עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Sagi_M,

שלום, מה ההבדל בין שני הדגמים האלו ומה עדיף לקנות למחשב שמיועד למשחקים (כבדים), צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט?

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  2. Started by EagleXDR,

קודם כל, לא ציפיתי לפתוח דיון בנוגע לעניין הזה, ב2009, עם המסך הזה... אבל בכל מקרה.. קניתי לא מזמן HP LP2065, מסך נהדר. צבעים, תגובה, וכו'. לאחרונה, שמתי לב לבעייה די מציקה, שתוכנות מסויימות נצרבות קלות במסך לכמה דקות, ואחר כך נעלמות. יש לציין, שזה לאו דווקא תוכנות שהוצגו על המסך כמה שעות, אפילו לא כמה דקות, ואלה לא משחקים - דברים סטטים לגמרי, מקסימום עם צ'אט זז... האם זו בעיה ידועה? האם זה משהו נורמלי? אשמח לעזרה, תודה.

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  3. Started by rons,

תמונה מרוחה ב MAG 220W 22 אינץ תמונה להמחשה: http://img148.imageshack.us/my.php?image=80870706.jpg

• 3 תגובות
    • 3.4k צפיות
  4. Started by nisimm,

שלום לכולכם אני חשבתי לאחרונה לקנות מסך של LG ומצאתי 2 דגמים טובים אבל אני לא יודע איזה דגם לבחור יש את W2261V שהוא 22 אינץ' עם ניגודיות 1:20000 מול W2353 שהוא 23 אינץ' עם ניגודיות 1:50000 אני חושש שה23 אינץ' יהיה גדול מדי לעיניים במרחק של חצי מטר בערך מהי דעתכם?

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  5. שלום. אני גרפיקאי במקצועי מתעסק בעיקר בעיבוד ממוחשב של תמונות ועריכת וידאו ברמה גבוהה. לאחרונה החלטתי לשדרג את מסך הCRT שלי שלצערי הלך לעולמו. מקריאה קצרה ברשת הגעתי למסקנה שחברת EIZO עונה לרוב דרישותי. לאחר מציאת דגמים הרלוונטים לגביי ניתקעתי עם 2 דגמים שמתוכם יצטרך להיבחר 1 במשימה זו אשמח עם תעזרו לי. המסכים הם: (אשמח לשמוע גם את ההבדלים של הקטגוריות שלהם.) 1.EIZO SX2461W 2.EIZO CE240W במידה ויש לכם הצעות אחרות למסך מחשב בין 24-30 אינץ' בעל FHD עם מרחב צבע מורחב בתחום של ה6000-7000ש"ח אשמח לשמוע. אין לי שום צורך בצפייה בסרטים/משחקים/גלישה באינטרנט/קריאה של טקסט וכו.. אך ורק לעבודה. אין בעיה עם משקל/גודל/רעש/מהירות הדלקה וכו...

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  6. אני צריך 2 מסכים לעבודת אודיו.... ככה שאני לא צריך מסכים ברמה מטורפת משהו סביר חשוב לי שהסטנד של המסכים לא יתפוס יותר מידיי מקום על השולחן הבנתי ש LG (שהם מאוד יפים לדעתי) נחשבים למסכים גרועים מאוד ושמעתי ש SAMSUNG נחשבים לא רעים... אבל אני מעדיף לשאול כאן מאשר להיכנס כמו טמבל ל BigBox ולקנות את המסך הראשון שהמוכר (שלא מבין כלום) יציע לי התקציב זה כ 1000 ש"ח ליחידה (אין לי בעיה להוסיף עוד טיפה אם צריך)

• 16 תגובות
    • 3.2k צפיות
  7. Started by dubilev,

מה המרחק המקסימלי שהמסך יכול להיות מהמחשב מבלי שתיפגע האיכות ובלי שיהיה צורך בהגברת האות? DVI-DVI, כרטיס מסך GTX 260 (אני מתייחס כמובן לאורך הכבל)

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  8. שלום לכולם, חיפשתי בפורומים אך לא מצאתי המלצות ברורות לצרכים שלי לכן, אני מעלה את נושא מסך ה24 אינץ' בתאימות לצרכיי. אני מעוניין לקנות מסך LCD 24 אינץ' למטרה... (בכותרת). אין לי בעיה עם פאנל TN כל עוד אני אוכל לערוך תמונות ולקרוא 12 שעות טקסטים כל יום. (אני חולם אני יודע : אבל אולי במקרה!) רק אם יש לעונה נסיון אישי בTN לעריכת תמונות וטקסטים. יש לכם איזושהי המלצה? אם אין ברירה אני אשאר עם ה 19 אינץ' CRT שלי :-\ עד שאוכל לקנות, הלוואי משהו כמו ה - Philips 240PW9EB תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by kakolokia,

אני עומד לקנות המסך הנ"ל ויש לי כמה שאלות לגביו: האם המסך הוא מסך טוב לגיימרים? האם אתם ממליצים על החנות iqpc בשביל לקנות משם את המסך? ותגידו המסכי tn באמת כל כך גרועים בכל הקטע של הזויות צפייה והאיכות של הצבעים?? עריכה: יש איזשהו מקום בארץ שבו אני יוכל לראות בתצוגת מסכים את המסך הנ"ל?

