עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by aXe,

שלום, שנה טובה(: אני רוצה לקנות מסך רחב, אני לא בטוח לגבי הגדול, המליצו לי על 22" (אבל לא נתנו דגמים, יופי באמת). השימוש העיקרי יהיה עבודה (על מסמכים), אבל גם לצפיה בסרטים וגלישה באינטרנט. אולי חשוב לציין שזה מסך שיתחבר למחשב נייד. לגבי תקציב - כרגע אין לי ממש מושג. אני צריך לדעת מה הטווח מחירים (פחות או יותר) כדי להסגר יותר טוב על התקציב. אז, מומחי הפורום.. מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  2. Started by beni123,

מסך 19 עד 700 ש"ח על איזה אתם ממליצים?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by stropic,

מה דעתכם על הדגם הזה? ואם יש למישהו דגם יותר טוב להציע של 22" עד 900 שקל שימליץ לי שיהיה זמין בבאר שבע תודה

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  4. Started by Alroit,

שלום לכולם שאלה קצת מוזרה - אחרי שחיפשתי וחיפשתי - לא מצאתי שום אפשרות של תליה על קיר במסך הזה היש אפשרות כזו? הרי תמיד לכל מסך יש 4 חורים לפחות בגב. מישהו שמע על אפשרות תליה על קיר למסך זה? תודה למגיבים

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אהלן, אני מחפש מסך \ טלווזיה שאוכל לתלות על הקיר שתיהיה FULL HD ושאוכל לבצע בה גם יישומי מחשב - גלישה באינטרנט, עריכת תמונות, עריכת סרטים, יישומי אופיס וכו'... חוץ מזה אני רוצה שתהיה טובה לסרטים ומשחקים. לגבי הגודל - היא תהיה תלויה על הקיר במרחק מטר וחצי ממני בערך, לתצוגה גדולה ומהנה (אם כי לא גדולה מדי) על איזה גודל תמליצו? כרטיס המסך שלי הוא ‏HD 4350 512MB GDDR2 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E‎ תודה!

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  6. Started by TeaTime,

קניתי את ה2408 שבוע שעבר, שניה לפני שהוכרז ה2410. כדי לשדרג אני צריך להוסיף כ200 שקל (עוד לא פתחתי אפילו את הקופסא של ה2408). האם להחליף או להשאר כבר עם ה2408?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. לא ברור לי מה ההבדל בין מסך מחשב למסך טלויזיה.זה נראה לי אותו דבר יש אותם חיבורים.אז מה בדיוק ההבדל בין מסך מחשב לטלויזיה?תודה מראש

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. Started by thebenjamin,

עד עכשיו חשבתי שהמסך שלי מוציא מאין רעש רק כשuTorrent על מסך מלא וברזולוציה 1920X1200... עכשיו שמתי לב שזה קורה גם בדברים אחרים וברזולוציות אחרות.. פרסמתי הודעה בפורום אחר ושם רשמו לי: Some LCDs have noisy inverters. Mine's one of them and it's also brand new. אני יודע שאני רגיש לרעשים השאלה אם זה נורמלי? המסך:T240

• 2 תגובות
    • 982 צפיות
  9. החלון שקופץ לכיוונון המסך ע"י הכפתורים (שזה בדיוק באמצע המסך) מפריע לצפות בתמונה שמציג הדיסק להתקנת המסך. בעיה כ"כ מטומטמת ולא ידידותית, איך סמסונג לא חשבו על זה ?! איך ניתן להתגבר על זה?

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  10. שלום, הרבה מאוד זמן לא כתבתי כאן אני מתעניין בלקנות את הממיר החדש שמונע ממני את הצורך בכבלים והסתכלתי על המסך הזה ואני רוצה אותו כטלויזיה. השאלה היא מה דעתכם על המסך? מישהו משתמש בו? מעבר לכך האם הוא יכול להתחבר לממיר כטלויזיה. אשמח לתגובתכם תודה ברק

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  11. האם המסך טוב, אמין? האם הוא יכול להתאים גם לטקסט(וורד וכדומה)

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  12. המטרה כמובן לוותר על כרטיס טלויזיה.

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by Nathan101,

שלום, אני רוצה לקנות מסך ב-1000-1100 שקל לצורכי משחקים וגלישה באינטרנט. אם אפשר מסך איכותי שיעשה את העבודה כמו שצריך ויעמוד בדרישות שלי. אם אצטרך לחרוג בשביל מסך שישתלם לי אעשה זאת. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  14. Started by amnonis,

בזמנו מצאתי כאן קישור למדריך LCD של חברת 3M מישהו יכול לתת את הקישור?

