מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
יש לי מסך יחסית ישן שמציג full hd 1080p אבל אני לא יודע איך לבדוק מה המקסימום fps שלו. איך בודקים דבר כזה?
-
- 6 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אני לא יודע מה כדאי יותר טלוויזיה LCD או מסך רגיל LCD כמו שרשמתי בכותרת המסך יתחבר לקיר אם זרוע שמתקרבת ומתרחקת כך שכשאני אראה טלוויזיה היא תהיה רחוק כשאני יעבוד על המחשב היא תהיה קרוב התקציב הוא עד 3000 ש"ח מה ההמלצות שלכם כמו כן מה עדיף טלוויזיה LCD או מסך LCD לצרכים שלי?
-
- 9 תגובות
- 897 צפיות
-
-
היי יש לי התלבטות קטנה כרגע יש לי מסך 22" SAMSUNG BX2235 וכרטיס מסך 6950 2GB אני משתמש במחשב רק למשחקים כמו COD MW3 וכו , כרגע יש לי תקציב להחליף אחד מהשניים ,וההתלבטות היא מה עדיף מסך 24" (אם כן מה אתם ממליצים) ואם כ.מסך (תנו המלצה) תודה חברים ויום טוב
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
האם ללכת על lg2242 או על SAMSNG 2243?
-
- 6 תגובות
- 995 צפיות
-
-
היי :ם אני רוצה לקנות בימים הקרובים מסך חדש למחשב שלי. חשבתי על LCD 19, כנראה רחב (אני בעיקר גולש באינטרנט ועושה עבודות משרדיות שונות, אבל גם משחק במחשב הרבה...) התקציב שלי הוא 1200 שקלים פחות או יותר, אבל אחרי שראיתי את האפשרויות השונות, אני מוכן לחרוג לאיזור ה1400-1450 אם זה באמת שווה את זה. חשוב שהוא יהיה שחור :-X (ממה שראיתי רובם שחורים או כהים אז לא תהיה בעייה) ומה שבאמת חשוב - שתהיה תמונה שתראה טוב (עד כמה שניתן בתקציב... :\), ושלא יהיו מריחות במשחקים! ה931BW נראה טוב מאוד, וגם ה1960TR (ממה שראיתי עד עכשיו). אשמח לקבל קצת מידע ו/או המלצות מאנשים שמבינים בתחום תודה :-*
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר שני מחשבים לשני מסכים שימוקמו אחד מעל השני ושתהיה לי אפשרות להחליף בין המסכים הכוונה היא: מחשב א' מחובר למסך 1 מחשב ב' מחובר למסך 2 --- לחיצה על כפתור --- מחשב א' מחובר למסך 2 מחשב ב' מחובר למסך 1 יש חיה כזאת? תודה
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
גודל - 27 אינץ. רזולוציה - 1440P יחס - 16:9 פאנל IPS. G-Sync. מתכוונן. כולל רכזת USB 3.0. רמקולים מובנים. קצב רענון - 144Hz (אופציה להמהרה ל-165Hz). מחיר ב- Newegg כולל הכל - 2700 ש"ח: https://www.newegg.com/global/il/Product/Product.aspx?Item=N82E16824106004 מחירו בארץ: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=932211
-
- 7 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום אני כנראה הולך לקנות את המסך L194WT של LG ורציתי לדעת האם המסך הזה טוב וכדאי לקנות אותו הנה הפרטים עליו http://us.lge.com/products/model/detail/computer%20products_lcd%20monitors_19%20inch_L194WT-SF.jhtml המחיר הוא בסביבות ה220 דולר תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אבקש המלצה למסך מחשב של חברה מוכרת עד 600 ש"ח (אבקש לא למתוח יותר , רק אם ממש יש דגם מומלץ ). גודל 19-20 האם יש צורך לפנות ל LED ? כי ראיתי אפילו מסכים עם הטכנולוגיה הזאת במחיר כזה האם זה באמת חוסך בשטח השולחן? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=780242 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=774547 ברמה העקרונית אין יותר מידי דרישות (נחמד אם יהיה DVI) רק שיהיה מחיר טוב (מחיר גמיש אם יש קפיצה ברמה ) וישייתן תמונה טובה , ולא יהיה כואב בעיניים לאחר עבודה מרובה. תודה רבה ויום נעים. נ.ב- אוסיף ש2333T לא בחשבון בגלל שהוא גדול.