכי IPS הדל שקיים ונמכר בהצלחה ומחירו ירד לאחרונה או הLG שיצא ביולי... מחירם אמור להיות זהה ככה שהשאלה היא האם יש יצרון לאחד מהצדדים או שהמסכים יהיו שקולים? כי אז אני יכול לקנות עכשיו את הדל ולא לחכות עוד כמה חודשים עד שיגיע...
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך המסך של LG דגם W2271 1:20000 1680X1050 איך המסך חברים? והאם יש עוד מסכים טובים בטווח מחירים שלו(1000-1200 שקל)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי התבלטות די רצינית מצטער אם הנושא חרוש, אני צריך את העזרה שלכם הדרישות שלי הוא הצגת משחקים באיכות טובה, אני גם עורך בפוטושופ ובסוני ווגאס אבל קטע הווגאס רציני יותר אני רוצה שהאיכות תהיה טובה דיו, לא משהו בשמיים, אלא משהו שהכי טוב לתקציב שלי. אני מתלבט בין הדגמים: 220P - מסך מצוין, נחטף בחנויות, פופולרי , FHD, זול, עיצוב נהדר 2333SW - מסך חדש ומעניין אך הרתיעה אותי הרזולוציה השונה מהאחרים, מפחד שיהיה איתו בעיות תאימות ביוטיוב וכל מיני... 2253BW - שמעתי שהוא מצוין למשחקים, בסיסי אך אין לי מושג על רמת האיכות בעריכות למיניהן... האם ההתלבטות שווה את הכאב ראש? האם כולם אותו דבר? תנו את דעתכם, אני בטוח שאחרים גם יסתכלו ויסיקיו מסקנות כי שוב, הנושא של המסכים האלה ה…
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני בחרתי בכרטיס מסך gtx260 ובמסך 19 אינץ ואמרו לי ש19 לא מתאים לכרטי מסך הזה וכדי י לקנות מסך 22 אינץ בגלל הגדרות רזולוציה יותר מתאימות וגם משחקים עדיף יותר אני לא כול כך רוצה לקנות 22 כי בשבלי זה מעוד גדול נראה המסך וזה גם עורס יותר את העניים אין מצב? ש19 יתיאים לי למשחקים?
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
טוב חברים.. אני כבר ממש מיואש.. לא יודע מה לעשות בעניין המסך המחורבן הזה מדובר במסך LCD של LG .. גודל -17 אינצ (דגם ספציפי- L1730S) מסך ממש ישן. זה הגיע למצב שאני יושב מולו בקושי חמש דקות וכבר מתחיל לכאוב לי הראש והעניים מתחילות לשרוף ואני יושב במרחק סביר מהמסך.. ניסיתי לכוון את ההגדרות והצבעים ושום דבר לא עוזר !! ושמתי לב שבמסכים אחרים, אצל חברים, העניים לא ממש שורפות גם אחרי זמן ממושך .. בטוח שלא באותו מצב כמו במסך שלי... שלא לדבר על הראיה שלי שנדפקה חזק בשנים האחרונות.. למשהו יש רעיון מה אפשר לעשות ? כי כסף למסך חדש אין לי כרגע .. תודה.
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
איזה יותר טוב בעיקר למשחקים ? ומישהוא יודע איזה פאנל יש ל 950B?
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך מחשב בתקציב של עד 1400 שקלים. מה יותר כדאי לקנות? samsung 2494HS או samsung 2443BW האם יש מסכים אחרים משהם טובים? יכול להיות גם מסך מ- 22 אינצ' ועד 24 אינצ'. השימוש העיקרי הוא למשחקים וסרטים.
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
-
איך המסך הזה W2353V FHD של LG האם הוא מומלץ??
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה לא משהו קיצוני, אבל אני חש בזה בעיקר על רקע לבן.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין להשתדרג ולקנות מסך מחשב. אני צריך עזרה בקבלת החלטה לגבי 3 המסכים הבאים: 1. lg W2353V 2. samsung 2333SW 3. Samsung T220P ** כל המסכים המוצגים הינם FULL HD. מה דעתכם לגבי כל אחד מהמסכים הנ"ל? והאם יש מסכים אחרים שאתם ממליצים שהם טובים (חשוב לי FULL HD). נקודה נוספת - אם אני ירצה לחבר את הPS3 למסך יש אפשרות להשתמש במתאם DVI-HDMI והאיכות תהיה כמו HDMI או שזה יפגע כתוצאה מהמתאם?. המחיר המקסימלי הוא 1200 ש"ח. תודה.
