מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, אני מחפש מסך להורים שלי, שכבר הזדקנו ואני רוצה לפנק אותם עם 19 אינץ, לא רחב!, בכדי שיוכלו לראות יותר טוב. התקציב הוא 1350 ש"ח. אני יודע שזה לא הרבה, אך הם צריכים את המסך רק לצורכי אינטרנט ולא גרפיקה ואני חושב שזה מספיק. אני שמתי עין על VA912 Viewsonic שעולה 1350 ש"ח http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=304727 אני ממש אשמח לשמוע את דעתכם בנושא, ומי שיש לו המלצות אחרות. תודה רבה מראש. ליאור
-
- 6 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שניתי את התרד, קודם זה עסק בדרייבר, ברגע שהמסך שחור רואים אור שמגיע מלמעלה... דיי חזק דיי מציק... לא מילימטר שניים זה בערך סנטימטר באיזור מסויים (מצוייר למטה) לא נראה לי שהמסך דפוק.. הוא חדש לגמרי. זה משהו נורמלי?? זה הולך ככה: --------------------------------------- < light ------------ < ----- <
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לקנות מסך אמין ואיכותי שיתאים למשחקים כבדים. (כרטיס המסך שבמפרט הוא Sapphire ATI Radeon 4870 512mb GDDR5 HDMI Toxic Edition). עדיפות למסך גדול, עם רזולוציה גבוהה אך שכיחה, ועם יחס ניגודיות גבוה. תודה
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
כמה בעייתי או מפריע ציפוי המסך? האם זה ברמה שאם יש אור בחדר זה מפריע מאוד? אני מעביר את הVS 930 שלי למישהו ואני יכול ללכת על הנק אבל אין איפה לראות אותו ואני דיי חושש שאני אתאכזב מהציפוי. רוב הביקורות שקראתי מציינים שזה לא ממש בעייתי אבל הייתי שמח לקבל פידבק ממישהו שיש לו את המסך ועובד איתו תודה
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
תראו עשיתי חיפוש בפורום וגם קראתי שמסך רחב זה טוב למשחקים כי יש עוד פרטים שאתה תראה אותם במסך רחב, אבל לא מצאתי מסכים בטווח מחירים שאני רוצה. אני לא רוצה להשקיע יותר מ-700 שקל אני מאמין שזה מספיק בשבילי. ראיתי בזאפ את המסך MAG LCD AI937W הוא עולה 660 והוא מתאים לתקציב, הביקורות בזאפ משבחות אותו, שווה ? אפשר המלצות ? נ.ב הסיבה שאני קונה מסך חדש זה בגלל שבמסך הנוכחי המשחקים "מרצדים" לי.
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
ל"ט. יש לי בעיה קטנה,אני משתמש ביציאות USB שיש במסך וכרגע מחובר אליו דיסק קשיח חיצוני. כשאני הולך לישון אני מכבה את המסך ולא את המחשב מה שגורם לדיסק להפסיק לעבוד ואני לא מעוניין שזה יקרה. יש אפשרות לסדר את זה? הגדרות למסך ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אשמח לדעת איזה מסך הכי משתלם מבין השלושה. השימוש העיקרי הוא לעיצוב אבל גם למשחקים מהצד. מסך 1: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7232 מסך 2: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5251 מסך 3: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10753 אשמח אם תתנו הסבר בהמלצתכם, כדי שאוכל להבין לעומק. תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך 24 FULL HD שיחליף את ה19 שלי ואת הטלויזיה עכשיו ראיתי את שני המסכים האלה שהם במחיר די טוב רק ההבדל הוא שב240 הרזולוציה היא 1920X1200 ובשני 1920X1080 עכשיו הרזולוציה של השני נראת לי רחבה מדי זה נכון ? חוץ מזה איזה מהם עדיף בהתאם לדרישות שלי ? (מסך מחשב וטלויזיה - צפיה בסרטי HD מהמחשב (כרטיס מסך 9800GTX+) ואולי גם ממיר HD בעתיד בינתיים יש לי מעביר. חוץ מזה אני משחק גם במשחקים מרוצים כמו NFS וכו') ד"א - כשאני במחשב אני יושב די קרוב למסך, ויש לי עכשיו מסך 19 רחב הגודל יפריע לי ? ועוד משהו קטן - איך המסך 2433BW ? תודה רבה!!
-
- 4 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המסך -Dell 2209wa ,הלוח אם שלי הוא -asrock p4i65g כרטיס מסך fx5200 זיכרונות 2gh :kopfpatsch: מעבד -p4 2.8 gh והשאלה שלי האם יש טעם לקנות מסך עם המחשב הישן? ??? ??? ???
