מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
איזה מסך טוב יותר ? (בעיקר איכות תמונה) לשניהם יש HDMI וארגונומיה משוכללת, ה - HG281DPB גדול יותר ועולה 2500 ש"ח לעומת 2100 ש"ח ל - 2693HM (שהעיצוב שלו יפה יותר). המחירים הם מ - TMS. השימושים הם משחקים וסרטים בעיקר.
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מתלבט בין שני המסכים LG L246WH ו SAMSUNG T240 מבקש את עזרתכם אני נוטה לכיון ה LG L246WH
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מסך סמסונג T240 ובפוטושופ אני רואה צבעים לא אמיתיים מישהו יכול להסביר לי איך אני מוסיף פרופיל צבע או משהו כזה ? תודה בכל אופן.
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני צריך המלצה לשני מסכים שיעלו יחד כ-1400 ש"ח. הדרישות הן שלשניהם תיהיה כניסת DVI. מסך אחד משמש למשחקים, גודלו צריך להיות 20" ומעלה. המסך השני משמש לעבודה משרדית, גודלו צריך להיות 19" ומעלה. אשמח לקבל המלצות.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי פשוט חבר שמסדר לי מחירים ממש טובים למסכי BENQ אני מאמין שאני צריך 19 אינצ' (אלא אם כן אתם חושבים אחרת) ולמטרת משחקים. תודה ענקית
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לעשות שינוי "קל" בחדר שלי ואחד הדברים שאני רוצה לעשות זה לקנות מסך טלויזיה 32" HDR (זה מה שהכיס מאפשר) ולחבר לו גם את הטלויזיה וגם את המחשב. עכשיו השאלה שלי היא כזאת יותר נכון כמה שאלון, האם אני יראה טוב ממרחק של שתי מטר אני מדבר על המחשב כי טלויזיה לא בעיה לראות מהמרחק הזה אבל האם אני יצליח להסתדר עם המחשב מהמרחק הזה? עוד דבר מה עדיף לי, לחבר ישירות את המחשב והממיר למסך או לחבר את הממיר למחשב(לקנות כרטיס מתאים) ורק את המחשב למסך הכוונה היא מבחינת נוחות. ודבר שלישי זה אם אני צריך חיבור מיוחד מהמחשב לטלויזה כדאי לראות סרטים ולשחק משחקים באיכות HD. תודה לעוזרים!!
-
- 5 תגובות
- 837 צפיות
-
-
בחור פרסם ביקורת מעניינת על מסך זה של סמסונג, לגביי היותו מתאים לגיימרים: http://www.flatpanelshd.com/flatforums/viewtopic.php?f=26&t=20 שימו לב שמדובר בדגם שנגמר בRZ ולא בצירוף אחר של אותיות! הוא מובדל מדגמיי ה2233 האחרים בהיותו בעל קצב רענון של 120 HZ. אכן קפיצה רצינית. אגב, עקרונית הקטע של המסך הזה הוא שהוא יתמוך בטכנולוגית ה3D VISION של NVIDIA, כלומר, ניתן יהיה לראות במסכים האלה בתלת מימד, למי שיהיה כרטיס מתאים ומשחקים/סרטים שתומכים בכך. למרות זאת, עצם הקפיצה לקצב רענון גבוה, מקפיצה את איכות התמונות הנעות המסך מציג. האם מישהו יודע אם בכלל ניתן להשיג אותו בארץ?
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ערב צך ערב זך אם מישהו פה הוא בעל שני מסכי 22 או 24 שאפשר להציב במצב מאונך PORTRAIT , צמודים אחד ליד השני תוכל ( או תוכלי ) בבקשה להעלות לפה תמונה במצב הזה, כשהדסקטופ פרוס על פני שתי המסכים ? תודה רבה ( מאוד מאוד ) מראש.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מסך 24'' שמיועד למגוון פעילוית: צפייה בסרטים (בעיקר בפורמט divx), עבודה בפוטושופ, עריכת סרטים, עבודה עם מסמכי office ,גלישה באינטרנט ומשחק מזדמן פה ושם. העבודה בפוטושופ ועריכת הסרטים הם ברמת חובבן. גובה התקציב: עד 1500-1600 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום D: יש לי חבר שקנה סמסונג T220 ולפני זה היה לו CRT, הרזולוציה תקועה על 1024x768 ולא משתנה שהוא משנה דרך ההגדרות או דרך הדרייבר של הכרטיס מסך, לפני שהיה לו את המסך הזה הוא שיחק בהגדרות של התוכנה REFORCE. נגיד שהוא נכנס למשחקים ומשנה רזולוציה אז זה משתנה, רק במערכת הפעלה זה לא משתנה. מה לעשות ? תודה מראש. אם זה לא פורום מתאים תעבירו בבקשה
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הוא יותר טוב מה-226BW? יש מסכים טובים יותר של Samsung במחיר שלו?
