עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by omerh,

יש לי בבית 2 מחשבים ניידים, אחד מקבוק ואחד PC. בשניהם אין חיבור DVI או VGA חיצוני אני מחפש חיבור שיאפשר לי לחבר אותם דרך ה USB או firewire. ב idigital, יבואנית אפל לארץ הציעו לי את זה: Dual-Link DVI Adapter (http://store.apple.com/us/product/MB571Z/A הם לא ידעו להגיד לי אם זה יתאים גם ל PC (אפל האלה כאלו סנובים שזה מוציא אותי מדעתי). מה שהם הסבירו לי שבגלל שיש למתאם הזה שני חיבורים למחשב מהירות העברת המידע כפולה והוא מתאים למסכים גדולים ואיכותיים. מה אתם חושבים על המוצר הזה? אני אשמח גם להמלצות או הפניות לאיזה מוצר בסגנון, ממיר מ USB ל DVI שישמור על איכות התמונה ויעבוד גם במק וגם ב PC. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 990 צפיות
  2. Started by PolishMan,

שלום לכולם, אני מחפש מסך 19 אינץ (לא רחב) בתקציב של עד 1000 ש"ח. משיטוט בפורום הבנתי כי המסך המומלץ הוא 943BM של סמסונג. העניין הוא שאינני זקוק ואף אינני רוצה מסך עם רמקולים מובנים. ראיתי כי יש את הדגמים שכתבתי בכותרת, ותהיתי האם אחד מהם הוא בעצם אותו הדבר (מבחינת איכות תצוגה ומבחינת ארגונומיה) רק ללא הרמקולים? ומה ההבדל בין כל הדגמים שציינתי? תודה.

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  3. Started by rubin 37,

שלום. אייבורי מוכרים 2209AW ב 1349 ש"ח. המחיר קבוע, כולל עד 12 תשלומים ומשלוח הביתה באמצעות שליח . מישהו קנה את המסך הזה באייבורי ויכול להמליץ?? אני מכיר את המכירות הקבוצתיות שמוצגות בפורום, אבל מחפש התייחסות דווקא לאייבורי. בברכה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by erezs,

היי אני מעוניין לקנות מסך 22-24 אינץ' בתקציב של עד 1500 שקל. אני בעיקר רואה סרטי HD וסדרות באיכות HD וגולש באינטרנט ומידי פעם משחקים אבל לעיתים רחוקות. האם זה תקציב הגיוני או בכלל לא? תודה!

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  5. Started by roadkill15,

המטרה העיקרית של המסך היא עבודה עם טקסטים וגלישה. המון עבודות, WORD, וטקסטים מכל הסוגים. הכי חשוב לי חדות הטקסט והבנתו. שלא יכאב בעיניים ושלא יהיה קשה לקרוא לאחר שעות של עבודה. בנוסף אני אראה בו לפעמים סרטים, אז צריך שהוא יראה אותם טוב. וכמובן, אם הוא יהיה גם מעוצב יפה זה לא יזיק. אני מוכן לקנות גם ב- 1000, אבל אם יש משהו יותר זול שלא שונה בכלל (או בכמות זניחה) אז אין לי בעיה לחסוך כסף, רק לכתוב בבקשה את ההבדל בין הדגם הזול ליקר. תודה מראש.

6. Started by y0tam,

מה עדיף לקנות בין שני אלה?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by daniel1saida,

בס"ד שלום W2254TQ אך המסך הזה בבקשה? זה דחוף איזה מסכים מתחרים באותו מחיר? ואיזה פורמט מתהים למשחקים 16:10 או 16:9 (פחות חשוב יותר חשוב הראשון) ? תודה רבה לעוזרים

8. Started by kalda01,

אני מעוניין במסך 22 לשימוש כללי באיכות טובה חשוב לי שטקסט יוצג חד וברור ולא קטן מידיי משחקים במינון מאוד נמוך תקציב עד 1200 תודה לממליצים

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by ofirXD,

המסך T260HD טוב למשחקים ולפצפייה בסרטים? זה המפרט שלי- מעבד:Core i7 920, s1366, 8MB Box לוח אם: ‏EX58-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2000+, 3xPCI-E‎ GIGABYTE כ.מסך: HD 4890 Top 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E‎ דיסק קשיח: 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103UJ‎ זכרון: ‏3x2GB Patriot Extreme Performance Triple Channel‎ ספק כח: ‏HX 620W Active PFC 12cm Fan Modular‎ מארז: ‏Nine Hundred Two Mid Tower Ultimate Gamer (No PSU) לדעתכם המסך הזה יהיה טוב למשחקים? או שעדיף לקחת מסך בפחות כסף והוא יהיה יותר טוב למשחקים?? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 993 צפיות
  10. Started by Omry,

