עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by 1234qwer,

סלחו לי על הבורות אבל לא הצלחתי להבין כיצד כל העסק הזה עובד בזמן האחרון אני מחפש מסך ואני רואה הרבה מסכים שמתפארים בכך שהם FULL HD ומציינים רזולוציה של 1920X1080 או 1920X1200 אבל בפועל אין להם כניסת HD (כאשר יש לי יציאת HD בכרטיס המסך) כאשר במסכים אחרים לאו דווקא חדשים יותר אני רואה שישנן כניסות HD האם זה בכלל צריך להפריע לי או שאין שום הבדל? סתם בתור דוגמא למסך הזה של SAMSUNG אין כניסה פיזית של HD http://www.samsung.com/au/consumer/detail/detail.do?group=computerperipherals&type=monitor&subtype=lcdmonitor&model_cd=LS23LRZKUV/XY תודה מראש על הסבלנות

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by o0-lio-0o,

שלום, קניתי לא מזמן מסך philips brilliance 190s, אך היו בו פיקסלים שרופים אז החלפנו אותו. לפני ההחלפה הספקתי לשחק מעט עם ה OSD המאוד נחמד. לאחר ההחלפה - המסך החדש (שגם הוא philips brilliance 190s), נעלם ה OSD, לחיצה על רוב מקשי ה OSD גורמת למסך להציג תצוגה מוזרה מאוד(על התמונה שכבר מוצגת במסך): בצד ימין למטה מופיעה הכתובית SmartImage Off ובקצה השמאלי התחתון מופיעה הכתובית SmartImage On, במרכז המסך ישנו קו לבן אנכי שזז מצד לצד וכאילו כך מוצגים לך ההבדלים בין הפיטצ'ר הזה כשהוא דלוק לבין כשהוא מכובה. לחיצה נוספת על אחד מלחצני ה OSD, והדבר נעלם. זה מציק מאוד, ואפילו מופיע לאחר כל הדלקה של מסך המחשב.. ישנו איזה פתרון או שהמסך פגום? תודה רבה לעוזרים :

• 1 תגובה
    • 5k צפיות
  3. אני רוצה מסך שיהיה במרחק 2 מטר ממני... איזה גודל ממולץ לקנות ולאיזה פרמטרים חשוב לשים לב (כשמדובר במרחק כזה)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. היי, אני די משוכנע שהמסך הנ"ל גורם לי לבעיות בממיר. אני חיברתי את כניסת הDVI של המסך ליציאת ה HDMI של הממיר, עם כבל מתאם, התוצאה הייתה נזק בלתי הפיך לממיר אחרי מספר ימים/שבועות. כשהגיע הטכנאי ובדק את הממיר, הוא טען שמהכניסה של ה DVI יוצא מתח של 15V, כשטלויזית LCD למשל מוציאה 3.. השאלה שלי היא האם מכירים מקרים כאלה, ואם כן, האם יש דרך נורמאלית לפתור את הבעיה(ולא, ממיר עם מערכת נורמאלית של הארקה זה לא פתרון יישים) תודה רבה חברים, מקווה שתהיה לכם תשובה בשבילי

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Posford,

שלום, אני מעוניין לרכוש מסך LCD חדש למחשב. יש לי כרטיס מסך עם יציאת RGB ו-DVI, האמיתי שאפעם לא השתמשתי ב-DVI. מה ההבדל בין RGB ל-DVI? אני מעוניין במסך בסביבת המחירים מ-500 עד 700 ש"ח +\-. הייעוד שלו בעיקר מסך מחשב, גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים, סדרות, קצת משחקים. הבנתי שיש מסכים היום FULL HD במחירים די נמוכים. ורציתי לדעת מה עדיף? מסך רגיל? או מסך רחב? מה ההבדל בינהם בעצם? מבחינת נוחות בשימוש היומיומי ומבחינת צפייה בסרטים וכאלה. ובסביבת המחיר שאני מעוניין להשקיע אוכל להביא מסך איכותי? כמה אינץ'? אשמח להמלצה לדגם ספציפי של מסך עם חברה. תודה רבה חבר'ה!

