מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
המסך הוא לא חדש, אני משתמש בו כבר מספר שנים. היום המסך בזמן השימוש בו התחיל לעשות בעיות, בהתחלה התחיל לעשות מין גלים נעים במסך, לאחר מכן רק פסים לבנים בכל המסך ועכשיו בנוסף לזה כאשר מגלגלים את העמוד למטה בדפדפן(או כל דבר אחר) הוא מראה בחלש את מה שהיה קודם. מה אתם חושבים שהבעיה כאן? אם הבעיה אינה מוכרת אני אפתח את המסך ואבדוק מה הבעיה(יש ידע באלקטרוניקה) תמונות למי שלא מבין: (בתמונות המצב נראה יותר טוב, במציאות זה יותר גרוע)
-
- 4 תגובות
- 3.4k צפיות
- 1 follower
-
-
עד עכשיו היה לי Mag z24hd שחור שתמך גם ב 1920X1080 אבל הוא מת לצערי אתמול. אני מחפש מסך חדש טוב שיתאים לחומרה שיש לי אבל גם לא הכי יקר שיש. סתם דוגמה בדף הראשי של KSP ראיתי מסך למחשב שעולה בערך 3000 שקל אבל זה לא אומר לי הרבה. החומרה שלי : Intel Core i7 8700K / 1151 Tray Noctua NH-U12S CPU Cooler Gigabyte Z390 Gaming X Corsair DDR 4 32G (16Gx2) 3200 CL16 Vengeance LPX Black CMK32GX4M2E3200C16 Be Quiet! SILENT BASE 800 BLACK ANTEC PSU 650W GB Neo Eco Modular 80+ OEM New PC Samsung SSD 250GB 970 EVO NVMe M.2 Seagate HDD 1.0TB 64MB SATA3 Barracuda Gigabyte GeForce RTX 2070 GV-N2070WF3-8GC אני מחפש מסך טוב שי…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, קנינו מסך סמסונג 935BW וגם כרטיס מסך 8400GS והכל היה בסדר. ניסינו להחליף כרטיס והחזרנו, וכשהחזרנו התעקם פין בחיבור VGA וכנראה כתוצאה מכך, המסך נראה צהוב. אבל משום מה, גם חיבור הDVI השתבש, וכשהמחשב עולה רואים הכל כרגיל, וכשצריך להופיע מסך 'ברוך הבא' המסך נכבה וזהו לא רואים יותר, למרות שהמחשב עובד. יש לכם פתרון?
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
אהלן קניתי מסך חדש CMV 221D, שאני עוד לא סגור לגביו. בכל מקרה, כאשר התמונה הזו היתה ברקע (כ TILE - כלומר הרבה פעמים), המסך ממש מרצד. תנסו גם אתם לשים אותה ב WALLPAPER, ותגידו אם גם שלכם מרצד. מה אפשר לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המסך שלי השתגע. עכשיו הדלקתי אותו והוא מעוות לי צבעים. למטה ירוק ולמעלה סגול (מין מעבר כזה בין צבעים). אני לא יכול להביא לכם תמונה מסך כי זה המסך ולא הויידואוס או משהו. יש למשהו מושג איך לתקן את זה??? אגב הדגם של המסך שלי הוא: FLATRON F700B אני ממש צריך את העזרה שלכם! תודה!![br]פורסם בתאריך: 22.12.2008 בשעה 14:28:22 מה קרה עם זה עכשיו?!אני שם קצת מסך לבן (שמעתי שזה עוזר) לאיזה 10 דקות.. סתם לנסות. לא עזר. אני בא נכנס לכפתורים שעל המסך מחרטט איזה משהו והופ הוא נדלק מחדש עם כל הצבעים במקום!! חחח.. איזה פוקס :)
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
כרגע עם מחשב קצת ישן (4 שנים בערך) עם כרטיס 970GTX שככל הנראה אשדרג גם אותו בטוח הקרוב. אני צריך מסך במיידי היות ושלי נדפק לגמרי. ובלית ברירה אני עובד בREMOTE מלפטופ. אני עובד שעות ארוכות על המחשב ,בעיקר עם טקסט (מתכנת). אבל גם רוצה לשמור על האופציה לגיימניג. חשבתי על LG 34GL750-B : https://www.amazon.com/LG-34GL750-B-inch-Ultragear-Compatible/dp/B07R5R9VR9 הוא עכשיו במחיר ממש אטרקטיבי . יוצא 2200 עד הבית. האם המסך מומלץ?נראה לי פגז במחיר כזה. החסרון היחידי ואולי אני טועה הוא הגודל , אני חושש ש34 יהיה גדול מדי יומימית (אין לי בעיה פיזית למקם אותו ). אופציה שניה -27 מפרט דומה: https:…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מסך ViewSonic VP171s והמסך התחיל לשחק לי פתאום כל כמה דקות הוא נהיה לבן ואני צריך לסגור את המסך ולהדליק אותו ואז זה מסתדר לכמה דקות מה הבעיה? ומה לעשות? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכם, לקחתי מסך 953 של סמסונג שהיה מחובר לכרטיס 8400GS בחיבור האנלוגי, וחיברתי אותו במקום זה, לחבור הדיגיטלי. אח''כ החזרתי את החבור האנלוגי וכעת המסך בצבע צהוב. יש לכם הסבר?
