עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by asafnn,

אני כבר הרבה זמן מתלבט בין הגרסאות של דל (רחב או לא) ורציתי להיות בטוח במשהו: אם אני צופה בווידאו 4:3 על מסך 20 אינץ' רחב זה פחות או יותר כמו לראות אותו על מסך 17 אינץ' לא? מאחר ורוב מה שאני רואה מיועד לטלוויזיה (קולנוע רואים בקולנוע, אין מסך בעולם שיכול להחליף את ההרגשה) היתרון של 16:10 נעלם בווידאו רגיל.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by mystikal,

שלום לכולם, ברשותי 2 מסכי VP930 של ויוסוניק המחוברים במצב דואלויו המסך הראשי (1) מפסיק להדלק לפעמים והנורה שלו מהבהבהת בצבע ירוק לפעמים הוא חוזר להדלק מעצמו מישהו מכיר את הבעיה או שיש לפנות לחנות ?

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  3. אני רוצה לתלות עם זרוע ... דרך אגב בבקשה לא להציע טלויזיות אחרות כי אני יכול רק אותם אני יודע שזה ישן מה יותר דק ויותר יפה http://www.amazon.com/Toshiba-34HF81-Pure-Flat-Screen/dp/B00005KI38/ref=dp_return_1?ie=UTF8&n=172282&s=electronics http://www.amazon.com/Sony-KW-34HD1-34-Trinitron-HDTV/dp/B00001ZUHN/ref=sr_1_3?ie=UTF8&s=electronics&qid=1273802146&sr=1-3 מה הייתם לוקחים בשביל לתלות על הקיר חשוב שיהיה דק אני לא יודע מה יותר דק

• 4 תגובות
    • 968 צפיות
  4. זה המסך הכי מתקדם של סמסונג LCD19 אינטצ' נכון? -Samsung 960BF

5. הדגם הטרי של AOC קובע רף נמוך חדש לאמצעי תצוגה עם טכנולוגיות סנכרון אנכי חומרתי לכתבה

6. כמעט כל מסכים היום על 300 cd/m² והבנתי מפה שזה לא בריא- לעניים ועושה כאבי ראש.. זאת אומרת שכל המסכים (LCD) לא "בריאים", אפשר איך שהוא להוריד את הבהירות בהגדרות או שפשוט צריך להיות פחות במחשב?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אתם יכולים ליראות במפרט את המסך שלי. יש לו מין אופציה כזאת להחליף בין מצב "טקסט" לבין מצב"סרט", בעצם משנה את הבהירות ואת הנוגדיות ואולי עוד כמה דברים אבל הרבה יותר נוח לקרוא שהמסך על מצב "קטסט" והברה יותר כיף לשחק שהמסך על מצב "סרט". השאלה אם זה מומלץ להחליף את המצב הזה לעיתים תכופות ? זה יכול לפגוע במסך ? כי אני יודע שלא מומלץ להדליק ולכבות הרבה את המסך...

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  8. Started by asilbob,

והוא טוען שבגלל זה ה2253 יותר טוב ה2243BW הוא פאנל של CMV או AOC שהם נחותים יותר מה שיותר יקר יותר טוב? בזה סיכמת את הידע שלך בנושא.. ה2253BW הוא פאנל של סמסונג ה2243BW הוא פאנל של CMV או AOC שהם נחותים יותר הפיבוט הוא כולה גימיק שגם במסך הזה ל א עובד משהו

• 6 תגובות
    • 974 צפיות
  9. קראתי באחד הפורומים שסמסונג עשו reshipment לדגם וכרגע אי אפשר לזהות לא בHidden Screen ולא במדבקה מאחורה את סוג הפאנל. לטענתם במסכים אלה מדובר אך ורק בפאנל משלהם. כלומר כולם בעלי פאנל S . היתכן ?

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  10. זה נכון שלא ממומלץ לעבוד עם מסך FULL HD בגודל של 22 אינץ' ? אם זה באמת לא ממומלץ אז למה ?

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  11. זה נכון שמסך LCD מעייף את העניים יותר ממסך CRT?

• 20 תגובות
    • 3k צפיות
  12. שלום לכם, לפני כחצי שנה רוב מסכי הHD היו 1920X1200, ועכשיו יש שינוי. יש לכך סיבה מסוימת? תודה.

• 9 תגובות
    • 973 צפיות
  13. היצרנית היפנית Iiyama משיקה דגם קעור ראשון משלה, שעשוי להיות רלוונטי במיוחד לגיימרים תקציביים לכתבה

14. שאלה לבעלי 2209WA . אם אתם מסתכלים ממש מקרוב על המסך רואים את רשת הפיקסלים? (יצאה לי להסתכל ככה כשחיפשתי פיקסלים מתים). זה ככה בכל המסכים את רק במסך זה? (לא שזה קריטי, אני לא יושב על המסך בדרך כלל)