• 5 תגובות
    • 985 צפיות
  6. Started by Posford,

שלום, יש לי מסך LCD של SAMSUNG SyncMaster 730B. לאחרונה עשה קצת בעיות והיום זה סופי, המסך מחובר ביציאת RGB וגם ביציאת DVI, אך המסך מהבהב למטה במנורה שלו, כאילו הוא לא מחובר למחשב. עושה בעיות עם ההדלקה שלו והכיבוי. מה נראה לכם הסיפור שלו? והאם כדאי לתקן מסך כזה? מה העלות תיקון? דברתי עם מישהו מהתחום והוא אמר שכנראה הספק הפנימי שלו הלך, סביבות ה-250 ש"ח. זה מבלי לבדוק או לראות את המסך. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by ofekd23,

שאלה עם מומלץ לקנות את Samsung P2250 כדי לקנות ? ואם מישהו יוכול לביא לי בקורות בעיברית על המסך?

• 3 תגובות
    • 990 צפיות
  8. שלום לכולם אני כיום עובד עם viewsonic 20.1 שאני נהנה ממנו כל רגע אבל אני צריך לשדרג למסך גדול יותר ו 24" נראה לי אידיאלי בשבילי (גם תקציבי וגם גודל) אני סטודנט לעיצוב תעשייתי ומשתמש ב3dmax,rhino,solidworks אשמח להמלצות תודה!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. לאחר שקראתי הרבה מאד עצות שלכם כאן בפורום, דיפדפתי בזאפ והייתי באופיס דיפו, הצלחתי להתבלבל לחלוטין ואני מבקשת את עזרתכם. אני רוצה מסך מחשב בגודל 22', כדי שהאותיות תהיינה גדולות ואוכל לקרוא ללא משקפיים. אני משתמשת רק באינטרנט ובאופיס- לא רואה סרטים במחשב ולא משחקת משחקי מחשב. אני לא מבינה הרבה ברזולוציה ובניגודיות אבל המודל החדש לש סמסונג:T220P, נראה לי יותר מדי משוכלל וגדול עבורי מבחינת המסגרת החיצונית. חיפשתי לפי עצכתם את ה 2243BW אבל לא הצלחתי להשיגו באזור חיפה. בבקשה,אנשים נחמדים, יעצו לי מה לקנות בסכום של עד 1000 ש"ח. הרבה תודות סבתא מחיפה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by omerz90,

שלום, אני מתלבט בין שתי מסכים של 23 אינץ' אחד מסך של סמסונג מדגם Samsung P2350, והשני מסך של LG מדגם LG W2353V, עכשיו אני רוצה שתגידו לי בבקשה איזה מסך יותר טוב? ומה עדיף לי לקנות?

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  11. היי, זה דחוף! כדי לי למכור את ה226BW שלי ב800 שקל ולקנות אחד חדש? (לקנות T220 או משהו בסגנון... לא להוסיף הרבה) תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by 1337Din,

האם רזולוציה טבעית בכל מסך נראית אותו דבר? הכוונה שלי, שאם תשחק על 1280 x 1024 על מסך 19 שזו הרזולוציה הטבעית שלו, או על מסך 32 שהרזולוציה הטבעית שלו זה 1080p, יהיה הבדל? פחות פיקסלים?

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  13. Started by tarpon57,

האם הגיעו מסכי LED בגודל 24" של סמנסוג או של יצרן אחר במחיר שפוי ? או מסכי 22" תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by thebenjamin,

אני מתלבט בין T240 לבין 2433BW אני יודע שזה הדגם בלי הPIVOT אבל אני לא צריך את זה.. השאלה איזה עדיף? כי לא מצאתי הבדל ממשי כ"כ חוץ משבT240 יש HDMI ומה ההבדל בגימור (rose black, glossy)