-
- 2 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
היי חברים אתמול יצאתי לאכול בחוץ...וחזרתידי מאוחר בלילה אוז כשחזרתי אני רואה את המחשב פועל, הכל פועל רק המסך בצבא לבן.... ניסיתי לעשות הכל לכבות, להדליק, לנתק מהחשמל ולהחזיר...הבנתי לבד כנראה שהמסך נשרף או משהו.. עכשיו יש לי אותו בסה"כ 8 חודשים ויש לי אחריות ל- 3 שנים אם אני מביא את המסך אליהם הם מחליפים לי אותו במקום ? רכשתי אותו ב- Skypc למישהו גם קרא לו דבר כזה?
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום רב, כאשר אני משחק במשחקי רשת כגון:css hl2 המסך ניסגר וכתוב:power saving mode המחשב נישאר פתוח אבל במסך אין תגובה... אשמח לדעת איך אני מוריד את המוד הזה... אני צריך פירוט מלא. בתודה מראש yosda boy
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם, כפי שהבנתם מהכותרת יש לי בעיה: בזמן שאני משחק, המסך בשלב מסויים פשוט נכבה. לאחר מספר שניות הוא שוב נדלק, ואז שוב נכבה. מופיעה הודעה: " No Signal" ולאחר מספר שניות הוא שוב נדלק. המחזוריות הזאת נמשכת ונמשכת עד שאני פשוט מוותר. ברצוני לציין שבשימוש רגיל במחשב (גלישה באינטרנט לדוגמא) זה לא קורה. קצת פרטים: ברשותי מסך 17 inch מסוג MAG. מפרט: מעבד-E8400 קירור למעבד- arctic cooling freezer 7 pro לוח אמ- ga-ep43-ds3l זכרונות- kingston pc6400 2gb x 2 כרטיס מסך- 4850HD sonic של palit ספק כוח: corsair 550W דיסק קשיח- segate 320 gb מארז- cm 690 המשחקים שבהם הבעיה נפוצה: Call Of Duty 4 ו- Heroes 5
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
זה קורה בזמן משחק. החלפתי את המאוורר שמטרתו לקרר את המעבד וניקיתי את המחשב פירמטתי ובכל זאת הבעיה נמשכת, ניסיתי לשחק על הגדרות נמוכות וזה לא עזר, אחרי שעה-שעה וחצי של משחק זה מופיע. פרטי המערכת: Microsoft Windows XP Home Edtion Version 2002 Service Pack 3 Computer: Intel® Core2 Duo CPU E6750 @ 2.66GHz 2.67 Ghz, 1.98 of RAM טמפרטורת המחשב ובזמן משחק: בזמן משחק:
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן יש לי בעיה מציקה שהתחילה לא מזמן. קבעתי בעבר שהמסך (ולא המחשב עצמו, אלא רק המסך) יכנס למצב חסכון לאחר דקה ללא שימוש, ועד עכשיו זה פעל כמו שצריך. לאחרונה, לוקח למסך זמן עד שהוא חוזר, כלומר אני יכול להזיז את העכבר ולהקיש על המקלדת, אבל לוקח למסך מספר דקות לחזור. המסך של דל, דגם 2311 אני חושב, ממה יכולה לנבוע הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני כתבתי פה את זה 3 פעמים בפורום שהמסך של המחשב נסגר ללא סיבה, זה קורה רק במשחקים אבל לא בכולם המסך פשוט נסגר וכתוב : "Power Saving Mode" זה לא קורה בכל המשחקים רק בחלקם מידי פעם זה גם קורה לא במשחקים (לעיתים רחוקות מאוד) -המחשב לא נסגר רק המסך (ואז אני חייב לכבות את המחשב דרך הכפתור) -זה קרה לי בווינדוס XP ואז שיניתי לוויסטה וזה לא שינה כלום. (המסך עדיין נסגר ללא סיבה). ואני לא יודע מה לעשות! זה בטוח לא משהו במשחק כי זה קורה גם כשאני לא במשחק ניסיתי בהגדרות של המסך והורדתי שם הכל וזה עדיין קורה! זה לא וירוס 100% כי זה קרה לי גם בוינדוס הקודם. ככה שאני ממש נואש! אני לא יודע מה לעשות! בבקשה תגידו לי מה לעשות!!! :'( בתודה ענקית Mystery.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קראתי קצת בלינקיה: http://hwzone.co.il/articles/lcd_guide_a/4/ המשחקים באמת לא יכולים לעבוד יותר מ-60 FPS? (הכתבה ישנה, עד היום שינו משהו?) אני מתבלבל עם זה.. תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
הגדרתי שומר מסך שיתחיל לעבוד אחרי 5 ושאחרי 20 דקות המסך יתכבה לגמרי. לאחר כ-20 דקות המסך אכן עובר לכיבוי מלא ואז 2 שניות לאחר מכן הוא נדלק ומציג את הריבוע עם 3 צבעים RGB והכיתוב No connection. הבעייה שזה משאיר בעקרון את המסך דולק וסתם זולל חשמל וחבל.
