מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
אני יצאתי לחפש מסכים וראיתי כמה טובים אבל לרובם אין הבדל רציני במחיר ואני מתלבט איזה דגם הכי כדאי לקנות של LG W2252TQ W2284F W2261V Full HD גם ראיתי מסך מעניין של סמסונג 2253BW יש מסך שהוא Full HD אבל אני לא חושב שאני הולך לנצל אותו אז אולי לא כדאי מה לגבי TN ואורגונומיה וכניסות של USB? דעתכם
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
לא ייאמן, אבל יש מסך עם INPUT LAG זניח, שאינו TN וזאת ע"פ PRAD http://www.prad.de/en/monitore/review/2008/review-lg-w2600hp-part18.html#Conclusion מה שכן ייאמן, שכרגע לפחות לא נראה לי שהוא בארץ. ואם לרגע נניח, שאני מאמין, האם יש מצב שהדגם הזה יגיע לארץ?
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
היי היי אחרי 4 שנים המאג CRT 996 גסס ומת עכשיו צריך מסך חדש ומבקש המלצות הכי חשוב לי שזה יהיה 2MS ולא יותר וגם וככל שהפקסל יותר קטן יותר טוב " לי " ( אל תשכנעו אותי אחרת ) כל הזמן אני משחק על 1024-768 , השאלה על מסכי 22LCD מה היא הרזלוציה המינמלית וכמה זה ישפיע על פרימיים במשחקים ? למי יש את המסך הזהW2261V ? גודל נקודה 4.48 (כרטיס מסך 260-216 )
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
הגיע לי המסך LGW2353V ויש לו חיבור HD וגם DVI, אני מעוניין לדעת אם אני יחבר אותו בחיבור DVI אל HD יהיה הבדל בתמונה בין DVI אל DVI תודה רבה לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המלצה למסך בעיקר לסרטים ומשחקים לחיבור XBOX חשבתי על זה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1HCW2453V
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
מדובר בפנאל TN של EIZO. אני לא מוצא עליו REVIEW ברשת בכלל ולראות אותו בתצוגה זה חלום הזוי. אשמח לשמוע אם מישהו יודע להגיד עליו משהו...
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
בהמשך לחיפוש הבלתי פוסק שלי אחר מסך איכותי למשחקים, נתקלתי בדגם של HP: HP w2448hc. לא ברור לי איזה סוג פנאל זה, אבל הוא כנראה TN (אשמח לשמוע מקור מהיימן שיודע האם כך הדבר). אם כך הדבר, הריי שביחס לTN אחרים שראיתי, הוא מציג תמונה טובה יותר, מה שאולי הופך אותו למועמד מתאים יותר עבורי. אז תהיתי, האם מישהו מכיר ויודע משהו על הצג הזה? ועוד משהו חשוב: חפשתי גם בOFFICE DEPOT וגם בBIG BOX, שאני לא תופס מהן בתור חנויות רציניות, אבל רציתי לראות את המסכים בפעולה. בשתיי החנויות אין בנמצא מסכיי VA וIPS, רק TN, כך שאני לא יכול לראות את ההבדלים. איפה לעזאזל אפשר להשוות בעין את פנאל הTN לאחרים?
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך connect 3d hd4870 512 mb מבקש המלצה למסך שיתאים לכרטיס (לאאכפת לי ממציאון העיקר שיהיה זמין והיר) בטווח מחיר 700-800 שקל (עדיפות ל20 אינץ ) תודה
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה קניתי מסך רחב LCD, סמסונג T240.. לאחר הפעלה של פוטושופ CS3 אני מקבל הודעת שגיאה שפרופיל המסך פגום ועלי להפעיל את תוכנת הכיול של המסך (הודעת שגיאה מצורפת) לכן התקנתי את MagicTune בתקווה שזו תעזור לי לתקן את הבעיה.. ניסיתי להכנס למסך Color Calibration, אבל לא כל כך הבנתי מה אני אמור לעשות.. בכל מקרה הרצתי את חמשת השלבים קדימה וה Preview היה נראה לי בסדר גמור.. למרות זאת הודעת השגיאה בפוטושופ לא נעלמה.. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי איך אני אמור לתפעל את MagicTune ואיך אני מעלים את הודעת השגיאה.. תודה רבה! [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפני מספר ימים קבלתי את המסך ולאחר שכילתי אותו בעזרת eay1 התוצאות מדהימות באיכות ודיוק הצבעים זויות הצפיה העיניים אינן מתעיפות לאחר שעות רבות של עבודה.עיקר השימוש שלי כצלם עיבוד תמונות דיגיטליות ועריכת וידאו ברמה מקצועית.למרות מחירו (3700 ש"ח) מומלץ מאוד לכל שימוש.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה הייתם ממליצים היום כעל המסך הטוב ביותר העונה על הדרישות הבאות: ''19 4:3 ארגונומיה טובה צרכים: גלישה, משחקים, מסמכים וכ"ו (פאנל TN בהחלט סביר כאן) למרות שציינתי שהתקציב על 1500~ לדעתי אפשר להשיג מסך עם הדרישות האלא גם עד 1000~ ככה שאם חורגים מה 1000 ש"ח צריך להיות סיבה טובה. המלצות יתקבלו בברכה.[br]פורסם בתאריך: 24.04.2009 בשעה 20:36:47 אגב לפי התבוננות באתר יש הרבה המלצות על ה Samsung 971P שנראה שעונה על כל הדרישות אני ישמח לקבל עוד המלצות על מסכים בהשוואה למסך הזה כמובן הייתי שמח להיות עם 2 3 מסכים לבחור מבינהם עם הפלוסים והמינוסים הרלוונטים.