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  15. בוקר טוב, מבקש המלצה ל- 2 מסכים. האחד עבורי (22"). ישמש אותי בעיקר ל- BROWSING, דוא"ל, OFFICE ומעת לעת משחקים פשוטים. בנוסף, אני גם עושה מעת לעת עריכת סרטי משפחה לטובת DVD. במחשב שלי אין כרטיס גראפי ואני לא מעריך שאני צריך אחד (לאור השימושים שלי). השני (19") עבור אחת הילדות, המחשב שלה אמנם P4 (לא חדש), אבל גם הוא ללא כרטיס גראפי. היא בת 11, בעיקר משחקת משחקים פשוטים, OFFICE, BROWSING. שטח השולחן שלה לא גדול, זו הסיבה שנראה לי שעדיף מסך 19" (כן, אני יודע שפער המחירים הוא קטן מאוד, אם בכלל). בשבועיים האחרונים קראתי די הרבה על מסכים והכנתי טבלת השוואה. מבדיקת REVIEWS במגוון אתרים עולה כי הדגמים המומלצים (עבורי) הם SAMSUNG 2253BW (אבל יש לו יחס ניגודיות של 1:1000 בלבד), SAMSU…

• 4 תגובות
    • 987 צפיות
  16. Started by aviran121,

אני צריך דעה על המסך הזה בבקשה. אני רוצה לדעת אם הוא טוב למסמכים וגלישה וטיפה משחקים בסיגנון מניג'ר ומשחקי מרוצים. זה מסך בטכנולוגית הled. תודה.

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  17. שלום לכולם! אח שלי מעוניין במסך מחשב. כרגע הוא עובד על CRT 19''..(הגיע הזמן להשתדרג לLCD, אה..) בכל אופן, השימושים הם בעיקר אינטרנט ומשחקים..(הוא לא מתעסק בגרפיקה ודברים כאלה).. התקציב בעיקרון הוא עד 1500 ש"ח.. וחשבנו על מסך 22.. (במידה ויש מסך משתלם שעולה פחות - אז אחלה - אין צורך באמת לנצל את התקציב עד סופו..). יש איזשהם פרמטרים שאנחנו צריכים לקחת לפני שאנחנו קונים? בכל מקרה נשמח לקבל המלצות, תודה רבה מראש! היי לכולם עדכון קטן - אני צריך בסוף המלצה למסך 24.. האם עד 1500 זה ריאלי? ראיתי את הסמסונג 2443BW שאתם ממליצים פה די הרבה - האם 5 מילי שניה זה לא "איטי" מדי למשחקי מחשב? או שזה בסדר? שוב תודה! (:

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום, שאלה שנדמה לפעמים שאין עליה תשובה, אבל אני מתעקש לנסות בכל זאת ומקווה שניתן יהיה לענות עליה לאור הפרוט לעיל. אתחיל בהקדמה: המסך מעולם היה הרכיב הוותיק ביותר במחשבים שלי הוא תמיד שימש אותי כ"מחשב וחצי" (כלומר, במשך כל התקופה עם מחשב אחד ולאחר מיכן תקופה מסוימת עם מחשב חדש, עד אשר הוא, המסך, מת); לפיכך זו קנייה משמעותית מאד בכל הקשור למסלול השדרוגים שאינו נגמר. ברור לי שהמעבר הבא לטובה הוא למסך דק וברור לי שהמסך הדק יגלה מעט מאד בלאי לעומת קודמיו העבים והכבדים שהחזירו את נשמתם לבורא אחרי מספר שנים שהיו בשימוש. כלומר, המסך הבא גם יחזיק יותר זמן מקודמיו, כנראה. בנקודה הזאת אני רוצה לציין שאני לא רואה את עצמי מוציא יותר מ-1,500 ש"ח על מסך, כאשר 2,000 ש"ח הם הרף העליון …

• 3 תגובות
    • 977 צפיות
  19. יש לי מסך של מאקינטוש אפל G4, שיש לו רק כבל אחד לחשמל ולתצוגה (!) ואני חייב לחבר אותו לPC שלי (כ. מסך GE8600GT) מצורפת תמונה של החיבור מה אני צריך לעשות? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 957 צפיות
  20. Started by ori24,

שלום לכולם, יש לי מזה 5 חודשים את הT240 של סמסונג ואני דיי מרוצה ממנו. רק שאתמול בהפתעה הופיע לי פס כחול דק לאורך המסך סמוך לאמצע המסך. רציתי לדעת ממה זה נובע והאם בכלל יש משהו לעשות? או שנממש את האחריות....

