עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by yosda-boy,

שלום רב, יש לי מסך:Flatron l1953tr, וכל פעם כאשר אני משחק רק במשחק The Godfather 2 המסך נסגר וכתוב:Power Saving Mode. חשוב להגיד שהמחשב נשאר פתוח, רק המסך נסגר. אז נכנסתי להגדרות של המסך ועשיתי שם על כל הדברים הקשורים לסגירת המסך Never (כמו שפעם אמרו לי בפורום). זה עזר לי בחלק מהמשחקים, אך ב-The Godfather 2 זה לא עזר. אשמח לדעת אם יש איזה דרך לתקן את זה? (אני לא בטוח שזה הפורם המתאים אם לא אז אני מצטער).

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  2. זה אמור להיות ממש קל, אני פשוט לא זוכר איך עושים את זה. למשל אני רואה סרטון באינטרנט, ואחרי 5 דקות המסך שלי פותח את השומר מסך, כאילו אין שום פעילות. איך אני מבטל את זה?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום, אנשים! אני מעוניין לרכוש מסך 23" [גם על 22" לא אתלונן] למערכת שמורכבת בין השאר מ- INTEL I7 2.6 + GTX260 וכו'. אשמח מאוד אם תוכלו לעשות לי קצת סדר בבלאגן, ולנסות להתאים לי מסך לצרכיי [שהם משחקים+עריכת וידאו\גרפיקה]: 1.קודם כל! ברשותי ספריה אשר מגבילה אותי לגובה של 38 סנטימטר. שמתי לב שישנם דגמים של 23" שהם גם גבוהים וגם נמוכים [כלומר, אותו גודל רק שהבסיס שלהם נמוך יותר ולכן חוסך לי להתחיל להתעלל בספריה שלי ולנסר מדפים 8) ]. אשמח אם באמת תוכלו לייעץ לי על מסך כזה. 2.חייב לשאול לגבי הקטע של FULL HD. קראתי בסטיקי שדווקא לא מומלץ מסך שכזה, שכן הוא מאוד מכביד על כרטיס המסך ויכול לגרום לבעיות [אני במיוחד משחק רק אונליין...אז זה יותר תובעני]. האם כל הקטע הזה הוא בולשי…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by votex,

שלום לכולם וצהריים טובים! אני רוצה לקנות מחשב כבר הרבה זמן..(כמו שחלכחם כבר יודעים..) עכשיו יש לי מציאה למסך! חבר קרוב של אבא שלי קנה מסך אך לא היה צריך אותו בסוף כי הוא קיבל עוד אחד מהעבודה.. עכשיו הוא לא פתח אותו לא השתמש בו לא כלום!! חדש בקרטון. חברת ACER דגם X193W הוא מוכר אותו סהכ ב-400 ש''ח..ועוד זה אפשר להוריד! זיכרו זה חבר קרוב של אבא שלי כך שלא ייצא לי שעבדו עליי או משו.. עכשיו השאלה שלי האם שווה לי לקנות אותו במחיר הזה? האם הוא מומלץ? האם רזולוציה טובה? האם לא יהיה לי בעיות איתו? האם הוא יעבוד עם מחשב מורכב שהרכבתי?(עם צריך חלקים אני יביא..) בקיצור המלצות\תגובות או כל דבר אחר על המסך אני אשמח לשמוע!! תודה מראש!! יונתן

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  5. לילה טוב. היום קיבלתי בהפתעה מסך חדש למחשב (מה שרציתי כבר הרבה זמן), המסך הוא T220 של סמסונג, ולצערי הוא קצת בעייתי לי בעיקר מכיוון שאין דרך לכוון אותו בשום צורה (או לפחות שום דרך נראית לעין). במידה ותתרחש החלפה, ישנו מסך בגודל דומה שייתן תמורה שווה? (הצג בגודל 22 אינץ'). השימוש כאמור בעיקר קריאה מרובה באינטרנט ומשחקים. רצוי כמובן שיתכוונן לפחות לגובה, ורצוי גם שיהיה בעל ציפוי נגד השתקפות (זה קיים בכלל?). המחיר הוא אזור ה1300.