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום איני מצליח לחבר מסך נוסף למחשב הנייד המערכת מראה כאילו המסך כבר מחובר בתודה
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
לאחרונה יש ריבוי פירסומים על מסכים חדשים בטכנולוגית LED. האם כבר יש בארץ מסכי LED שמשווקים?
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
הצג שיש לי כעת הוא CRT משנת 99 לערך 15 אינץ' (ממצא ארכיאולוגי, שהורס עיניים) השימוש העיקרי שלי בצג הינו לראות סדרות, סרטים וכמובן גלישה הסבירו לי שאולי אצטרך כרטיס מסך חדש? הכרטיס שלי הוא GEFORCE 8400 GS GV-NX84G256HE כן זה לא כרטיס מי יודע מה, אך המחשב כבן שנתיים. וכעת לשלושת הצגים שהם אתחיל בדגם Samsung 2243BW קראתי את הביקורת החמודה של צביקה, תודה רבה לך והצג עושה רושם לא רע כלל המשכתי לחפש עוד פרטים עליו. נאמר עליו שאין לו צבעים "חיים", ויש נקודה לבנה, השחור אינו שחור וכו'... עד כמה זה נכון? האם הוא HD? העולם מתקדם לעבר HD ובלו ריי ולא ארצה להתקע עם מסך "לא שמיש". הסמסונג הבא- T220 קראתי בזאפ עליו ביקורות מאוד טובות. סמסונג T220P לא ידעתי על קי…
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום, אני קונה עכשיו מסך מחשב של סאמסונג 240P, למסך יש כניסת HDMI. אני גם רוצה להזמין את הממיר החדש של יס שגם לו יש כניסת HDMI. עכשיו השאלה שלי היא האם אני יכול לחבר את הממיר החדש של יס למסך המחשב ובעצם המסך ישמש אותי גם למחשב וגם לראות בו טלוויזיה, האם הדבר אפשרי? איפה אני מגדיר את המסך שישמש גם כטלוויזיה? ואיך אני עושה שישמעו את הסאונד ברמקולים של המחשב? תודה!
-
- 7 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום, ראיתי את ההמלצות החמות ל"22, אך לי אין ממש שימוש ב"22, אלא בפחות - גם בגודל וגם בתקציב. אני לא מכיר מסך רחב או לא, אשמח לשמוע המלצות למסך בריא לעיניים וטוב לעריכת תמונות בפוטושופ. אשמח לשמוע הצעות גם לדק וגם לשמן. תודה רבה, אופיר
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-
-
ברושתי כרטיס מסך hd 4870 512 mb עם מעבד core duo 3.6 overclocked מחשב לגיימינג בלבד מעוניין שתציעו מסך בתקציב עד 850 שקל שיהיה איכות טובה ושיראו בו טוב..... (גודל ל אמשנה עדיף 20) תודה
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי לא מזמן שני מסכי LG. מסך LG מדגם W2043T ומסך LG מדגם W2042T המסך מדגם W2042T תומך בקצב רענון מסך של 65-75 מג"ץ ואילו המסך שלכאורה מתקדם יותר (W2043T) תומך רק ב-65 מג"ץ. לכל הידוע לי, הדרייברים מעודכים. גם של המסך וגם של כרטיס-המסך (geforce 9500 GT). קראתי בפורום הזה כמה נושאים שנגעו בקצב רענון מסך, הבנתי שזה לא כ"כ עקרוני למסכים LCD קצב הרענון. אבל אני מרגיש שזה מפריע לי. לאחר ישיבה ממושכת מול המסך W2043T, אני מרגיש כאבי-עיניים וסינוור. ואילו ישיבה ממושכת מול המסך השני (או Samsung 24 inch) לא מפריעה לי. יש לציין שאחרי מבני המשפחה לא מרגישים הבדל. אשמח לשמוע את דעתכם. אני במשא ומתן עם החברה כדי להחליף את המסך (קיבלתי את המסך המתקדם רק בגלל פאשלה שלהם) …
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
היי אנשים, אני מנסה לצפות בסרטים באיכות HD במסך שלי- סמסונג 2053BW, משום מה אני לא רואה הבדל בכלל בין סרט 720P או 1080P ל DVD RIP האם באמת אין הבדל כזה באיכות, או הבעיה במסך או בכרטיס מסך, אין לי מושג בתחום הזה.
