עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום בסקירות של המדריכים בנוגע לרכישת מסך LCD באתר. יש הסברים על סוגי הפאנלים השונים. בפאנל של ה TN רשום: בלתי אפשרי לראות גוון אחיד על מסכים אלו ולכן הם לא מתאימים לגרפיקה או לעבודה עם טקסט בעל רקע אחיד לאורך זמן (מתכנתים הישמרו). מסכי LCD בעלי פאנל TN מתאימים לשימושים הבאים: שימושים משרדיים קלים (לא לישיבה ממושכת מול מסך). אני מתכוון לתכנת במחשב מדוע פאנל מסוג TN לא מתאים לעבודה "עם טקסט בעל רקע אחיד - מתכנתים הישמרו"? ומדוע הפאנל אינו מתאים" לישיבה ממושכת מול המסך"? ודבר אחרון , עד היום לפי מיטב הבנתי מעטים המסכים שהיו בשוק שלא מסוג TN איך בדיוק בכל מקומות העבודה עבדו עם המסכים האלה? אודה לתגובתכם העניינית, אני פשוט מבולבל תודה

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  2. יש לי שני מכשירים שאני רוצה לחבר לאותו מסך מבלי לסובב אותו כל רגע והאם הכבל הפשוט מספיק טוב

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. נראה שיותר ויותר נכנסים מסכים יותר גדולים לשוק... קבלו את המסך הזה של LG: (דגם L204WT) 20 אינץ'. 1:2000 יחס ניגודיות. 5MS זמן תגובה. מסך רחב! 1680*1050 רזולוציה. נראה ל-22 וה-20 של CHIMEI יש מתחרה... במיוחד שהוא בא מבית LG. לינק למוצר: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=15213 ושכחתי להזכיר... כל זה ב-2050 ש"ח... נראה מצוין... מה אתם אומרים?

• 46 תגובות
    • 6.5k צפיות
  4. הבעיה שלי היא כזאת כאשר אני מסתכל בקטעי מעבר בין משימות במשחק company of heroes אני מרגיש שהתמונה מקרטעת וגם בקטעי מדיה אחרים יש לי לפעמים מין פס כזה של קרטוע, כרטיס המסך שלי הוא מסוג GFORCE 6600GT של גיגהבייט האם הבעיה נובעת מחולשתו של הכרטיס להציג ברזולוציה כזאת? אני עובד ברזולוציה של 1680X1050

5. מפרט בחתימה. עיקרון אני רוצה רזולוציה של 1920*1080\1200 נגיד 22" אין לי בעיה לשנות את הגודל אין עדיין מחיר... משהו נגיד 1000 גמיש, איך P2250? מסך טוב?

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  6. Started by Pitus,

שלום לכולם, מספר שאלות לגבי פאנל TN: 1. האם מרגישים בו הורדה באיכות התמונה לעומת מסך CRT ובמיוחד במשחקים? 2. מה ההבדל המורגש בדרך בולטת לעין? 3. למישהו יש מושג איזה פאנלים מסתתרים בניידים עם ציפוי מבריק? יש לי FUJITSU כזה עם מסך 15.4 ורואים בו מצויין יותר טוב מכל מסך LCD או CRT שיש. רכשתי לאחרונה מסך NEC 90GX2 ואני מניח שכולם תרדו עלי חזק ביגלל שיש לו פאנל TN וגם מצופה בציפוי מבריק, אבל אני אוהב את הציפוי הזה מהנייד שיש לי... תודה רבה לכל העוזרים! ליאור.

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  7. Started by magafaim,

אהלן יש לי בעיה במסך LCD שכאשר אני מפעיל את המחשב או שהוא מתכבה אחרי כמה זמן שלא נוגעים במחשב עולה תמונה לפחות משניה והוא ניהיה שחור.... אין לי מושג מה לעשות אם מישהו יודע איך מתקנים או אם אפשר לתקן את זה או אם המסך מת שבבקשה יגיב כל מידע יתקבל בברכה תודה

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  8. Started by RiseFast,

מחפש להזמין מסך מאמזון או NEWEGG אשמח לקבל המלצות משתלמות באזור ה1000-1500 אני רוצה 4K עם כמה שיותר HZ ואם אפשר גם GSYNC אני פתוח לכל הדעות ואם יש אופציה משתלמת בארץ אז אשמח לשמוע עליה גם.