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  10. Started by urikeshet,

רוצה לקנות מסך LG2271. מבקש לדעת איך המסך ובמיוחד איך האביזרים הנילווים (מגיע עם מיקרופון, רמקולים ומצלמה מובנים)

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  11. רציתי המלצת מפרט עם מסך בעל כניסת HDMI- ולגבי המסך הפנו אותי לפורום מסכי מחשב מידע נוסף: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=408331.0 שימושים בקצרה: למחשב גיימינג ולחיבור PS3 למחשב בנוסף, (לפי מה שהבנתי 1080P יתאים כאן) תודה, גל

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  12. Started by pergola,

הבנתי מאנשים שמבינים פה - שהמסך הכי מומלץ ב1300 שקל הוא ה245BW.. לצערי איני מוצא אותו בשום חנות, וגם ראיתי שרשמו פה שהוא אזל מהמלאי כיוון שהוא ירד מפס הייצור. לכן האופציה השניה שלי היא המסך 2443. הוא ניראה פחות או יותר כמו ה245BW חוץ מכפתורי המגע. יש לו אותו ארגונומיה מעולה, ואותו עיצוב פחות או יותר. האם איכות הצפייה בו גם דומה? מה לגבי כפתורי המגע? זה לא סיכון? כיוון שיש סיכוי גדול יותר שהם יתקלקלו. אשמח גם לשמוע חוות דעת של אנשים שהם בעלי המסך הזה.

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  13. Started by id3232,

מחפש מסך LCD טוב למשחקים וסרטים בתקציב של 800 שקל (אפשרות לחריגה קטנה אם ממש משמעותי). תודה

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  14. שלום לכולם , לפני שנה קניתי מסך LCD 22" LG , עד היום תפקד לא רע , חוץ מקצת בעיה בסרטים בסצנות חשוכות . היום התיישבתי לראות סרט פתאום אני רואה פיקסל בצבע כחול\לבן שלא משנה את הצבע , זה נקרא פיקסל שרוף ? יש לי אחריות 3 שנים מה זה אומר ? קראתי בדביק שיש אחריות ל5 פיקסלים ומעלה , מה אני צריך לחכות עד שישרפו לי עוד 4 ? מבאס לי את כל הסרט , העניים כל הזמן מתמקדות על הפיקסל הזה . אשמח לתגובות.

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  15. אני צריכה מסך בגודל 26 אינטש, הוא ישמש בעיקר לקריאה מרובה ולצפיה בסרטים (HD) ובטלויזיה 2500 4000ש"ח . תודה לעוזרים ושבוע טוב [br]פורסם בתאריך: 19.04.2009 בשעה 21:19:13 סליחה על ההקפצה, אשמח לתגובההתקציב גדל ל3000.. יום טוב.

• 7 תגובות
    • 825 צפיות
  16. Started by pergola,

אני לא מוצא שום חנות שמוכרת אותו..

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  17. Started by kakolokia,

אני עומד לקנות את המסך Dell 2209wa ויש לי שאלה לגביו: יש לי מסך לא רחב lg בבית דגם (17 אינץ') L1730S וזמן התגובה שלו הוא 12ms שהוא BtB נראה לי והDELL הוא 6ms GtG.. אז ככה באיזה מסך אני אקבל זמן תגובה מהיר יותר בהתחשב שהDell הוא רחב וה Lg לא, וגם הDell גדול יותר.. ושאלה נוספת - האם אני ארגיש הבדל במהירות בין הDELL הזה ל samsung t220? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. בעקרון השימושים הם אינטרנט EBOOKS IRC סרטים וקצת משחקים. אולי אחרי כמה זמן אקנה מסך נוסף באותו גודל שיהיה כפול אם זה חשוב ואלא אם כן יש סיבה רצינית (פחות ארטיפקטים \ טשטושים ) עדיף להשאר באזור ה1000 (מה שחשוב שהתמונה תהייה חדה ז"א בלי הקטע שטקסט בלי CT נהייה מטושטש באופן מגעיל ועם מין הילה מסביב וכו') נראה לי גם DPI גבוהה מדי לא חשוב . ושיהיה רחב כמובן בקיצור מה שהכי חשוב זה אמינות כבר היו לי הרבה כאבי ראש עם מסכים ואני לא רוצה להרגיש תקוע... בקשה מיוחדת היא שאפשר יהיה להוריד את הבהירות במסך באופן סביר\גמיש ושלא יהיה מאוד בוהר (יש לי מעין חרא בעיניים קוראים לזה floaters וזה נראה כשיש אור חזק ומפריע להתרכז ) הכרטיס מסך שזה יתחבר אליו זה נראה הHD4770 או HD4870 תלוי מאוד ,…