היי. לאחרונה התחילה בעיית הבהוב מציקה מאוד במסך שלי. בערך כל 15 שניות המסך מהבהב לרגע. כלומר, התמונה נהיית ריקה (שחורה לחלוטין) וחוזרת למצב הרגיל. איך אפתור את הבעיה? האם לממש אחריות? עוד בעיה שמפריעה לי: לאחרונה גם הסמן של העכבר נתקע על אותם פיקסלים במסך, אבל בפועל ממשיך לזוז. כלומר, כשאני מזיז את העכבר עצמו ולוחץ על דברים אני יכול לשים לב שהוא שינה את מקומו והוא פועל לפיכך, אבל מבחינת וויזואלית זה נראה כאילו לא זז. איך אני פותר את הבעיה הזו? (לא יודע אם השאלה השניה קשורה לפה בכלל) תודה רבה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום לכולם! ברצוני לרכוש מסך מחשב אך שיהיו לו כניסות לכבל טלויזיה כך שיהיה דו שימושי האם קיים מסך העונה על הדרישות הנ"ל בגודל 22 אינץ' ובתקציב של כ 1000 ש"ח (ניתן לחרוג קצת) והאם אני אצתרך רכיבים נוספים למחשב בכדי להשתמש בו כמסך טלויזיה? (אני רוצה לחבר אליו ממיר כבלים ולא כרטיס טלויזיה)

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  12. שלום חברים! אני רוצה לקנות מסך לעבודה עם גרפיקה בשביל דפוס. הגודל צריך להיות 24 אינץ, הייתי שמח גם אם המחיר היה נמוך מ- 3 אלף, אבל ממה שאני שומע כנראה שזה המחיר שממנו מתחילים במסכים האלה. בבקשה תמליצו לי על משהו מתאים. תודה רבה! מיכאל

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by orensh69,

אני רוצה להביא את המסך הזה מסך SAMSUNG - שלוש שנות אחריות 2243EWX 22'' LCD 5ms DVI WideScreen Black איך הוא? זה המפרט של המחשב מעבדי אינטל Core 2 Duo E7500, 1066Mhz, s775, 3MB Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s775 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE G31M-ES2L s775 C2D 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיסי מסך 9500gt כרטיסי קול On Board 7.1 Channel Audio צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים HJA-6000 MIDI Black (No PSU) ספקי כוח Golden Tiger 550W Real, 12cm Fan (24pin) מסכים SAMSUNG - שלוש שנות אחריות 22…

• 5 תגובות
    • 958 צפיות
  14. Started by rooster,

היי הייתי רוצה לדעת אם אתם חושבים שזה דבר נפוץ שמסך בגודל כזה מגיע עם פיקסל 1 שרוף או שאני אמור להחזיר אותו (הגיע עם שליח..) הדגם t260 תודה!

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by EladNAM,

סליחה על הטשטוש זה צולם בטלפון סלולרי ואין בו פוקוס, אני מקווה שזה ברור מספיק הייתי צריך מתאם כדי לחבר את המסך לכרטיס המסך אז השגתי את השמאלי. לא מזמן גיליתי שקיבלתי את הימני עם כרטיס המסך אבל אני רואה שהם בעלי חיבורים שונים. מה ההבדל ובאיזה מהם להשתמש?

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  16. קניתי מסך חדש מדגם LG FLATRON W2234S המסך הוא 22 אינץ'. אני מחפש הורדה לדרייברים של המסך כי אין לי את הדיסק, חיפשתי המון ולא מצאתי אז אם מישהו יוכל לעזור ולתת לי הורדה.. ועוד שאלה בהגדרות של המסך הוא מוגדר ככה: BRIGHYNESS: 100 CONTRAST: 70 GAMMA: 50 1. זה בסדר או שצריך לשנות משהו? שיניתי רק את הGAMMA שהיה על 0 ל 50(מקסימום) כי ככה רואים צבע לבן יותר ברור. 2. כשאני נוגע במסך עצמו מקדימה למעלה (לא בפאנל של המסך, במסך עצמו) הוא טיפה חם..וגם למטה..זה אמור להיות ככה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by tamir6066,

הי,ראיתי את המסך 2333sw,איך הוא(יתחבר לXBOX360)?למה הוא כל כך זול(יותר זול אפילו ממסכי 22 הדומים אליו בתכונות)? תודה,

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  18. אני מתלבט קשות בנוגע לקניית הכוכב של הפורום בזמן האחרון - Dell 2209wa. כרגע ההתלבטות העיקרית שלי, אשר לא נענתה מזה זמן רב היא - כיצד יראו משחקים במידה ואני אפעיל אותם לא על הרזולוציה הטבעית של המסך - 1680*1050, אלא על רזולוציה נמוכה יותר, כגון: 1440*900? הנושא הנ"ל חשוב לי מאוד כיוון שיש לי כרטיס מסך די בינוני - 9600GT, אשר יתקשה בלהציג את הרזולוציה הטבעית של המסך הנ"ל לאורך זמן בעת משחקים, ואיני מתכוון להחליף את הכ.מסך בטווח הנראה לעין. אני אשמח אם אנשים אשר יש להם ניסיון במצב דומה יחוו את דעתם בעניין. המניע העיקרי לשאלה שלי הוא שבעת תצוגה רגילה, עפ"י ניסיוני האישי, התצוגה נראית די רע כאשר לא מוצגת הרזולוציה הטבעית, אך שמעתי מספר דעות בעבר, בד"כ לא על סמך ניסיון אישי,…