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני יומיים (יום ראשון) קניתי את המסך הבא: ASUS MK241H זה מסך 24'' בקיצור המסך פשוט רותח אני דיי בטוח שאני יכול לטגן עליו ביצה!!! אני לא יודע אולי זה טבעי פשוט זה פעם ראשונה שאני מתעסק עם מסכי LCD עוד משהו... זה הגיוני שאני מקבל תמונה טובה יותר עם VGA מאשר עם DVI? כי חיברתי לDVI והכל טוב ויפה אבל כשיש כיתוב דק אני רואה את זה בצורה מעפנה משום מה זה לא קרה עם ה VGA אין לי HDMI אבל המסך והכרטיס שלי תומכים בזה שווה לקנות מתאם וקבל? (לפי מה שהבנתי זה סתם DVI+ AUDIO לא?) תודה מראש. נ.ב. שמעתי שצריך לבדוק פיקסלים מתים + זליגת אור איך אני עושה את זה ואיך אני יודע אם יש לי אחד מהנ''ל?
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
מסך SAMSUNG - שלוש שנות אחריות 2253BW 22'' LCD 2ms 1:8000 DVI WideScreen למשחקים ? איך ?
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש לי מסך רחב של ViewSonic VX2240W ויש לי כמה שאלות: 1. האם זה מסך טוב למשחקים ולצפייה בסרטי HD וסדרות בHD? 2. האם ניתן לחבר אליו ממיר של yes ולצפות דרכו בטלוויזיה? 3. איך המסך הזה בכללי? 4. ראיתי שהמסך הזה תומך בSuper HD. האם Super HD זה כמו HD Ready או שיותר טוב? 5. מה ההגדרות המומלצות למסך הזה? 6. מה זה תקן HDCP והאם המסך הזה תומך בזה?
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-
-
נכון יש בו את הPIP שזה או מסך חצוי או מלבן בפינה שרואים בו מכניסה אחרת? אז כל פעם שאני שם את זה כשאני על הDVI (המחשב) הוא מפעיל את הS-Video ואני צריך מחדש להחזיר בהגדרות לComposite, וברגע שנאי מכבה הוא חוזר לS-Video איך שומרים לו את ההגדרות? תודה
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
אני קם אני ממש רואה פחות טוב הוא על מהירות ריענון הכי גבוה - 75 מסך LCD יש עוד משהו לבדוק/לשנות?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מסך של Dell, 2007wfp. הוא 20", וניסיתי לחבר כבל חשמל לחיבור "Speaker Power" (ברוב טיפשותי).... מאז הוא נכבה (לא עשה רעש או משהו) ולא נדלק לי. הוצאתי מהחשמל, ניסיתי לתת לו "לנוח" כל הלילה אבל הוא פשוט לא נדלק! מישהו אולי מכיר איזה שיטה שאפשר לנסות איתו?? ממש אין לי עכשיו זמן פנוי להתרוצץ בין יבואנים ולהמתין עד שיתקנו אותו! יש מאחורי המסך מין סימן של מנעול, ומין חור כזה. יש את זה בהרבה מסכים - אולי זה יכול לעזור? תודה רבה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 999 צפיות
-
-
היי יש לי כרגע מסך 19 אינץ LG R 1900 רציתי לדעת אם אפשר לחבר אליו את האקסבוקס,ואם וכאשר אני אחבר אותו למסך אני אקבל איכות טובה?זאת אומרת הגראפיקה המקסימאלית שהוא יכול להוציא הוא יוציא?של 720 P? תודה
-
- 11 תגובות
- 905 צפיות
-
-
תופעה מוזרה ביותר, המסך של חברת Chimei בן שנה+ (אולי אפילו שנתיים אני לא זוכר בדיוק). הדגם זה CMV T39D בגודל 20" אשר נרכש בגאון אצל KSP. עכשיו למרות שיש לו רמקולים מובנים אני לא משתמש בהם הם על MUTE ועוצמת הווליום של המסך הונמכה ל0 בהתאמה. התופעה שהחלה לפני מספר ימים היא במהלך הדלקת המסך, החלפת מצב התצוגה (בין מסך הPOST לחלונות למשל) וכולי המסך עושה זמזום מוזר וחזק מין BUZZZZ שכזה. ממה שחקרתי בגוגל בואכה פורומים של אמריקאים חובבי אתגרים הבנתי שיכול להיות שהקבלים במסך "מרקדים" והומלץ לנסות לשחק בהגדרות של הבהירות וכולי אבל זה לא עוזר. עצות? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מדובר במסך Samsung Syncmaster 245T עם פאנל S-PVA המסך רותח! אם מניחים את האצבעות כמה שניות מאחורי המסך בחלק העליון של הפאנל, זה פשוט אש.... וזה מחמם לי את כל החדר אני מתאר לעצמי שזה אמור להיות ככה? כל מסכי הLCD כל כך חמים? מרגישים אפילו קרינת חום מהצד שרואים תמונה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-