• 6 תגובות
    • 933 צפיות
  6. שלום לכולם: 3 המועמדים שלי הם: סמסונג 2243 יקיר הפורום(האם הוא לא ישן מידי ???) סמסונג T220 -הוא יפה אך מקובע סמסונג 2333 נראה לי בעייתי בעיקר בקטע של הרגלית הבעייתית אז מה כדאי לי לקנות? אודה לתשובתכם המהירה ושיהיה לכולנו שבוע טוב !!!

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  7. קודם כל סליחה על הבורות ,לקחתי הפסקה גדולה מכל מה שקשור למחשבים וחומרה בעיקר ואני ממש לא מעודכן.... אז ככה,יש לי כרטיס מסך ישן ati radeon 9500 pro 128mb שעשיתי לו אוברקלוק קטן. האם הוא מספיק לצפייה בסרטים באיכות HD על גביי מסך חדש שאקנה שהוא HD ready?,או שצריך לקנות גם כרטיס מסך חדש תומך HD (אם יש דבר כזה)?

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  8. Started by mzlbat,

היי אני חושב לקנות את המסך הזה ‏W2353V 23'' (23 אינץ ) ורציתי לדעת מה היא הרזלוציה המינמלית שאני יכול לעבוד עליה ? וגם מה היאשל ה 22 אינץ' ? ( אני עובד עכשיו על CRT על רזלוציה קטנה ורציתי לדעת איזה רזלוציה שמים ב LCD כדי לשנות אצלי ולבדוק איך הבצועים או עד כמה הפריימים ירדו במשחקים )

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שימושים:70% טקסט 20% סרטים 10% משחקים

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  10. HOT בנוסף למחשב.המסך יהיה מיועד לצפייה בסרטים מהמחשב באיכות HD וגם ישמש אותי בתור טלויזיה (אני אחבר אליו את הממיר של HOT) התקציב הוא כ1500-2000 ש"ח איזה מסכים מומלצים יש למטרות אלו? (מבחינת איכות תמונה וכל מה שרלוונטי לצפייה בסרטים באיכות HD) תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  11. שלום לכולם אני מחפש מסך חדש בגודל עד 20 אינץ(רחב)- אני לא רוצה גדול יותר כי יש לי גם LCD 32 אינץ בחדר לכן השימושים העקריים שלו יהיו גלישה באינטרנט לאחר חיפושים אני מתלבט בין 3 הדגמים הבאים : Samsung SyncMaster 2043BW Samsung SyncMaster 2053BW Samsung 943BW מה עדיף מבין שלושתם או שיש לכם המלצות אחרות בשבילי .. תודה

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  12. Started by sargent bilko,

מישהו יכול להמליץ לי על דגם טוב של מסך סמסונג??? אורך אינצ'ים בכותרת^^ בתקציב של 1000-1700 תודה למי שעוזר =)

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  13. מה ההבדל בין המסכים הבאים של סמסונג: T220P 2333SW שניהם FHD, אחד 22" השני 23" ושניהם בערך אותו מחיר... מה ההבדל ומה עדיף?