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. כמו שבטלוויזיות יש גודל אופטימלי לפי המרחק בו אתה יושב אני מניח שגם במסכים יש נוסחא שכזו. כיום אני עובד במסך 21 CRT ואני מעוניין לשדרג. רוב הזמן אני משתמש בו כמסך מחשב משרדי (גלישה ואופיס). מכיוון שאני עובד המון שעות ביום מול המחשב חשובה לי מאד נושא האיכות (גם אם זה עולה יותר). מה הגודל "הנכון" למסך שאני צריך לעבודה. אשמח להמלצה על הגודל המתאים וכן אשמח באם תוכלו להמליץ על דגמים ספציפיים. תודה, ארז

• 27 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. בהתחשב בכרטיס מסך video : Asus GeForce 8800GTS 320mb ובתקציב של תקרת 1000 איזה מסך 21" הכי כדאי?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. יש לי מסך 22 אינץ' של ViewSonic מדגם VX2240W. נכנסתי לתפריט ובmanual image adjust יש לי אפשרות להפעיל dynamic contrast. כרגע האפשרות לא מופעלת אך אם אני מפעיל הבהירות של המסך נהיית ממש נמוכה והכל נראה כהה כזה. מדוע זה ככה והאם כדאי להפעיל את האפשרות הזאת בכל מקרה?

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  24. שלום אנשים!! יש לי דילמה קטנה ורציתי להתייעץ איתכם, אני בטוחה שתעזרו לי לפתור אותה יש לי samsung 960bf בן 3 (החודש... מזל טוב חחח) וחשבתי למכור אותו ולקנות 22' samsung 2243BW (אם במלאי איפשהו) או 22' samsung 2243EWX השאלה שלי, האם באמת כדאי לי למכור את המסך הנוכחי שלי (שעלה לי בזמנו שהוא יצא 2100!!! שקל... כן כן אני משוגעת) ולקנות מסך אחר? אני מאוד מתלבטת אם כדאי. פשוט המסכים של 22' היום מאוד זולים ונראה לי חבל לפספס את ההזדמנות.... השאלה כמה אני יכולה לקבל על המסך שלי כיום (לדעתי הוא עדיין שווה לא קצת, הוא במצב מצויין, ואני מאוד מרוצה ממנו, פשוט בא לי לשדרג) אודה למי שיעזור מורן

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. יש לי תוכנה שהויזואל שלה מגיע עם חלון בגודל קבוע שלא ניתנת לכיונון לדוגמא גודל 37*30 שזה גודל של מסך 19 שאיתו עבדתי לאחרונה קניתי מסך 24 והעברתי את הכבל מחשב מהמסך 19 ל24 והתוכנה נשארה באותו גודל של מסך 19במסך ה24 ונשאר לי מקום בשולחן עבודה מעבר לתוכנה לפתוח עוד חלונות ואז כשכיבתי את המחשב ופתחתי מחדש ופתחתי את התוכנה התוכנה נמרחה לי על כל המסך 24 ולא נשאר לי מקום לעבוד במקביל לתוכנה עם עוד חלונות ( ולא יוצא לי שום תועלת מהמסך 24 ) מצאתי צורה פרימטיבית לעקוף את הבעיה אני משנה את הרזלוציה של המסך לרזלוציה של מסך 19 ואז פותח את התוכנה ואז משנה את הרזולוציה למסך 24 ואז יוצא לי התוכנה בגודל של מסך 19 ורזלוציה של מסך 24 אודה למי שיוכל לתת לי פיתרון יותר טוב לבעיה ? …

• 2 תגובות
    • 788 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.