עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום אני צריך עזרא בקשר למסך Hyundai X224W אם הוא טוב לGTA IV משחקים כבדים אם רואים פיקסלים האם הוא אמין ואם יש פיקסלים שרופים תודה לכל העוזרים![br]פורסם בתאריך: 18.06.2009 בשעה 17:22:58 יש לי עוד דגם של מסך שנמכר בKSP הדגם 22ED של CHIMEI אז או Hyundai X224W או 22ED תודה לכולם!

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  2. Started by amd@ati,

איך המסך הנ"ל יהיה למשחקים וסרטי FHD? הנתונים טובים, אך האם מישהו התנסה עם הדגם? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_41_2214&products_id=25735

• 5 תגובות
    • 991 צפיות
  3. Started by chani2007,

שלום לכולם רכשתי מסך 22(LG (W2261V בשעה טובה היום התעוררה לי בעייה ואין לי מושג - גם לאחר ניסיונות מרובים איך לפתור אותה ... מה שקורה הוא - שאם המסך לא נמצא על רזולוציה מקסימלית הוא מורח לי את כל הנצפה על המסך (בצורה מאוזנת) וזה בלתי אפשרי לצפייה ! מה עושים? איך מכוונים את המסך? זקוקה נואשת לעזרתכם ! תודה חן

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  4. כותרת. אני חשבתי משהו בסגנון ה-T240 של Samsung. איזה פאנל יש לו, לא מופיע באתר שלהם (ואני יודע שיש אתר כלשהו שמראה איזה פאנל יש לכל מסך בעולם, לא מוצא אותו). והאם המסך הזה טוב בכלל?... אני גם יודע שלא כדאי לי לקנות מסך כזה גדול כי אני לא אוכל לממש את הפוטנציאל שלו בגלל כ.המסך שיש לי כרגע. ובכן, אחרי שאני אקנה מסך 24", אני מתכנן לקנות כ.מסך יותר חזק. תודה מראש!

• 29 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. לאחר שירדתי מהדל, בגלל שלפי דעתי לא שווה להוסיף עוד 650-700 ש"ח, אני מתלבט בין 2 מסכים. סמסונג t220 . 2243bw אני דיי נוטה לכיוון ה-2243 מכיוון שיש לו איפשרויות הטיה רבות יותר. עכשיו השאלה שלי היא מה ההבדל באיכות התצוגה בניהם??? ואיך המסך Chimei CMV-222H מבחינת איכות תצוגה???

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  6. היי אני רוצה לקנות את המסך הנ"ל (DELL 2408WFP) בימים הקרובים... האם הוא עדיין המסך 24 אינץ' הכדאיי ביותר? מה נסגר עם הרוויזיה החדשה? היא כבר בכל החנויות, או שכמו פעם צריך למצוא חנויות ספציפיות שמוכרות אותו, ולהמנע מ"חיקויים" (רוויזיה ישנה, למרות שהמוכר "נשבע" שזאת החדשה)? על איזה חנות אתם ממליצים לרכישה באינטרנט? תודה רבה מראש (:

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by pontius,

יש מבצע על המסך שבכותרת ב"חבר "ב-894 ש"ח. מה דעתכם על המסך, שווה? הן מבחינת המסך עצמו והן מבחינת המחיר? המפרט שלי בצד... אני חושב שאין לי בעיה מבחינת כרטיס המסך (gtx 260 216 sp). השימוש הוא גם לגיימינג וגם לסרטים.

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  8. שלום לכולם, היום קיבלתי את המסך הנ"ל, על הקופסא רשום 2200WA אבל בתוך הכרטסייה של הדגם רשום 2209WAf זה תקין? שאלה נוספת היא מה הדרך הטובה ביותר לבדוק פיקסלים שרופים ואיך אני עושה את זה? תודה רבה לכולם : )

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. אני רוצה לקנות מסך 22 שיהיה מיועד גם למחשב וגם לXBOX על איזה מסך הייתם ממליצים ? ואם יש לי כ.מסך HD4850 אני יכול לקחת מסך FULLHD ?

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  10. Started by romchik,

היי, לאחר שקראתי בפורום וראיתי שהרבה אנשים ממליצים לקנות מסך זה החלטתי שגם אני רוצה אותו. לא מצאתי אותו באף חנות. היום התקשרתי ל C DATA ואמרו לי שיש מקום בשם KBM בירושלים שאפשר לקנות את המסך שם. התקשרתי ל KBM ואמרו שהם יכולים לעשות הזמנה מיוחדת בשבילי ותוך 3 שבועות אני אקבל אותו. המחיר 2600 ש"ח. האם אתם ממליצים להזמין מהם את המסך כי המחיר יקר לדעתי ? אם הם מזמינים את המסך בשבילי איך אני יכולה להיות בטוחה שאני אקבל הפאנל S-IPS ולא S- PVA ?

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  11. שלום רב, לפני זמן קצר הופיע לי על המסך קו אופקי ורוד(בערך באמצע השליש הימני של המסך). בדקתי עם DPB- והקו הופיע בכל הצבעים חוץ מבצבע לבן. הקו נעלם וחזר מספר פעמים(בעת כתיבת שורות אלו הקו הופיע לכ-10 שניות ונעלם. האם מישהו נתקל בתופעה הזו? האם יש משהו לעשות חוץ מלפנות לחיוון ולממש אחריות? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. Started by adys,

הי אני מקווה שאני בפורום הנכון, אם לא אני מבקש להעביר את השרשור למקומו הנכון. יש לי שני מסכי VP930 שמשמשים לעריכה. בזמן האחרון, כשבוע ימים בערך, המסך שמחובר ליציאת הVGA , לוקח לו כמה דקות להתחיל לעבוד. הנורית הירוקה מהבהבת, ושום דבר לא עוזר, גם לחיצות על הכפתורים שלו לא מראות כלום. כיבוי והדלקה - גם לא עוזר. אחרי כ3-5 דקות הוא מתחיל לעבוד ואז הכל בסדר.. רעיונות למישהו? תודה, עדי.