• 6 תגובות
    • 919 צפיות
  19. Started by Rin,

היי , לפני הכותרת מה ההבדל בין ה Samsung T220 ל Samsung T220P ? מה עדיף? עכשיו לכותרת הראשית - ניסיתי להבין מה יותר טוב - למטרת כל שימוש - משחקים \ סרטים \ כללי \לכתוב טקסט לפי הביקורות שלכם ה 2243 מתאים למגוון רחב של אפשריות - שזה אומר כל שימוש וה T220 מתאים לפחות לשימושים? מה זה אומר פחות שימושים - לקרוא טקסט לא יהיה נוח? ואם שניהם לא יהיו על המקיסמום רזולוציה שלכם אלא על פחות - זה עדיין משנה? כי אני אישית לא חושב שאני יכול להיות על מקיסמום רזולוציה כשנאי משתמש באחד מהם המסך מיועד לחבר - לי יש 226BW ואני מרוצה מאוד מהמסך הזה - מסך מעולה לדעתי - למרות הביקורת הלא הכי מוצלחת עליו באתר שלכם תודה

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  20. בוקר טוב, ראיתי מודעת מכירה על המסך הזה במחיר הזה. זה בדיוק המחיר של ה-2209WA כחדש אבל מכיוון שאני מעדיף מסך לא רחב, המסך הזה נראה לי כאופציה עדיפה, לפחות עבורי. השאלה היחידה היא האם המחיר הנ"ל הוא סביר? אם לא, מה ייחשב כמחיר סביר עבורו? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  21. היי כולם, אימא שלי קונה מחשב חדש, והיא זקוקה גם למסך. אין לה יותר מידי כסף, והשאיפה היא להוציא כמה שפחות על מסך כמה שיותר איכותי ובריא לעיניים. אין גם הרבה מקום למסך, אז אישית עדיף שהוא יהיה 4:3, אבל אם יש מסך רחב טוב יותר אז זה גם בסדר. רצוי מחנות כמה שיותר קרובה לחיפה. כמו שכתוב בכותר, התקציב הוא 750 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  22. Started by MagimiX,

t220 מול 2243bw, מה עדיף ? שתי המסכים מבית samsung, שניהם בערך באותו מחיר. קראתי ביקורות טובות על שתיהם. לt220 ניגודיות טובה יותר וזמן תגובה טוב יותר אך ברמות האלה אני לא בטוח עד כמה אפשר באמת להבדיל ... המטרה היא all around, כלומר משחקים סרטים ועבודה של יום יום(אינטרנט, אופיס וכדומה).

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  23. בוקר טוב ילדים וילדות , מה שלומכם ? ציחצחתם שיניים ;D ? אני חושב שהכותרת אומרת הכל, לא ? טוב, קצת יותר לעומק : המסך של פיליפס הוא H - IPS והעלות שלו כרגע בארץ היא בסביבות 3200 . המסך המיועד של LG הוא e - IPS והעלות שלו ( הצפויה ) היא בסביבות 2600 ומעלה כן כדאי, לא כדאי, מי נגד מי, למה, כמה ,איפה, איך ומתי. דעתכם בנושא. שיקולים נוספים, חוות דעת והמלצות יתקבלו בברכה. תודה.

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by Rio_911,

הבנתי שהיבואן הפסיק להביא או לתמוך ב245 של סמסונג.. גם אם כן וגם אם לא אני בהתלבטות כרגע בין הדגמים האלו 245 244 243 249 אלו ההבדלים שאני מודע להם ה249 הבנתי שהוא מעט יותר קטן 23.6(אם אני לא טועה) אבל שיש לו חיבור hdmi והרזולוציה שלו היא 1920x1080 ה244 וה243 הם אותו דבר פחות או יותר רק של244 יש פיווט מבחינת מחיר הם אותו מחיר פחות או יותר אז אין צורך להתייחס למחירים בכלל. על מה ללכת? כואב לי כבר הראש עריכה: עשיתי השוואה מוסיימת ונראה לי שהמסכים האלו ממש דומים.. Samsung SyncMaster 2443BW מול Samsung SyncMaster 245BW האמת היא שלמרות המלצות חוזרות פה נראה כאילו ה2443 הוא העדיף בינהם מה ההבדלים בינהם ומה עדיף? (שוב, בהנחה שהתקציב לא רלוונטי) תודה רבה

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  25. שלום לחברי הפורום . אבקש את עזרתכם בבחירת מסך 22 אינץ' איכותי . המסך אמור לשמש בעבודה (משרדית) , ובנוסף לצפיה איכותית בסרטים . כל מידע יתקבל בברכה , מפני שאין לי כ"כ ידיעה בנושא . נ"ב : המעבד שלי הוא : פנטיום 4 . מהירות 3.2 מגה . זיכרון 1 ג'יגה . - אין לי כל כוונה לעת עתה , לשדרגם . כרטיס המסך לעת עתה הוא : 128 מגה , 64 ביט . - אך בהחלט אשקול שידרוג . תודה ניצוץ

• 2 תגובות
    • 557 צפיות

דיונים חדשים בפורומים