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. הופסק הייצור של המסך הזה לפני כמה שבועות , יכול להיות שתקנו את המסך ותקבלו מכתב מ DELL שאומר "בטלו את ההזמנה , כי אין מסך". עדיין יהיה אפשר למצוא אותו בכמה חנויות אם רוצים , אבל הפעם קצת קשה. אני מתכוון לקנות אותו , איפה שאני אמצא אותו... אבל מדאיג אותי הדברים הבאים: אם המסך כל כך טוב , כך כל נמכר ומצליח - איך הוא יורד מהייצור? חייב להיות פאק גדול במסך הזה... שאף אחד לא יודע. מה הסיבה האמיתית? כמה סיבות אפשריות והפרחתן (נלקח מרחבי האינטרנט): 1. זה לא רווחי ל DELL למכור מסך כזה במחיר כזה . תשובה: אז הם יכולים לעלות את המחיר ל 1600 ש"ח - זה עדיין נחשב זול יחסית. 2. הביקוש למסך גדול מדיי , יותר ממה שDELL יכולים לייצר (תשובה רשמית מנציג של dell). תשובה: שיעלו את המחיר , ביקו…

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. לאחר לבטים ארוכים ואף התיעצויות קודמות הוחלט פה אחד בישיבת ועד המשפחה (ז"א אישתי רצתה ככה) שנלך על "19. שאלותיי: האם כדאי למצוא מסך עם פנל VA או שזה לא כל כך חשוב. לידיעה כללית- המחשב אינו מיועד למשחקים אלא לעבודה מרובת משימות עם אופיס, אינטרנט ופוטושופ. בהמשך לכך, מה דעתכם על מסך LG L1770HR‎ ? תודה מראש על התגובות והעיצות והרעיונות וכו'...

• 9 תגובות
    • 887 צפיות
  17. הפנמתי שאם מחפשים מסך מחשב 22" ממש מעולה צריכים להיות מוכנים להיפרד מ- 3000 שח לפחות. אז בהחלטה של הרגע, נכנסתי לחנות למוצרי חשמל ורכשתי לבן היקר מסך SUMSONG 226WB שלמתי 1350 ש"ח ( פחות מ-1500 שהקצבתי לעניין) ואמרתי תודה... מאחל למחפשים למצוא משו כאוות נפשם. בהצלחה. אורי

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום רב, אני זקוק לזוג מסכים זהים, לצורך עבודה על פרימיאר גודל 23. אודה מאוד להמלצתכם. טווח המחירים הוא בין 800 ל-1100 ש"ח. ראיתי מספר מסכים בלינק הבא, http://www.tms.co.il/cat/45/215:923 אבל כמובן שגם המלצות על מוצרים אחרים יתקבלו בברכה. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by אור כהן,

שלום לכולם רכשתי את המסך 2007FP, וכשאני מפנה קצת את הראש שלי ברקע שחור\אפל המסך הופך לסגול\סגלגל. אני יודע שככה זה הפאנל, אבל שמעתי על אנשים שעשו כיול למסך, וכך הפחיתו את התופעה אבל הורידו את הנגדיות. בכל מקרה, אני רוצה לעשות גם כך, אשמח אם מישהו יוכל לתת את ההגדרות שלו ב2007WFP\2007FP שהורידו את בעיית הסגולויות. בתודה רבה, אור כהן

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  20. Started by zilbermm,

היי, קיבלתי מסך samsung 953bw משומש והמסך יושב על המעמד בזווית מסויימת לאחור, אני לא מצליח ליישר אותו. יש למישהו נסיון עם המסך הזה?

• 1 תגובה
    • 953 צפיות
  21. Started by daneer,

ידוע שבמסכי מחשב מטיפוס TN זוית הצפיה (במיוחד האנכית) עלובה למדי. לעומת זאת בטלויזיות זוית הצפיה גדולה בצורה משמעותית. למה? daneer

22. Started by verynoti,

איך אני יודע איזה פאנל יש לכל מסך כי אם אני מסתכל בחנות על מסך מסויים לא בדיוק רשום לי איזה פאנל יש למכשיר

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  23. Started by yonizaf,

ראיתי פה בפורום שמציעים לפעמים מסך acer V236HL או V236HL BD, בתוך מסך IPS לדלי תקציב. ואכן, בזאפ (וברוב החנויות) הוא מופיע כמסך IPS: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=855384 אבל באתר של acer, עד כמה שיכולתי למצוא, נראה שהמסך הנ"ל הוא בכלל עם פאנל TN: http://us.acer.com/ac/en/US/content/professional-model-datasheet/UM.VV6AA.C01 יש למישהו הסבר לתופעה? האם יכול להיות שacer נותנים את אותו שם דגם למסכים בעלי פאנל שונה? או שמא כל החנויות בארץ טעו בשם הדגם (אולי באשמת היבואן וכד')?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by הילה2000,

קניתי מסך DELL2208WFP התעקשתי על פאנל IPS מישהו יכול להגיד לי איך מזהים את סוג הפאנל במסך

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by ata01,

יש לי במסך משהו שנראה כמו נקודה (או אפילו קו מאוד מאוד קצר באורך מ"מ בערך) בצבע אפור\שחור שלא מתחלף גם אם מכבים את המסך. האם בוודאות זהו פיסקל שרוף או שזו יכולה להיות בעיה אחרת? האם זה משהו שאפשר לסדר או רק החלפת מסך תפתור את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 963 צפיות

דיונים חדשים בפורומים