עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אהלן, מחפש מסך עם פאנל איכותי בגודל 20 אינץ'. המסך משמש בעיקר לגלישה באינטרנט, אולם גם למשחקי רשת וצפייה בסרטים. בנוסף, שאתם ממליצים תמליצו לי רק על דגמים של מסכים שאפשר להשיג בארץ, יש הרבה מסכים טובים שלא הגיעו לארץ, אין טעם להמליץ עליהם. תקציב גג: 3000 שקל. (לא חייבים ורצוי שלא לנצל הכל

• 8 תגובות
    • 985 צפיות
  2. אני לא הולך לראות במסך סרטים (המחשב מחובר גם ככה לטלוויזיה LCD) ובקשר למשחקים יש לי מסך 17 של סמסונג 730B ויש לי פלייסטיישן 3. אני הולך לעבוד בעיקר על תלת ממד ואני צריך שטח גדול (אני לא אעסוק בגרפיקה דו ממדית או הדפסה ) כמו כן הולך לעבוד עם שני מסכים (סמסונג שהזכרתי) האם יש מסכי TN שיהיו טובים לתלת ממד וגם קריאה באינטרנט? איך המסכים של פיליפס? האם יש מסך של Eizo בסביבות המחירים האלה?

• 6 תגובות
    • 880 צפיות
  3. Started by Evilized,

זה המפרט של המחשב http://tms.co.il/preview/spec/rl8v41ht המסך בעיקר למשחקים ולסרטים. תודה

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  4. שלום לכולם יש לי בבית מסך 17 LCD סמסונג ועוד טלוויזית סמסונג 26 עם HDMI והיא HD READY אני רוצה מסך מחשב חדש שתומך בצורה מלאה ב HD אני חושב על ה DELL אבל אשמח לעוד הצעות. כמו כן אם אני הולך לחבר אליו כרטיס 8800 ורציתי לדעת האם מאבדים מהאיכות כששמים קאבל DVI ל HDMI תודה.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. המלצות?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by flowmeter,

שלום לכולם. לאחרונה הזמנתי מסך סמסונג 24" T240 אך הוא לא הגיע בזמן שהובטח שיגיע ולכן ביטלתי את ההזמנה, ולפי הביקורות פה אני רואה שעשיתי בשכל. השאלה היא מה מומלץ 24" במחיר של עד 2000 ש"ח? אם יש משהו ממש משמעותי הבדל של 200 ש"ח יותר בוא נאמר לא יעצור אותי. תודה

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  7. Started by DXM,

זקוק להמלצה למסך LCD ב1500-1800 מTMS! אתר החנות: http://www.tms.co.il

• 8 תגובות
    • 992 צפיות
  8. Started by chenrp,

לא אכפת לי הגודל. כלומר, אם יש מסך 19 יותר איכותי מ22 אז אני מעדיף אותו. מה אתם אומרים על LG 1970HR LCD 19? כרגע יש לי 1730TQ והוא מצויין אבל הוא 17". חשבתי אולי לשדרג.

• 8 תגובות
    • 817 צפיות
  9. זה התקציב שלי. אי אפשר לחרוג. מה הכי עדיף לי לקחת? המליצו לי על LG 11719S ועל BENQ FP71G+. האם יש הצעות יותר טובות למסכים?

10. אהלן כמו שהכותרת אומרת, אני מחפש מסך 19 או 20 אינצ' שיתאים באופן עקרוני לכל השימושים (חוץ מעריכת גרפיקה). ז"א- משחקים מהירים, סרטים וטקסט. שלושת הדגמים שביניהם אני מתלבט הם: viewsonic pb30 dell 2007FP dell 2007WFP לא כל כך ברור לי מה ההבדל בין שני המסכים האחרונים, אז אני אשמח אם תאירו את עיניי גם בעניין הזה. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 703 צפיות
  11. שיהיה מעולה במשחקים וטוב באינטרנט ומעט (מאוד) סרטים, אפשר לחרוג קצת מהתקציב בשביל מסך טוב בהכל. רצוי לא רחב.