• 6 תגובות
    • 936 צפיות
  13. Started by Golden Fish,

אשמח לפרטים...

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  14. Started by r1plet,

שלום, ברשותי מסך מחשב מבית HYUNDAI, דגם X224W. האם חוץ מחומרי ניקוי מיוחדים למסכים יתאימו גם אמצעים ביתיים מסויימים לניקוי בסיסי של המסך? אם כן, איזה?

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  15. יש לי 2333SW של סמסונג ועוד מסך UMAX 17 אינץ מחוברים כרגע [בסמסונג מחובר ל 4870 ב DVI-DVI וה UMAX מחובר דרך DVI -DVI עם מתאם VGA שמתחבר אליו ל 4870] בנוסף לכרטיס מסך 4870 1GB יש לי עוד כרטיס מסך מובנה של 3200HD , אני יכול לחבר את הסמסונג ל4870 ואת ה UMAX ל 3200 ושיציגו שניהם את שולחן העבודה ? כשאני בתוך משחקים [ניסיתי את World of Goo ואת Prototype ] אז World of Goo לא עולה בכלל בגלל שני המסכים , יש דרך לטפל בזה ? ב Prototype אני מצליח להיכנס ולשחק , והמשחק מוצג רק על הסמסונג , אבל אני לא מצליח לעבוד על ה UMAX ולהזיז אליו את העכבר , יש דרך שאני יוכל לעשות זאת ? ושאלה אחרונה , הרקע מוצג על המסך סמסונג במלואו ואילו על ה UMAX הוא מוצג אבל צד שמאל שלו חתוך קצת , יש דרך שהו…

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  16. Started by yuvalsht,

מה הם היתרונות והחסרונות של מסך 26 אינץ של samsung מדגם T260HD?? ואני רוצה לחבר לו מחשב ופליסטיישן 3 וולחיבור טלוויזיה........... בבקשה תשובה די דחופה עד יום שישי הזה .....

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  17. Started by ofekd23,

אני רוצה בבקשה המלצה למסך טוב למישחקים עד 1000 עם חיבור HDMI !HDMI זה בקבל הכי איכותי נכון ?

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  18. Started by TreeBeard,

השימושים הם בעיקר לטקסט (פיירפוקס, אופיס, וכו'). כאן הפרטים של המסך באתר של LG: http://www.lge.com/products/model/detail/w2043t.jhtml בנוסף יש דגם שהוא כמעט זהה, רק עם סיומת PF, זאת אומרת W2043T-PF: http://www.lge.com/us/computer-products/monitors/LG-lcd-monitor-W2043T-PF.jsp ולפי הנתונים שלו הוא מאוד דומה לראשון, מלבד גודל הנקודה: 0.30 ב-PF לעומת 0.276 בדגם ללא ה-PF. עד כמה הפרמטר הזה חשוב בכלל? מרפרוף פה בפורום (ובמדריך של מסכי LCD) לא ראיתי כמעט שום התייחסות אליו. (הסיבה שאני שואל זה כיוון שבפנדה-מחשבים יש רק את הדגם עם ה-PF). מלבד זה אשמח לכל התייחסות למסך עצמו (כל אחד משני הדגמים הנ"ל), אם למישהו יש ניסיון איתו. הכל בהשוואה למסכים מסוגו כמובן, זאת אומרת TN עד 1000 ש"…

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  19. שלום לכולם אני עובר בקרוב לקנדה לכמה שנים ואני רוצה לפנק עצמי עם מסך מחשב גדול ואיכותי, שכמובן אקנה שם. אני עובד הרבה עם תמונות וצילומים, פחות חשוב לי משחקים וסרטים. מה חם עכשיו בשוק ? תודה שחר

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  20. Started by mzlbat,

היי איך זה יכול להיות שיש שני מסכים עם אותה רזלוציה -אותו פורמט תמונה - אותו גודל פאנל ......אבל לכל אחת גודל נקודה שונה

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  21. אודה להמלצתכם וכן האם יש אפשרות להשיג במחיר זה מסך עם יציאת HDMI או שזה דרישה לא אפשרית במחיר זה ? תודה

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  22. Started by yuval345,

שלום יש לי מסך lcd שרכשתי לפני 5 שנים. המסך של סמסונג. בימים האחרונים אני מרגיש שהמסך מתחמם יתר על המידה. האם מצב זה נורמלי או שיש בעיה במסך? אם יש בעיה האם יש פיתרון למצב זה? תודה רבה יובל

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. התחיל היום. שמתי לב לזה כאשר במקום DVI רשום בצד המסך FUI בהתחלה חשבתי שאיכשהו השתנתה הגדרת השפה אבל כל המסך של האפשרויות מרצד (מה השם המקצועי של המסך הזה? שכחתי..) לכן נראה לי שזה משהו אחר. תודה

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  24. Started by gaoshun,

שלום, מסך lg 1942h שטוח- איך מומלץ לנקות מבלי לפגוע במסך? ארז

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  25. היי יש לי טלווזיה LG 32 אינץ' LCD, מהדגמים החדשים יותר (לא זוכר בדיוק) ממה שהבנתי, אני כול לחבר לה כל מיני מכשירים כמו די וי די וממיר ולחבר לה רמקולים ואת הכל אשמע דרך הרמקולים, כמו רסיבר כזה נשמע הגיוני?

• 2 תגובות
    • 731 צפיות

דיונים חדשים בפורומים