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות שלא מצאתי להם תשובה בחיפוש אז אם אתם יכולים תעזרו אם המסך למטרת משחקים אז כדי לקחת את הdell 2009wa או שעדיף TN? מבחינת הרזולוציה שפה היא 1680X1050, האם רואים הבדל באיכות התמונה ברזולוציה גבוהה יותר במסך 24'' 1900X1200? (במשחקים) או שרק הדרישות מערכת גבוהות יותר וביצועים נמוכים יותר ולא ממש רואים הבדל... מבחינת תקציבית אני פחות לחוץ השאלה מה מתאים?
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום אני תוהה כבר הרבה זמן איזה מסך לקנות למחשב וראיתי באתר שמומלצים הרבה מסכים כמו Chimei עם מסך קטן וASUS MW221C ואנשים פה מציעים כל מיני מסכים אני צריך מסך חזק לסרטים ומשחקים באיכות HD 720P אבל בקשר לאינץ' אני קצת בדילמה אני רוצה שהמסך ישמש גם כמסך מחשב וגם כמסך טלוויזיה שרואים קצת יותר רחוק אז חשבתי בסביבות 22 אינץ' יהיה טוב, מה דעתכם? יש כבל של VGA עשמיר COMP בשביל ממיר דיגיטלי או כל מכשיר אחר עם חיבור כזה? מה לגבי חיבור HDMI? חשבתי על הASUS MW221C אבל ראיתי שהקיר משתקף במסך וזה קצת בעייה אז מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום, הצצתי אתמול בחנות בתצוגה של LG W2353V ולידו עוד כמה מסכים של 22-23 אינטש וקטנים יותר נראה על פניו שיש סיכוי שמסכים בגודל הזה יכולים להוות אולי חיסרון על פני מסכים קטנים יותר, במיוחד כשיושבים קרוב . אולי אפילו צריך להזיז את הראש ולאמץ את העיניים יותר. תוכלו אולי לחוות את דעתכם בנושא מנסיונכם?
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כרגע יש לי מסך של דל 2007 WFP מסך שאני די מרוצה ממנו, יש לו פאנל טוב, סטנד מעולה וכו'. הבעיה היא שאחרי כמה זמן גיליתי שהוא פשוט קטן מדי, 20" זה פשוט לא מספיק אז אני חושב לעבור ל- 24" שבאמת נותן גודל עצום ו- FULL HD. אז חשבתי לקנות את הדל 2408..רק חבל שבזמן שחשבתי המחיר קפץ באיזה 600 שקל בכל מקרה, מישהו מכיר אלטרנטיבה מוצלחת לדל ברמת מחירים של 2500 ש"ח ~ ?