• 4 תגובות
    • 983 צפיות
  14. Started by eriK,

טוב אז ככה יש לי מסך של MAG 19 אינץ' בן שנתיים בערך בזמן האחרון היתה לי איתו בעיה כזו: כל פעם כשלא הייתי נוגע במחשב זמן מסויים (נגיד הולך מהבית או משאיר את המחשב דלוק פשוט) והיה עולה השומר מסך ואחריו המסך נכבה (חסכון חשמל) בכל פעם שהייתי מדליק אותו בחזרה הוא היה מתכבה כל כמה שניות זה היה מסתדר אחרי כמה פעמים שהייתי מכבה ומדליק אותו עכשיו בימים האחרונים זה כבר לא עוזר שאני מכבה ומדליק רק כדי להסביר את הבעיה יותר טוב: המסך לא בדיוק מתכבה, הוא ניהיה שחור והנורית דולקת כאילו המסך עובד, ורק כשאני מכבה ומדליק שוב אני רואה תמונה, ואחרי כמה שניות שוב ניהיה שחור וככה כל הזמן הוא מהבהב כזה והבהירות משתגעת ואז הוא מתכבה אני יושב וכל הזמן מכבה ומדליק שוב ושוב גיגלתי בנו…

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  15. שלום, חברים אני מעוניין במסך רחב 23",אך ללא תקציב מופרז. אני מביט בהודעות הללו ורואה אופציות לא מעטות: http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2.php?AreaID=2&SalesCatID=6&SalesSubCatID=36&SalesSubCat3ID=294&ManufacturID=0&fromPrice=&untilPrice=&Info= האם לדעתכם ישנם נוכלים שמסתתרים מאחורי הודעות שכאלה? איך ניגשים לרכישה שכזו וכיצד כדאי לבדוק ת'מסך [בעזרת תוכנה למציאת פיקסלים שרופים לדוגמא?]. האם ישנו דגם שאתם יכולים להמליץ לי עליו? [שימוש למשחקים+עריכת וידאו, אפטר אפקטס\תלת. -אני לא איש מקצוע כרגע, לא רוצה זבל אבל גם לא רוצה סופר-מסך]. אשמח גם לשמוע אם יש לכם הצעות אטרקטיביות [עד 1100 שקל] למסך מחנות מסויימת? תודה רבה לכולם! :]

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  16. Started by RPCOOL,

הוא מנצל את הGTX275 עד הסוף? יש לו פאנל IPS לא TN נכון? הוא המסך 22" הכי טוב שאפשר להשיג בעד 1600~1700? תודה.

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  17. Started by JohnnyBravo,

מישהו יצא לראות את התוכנית של גדי סוקניק, תמיד תהיתי איזה מסך יש לו שם,מישהו מבין על מה אני מדבר?

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  18. היי, יש לי כרגע מסך 19 רחב ואני מעוניין להפוך אותו למסך משני ולקנות מסך חדש שיהיה ראשי, הוא ישמש למשחקים, לסרטים ולשאר העבודות. אז ככה, חשבתי על 3 מסכים עיקריים, אני פשוט עדיין מתלבט לגבי הגודל, 22 או 24? או אפילו 23? ל22 שקלתי את הT220 המפורסם, ל24-23 שקלתי את המסכים הבאים: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6900&perur=2&t=19&c=407 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6525&perur=2&t=19&c=408 מה ההבדלים בין השניים חוץ מגודל של אינץ' אחד בודד? אני מחפש מסך שתומך בFHD, ואם יש המלצה למסך טוב בתקציב הזה אני אשמח לקבל. לפי מה שהבנתי הפאנלים של ה23 ושל ה24 שונים, במה הם שונים? עיקר השימושים שלי הם: משחקים, כתיבת מאמרים, אינטרנט, גרפיקה חובבנית (לבנתיים,…

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  19. שלום, אני עובד על מפרט למחשב חדש ומתלבט בין שתי האופציות. אין הגבלת תקציב או מקום על השולחן. שימושים עיקריים - תכנות ואינטרנט. החשש העיקרי שלי הוא ששני מסכים עלולים ליצור שטח צפייה גדול מדי. דעתכם בעניין?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Sygnus,

דגם המסך - LG L1530S אתמול חזרתי והנורה מעל כפתור ההדלקה במסך הבהבה משום מה, כשאני לוחץ על הכפתור, אין שום תוגבה, המסך אינו נדלק. הוצאתי מהחשמל כמה פעמים, אבל הנורה עדין מהבהבת, והמסך אינו נדלק. מישהו יודע מה הבעיה ? יש דבר כזה לעשות ריסטרט/ריסט למסך ? תודה.