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by dyn,

שלום, חבר שלי קיבל את המסך מחשב במבצע של בזק שהוא גם מסך טלוויזיה למי שמכיר. עכשיו משום מה המסך לא פועל כמסך מחשב, הוא מצליח לצפות בו כטלוויזיה אך לא רואה תצוגה של המחשב כשהוא בוחר באפשרות של PC ( הנורית של המסך מהבהבת ואין תצוגה כאילו no signal). כמובן שהמסך CRT הרגיל שלו עובד כרגיל על המחשב, יכול להיות שהבעיה היא בגלל שיש לו כרטיס מסך onboard ובגלל זה המחשב לא מזהה את המסך החדש ? אם אני אשים לו כרטיס שהוא לא onboard לדוגמא geforce 5200 יכול להיות שהבעיה תיפתר?? תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  20. שלום, אני מנסה להטעין פרופיל צבע ולא מצליח. העלתי אותו דרך חלון ה-Color Managment של מערכת ההפעלה עצמה וכמובן שסימנתי אותו כברירת מחדל. זה לא עשה שום שינוי, גם לא לאחר הפעלה מחדש. התוכנה DisplayProfile מאפשרת לדלג בין פרופילי צבע on-the-fly והפרופיל שניסיתי להטעין דרך מערכת ההפעלה נמצא ברשימה שהיא מציגה. ברגע שאני מקליק עליו אני שם לב שהפרופיל אכן נכנס לתוקף מבחינת שינוי בצבעים. הבעיה היא שהתוכנה לא מסוגלת לכפות פרופיל על מערכת ההפעלה וזה בדיוק מה ש-LUT Manager אמורה לעשות. אני מטעין דרכה פרופיל, מכניס אותו לתוקף בתור ה-startup LUT אבל אחרי הפעלה מחדש שוב אובדות ההגדרות והפרופיל אינו נכנס לתוקף. יש למישהו מושג למה זה קורה או שאני עושה משהו לא בסדר? LUT Manager עבדה תחת …

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  21. Started by S1BoY,

אוקיי, אז קניתי את ה LG W2284F בהתחלה האזור למטה נראה בעיר מידיי, ולמעלה נראה בידיוק טוב. לאחר ששיחקתי אם הגדרות כי שעה וחצי, שמתי לב ל2 דברים- אחד: בהגדרות הSTOCK של המסך, למטה בעיר מידיי, ולמעלה טוב. שתיים: אם הגדרות אחרות, למטה טוב, ולמעלה כהה מידיי, וגם במיספר משחקים ש שיחקתי, למעלה בכול מקרה היה כהה מאוד, וכלום לא עזר. לבסוף לקחתי את המסך חזרה לחנות, הם לפי מה שהם ראו ב2~3 שעות שעשינו שם בדיקות לא ראו שום תקלה (מוזר, כי אחד מי הם דווקא כן שם לב, אבל השני אמר לו "לא לא, זה טוב") לבסוף, סיכמנו לישלוח את המסך חזרה ליבואן. עכשיו, יש מצב הם יתנו לי חדש, ויש מצב יחזירו לי את אותו המסך ש"עדיין" לא תקין לפי דעתי. אז אם אני מקבל את המסך ה"לא תקין" חזרה, מה אתם ממליצים לעשות? …

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  22. Started by moty.p,

היי, זקוק למסך עד 1000 ש"ח, הרבה עבודה משרדית + גלישה, מעט משחקים. מה דעתכם על המסך Samsung 2333SW ? יש אותו ב1019 (נראה לי שאני יכול לחרוג ב-20 ש"ח) http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1657

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by davidcohen,

היי אני רוצה לקנות מסך 22 אינג' , עד היום עבדתי על 15 אינג' ורציתי לדעת אם 22 אינג' הוא לא גדול מידי ביחס למרחק ישיבה. מה המרחק שצריך להיות בין הראש למסך בגודל 22 אינג' ? תודה

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  24. Started by ASAF35,

אחרי הדלקה שהמחשב טוען את הוידוס מופיעה מסך שחור ובו חלון של הודעה אתנשן של שינוי רצולוציה ואני לא יכול לעשות כלום אפילו התפריט במחשב לא עובדת

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  25. Started by davidcohen,

היי רציתי לדעת לגבי שני הדגמים האלו . אני יודע של t220p יש תמיכה ברזולוציה יותר גבוהה . אז השאלה שלי היא מה ההתרונות של ה t220 עליו , הרי אני תמיד יכול לבחור להשתמש ברזולוציה פחות גבוהה . תודה

דיונים חדשים בפורומים