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
אתמול קיבלתי סוף כל סוף את המסך!!! התרשמות ראשונית מדהים! אין צורך אפילו לגעת בההגדרות הראשוניות שלו הכל מכוון ומכוייל כראוי.איכות תמונה הכי גבוה שיש ומכל זווית שרק מסתכלים עליו. הפעלתי מספר משחקים באחד מהם FIFA09 שמתי לב שהתמונה ממש נמרחת וזה מעצבן את העיניים יש משהו לעשות כנגד זה??? ראיתי את אותה התופעה גם בCRYSIS אבל הרבה הרבה פחות. שאלה נוספת ואני יודע שהיא תעורר כאן הרבה מחלוקות. הרזולוציה המקורית של המסך היא בפועל 1680X1050 הצלחתי וגם כרגע המסך אצלי עובד על רזולוציה של FULL HD 1920X1080.... זאת אחרי שנכנסתי להגדרות הכרטיס מסך ושם סימנתי בהגדרות מסך את האופציה force HD resolutions, ואז ניתנה לי ההאפשרות לשנות את הרזולוציה עד ל 1920X1080... השאלה שלי היא האם תיתכן פג…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעוניינת לרכוש שני מסכי מחשב. שימושים: גלישה באינטרנט, אופיס ולעיתים רחוקות גם צפייה בסרטים. תקציב: כ-700 ש"ח. העדפות: 1. חיבור DVI 2. רצוי מסך של אחת מהחברות הבאות: LG, SAMSUNG, VIEWSONIC, ASUS 3. אחריות החל מהפיקסל הראשון- יש דבר כזה? 4. ללא ציפוי מבריק. 5. אין חשיבות לרוחב המסך (רחב/ רגיל) תודה!
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם. היום התחדשתי במסך 2209WA חדש שקניתי מ- IQPC. הבעלים של החנות מאוד אדיבים ועוד הביאו לי את המסך מהחנות באשדוד לתל אביב בעצמם. הקנייה הייתה מהירה ומאוד התרשמתי מהחנות לטובה. אבל ע"י בדיקה באתר http://www.gdargaud.net/Hack/DeadPixels.html גיליתי כמה פיקסלים מתים. ע"פ בעלי החנות האחריות היא אצל דל. כאמור רק היום קניתי את המסך ויש אחריות לשבוע על כל פיקסל שרוף. מה אני צריך לעשות?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הבנתי שזה נדיר למצוא מסך רגיל שתומך בזה, אבל אם אתם מכירים צג LCD איכותי ונחמד שישרת אותי for years to come שיכול לתמול בחיבור שכזה, אשמח לדעת thanks a heap! EDIT ותודה רבה לGnome היקר ששלח לי לינק : )
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
1. לאחרונה קניתי מחשב + מסך, וכמובן שנעזרתי הרבה בפורומים שכאן (ראו מפרט) 2. ברצוני להפעיל את תכונת ה- PIVOT ולראות מסמכים/ שורות קוד בתצוגה לאורך. 3. היום, אם אני מסובב את המסך, שום דבר לא קורה (וצריך לסובב גם את הראש ) 3. אני מניח שההפעלה קשורה גם לכרטיס המסך, אך אינני מצליח למצוא את האפשרויות להגדרות ההפעלה של התכונה הזו צריך עזרה..
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולם. החלטתי לקנות מסך 22" חדש, בעיקר לאינטרנט וטיפה למשחקים (בעיקר פרו אבולושן וקצת קול אוף דיוטי). לא בשביל סרטים כרגע. טווח ההשקעה הוא עד 1100 שקל החלטתי ללכת על בטוח ולרכוש מסך של סמסונג ולאחר קריאה מעמיקה פה בפורום צמצמתי את האפשרויות למסכים הבאים: 2333sw - חדש יחסית ולא ראיתי עליו הרבה ביקורות, מהמעט שראיתי הוא סבבה של מסך 2243BW - מסך קצת ישן לא? ראיתי שדי אהבו אותו פה בפורום במיוחד בגלל הארגונומיה, השאלה אם הוא לא דגם ישן מדי והאם מבחינת איכות תמונה הוא לא נופל מהמסכים היותר חדשים? מבחינת מחיר הוא האטרקטיבי ביותר T220P - נכתב שיש לו איכות תמונה נהדרת, השאלה אם השניים לפניו לא עדיפים בסה"כ? מי לדעתכם הכי כדאי עבור המטרות שכתבתי למעלה? המון המון תודה
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-