9. Started by Or_s2006,

אהלן חברה מה קורה? טוב אז ככה היום ראיתי 2 מסכים יפים אני רוצה שתמליצו לי בבקשה מה יותר משתלם לקחת.. המסכים הם: DELL LCD 22" E228WFP VALUE FLAT PANEL MIDNIGHT GREY MONITOR SAMSUNG LCD 22" 226BW 2ms DV0I אם אפשר עוד שאלה בבקשה כמה יחס ניגודיות של הסמסונג ושל ה-Dell כמה MS בתודה אור

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  10. קניתי לפני כ3 שבועות מסך 2007FP מהחנות LCDTV. לא מזמן גיליתי שהפאנל שיש ברשותי הוא S-PVA. התקשרתי אליהם והם אמרו שהם מוכנים להחליף לי אותו. ועכשיו לשאלת הכותרת: האם יש איזושהי סיבה להישאר עם S-PVA למרות שאפשר להחליף לS-IPS? ובאופן כללי מה הם היתרונות של פאנל S-IPS לעומת פאנל S-PVA? תודה על שנכנסנתם לאשכול

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by tvholic,

אתם מכירים את המסך של BENQ דגם G2412HD? זה מסך FHD 1920X1080P קצב ריענון 2MS GTG ורגיל 5MS מישהו התנסה? מכיר?

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  12. היי, אשמח לקבל המלצה למסך איכותי לגרפיקה בגודל 24 אינץ' בקשר לתקציב, אין לי כ"כ מושג מה הולך בשוק כרגע בתחום הזה, אז אני אגדיר 2000 ש"ח כמובן שאם אפשר להשיג את מה שאני רוצה בפחות- אז זה יהיה עדיף. כיום יש לי מסך 19 של EIZO, לא רחב, דגם דיי ישן (נקנה לפני 5 שנים בערך) ואני רוצה לצרף אליו מסך נוסף. מה שכן, עדיין לא מצאתי שום מסך אחר שהשתווה לו בצבעים מאוד חשוב לי שהצבעים יהיו כמה שיותר מדוייקים ואמיתיים ושלא הכל יראה "מבריק" כמו בכל המסכים החדשים שאני רואה היום. שהצבעים יהיו כמה שיותר קרובים למציאות. המסך לא מיועד לסרטים או משחקים. כמובן שיהיה נחמד אם הוא יציג גם את זה בצורה טובה. יש לי כרטיס מסך שתומך בHDMI. אשמח לשמוע המלצות לדגמים איכותיים. כרגע אני שוקל לצרף עוד מסך של …

13. אני מתלבט בין שלושת המסכים האלו : http://zap.co.il/model.aspx?modelid=710058 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=697939 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=598360 מי מהם טוב יותר ?! אני צריך מסך 22' בתקציב שבין 1000 -1300 ש"ח ... המסך מיועד למשחקים ( לא רציניים הכי רציני יהיה GTA החדש כשהוא יצא ו- fifa וכאלה ) ובעיקר לסרטים ........... *אודה לכם אם תפרטו גם למה בחרתם במסך מסוים . תודה רבה לעוזרים , ויום טוב .

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  14. שלום לכולם, אני צלם ואני עוסק הרבה בעריכת תמונות ברזולוציות גבוהות 3000*4000 אני מחפש לקנות מסך מחשב איכותי חסית בגודל 20 - 24 אינצ', שהכי יתאים לי למטרה זו (חשוב מאוד שהצבעים יהיו כמה שיותר מדוייקים) בסכום של עד כ-3000ש"ח. תודה מראש, סשה.