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
היי חבר׳ה, אני מחפש לקנות מסך מחשב חדש. אני גרפיקאי אז חשוב שיהיה לו את הפאנל המתאים, מבחינת גודל מסך אני לא חושב שאני צריך יותר מ24 אינץ.. התקציב שלי בעיקרון הוא 2000 אבל אם החריגה תהיה שווה את זה אני אחרוג. זהו. חשוב שיהיה מסך איכותי ואמין. תודה רבה לכל העוזרים! אתם תותחים
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למסך מחשב 24 אינץ' אם אפשר FULL HD. אם יש מסך שיכול לשמש גם כטלויזיה(כלומר עם כל החיבורים הנחוצים) זה יהיה מצויין. לסרטים ולשימוש במחשב. תודה רבה, גיל
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן לקראת קניה של טלווזיה חדשה, גודל 55 אינץ' עם תקציב של עד 5K (עם הנחות של מועדון חבר). מתלבט מאוד בין C9 לבין Q80R של סמסונג, כשההתלבטויות העיקריות סובבות סביב הפחד מצריבת מסך וסביב התמודדות לא טובה עם אור. השימוש כולל ברובו כדורגל וגיימינג, יכול להגיע גם ל6-9 שעות גיימינג כמעט רצופות, כמה פעמים בשבוע, במשחקי RPG שכוללים תפריטים קבועים על המסך. מבחינת כדורגל זה בערך 6-10 שעות בשבוע, תלוי שבוע. מפחד מאוד מצריבה שתחרב לי את המסך. אחריות מכסה את זה? הטלוויזיה תהיה ממוקמת בקיר המזרחי של הבניין שכולו חלון גדול, אז מפחד שבמהלך היום (נגיד בסופשים כשאני אצפה לא מעט במהלך היום) האור ישפיע על המסך. מה ממליצים? יוצא שהC9 תהיה בהפרש של בערך 700-800 שקל ומתלבט…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אבקש את דעתכם על מסך אסוס LS201 גודל 20 ,שימוש כללי וגם משחקים ראיתי אותו מאוד מרשים בעבר קניתי אסוס 17" עם זכוכית קריסטלית רואים בו מעולה הנה קישור לייצרן דרך אגב מחירו נע באיזור 1800 שח http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1615&l1=10&l2=140&l3=509&l4=0
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
היי . קניתי בשעה טובה לאחר אינסוף המלצות מהפורום הזה.. את המסך של סמסונג 2243bw ואני מתתתתתתת להשתמש בו ולראות איך הוא. הבעיה שאני קונה עוד כמה שבועות מחשב חדש.. וכרגע יש לי מחשב יחסית ישן.. עם כרטיס מסך onboard. זה הדגם שלו: nVIDIA RIVA TNT2 M64 רציתי לדעת אם וכאשר אני מחבר את המסך למחשב הישן עם הכרטיס מסך הזה. האם אני אוכל להשתמש במחשב כרגיל!?!? אני יודע שאני לא אוכל לשחק.. כי גם עם מסך 7" אני לא יכול לשחק במשחקים נורמלים עם הכרטיס הזה.. השאלה היא איך הכרטיס יתמודד עם רזולוצייה סבירה. גלישה באנטרנט. וכו'. לא משחקים!!! תודה לעוזרים. אשמח לקבל תשובה בקרוב...
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום, לאלה המבינים, בקשר למסכים הנ"ל, האם יש הבדל באיכיות צבעים ותצוגה בין 2 הדגמים ? כי הייתי מעדיף לקחת את הגדול 26.... אבל משום מה נראה לי שמישהו אמר שה-24 יותר איכותי מה-26 מבחינת צבעים וצפייה... מישהו יודע משהו על זה ?