-
- 7 תגובות
- 898 צפיות
-
-
קיוותי שהDELL 2209WA אולי יהיה סוף סוף מסך מתאים לגיימרים כבדים שלא רוצים להתפשר על איכות התמונה, אבל PRAD דאגו להבהיר שגם זה לא מתאים. האם מישהו במקרה מכיר מסך שנותן מענה בשניי המקרים (איכות תמונה + גיימר כבד)? ומסך שאינו עולה, במקרה הגרוע יותר מ3500... הערה: אל תדברו איתי על עצם השאלה - המסך לא מתאים לגיימרים כבדים, אין לי צורך לדון בנקודה זו. אני לא מעוניין להתנדב להוריד לעצמי עוד FRAME (שמצטבר עם הלאג של הרשת). אם הייתי משחק רק בארץ, בשרתים של 15 - 25 מילישניות, אז הייתי מסתדר. אבל כשהשרתים בחו"ל מתחילים במקרה המופלא ב70 מילי שניות ולרוב נעים סביב ה90 - 110, להוסיף לעצמי עוד איזה 20 ויותר מילי שניות, זה כבר לחרבן סופית על המשחק. תודה
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום התחדשתי במסך 26" של VIEWSONIC מדגם VX2640W 3MS ההייתי שמח אם תגידו לי מה ההגדרות האופטימליות להגדיר למסך בשביל שהעיניים לא יידפקו מהר .. (יש למסך הזה הרבה אור, 400cdm) כמובן שאני יכול לפי הטעם ומה שנראה לי לכוון, אבל אני מעדיף ללכת על משהו קצת יותר מוסמך ואולי לסבול מטיפה חושך שאני לא רגיל אליו(ואתרגל), כי זה חשוב מאוד בריאותית. לא רק זה, אני יושב יחסית קרוב למסך, איזה חצי מטר, 750 ס"מ גג... ואני לא יכול לשבת יותר רחוק.. זה לא נוח לטקסטים אולי בסרטים וכו' אפשר לשבת 2 מטר (ואז אני צריך משקפיים..) המסך נקנה בעיקר לסרטים/סדרות , טקסטים(אינטרנט-דפדפן, מאמרים, התכתבויות, מסמכי WORD) אז ככה מוגדר: Contrast : 60 brightness : 83 color adjust : 6500K sharpness : 50 aspect ra…
-
- 10 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אני חושב לקנות אותו אבל קראתי שמסכים עם wide gamut מדגישים יתר על המידה צבעים וגורמים להם להיראות מוגזמים תהייתי אם למישהו כאן יש בעיות בתחום הזה וניסה לחבר אותו לxbox 360 או לצפות בו בסדרות מהאינטרנט באיכות בינונית?
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם בשעה טובה קיבלתי את הDELL המדובר אין ספק שהוא שווה את הכסף (לכול המתלבטים) מה שכן כול התמונות שאני פותח בפוטושופ ובכלל ניראות יותר מרובעות הכול ממש מתוח. נגיד אני מגדיר דף A4 באחת מהתוכנות הגרפיות אני רואה אותו ממש קרוב למרובע יש למישהו מושג איך ניתן לשנות את זה ? תודה מראש טל.
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה ההבדל בינהם (פרט להפרש המחיר הלא ברור)? והאם יש מסך שמומלץ יותר מהם באזור ה 1000? תודה.
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מסך מחשב סמסונג T220P והוא תוקע את המחשב גם בSAFE MODE מצאתי שהקובץ MULTISCREEN.EXE גורם לבעיה... אף מצאתי לכך עדות בפורומים אחרים האם יש למשהו את הקובץ הזה MULTISCREEN.EXE אני אודה לו אם ישלח לי למייל או לינק להורדה (כי אני לא מוצא אפילו באתר של סמסונג) את שאר התוכן של הדיסק הצלחתי לשלוף... מייל שלי weigl@walla.com מודה לכם מקרב לב
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
צריך מסך עם הנתונים הנ"ל, ככה שישמש כמסך מחשב למשחקים וכדומה וגם לסרטים כשאני צופה מ3.5 מטר ככה אולי יותר. חשוב מאוד לא מאט. אין לי בעיה של תקציב מכיוון שבכל מקרה חבר שלי ירכשו את הטלויזיה מחו"ל וימכור לי אותה במחיר מוזל. אז תרבו בהצעות ותמליצו לי מה עדיף וכמובן מה נותן תמורה של כסף ומחיר הכי טוב שבוע טוב וחג עצמאות שמח!
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני סטודנט מהצפון שגר כרגע בב"ש ואני רוצה לקנות מסך למחשב רציתי לשאול על איזה רשת מחשבים טובה, שכדאי לקנות בה. ivory, ksp וכו'? בקיצור איזה רשת נחשבת להכי אמינה ובעלת שירות טוב? המון תודה
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
SAMSUNG SYNCMASTER 2053BW 20" DRIVER WINDOWS Xp / 32 bit אשמח לעזרה !
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
איך T200 של סמסונג? והאם כדאי לי לקנות אותו מתצוגה ב640 ש"ח עם 3 שנים אחריות של חיון? 2043BW של סמסונג? W2042T של LG? מה הכי עדיף?
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-