• 7 תגובות
    • 996 צפיות
  15. Started by captaincaveman,

אני רוצה להחליף את המסך הנוכחי במסך גיימינג. היום אני עם מסך 42״ עם פאנל IPS ברזולוציה של 4K וקצב רענון של 60hz. כרטיסי המסך הם 2 1080. מחפש מסך גדול יחסית, כזה שלא יהיה פחות רחב מהמסך הנוכחי (מניח שזה אומר לפחות 34-35״). קצב רענון מהיר (120hz לפחות). קעור. ותומך באיזשהי טכנולוגיה שמאפשרת קצב רענון משתנה. לגבי פאנל אני לא סגור, הרבה מאוד שנים עם IPS, ואין לי ניסיון עם פאנלים אחרים. מתוכנן שידרוג המחשב בחודשים הקרובים כך שהכוח הגרפי יגדל.

16. Started by oriki9999,

יש לחבר שלי את המסך (קנה לפני חצי שנה), ואני חושב לקנות אותו ממנו - המסך טוב למשחקים\סרטים? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. ^^ http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1382&l1=10&l2=89&l3=356 -תודה

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  18. Started by orila,

שלום לכולם בזמן האחרון אני מרבה לקרוא באתר על מפרטי מחשב אני יודע שכאשר קונים מחשב כדי להשקיע במסך בכדי שהמסך לא יגרום איזהשהוא נזק לעיניים עכשיו , איך יודעים איזה מסך באמת טוב בתחום הזה , נגיד ואני רוצה לבנות מפרט לגיימניג איך אפשר לדעת איזה מסך הוא "בריא" מספיק אני רואה שהרוב ממליצים על ה DELL ULTRASHARP 23" U2311H וכנראה שזה מה שאני אקנה בסוף , אבל אני אשמח לשמוע מנסיונכם על נושא של מסך שיותר טוב למשתמש תודה רבה ויום טוב

• 22 תגובות
    • 13.8k צפיות
  19. יש לי את המסך הזה http://www.tms.co.il/product/10845 המחשב הוא מארז Ippon S1 וכרטיס מסך SAPPHIRE 7970 DUAL-X אני לא מבין בזה, בדרך כלל הייתי מחבר DVI למחשב, אבל בגלל שהתרגלתי למחשבים הישנים שלי. במחשב והמסך הזה, באיזה קבל אצטרך להשתמש כדי לקבל ביצועים הכי טובים של המסך? סלחו לי אם השאלה חובבנית.

20. לא מזמן שעברתי על מספר חנויות ועקבתי אחר מחירי המסכים הרחבים בעלי פאנל איכותי (IPS, MVA, PVA, הכל מלבד TN). מצאתי את המסך הזה - ASUS PW201 , זהו מסך 20 אינץ' רחב בעל פאנל P-MVA במחיר של 1785 ש"ח בלבד! אחת העסקאות הטובות ביותר בתחום המסכים עכשיו, אתם לא חושבים ? לינק - http://digma.co.il/shop/product_info.php/cPath/41_78/products_id/5549?osCsid=c48b6d2757d3679ffd8d3b843e418657 מה דעתכם ?

• 31 תגובות
    • 3.5k צפיות
  21. Started by Miros,

זה מסך רחב... על איזו רזולוציה אני צריך לשים אותו? וגם איזו במשחקים? יראו טוב? לא דמויות נמרחות או שמנות כאלו ? איכות ירודה ? כי האיכות של המסך מצויינת

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  23. אני רוצה 19 אינץ ומעלה, עדיף שיהיה רחב, עד 1600 שקל, 8 מילי ומטה.... בעבר הסתכלתי בפורום וראיתי המלצות לסמסונג נראה לי ה940 אני לא יודע אם עדיין הוא הכי טוב למחיר הזה אבקש המלצות

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אהלן אנשים , אני מעוניין לדעת איזה מסך כדאי לקנות 19 אינץ (לא רחב) בתקציב של 1400 שקל ? תודה לעוזרים !

25. קניתי מסך benq חדש ואני חייב לחבר גם את הכבל VGA וגם את הכבל הלבן זה תקין? שאני מחבר את אחד מהם לא רואים כלום על המסך ואם רואים אז רואים ממש מטושטש

• 4 תגובות
    • 651 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.