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  21. Started by eranir,

שלום לכולם, ברשותי dell-2407 מזה כמעט שנה. עד לאחרונה לא יצא לי לעבוד עליו הרבה שעות רצוף, אך כשהדבר כן קרה, הרגשתי שהמסך מאוד מאוד מעייף לי את העיניים (בניגוד ל-1908 המסכן שיש לי בעבודה). ראשית כל רציתי לבקש הסבר כיצד אני יכול לכוון את הגדרות המסך בצורה מיטבית, במידה וייתכן וזו הסיבה (באמת שחיפשתי ללא הצלחה בהיסטורית הפורום). בנוסף אשמח לשמוע אם יש סיבות אחרות לעייפות שהמסך הזה גורם לי לעומת מסכים אחרים. ובהקשר מעט אחר: בקרוב אני קונה מחשב ומסך חדשים (מעבר דירה). הייתי רוצה להישאר עם גודל המסך הנוכחי ואולי אף להגדיל (27, אותה רזולוציה). מכיוון שכמעט ואיני משחק במחשב (בעיקר אינטרנט, יישומים כבדים כמו VS ו-Matlab, והמון סרטים) תהיתי האם יש צורך אמיתי בכרטיס מסך, או שניתן ל…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by mekd,

הדרישות שלי מהמסך קצת נוקשות למרות שבכסף אני קצת גמיש: גודל 19 - 21 אינצ' סוג 3:4 (אני ממש לא אוהב מסכים רחבים) רזולוציה 1280 - 1024 (אני לא מסתדר עם רזולוציות גבוהות יותר) מיועד בעיקר לעבודה מול טקסט ואינטרנט. מחיר: עד 2,000 ש"ח האמת, ממש לא מצאתי מסכים רלוונטיים. היה הדל 2007 שכבר לא מסופק. אשמח ואודה לכל המלצה.

• 7 תגובות
    • 735 צפיות
  23. Started by yazi22,

מחפש מסך סביר לכל המטרות (סרטים, משחקים, מסמכים) למחשב ישן יחסית (בן חמש, היה מעולה בזמנו, אבל היום מוגבל יחסית...). מסך CRT 17 שהיה לו יצא מכלל שימוש. מסתבר שהיום לא רק שכבר אין מסכי LCD 17 אלא אפילו 19 כמעט ואין וממילא כולם 16:9. המסך הזה, TP2053W, מוצע ברשת איבורי ב-660 ש"ח. נראה לי מחיר מאד נמוך. הביצועים של המסך נראים סבירים. השאלות - האם לאחר שהתרגלתי ל CRT (פלטרון LG) ההרגה לעיניים והביצועים יהיו מספיק טובים? המחיר המוצע באיבורי זול מאד. ברב המקומות המסך הזה עולה כמעט 900 ש"ח. האם מישהו יודע על איזה קאטץ'?

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  24. הי! קניתי למחשב נייד מדגם T500 קניתי גם docking station תואם ועכשיו אני רוצה לקנות מסך גדול שיתאים לו היחס במסך שלי עכשיו הוא 3:4 והבנתי שזה בעייתי כי היחס של הT500 שונה (אני לא יודע מה הוא) תוכלו להמליץ לי על מסך טוב בגודל 21 או 22 אינץ' שתואם? התקציב שלי הוא 1500-2000 שקל אני לא מחפש משהו מדהים, אני לא משחק יותר מידי... בעיקר אני רוצה לקבל נוחות שימוש מהמסך הגדול אם התקציב גבוה מידי אין בעיה גם להסתפק במסך זול יותר

• 11 תגובות
    • 808 צפיות
  25. סיפתח לעיניים מי שמזמין, שיקנה לי שתיים http://www.biscade.com/office/

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים