מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
אני קונה עכשיו מחשב חדש עם כרטיס מסך 4850 וברשותי 2243BW אני רוצה להעביר את המסך הזה לאח שלי ולקנות לי חדש. עכשיו לפי מה שהבנתי שהכרטיס הזה לא מספיק טוב ללרזולוציה הגבוהה ב220P והשאלה שלי היא עד כמה ההבדל הזה בולט? והאם הרזולוציה 1680X1050 נראת אותו דבר בT220P כמו ב2243BW שבו זוהי רזולוציה טבעית..אם זה כך אז אני אלך כבר על 220P ובמשחקים אני יוריד את הרזולוציה
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
שלום , קניתי את ה- DELL 2407 וסה"כ אני מאוד מאוד מרוצה אבל אני רוצה 3 נקודות לא יודע עם שחורות עקב המסך או לכלוך . איך אני מזהה נקודות שחורות( פקסלים שרופים) של על המסך ? אילו חומרי ניקוי בטיחותיים מותר להשתמש והאם OFFICE DEPOT מוכרים את זה
-
- 11 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום ברשותי מסך סמסונג 971P שעובד ברזולוציה אופטימלית של 1280x1024, אבל ברזולוציה כזו הכל קטן מדי במסך ולכן שיניתי לרזולוציה של 1024x786, הבעיה היא שיש ירידה מורגשת באיכות בין הרזולוציה האופטימלית לרזולוציות אחרות. האם ישנה אפשרות לראות טוב גם ברזולוציה נמוכה יותר מהאופטימלית? האם יש הצעות לפתרון הבעיה? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כל סרט\קליפ שאני מנסה להריץ רואים בצורה כהה מאוד חשוך מאוד , עכישו את המסך רואים רגיל אז הגעתי למסקנה שאולי צריך קודקים , או שהתקנתי משהו שגרם לזה ... התקנתי CLEAR TYPE
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שמחתי לקבל ולהתקין, ביום חמישי האחרון, את ה 2209WA. אין פיקסלים שרופים (בדקתי עם מכשיר) והכל נהדר. שמתי לב, אתמול, שבאמצע העבודה המסך כבה בפתאומיות (כאשר אני מזיז את העכבר המסך נדלק מחדש). הסקרין סייבר עובד כמו קודם (לפחות 15 דקות של חוסר פעילות). האם ידוע לכם על התופעה? תודה.
-
- 22 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
בדביק כאן למעלה נטען שגרסת ה-ew היא גרסה חסכונית בחשמל וזה כל ההבדל; זה נשמע לי קצת מוזר, לאור העובדה שאין לה (ל-ew) זכר באתר של Samsung ובאתר של קבוצת חיון (היבואנית) המחיר הרשמי של גרסת ew זול מגרסת ה-bw (נראה שגם בחנויות זה המצב). למישהו יש איזשהו ידע קונקרטי יותר בנושא? בנוסף, האם גרסאות ה-x (כלומר bwx, ewx) באמת שונות רק ב-usb hub שנוסף בהן וה-bezel המבריק? תודה, דרור.
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי מסך חדש מאתרי ביקורות -הכי איכותי שיש..גם יותר מדל החדשים מה אתם אומרים NEC 20WGX http://www.trustedreviews.com/displays/review/2006/06/08/NEC-MultiSync-20WGX2-20-1in-widescreen-LCD/p2
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. רכשתי את המסך 2007FP מנקסטופ עם פאנל IPS, הוא הגיע עם זליגות אור שחבל"ז, מכל פינה אפשרית. המוכר הציע לי לקחת במקומו את אותו המסך אך עם פאנל PVA. מה לעשות? השימוש שלי הוא בעיקר סרטים, והכי חשוב לי להנות מהם. אז כרגע אני צופה הילה סגולה וזווית צפיה רחבה, וזליגות אור, כדאי להצר את זווית הצפיה ולפגום בצבעים? מה לעשות? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש את המסך הזה: VP930B Viewsonic http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=369995 ואת זה : samsung 971p http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=469017 חבר שלי אמר לי שהמסך הראשון עדיף בגלל שב971 יש טיפה מריחות השימושים של המסך הם בעיקר סרטים ומשחקים
-
- 6 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מתכנן לרכוש בתקופה הקרובה מחשב עם המפרט הבא: מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray כמות: 1מחיר: ₪1044 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1מחיר: ₪219 לוח אם: Gigabyte GA-Z77-D3H כמות: 1מחיר: ₪637 מארז: Scythe FenrisWolf Aluminum, 2X 120mm Slip Stream + 4X HD Stabilizer + ESATA כמות: 1מחיר: ₪279 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1מחיר: ₪385 זיכרון: 4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 2מחיר: ₪115 קשיח למחשב שולחני: WD 1TB SATA 3 Caviar Blue כמות: 1מחיר: ₪489 כרטיס מסך: MSI 7850 2GB GDDR5 TwinFrozer 2 Retail - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1מחיר: ₪1289 כונן או…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מסך בתקציב סביב ה-800 ש"ח (חריגה עד 100 ש"ח) כרגע למחשב שלי מחוברים 3 מסכים: DELL P2414H 24" בחיבור DP. מסך ראשי DELL U2312HM 23" בחיבור DVI. מרחיב ימינה טלוויזיה 50 אינץ שמתחברת ב HDMI. משכפלת את המסך הראשי כולם מחוברים לGTX770 ברזולוציה 1920x1080 כרגע אני עובד עם שני מסכים ואני מעוניין להשלים את הסט ל-3, יש לי חיבור פנוי אחד של DVI בכרטיס מסך. המסך מיועד בעיקר לעוד שטח תצוגה ועבודה (לא משהו גרפי, תכנות בעיקר חלונות דפדפן וכו') ה-P2414H הוא העיקרי ויהיה באמצע והחדש ירחיב שמאלה. אני מחפש את המסך הכי טוב בתקציב שיהיה בגודל 23" ~ 24" (עדיף 24), שיהיה נוח לקרוא ממנו ולעבוד איתו, כמובן ברזולוציה 1080p. בכללי, רציתי לשאול איך הכרטיס מסך יסתדר ואם עלולו…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם אופי החיבור של HDMI זהה ל DVI ? אז אני יכול למען הנוחות, להשתמש ב HDMI במקום (לצורך עבודה). יש לי בכרטיס יציאת HDMI ובקצה השני של ה 5 מטר אחבר מתאם ל DVI לתוך מסך 24" , זה ילך? אז למה בעצם ה DVI הוא כבל ככ עבה?
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך LCD בגודל 19" (לא רחב) - מיועד לעבודה משרדית וגלישה באינטרנט. רצוי שיהיה בעל חיבור DVI וכמובן תצוגה שלא תוציא את העיניים. מכיוון שאני מתכונן להזמין מחשב חדש מפנדה, רצוי שיהיה מבין המבחר שלהם. מה שראיתי אצלם ונמצא בתקציב: LG LCD 19 L1953S 5Ms 1:2000 LG LCD 19 L1953TR 2Ms 1:5000 LG LCD 19 L1954SM Samsung 19 LCD SyncMaster 920BM מה מביניהם מומלץ ?
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
היי, ההורים שלי רוצים לקנות איזו טלויזיית FHD, לא ממש משנה להם וגם לא לי הדגם כי אני לא ממש יצפה בה.. בכל מקרה רציתי לדעת האם החיבור שיש לטלויזיה אל המחשב משנה הרבה? יש לה חיבור VGA למחשב, ועוד 2 של HDMI. אני יודע ש VGA זה פחות איכותי מ DVI, אבל האם זה נחוץ כאשר יש לי כרטיס מסך שיכול להתחבר ל HDMI? או שאין בכלל כרטיס מסך כזה ואני הוזה האם תהיה איבוד של איכות תמונה בחיבור שכזה?
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש לי מסך FLATRON L1732S שסיפק את הסחורה בזמנו (לא הרגשתי מריחות) והוא בעל זמן תגובה 8ms (לא יודע אם שחור ללבן או אפור לאפור) וקצב הרענון אני לא יודע .. עם מידע זה בידיכם ,נראה לכם שה- U2311H יספק אותי בביצועים עם משחקים? אם נראה לכם שהמסך לא מתאים למשחקים אז יהיה יפה מצדכם להמליץ על מסך שכן מתאים למטרה זו ולא עובר את המחיר של ה- U2311H תודה עריכה: משחקים מהירים ששחקתי בעבר (ולא היו לי בעיות עם המסך הישן) - UT2004 , cs:s (כן כן .. יש לי פה מחשב עם וותק של 7 או 8 שנים)
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוקי אני שוקל לקנות את המסך הזה אם תיהיו תגובות טובות אני יקנה אותו היום הוא במחיר סביר מאוד ל32 LCD קודם כל יש אותו לחבר שלי האמת שלא ראיתי אותו אבל הוא אמר מדהים.. אני רוצה לדעת מה אתם אומרים עליו http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=2337 שאלות: 1:אני רוצה רק את המסך הזה וזהו לא לחבר אותו במגביל לעוד מסך אני רוצה שיהיה רק 1 זה אפשרי? או שכל ריסט יעלם לי הכל עד לכניסת הווינדוס 2: אני יוכל לקרוא טקסטים חופשי או שיהיה מטושתש כגון גלישה באינטרנט וכו'ל 3: משחקים האם יראו טוב לפי הזמן תגובה שלו הוא מצויין אאה לא אמרתי אל תמליצו לי על מסכים אחרים כי אני לא רוצה ב 5000 ל32 אני כן יקנה אבל כל השאר לא אפילו בפחות כסף ופחות אינץ' חח רק 32 וב5 אלף )))) תו…
-
- 80 תגובות
- 9k צפיות
-
-
אני מעוניין להשתדרג ולקנות מסך מחשב. אני צריך עזרה בקבלת החלטה לגבי 3 המסכים הבאים: 1. lg W2353V 2. samsung 2333SW 3. Samsung T220P ** כל המסכים המוצגים הינם FULL HD. מה דעתכם לגבי כל אחד מהמסכים הנ"ל? והאם יש מסכים אחרים שאתם ממליצים שהם טובים (חשוב לי FULL HD). נקודה נוספת - אם אני ירצה לחבר את הPS3 למסך יש אפשרות להשתמש במתאם DVI-HDMI והאיכות תהיה כמו HDMI או שזה יפגע כתוצאה מהמתאם?. המחיר המקסימלי הוא 1200 ש"ח. תודה.
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
כרגע עם שני מסכי DELL בגודל 24 אינטש עם 1920X1200 מהעבודה. אני מחליף מקום עבודה וצריך להחזיר אותם - הזדמנות מצויינת לשדרג. אני מאוד בעד עבודה עם שני מסכים ואפילו שלושה אבל עדיין מתלבט מול האפשרות למסך 4K/3K אחד גדול. לא לגיימינג לא לסרטים ולא לעריכה גרפית. בעיקר עבודה ממושכת במקביל עם מסמכים שונים/XLS, תוכנות CAD מרובות פרטים/אייקונים, תיכנות (C++) ותוכנות מתמטיות/גרפים כמו MATLAB יש בעיה של השתקפויות אז מסך GLOSSY לא ממש בא בחשבון. חובה פאנל איכותי ורצוי מאוד ארגונומיה טובה וריבוי חיבורים + USB HUB אשמח להמלצות בתקציבים סבירים - חשבתי על סביבות ה-3K-4K (שקל לפיקסל?) אבל לא חרוט בסלע. למשל - מסך בודד: …
-
- 11 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שתי החיבורים מחוברים אצלי , עכשיו יש כפתור במסך , הכי שמאלי וכשאני מעביר ל DVI הוא לא מזהה , כאילו המסך לא מחובר למרות שהוא מחובר גם בDVI . יש איזה הגדרות שאני צריך לשים ?
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שמעתי שנגמר במלאי אצל היבאנים, האם יחדשו את המלאי?
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני צריך חיזוקיים חיוביים ...כמה יש פה ,שכן מרוצים מהמסך ?
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
קניתי לפני חודש את המסך DELL U2312 HM. נהנתי ממנו מאוד עד שהתחילה בעיה מעצבנת. באופן שנראה אקראי במיוחד המסך נכנס למצב Power Saving ונהיה שחור. אני לא מצליח לצאת מהמצב ואני לא יודע מה גורם לכניסה שלו. זה קורה רק בזמן שאני משחק באיזשהו משחק (Borderlands, NFS:MW, Diablo לדוגמא) הפתרון היחידי זה לעשות ריסטרט. מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מסך בלי מריחות שיראה תמונה יפה מבלי כל-מיני עיבוטים.... בבקשה עזרה...
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אני מחפש מסך מחשב תקציב 1600 גודל 27 למשחקים וסרטים מה אתם ממליצים ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני ראיתי פה מתי שהוא שיש הגדרות ממולצות לכיול מישו יודע אותם? וגם הכתב דק ולא ממש ברור הבנתי שיש תוכנות שמשנות את זה מישהו מכיר? בנוסף אייך אני יכול לבדוק את סוג הפאנל שלי???
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-