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-
-
בטעות נשרט לי המסך אבל סך הכל נראה שרק הזכוכית קיבלה איזו צלקת קטנה אך הפיסקלים מאחורה עדיין עובדים יש דרך לסדר את זה במעבדה מסוימת ככה שרק מחליפים תזוככית החיצונית או שהמסך אבוד?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני לא מבין גדול במסכים, אבל אמרו לי להסתכל על ניגודיות ועל MS... וחשוב שיהיה חיבור DVI... אז חיפשתי... ומצאתי את המסכים הללו: LG LCD 19" L196WTQ 2MS 1:3000 DVI שעולה 1263 ש"ח LG LCD 19" L1953TR 2ms DVI הסתכלתי באתר של LG וראיתי שהניגודיות היא 1:2000 (DFC) והוא עולה 1409 ש"ח SAMSUNG LCD 20.1" 206BW 2ms DVI בדקתי באתר של סמסונג ורשום שהניגודיות שלו היא 1:800 אבל רשום בסוגריים (1:3000 DCR) והוא עולה 1602 ש"ח השאלות שלי הן כאלו: 1. אם לפי הנתונים ה-L196WTQ יותר טוב מה- L1953TR למה הוא עולה פחות? 2. מה אני יכול להסיק מהניגודיות שרשומה בדגם של סמסונג? אני לא מבין ממש מה זה אמור להגיד לי... 3. השאלה הזו היא לפי דעתכם ללא קשר למחיר של המוצר... אילו מבין המסכים הוא הטוב בי…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עד 5000 ש"ח וגם 23 אינץ'... תודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
שלום, כנראה שאני אקנה מסך בקרוב, התקציב הוא 1100 ש"ח. דגשים: 1. המסך יחובר לכרטיס מסך Sapphire Radeon HD 4870X2 2GB GDDR5. 2. השימוש העיקרי של המסך יהיה משחקים ואינטרנט. 3. מאוד מעדיף שהמסך לא יהיה רחב, אבל אם יש משהו טוב שהוא רחב אשמח לשמוע. 4. זמן תגובה: מעדיף מאוד 2ms אבל אפשר להתפשר גם על 5ms אם יש משהו טוב. 5. חובה חיבור DVI למחשב (זה החיבור הכי טוב היום נכון?). 6. גודל המסך - 20 אינץ' ומעלה. 7. ניגודיות - אני לא כ"כ מבין בזה אבל נראה לי ש1:8000 יהיה מצויין ( ככל שהמספר השני יותר גדול זה יותר טוב כך ש1:8000 עדיף מ1:5000, נכון?) 8. חברה: לא קריטי, אבל מעדיף Samsung, LG, ASUS, MAG. 9. לא צריך רמקולים, יש לי מערכת קולנוע ביתית והם לא יהיו בשימוש. עוד משהו - כ…
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הם שניהם נראים די נחמדים ובתקציב שלי ולא אני לא רוצה את הדל שבדרך כלל ממליצים עליו 8 ms פשוט לא בשבילי מבחינת הרזולוציה שניהם אותו הדבר אבל יש דברים אחרים שאני פחות מבין בהם במסכים צמצמתי לשתי אלה אני יעריך מאד עזרה לבחור בינהם אם יש לכם ביקורות או שמישהו יכול לתת לי יתרונות\חסרונות זה יעזור המון תודה מראש נ.ב קישורים http://www.lg.com/us/computer-products/monitors/LG-led-monitor-W2486L.jsp http://www.samsung.com/hk_en/consumer/computer-peripherals/monitors/consumer/LS24A350HS/XK/index.idx?pagetype=prd_detail&subsubtype=series-3-led
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום ראיתי פה בפורום המלצות לקניית מסך 1440p והומלצו לי שלושת המסכים הבאים: QNIX QX2710 X-Star DP2710 Crossover 27Q נאמר לי שכמה פה בפורום קנו את המסכים הללו מ-Ebay רציתי לשאול אם על המוצר נילקח מכס ומע׳׳מ וכמה יצא הסכום הכולל? ובכלל על חוית רכישת המסך תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאלה:האם כול מסכי מחשב הLCD של כלל החברות עם פאנלTN מאופיינים בעיוותים כאשר מסתכלים מהצדדים או למעלה למטה? או שיש חברות שאין להם את זה?
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
היי כמו שהכותרת אומרת. אני מחפש מסך מחשב במחיר של עד 600 שח. חשוב לי שהמסך יהיה 21-23 אינץ, עם עדיפות ל 23. אין לי שום דרישה מיוחדת אחרת. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים, יש לי לפטופ למשחקים ויש לי PS4. אני מעדיף לשבת מול מסך איכותי מאשר טלויזיה ענקית. בכל מקרה אני מחפש מסך שיוכל להתחבר לפלסטיישן 4 וגם לנייד שלי ושיהיה טוב למשחקים + סרטים. גודל לא קריטי שיהיה רק מעל23 אינצ' תקשיב בגדר הסביר. עד 2000 ש"ח נראה לי פנאן. רק תזכרו שאם הפלסטיישן יתחבר למסך אני אצטרך שתהיה יציאת HDMI למסך נכון? כי אני רוצה שהוא יעביר לי גם וידאו וגם סאונד. או שאני לא סגור על איך אפשר להסתדר עם זה. בכל אופן, עזרה! תודה
-
- 5 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום, במסך האהוב שלי - Dell 2209 הישן והטוב (בן 5 כבר) - מסך עם פאנל IPS יום אחד הופיע פתאום פס כהה לרוחב המסך על כל השליש המרכזי. הוא לא משחיר את התצוגה לגמרי, אלא מעמעם אותה - כאילו עוברת התמונה רק עם תאורה חלשה מדי. השוליים שלו חדים כמו סכין - וישרים על הפיקסל לכל רוחב המסך. הוא מופיע ונשאר זמן מסויים, ולפעמים מהבהב ונעלם כלא היה. מצורפת תמונה עם הפס. אני משוכנע שמדובר בבעיית חומרה אבל אין לי מושג מה הסיפור. האם מישהו מכיר את התופעה ויודע אם שווה לנסות לתקן (מבחינת העלות - הרי אני יכול לקנות מסך 24 אינצ' כזה חדש ב-900 ש"ח). אודה לעזרתכם.
-
- 3 תגובות
- 4.4k צפיות
-