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מסך LCD שיהיה גם מסך המחשב וגם מסך הטלויזיה, אני רוצה שהמסך יהיה גדול ככל שאפשר כי הוא לא הולך להיות קרוב אלי. כמובן אני רוצה שהוא יהיה ברזולוציה שאני יוכל לראות סרטי HD כמו שצריך. אפשר לחרוג קצת מהמחיר אבל לא לעבור את ה2800. מה אתם אומרים אל אלו: http://www.allwin.co.il/Product.aspx?ProductID=6478 http://www.allwin.co.il/Product.aspx?ProductID=6495 תודה מראש לעוזרים, אלון.
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
שלום, הייתי מעוניין בהמלצה למסך מחשב שיהיה איכותי ושווה את הכסף. כרגע אני משתמש במסך 19 אינץ' של LG אבל הוא לא מספק חווית משחק איכותית ולכן חשבתי על מסך 22\24 אינץ' FULL HD השאלה היא איזה גודל מסך כידי לקנות כי בכל מקרה אני יושב קרוב למחשב כך שאני מפחד שזה יהווה בעיה (יכאבו לי העניים וכו') בכל מקרה התקציב שאני מוכן להשקיע הוא (1000-1500 ש''ח) העניין השני שהייתי רוצה לברר הוא גודל הרזולוציה: כרגע המסך שלי תומך ברזולוציה מקסימלית של 1280-1024 , בעתיד הקרוב אני מתכנן להחליף תכרטיס מסך כך שאני יוכל להפעיל משחקים ברזולוציה גבוה ולהנות מחווית משחק טובה. השאלה היא האם להסתפק ברזולוציה של-1680-1050 או לקנות מסך שתומך ברזולוציה של 1920-1200? מה אתם אומרים על המסכים הבאים: Samsung…
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם, קראתי פה הרבה ביקורות ולא הצלחתי לגבש החלטה מה עדיף, אשמח לשמוע את דעות המומחים כאן. אני מתלבט בין: 1. Samsung 2243 EWX/BW 2. Samsung T220 3. LG W2242T 4. LG W2261V או שאולי כדאי ללכת בכלל על Samsung 2333SW השימוש הוא בעיקר סרטים, וקצת משחקים. תודה רבה לעוזרים, אתם מחזיקים פה את הפורום מהמוצדקים בתולדות האינטרנט.
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
ושאלה נוספת: החלפתי כרטיס מסך מ 7900GT ל 9600GT, ברזולציה 1280x1024 אם אותו דרייבר 182.50 בכרטיס הישן היו לי כמה אופציות של קצב רענון בין 60 - 75 ובחדש רק 60 Hz. למה ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
עם התרבות מסכי ה 24" בשוק, רציתי לדעת באיזה אתר ניתן לקבל מידע על מרחב הצבע של מסך מסוים? בתודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
ברשותי מסך LG L1953TR 19 אינצ' (LCD) בחיבור DVI המסך חזר מתיקון אחרי שהפסיק יום אחד לעבוד. עכשיו אני מבחין בכל מיני מקומות על הצג שיש נקודות וקווים מהבהבים בצבעים שאינם הצבעים שאמורים להיות מוצגים. לי זה נראה כמו מסך תקול אלא שאני רוצה לוודא זאת: א. האם יש תוכנה לבדיקת המסך? ב. ניסיתי לנטרל גורמים חיצוניים. אולי יש עוד שלא חשבתי עליהם? ניתקתי מפצל חשמלי שנמצא מאחורי המסך, ללא שיפור ניתקתי את הרמקולים שיושבים מאחורי המסך, ללא שיפור. למעשה לצד המסך הזה יש מסך LCD שמחובר גם הוא לאותו מחשב לחיבור VGA ללא ההפרעות הנ"ל, תקין ללא תקלות קודמות בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אז כמו שאמרתי מסך מיולי 2004 נראה בגודל 16-17 אינצ' רק עם חיבור VGA והPower Cord אמריקאי, ואני לא רואה איזה סוויצ'(כמו בספקיי כח של מחשבים) לשינוי מ110V ל 220V..אני יכול לחבר אותו בpower cord ישראלי וזהו?או שלחבר אותו בtransformer כזה?(שגם קיבלתי איתו) הינה תמונה( http://www.endoscopepartsplus.com/images/220V110VDIA.JPG )
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מסל של SAMSUNG T240 כואבות לי קצת העניים כשאני יושב מולו אז אבא שלי אמר שצריך לשבת במרחק ממנו אז השאלה היא כמה...? והאם המסך הזה ניתן לתליה..
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כותרת יש לי 19" של LG עם פאנל TN ועכשיו החלפתי לHD4870 עם 1GB ונראה לי הגיע הזמן לנצל אותו עם רזולוציות גבוהות יותר
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-