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  15. Started by mzlbat,

היי אפשר לקבל כמה ס"מ הגובה והרוחב של הנייד הזה של LG גודל מסך 13.3 ? http://www.p1000.co.il/shop/Templates/enterpricesaleproduct.aspx?AuctionId=7724034 1366 X768

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Danman,

שלום, אני מחפש לשדרג את מסך הCRT שיש לי כיום - IIYAMA Vision Master Pro 454. הצרכים הם hardcore gaming - בעיקר משחקי רשת מהירים (UT, COD, CS וכו') אני מאוד, מאוד פדנט בכל מה שנוגע לזמן התגובה של המסך (זה למה אוטוטו 2010 ואני עדיין עם CRT) ולמען האמת אם הוא היה גדול יותר ותופס פחות מקום על השולחן שלי הייתי נשאר איתו ממה שהבנתי אני אמור לחפשים מסכים עם INPUT LAG נמוך ככל האפשר, האפשרויות שראיתי בינתיים: Benq G2400WD Asus VK246H אפשרות נוספת שחשבתי עליה היא אחד ממסכי ה120HZ שלצערי באים רק בגודל 22" וגם נדרש לייבא אותם אישית מחו"ל: Samsung 2233RZ Viewsonic VX2265wm התקציב אמנם הוגבל ב2000 ש"ח, אבל אם יש מסך יוצא דופן שיצדיק השקעה גבוהה יותר, אני מוכן לכך. אשמח לע…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Bagheera,

שלום, אחד מהחברים שלי גולש(יותר נכון צופה) קבוע בפורום הנ"ל והזמין את המסך מפנדה. אתמול הוא קיבל אותו והיום קפצתי לבקר אותו עם המכייל בכדי לבדוק את המסך ובנוסף לנסות ולהשוות כמה שניתן בינו ובין ה 2408WFP של אותו החבר. להלן תוצאות הבדיקה ללא שום כיול עם הגדרות המפעל: המסך מדויק למדי עם ממוצע של 1.72 בתוכנה BasicColor. התוכנה של Lacie נותנת ממוצע פחות טוב של 2.4 אך ניתן לשים לב שהתוצאות בגוונים דומים בין שתי התוכנות זהות וכל אחת בוחרת גוונים מעט שונים וכמויות שונות של גוונים. בביקורת האחרונות באתר הייתה היתבבסות מוחלטת על BasicColor אך בביקורות הבאות יבוא בחשבון גם הממוצע של Lacie. למרבה ה"הפתעה" המסך מציג מכלול צבעים רגיל sRGB, לטעמי מדובר ביתרון שכן המעבר למרחב…

• 23 תגובות
    • 10.1k צפיות
  18. Started by ToMuSH,

שלום, אני מחפש מסך מחשב איכותי עד כמה שניתן בגודל "22, עד למחיר של 1K. אם אפשר פחות - אז בכיף, אבל בלי להתפשר על איכות. שיהיה איכותי, שזווית הצפייה תהיה טובה, ושאם אני אסתכל קצת מהצד אני לא אראה הכל לבן או סגול או משהו כזה, אתה מבינים אותי... אני מאיזור ירושלים, ככה שיהיה טוב לקנות ממשהו קרוב (KSP למשל). אם אפשר מחנות אמיתית ולא וירטואלית כמו וואלה שופס ודומיו, שאם יש פאק במוצר לך תדע לאן ללכת... ( - תקנו אותי אם אני טועה) תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. ערב טוב. למיטב ידיעתי, היבואן ( קבוצת חיון http://www.chayon.co.il/) מספק אחריות בת 3 שנים על המסכים של סמסונג. ניסיתי לציור איתם קשר טלפוני ואף אחד לא עונה. דיברתי עם פנדה, היכן שרכשתי לפני שנה את המסך והם גם מפנים אליהם. אני גר בצפון והם יושבים בנתניה כך שאין לי כ"כ אפשרות ללכת אליהם ולבדוק מה נסגר. מה אפשר לעשות? אגב התקלה היא שהמסך נדלק לפרקי זמן קצרים של שניה ופחות ומתכבה. מישהו נתקל? תודה וחג שמח.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by blackwolf,

שלום. אני מחפש מסך למשחקים 22". התקציב הוא 900, אפשר לחרוג טיפה אם זה ממש משתלם. תודה.

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  21. Started by LielZ,

המחשב שלי מחובר למסך עם כבל vga רציתי לדעת מה ההבדל כי כמעט כל מחשב שאני רואה היום מחובר עם dvi .

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Roenix,

...

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  23. Started by Oxygen87,

יש לי אפשרות להביא אותו חדש ב-400 שקל. זה מסך 19 ואני בעיקרון צריך אותו כי המסך שלי מקרטע שאני משחק במשחקים. המסך הזה יעבוד חלק במשחקים ? נ.ב זה דיי דחוף להיות מחר זה כבר לא יהיה רלוונטי

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Demagh,

אבק לנקות זו לא בעייה - מטלית סטטית עושה את העבודה מעולה... אבל איך לנקות את כל סימני המריחה \ טביעות אצבעות וכדומה? אפשר לשים על המסך מים או חומרי ניקוי?

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  25. Started by ComputerExpert,

רציתי לדעת איזה מהמסכים הבאים שווה לי יותר לקנות ומה ההבדלים ביניהם. DELL ULTRASHARP 22" LCD 2209WA E-IPS PANEL; http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=2904 Samsung 2253BW; http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=692312 תודה רבה למי שיעזור. (: ובבקשה, אל תשתמשו בשפה גבוהה שאני לא אבין מילה, תסבירו את עצמכם בצורה מובנת.

דיונים חדשים בפורומים