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה היתרון של מסך U2311H על מסכים שיש היום בשוק כמו LED ומהירות תגובה טובה וכו.. אני מחפש מסך למשחקים לסרטים באיכות גבוהה מאוד ושהמסך יהיה בלי מריחות ותגובה איטית במשחקים קצת פרטים לגבי U2311H לבין המסכים היום בשוק מה ההבדל ומה היתרונות/חסרונות!? לגבי ה DELL U2410 האם כדאי להשקיע במסך הזה .. ומה ההבדל בין ה 23 ל 24 של DELL שרשמתי פה?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך את המסך בעיקר לעבודה עם תוכנות מוזיקה קצת לסרטים ובכלל שהצבעים וכל הסיפור עם העניים יהיה יותר ברור וטוב לי אשמח אם תחדשו לי אני רוצה לקנות מסך למחשב בין 21 ל24 אינץ' הדרישות שלי (מחוסר הבנה רק מהבנה רגילה) הם: זמן תגובה: 2Ms רזולציה: 1920*1080 או משהו יותר טוב כמו שהסברתי לא כך מבין בפרטים הקטנים גודל המסך: 21 - 24 יציאות: DVI,HDMI ויותר טובים אם יש בהירות: 250/350 ניגודיות דינאמית: 1 ל 12מיליון ויותר אשמח לדברים מעניינים בתחום וכו תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך איכותי בנוסף למחשב שאני אקנה. השאלה אם ההבדל בין המסך הזה למסכי המיינסטרים כלכך מורגש ובמה? האם ההפרש שווה? השימושים שלי: משחקים, סרטים וטקסט. איפה אפשר לראות אותו בתצוגה באזור המרכז? תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, זקוק למסך עד 1000 ש"ח, הרבה עבודה משרדית + גלישה, מעט משחקים. מה דעתכם על המסך Samsung 2333SW ? יש אותו ב1019 (נראה לי שאני יכול לחרוג ב-20 ש"ח) http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1657
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בלית ברירה לאחר שלא מצאתי מסך 20" במלאי שמתי לב שיש מבצע ב PANDA של 2408. הבנתי מחבר שיש למסך זה בעייה עם הקושחה. אם אני לא ממש משחק ויותר עובד עם טקסטים וגלישה באינטרנט האם ארגיש בבעייה? האם ניתן פשוט לעדכן את התוכנה באינטרנט? המבצע הוא די אטרקטיבי - 2850 ש"ח ! האם כל מסך שאקנה בארץ יש לו את הבעייה הזו? איך ניתן לזהות את גירסת הקושחה הבעיתית? באזור מחירים הזה האם יש עוד מסכים 24" עם פאנל איכותי ?
-
- 5 תגובות
- 881 צפיות
-
-
יש לי 3 מסכים מסך אחד של טלויזיה שמחובר למחשב ועוד מסך של 19' שמחובר למחשב ויש לי מסך של 15' שאני רוצה לחבר גם אותו למחשב. החיבור האחרון שנשאר לי במחשב הוא הS-video ששאלתי את האנשים מבאג הם אמרו שלא קיים כבל כזה , לאחר חיפוש באינטרנט מצאתי שיש כזה. השאלה שלי איפה אני יכול להשיג אותו ועדיף שזה יהיה בחנויות מוכרות שאני פשוט יסע לשם ויקח את זה במקום להזמין מהאינטרנט. תודה טל.
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום .. הציעו לי את המסך של Xerox בגודל 22' במחיר של 1500 ואמרו שהוא בין הטובים שקיימים בטווח מחירים הזה .. מישהו התנסה עם המסך הזה ? מכיר ? ראה ? המלצות ? חסרונות/יתרונות ?? אני לפני קניה ואשמח לעזרה בנושא ! תודה!!!!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים. השאלה היא אולי קצת טיפשית, אבל בכל זאת.... קניתי טלוויזיה 4K לאחרונה, אבל כאשר הרזולוציה על 4K כל הטקסטים ביישומים שונים ובכלל, מאוד בקטן. בFHD, למשל הכל פיקס ואין לי בעיה לעבוד עם הרזולוציה הזאת בשגרה. השאלה שלי היא האם כאשר אני נמצא ברזולוציית FHD, ונגיד צופה בסרט ביוטיוב או דרך נגן כלשהו, מה שאני רואה זה ב4K? או מונחת לרזולוציה נמוכה יותר? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ויודע האם אפשר להוריד באופן מלא את הרגל ? ולהשאיר רק את המסך ? (צריך להתקין אותו במקום די צר, צמוד לקיר.