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  12. אני עובד בתחום הפוקר באינטרנט וצריך המלצה למסך גדול, בגודל לפחות 27 כי ב24 שלי כבר אין מספיק מקום להציג את כל המידע שאני צריך. התקציב הוא עד 5K, אני לא יודע אם כדאי למכור את המסך הנוכחי שלי (הוא במצב כמו חדש) בשביל שהתקציב יעלה, זה תלוי במה שתמליצו לי. מה שאני מתלבט הוא אם לקנות אחד גדול או שתיים יותר קטנים, הכרטיס מסך שלי HD5850 ככה שיש לו אינפיניטי לחבר עוד מסכים. הינה דוגמאות לאיך נראית מערכת עבודה של מישהו בתחום שלי: תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. היי, שימושי המסך יהיו: 50% גיימינג עכשיו ו-CAD בעתיד הקרוב 30% אינטרנט 20% אופיס מפרט המחשב שלי עדיין בבנייה אך הוא יכלול קרוב לוודאי: כ. מסך GTX 1060 מעבד Ryzen 5 1600 או המקבילה של אינטל. זיכרון DDR4 16 גיגה חשבתי על מסך קעור בגודל 27' אך התקציב שלי נמוך יחסית - 2000 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  14. Started by yossihaz1,

בעקבות חוות הדעת שקיבלתי כאן בפורום אני רוצה לקנות מסך חדש תקציב-1,000 ש"ח -לא ניתן למתיחה דרישות- 23 אינץ, 1920 על 1080 רזולוציה-שיראה תמונה חדה וברורה עם צבעים עשירים ועמוקים שימושים- סראי בלוריי מלאים, סרטי 1080 ושידורי סטרימינג בhd קצת גיימינג גם- לכן שלא יהיה תגובה איטית מדי אני רואה שההמלצה השולטת בפורום היא dell 2312 האם זה תקף גם לגביי או שיש המלצות נוספות?

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  15. Started by BoriTTo,

נראה לי שהגיע הזמן להצתרף לעולם המתוקן ולעבור סוף סוף לLCD. הזמנתי מחשב חדש שבא עלי לטובה ואני חושב לצרף להזמנה אולי גם מסך שיחליף את הCRT LG F700B שלי (למרות שההנ"ל עדיין פועל מצויין) ואני מעדיף להשקיע במסך טוב כדי להנות מהמחשב החדש בצורה טובה יותר (הכולל 4850 בתוכו) בהתייעצות קצרה עם החנות שממנה הזמנתי (IQPC) הומלץ לי על הAsus MW211C שבהחלט קיבל כמה המלצות פה אבל הייתי רוצה לשמוע את הדעה שלכם גם. השימושים שלי הם בעיקר: אינטרנט בעיקר (זה אומר הרבה טקסט) מעט סרטים ומעט משחקים. (בעיקר בגלל חוסר זמן) השאלה האם 22 אינץ לא יהיה גדול מידי סתם לשימוש יום יומי והאם לא עדיף להשקיע במסך 19 או 20 באיכות הרבה יותר גבוהה. והאם יש דגמים יותר טובים ובאיכות גבוהה יותר ל22 אינץ מהasus (ש…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. הסיבה שאני מחפש 19" זה בגלל שיש הרבה משחקים ישנים שאני אוהב שלא תומכים ברזולציות הגבוהות. אם זה אפשרי אז בבקשה מחנות מבאר-שבע . מעדיף כמה שפחות במחיר אבל בלי להתפשר על האיכות

17. שלום לכולם , בעברי קניתי מסך של dell ועדיין הוא חי ובועט ואני מעוניין במסך דומה. אני צריך שיהיה בגודל סביב 23-24 אינץ לא יותר. שיהיה של חברת dell עקב ניסיון חיובי עם החברה הזאת. שיהיה ניתן לסובב אותו ימינה ושמאלה, למטה למעלה בחופשיות ואם יש אופציות לעתיד לתלייה על הקיר גם טוב אך לא חובה. רמקולים יהוו ייתרון אך לא חובה. יציאה לרמקולים יהווה יתרון רציני וממשי אך גם לא חובה. המחשב לא הולך להיות בכלל למשחקים. אלא בעיקר לגלישה וקריאה ויש לי עיניים רגישות אז נא לקחת בחשבון. צפייה מרובה בתכנים דרך המסך הזה. מבחינת תקציב אין לי בעיה למתוח עד 1200/1300 שח אם יש צורך והכרח לכך אבל עקרונית מעדיף כמה שיותר זול עם מקסימום תמורה …

18. Started by whowaht,

היי, זקוק להמלצה למסך מחשב 19" עד 1000 ש"ח בשביל משחקים. הכרטיס מסך שלי הוא HD4870. תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  19. שלום לכולם. זקוק להמלצה למסך מחשב שישמש אותי המון לקריאת הרצאות, כתיבת מאמרים, מסמכי אקסל, אקרובט וגלישה באינטרנט. יש מצב שאחטא ואראה סרט פעם בשבוע. חשוב לי גם לציין כי משך העבודה שלי מול המסך הוא ממושך. המסך לא ישמש כלל למשחקים. מי ממסכי האסוס MW221C /MW221U עדיפים עבורי? אשמח לשמוע כל המלצה. אגב, אינני מעוניין בצ'ימאי. תודה רבה לכולכם.

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  20. שלום לכולם אני עובר בקרוב לקנדה לכמה שנים ואני רוצה לפנק עצמי עם מסך מחשב גדול ואיכותי, שכמובן אקנה שם. אני עובד הרבה עם תמונות וצילומים, פחות חשוב לי משחקים וסרטים. מה חם עכשיו בשוק ? תודה שחר

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  21. שלום אני בשלבי רכישה של נייד חדש (ככל הנראה יהיה בעל כרטיס גרפי מובנה של אינטל ) אני מעוניין לקנות בנוסף מסך חיצוני שישמש גם כטלויזיה וגם כמסך חיצוני לנייד (אם זה לא המקום אז סליחה מראש ) העבודה שלי על המחשב והמסך תהיה בעיקר עבודות אופיס אינטרנט תכנות וסרטים (מהמחשב HDMI ומהלויין) אני מעדיף מסך גדול כמה שיותר (מגבלת רוחב 75 ס"מ , ממה שראיתי זה אמור להספיק ל27" +-) אשמח להצעות

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  22. ראיתי כמה מסכים כאלה של סמסונג באזור ה 22-24" אבל אני לא יודע עד כמה הם איכותיים . האם יש משוה מומלץ ?

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  23. אוקיי אז ככה אני זקוק בדחיפות למסך מחשב דק LCD אז ככה המסך אמור להיות מיועד ל: סרטים , קריאה של חומר ודברים באינטרנט , ומשחקים (90% בשביל המשחקים WARCRAFT ו STARCRAFT2 שעתיד לצאת ) תקציב בין 1200-2000 חשוב מאוד!! ללא רמקולים!!! רחב או לא? אני לא יודע , מה עדיף ? יצרנים לא להביא לי סתם גרועים אני מעדיף מהיצרנים של LG SAMSUNG DELL BENQ ולהביא לי כמה הצעות בבקשה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  24. המסך צריך להתאים גם למשחקים וגם לגלישה באינטרנט..כמה שגדול יותר טוב יותר מבלי לאבד איכות,התקציב רלוונטי באספקט של עלות/תועלת ,לדוגמא,שני מסכים שנותנים אותה תמורה האחד עולה 4K והשני 8K..אז הראשון עדיף מבחינתי,תודה מראש לממליצים...

דיונים חדשים בפורומים