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
הגיעה השעה להחליף את מפלצת ה CRT שיושבת לי על השולחן. השימוש הכמעט יחיד שלי הוא טקסטים, טקסטים וטקסטים. בין אם זה גלישה, תכנות, קריאת מסמכים או כתיבת עבודות. סרטים - מעט מאוד. בדרך כלל סרטונים קצרים יוטיוב וכיו"ב. משחקים בכלל לא. איכות בניה חשובה לי וכמו כן שמהסך יהיה שקט - ללא רעשי זמזום, high pitch וכו'. צריכת חשמל נמוכה היא פלוס. מהתעניינות עבר כאן בפורום הייתי כבר מוכן ללכת על 2209WA (או ה- u2311h) אבל משיטוטים בפורומים אחרים עושה רושם שהרבה אנשים לא מרוצים מה- IPS של דל\LG בהצגת טקסטים עקב ציפוי המאט ה"אגרסיבי" שלו שגורם לטשטוש טקסט, בעיקר שחור על לבן (חפשו "u2311h coating" ב- hardforum לדוגמא, u2411 סובל מביקורות יותר קשות) ודווקא ה TNים הירודים מציגים טקסט …
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, התחלתי לקרוא בפורום את כל הקטע עם מסכי DELL ואפילו שקלתי להצטרף בעבר לקנייה קבוצתית אבל במסכים של DELL יש MS גבוה יחסית, אבל כיוון שאני לא מכיר מסכי DELL חוץ ממסכים בעבודה שלי רציתי לדעת על מה מדובר לי יש כרגע את המסך הנ"ל http://www.on-off.co.il/?action=p266568 המסך הזה כבר ישן ויעבור להיות מסך שני, עם כל הנתונים של המסך (2MS וכו) אני רואה מריחות במשחקים , למרות שבשאר הוא מסך סבבה ואני נהנה מהמסך הזה , כל SHOOTER שאני משחק בעת סיבוב אני רואה את המריחות (אני גיימר והרבה מהאנשים לא רואים את זה) עכשיו קראתי על מסכי DELL ויש להם MS דיי מפחיד של 5 וגם ראיתי 8 באחד מהמסכים וגם יש חסרונות שקראתי שגרמו לי לחשוש מלהצטרף לקניית המסכים הנ"ל איזה מסך יתאים לי בהתאם למה …
-
- 6 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום לכולם עד היום התכוונתי לקנות מחשב חדש ללא מסך ולהשאיר את הקודם שהוא" CRT 19 אבל החלטתי שנמאס מה CRT יש לי אותו הרבה שנים הוא מזיק לי לעניים היום התחלטי להרגיש את זה! עכשיו יש לי תקציב של בערך 10000-11K למחשב ואני מתכוון לקנות חלק מהחלקים למחשב מחו"ל (NEWEGG? בשביל שיהיה לי יותר קל לשלב חלקים טובים יותר עכשיו מה הייתם ממליצים לקנות את ה DELL 24 ולהשאר עם תקציב של 6K אשר יוריד את איכות החלקים בצורה משמעותית ויגרום לי להוריד גם כן בכרטיס מסך או לקנות את ה 20.1 אשר עולה בסביבות ה 2300 ו ולהשאר עם תקציב יותר גדול ואז אני לא אצטרך להתפשר בחלקים כל כך האם יש ממש הבדל בין שני המסכים כאילו שני עולמות נפרדים אשר יצדיקו את ה 3000 אלף יותר ל 24" ?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://techreport.com/news/25859/asus-pb287q-serves-up-4k-panel-for-799 http://wccftech.com/dell-4k-display-ces-2014/
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יום שישי לקחתי את המחשב החדש, ואת המסך המדובר מKSP. אחרי בדיקה של המסך שנתנו לי, היה מן נקודה (לא פיקסל מת), אז לקחתי מסך אחר שאותו לא בדקתי כי לא היה לי זמן. חזרתי הביתה, הכל טוב ויפה, מפעילים את הכל ואין פיקסלים מתים. יום למחרת אני שם לב שמצידי המסך, ובמיוחד בצד שמאל, המסך יותר כהה וצהבהב מהאמצע. אני לא מדבר ברמות מטורפות, אלא משהו ממש בקטנה, אבל זה די מטריף אותי. שמים לב לזה שכל המסך באותו הצבע, או בדפי אינטרנט. עכשיו אני לא יודע מה לעשות, מחליפים על זה מסך? בחיים לא היה לי LCD, וגם שראיתי מסכים כאלו אצל אנשים אחרים לא ממש חקרתי את המסך. אה כן... שמתי רמקולים מצידי המסך, ואז חבר אמר לי להזיז אותם כי זה המגנטיות של המסך. הזזתי אותם, ולא חל שיפור. יכול להיות שהדבר קורה כ…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי מסך DELL 2007WFP ואני רוצה לדעת איך מנקים אותו ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין שלשה מסכים: LG 20" LCD L2000CP S-IPS Panel Samsung 22" Wide T220 2MS 1:1000 DVI Samsung 22" Wide 2253LW 1:8000 2MS DVI השימושים הם למשחקים ועבודה מול טקסט חצי חצי. בעקרון אני מבין שהראשון הוא האיכותי יותר, אבל הוא רק 20" וחוץ מזה יש לו 8 ms לעומת 2ms של האחרים. האם זה יספיק למשחקים? בנוסף אני מתכוון לקנות כרטיס טלוויזיה האם הוא יציג בצורה חלקה ללא מריחות? אני מעוניין במסך שישרת אותי 5-6 שנים לפחות, כך שאולי עדיף לקחת 22" ... מה עדיף?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-