עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by ccc,

חקרתי קצת בפנדה ואלה המסכים שמעניינים שם: LG LCD 22 W2243T LG LCD 23 W2343T 5Ms 1:30000 Samsung 20 LCD 2243BWX Plus 5Ms 1:50,000 ועוד איזה אסוס שראיתי בסביבות ה900 ש"ח הכי חשוב לי זה בהירות וחדות. המסך חייב להיות מאוד חזק בבהירות ובVIBRANCE- אם אפשר גם ציפוי GLOSSY ולא מט- שהצבעים יראו אמיתיים. הוא ישמש לצפיה בסרטים ואינטרנט. איזה מסך הייתם הולכים בתקציב הזה ?לא רק מהרשימה למעלה.. מי שמכיר דילים טובים נא לספר ! וראיתי את הDELL המדובר ב1300 ש"ח... לא רואה כזה הבדל שמצדיק עוד 400-500 שקל על המסכים הנ"ל- לפחות לשימושים שלי. גם ככה זה 22", אי אפשר לקום באמת מהכסא כדי לראת סרט מרחוק....

• 8 תגובות
    • 920 צפיות
  2. Started by nazgull,

שלום אנשים, אני צריך מסך מחשב שמיועד בעיקר למשחקים, ולסרטים שלא ימרח בקיצור מסך מושלם למשחקים בתקציב של 800-1000 שקל בחנות באזור מגדל העמק השאלה היא איזה מסך יתאים למחשב שלי? מחשב שהוא פחות או יותר בן שנתיים אבל מריץ הכל על מקסימום במסך 17" e6750 2 giga crossair gts 250 512mb האם כדאי ללכת על 19 אינץ' או 20-22 וכמובן המלצות על מסך ספציפי תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by LevyVista,

מה קורה חברים.. תראו יש לי בעיה קטנה עם המסך ואני מפחד שהזזתי שם משהו.. ניקיתי היום את המסך, ושמתי לב פתאום שאני עובר עם המטלית, המסך נכנס קצת לבפנים, ממש ממש קצת.. זה אמור להיות ככה? או שבאמת זז שם משהו? =/ תודה, רון.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by eyalsha,

ברשותי כמעט שנה מסך 2243BW שאני מרוצה ממנו מאוד, לאחרונה צצה הזדמנות לקנות ממכר מסך T240 בן חודשים ספורים במחיר 1000 ש"ח ולמכור את המסך שלי ב700 ש"ח מה דעתכם על ה T240 באופן כללי והאם הייתם מוסיפים את הסכום הזה? (הגודל לא מאוד קריטי לי אבל אני רואה זו כהזדמנות שדרוג) תודה.

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  5. Started by supercars,

מכרתי את המסך הנוכחי שלי ואני מחר הולך לקנות מסך חדש. רציתי לקנות את הדל 2209WA, אולם הוא עולה מעל ל1000 ש"ח, וכאמור אני לא יכול לחרוג אפילו בשקל, ולכן אני זקוק מכם להמלצה על מסך אחר. שימושים - בעיקר משחקים. אני מעדיף שהמסך יהיה מרשת מוכרת כמו אייבורי / אופיס דיפו / באג וכד'. שוב, לא ניתן לחרוג מהתקציב. אשמח אם תסייעו לי, תודה רבה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום. בגלל קוטן האותיות ברזולוציה 1650 על 1050, התפשרתי על 1280 על 800. כעת אני חושב שהן גם לא שחורות מספיק בהשוואה למסכי LCD אחרים. שיניתי את הבהירות ל 5 ואת הניגודיות ל60. מה עוד אפשר לעשות כדי להשחיר ולהבליט יותר את הטקסט?? בברכה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום, אתמול קניתי את הסמסונג החדש דגם P2370, חיברתי את המסך, הוא יפה והכל אבל הזויות צפיה שלו נוראיות, אני זז טיפה ימינה והצד השמאלי של המסך ניהיה לי חשוך, טיפה שמאלה ואותו דבר קורה, האם הDELL 2209WA יותר טוב מהמסך הזה מבחינת זויות צפיה וניגודיות? אשמח לתשובה כי אם כן אני יצטרך להחזיר אותו היום, תודה

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  8. Started by leoleo,

מעוניין לדעת מה ההבדל בין מסכי המחשב של DELL 2009W ו-2009WA, פרט לגודל המסך? האם קיים הבדל מהותי? השימוש במחשב הוא לאינטרנט, צפיה בתמונות ויתכן שבהמשך בוידאו ביתי.

9. היי אני מתלבט רבות על איזה מסך ללכת בין כל האפשרויות הדגמים שאני מתלבט ביניהם הם : LG W2262TQ LG W2261VP SAMSUNG P2350 SAMSUNG P2370 השאלה עם במשחקים מהירים , יורגש הבדל בין 2MS ל 5MS תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by nimrodim,

מדובר במסך 23 INCH עם PANEL IPS http://www.viewsonic.com/products/desktop-monitors/lcd/pro-series/vp2365wb.htm 16:9 ברזולוציה של 1920X1080. ארגונומיה מלאה. כניסות וידיאו: אין HDMI, אין DISPLAY PORT. כנראה מדובר באותו PANEL בו משתמשים ב NEC 23" IPS EA231WMi . בחו"ל ימכר בערך ב 320-350$. מחכה לראות ביקורות על המסך.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. (אני די בטוח שהשאלה נשאלה כבר, חיפשתי כמה עמודים אחורה ולא מצאתי, והחיפוש עדיין לא עובד, אז אם כבר שאלו, מצטער.) http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7686&perur=2&t=19&c=408 המסך הנ"ל עולה 999 שקלים בבאג. בטוח שיש טובים יותר, אבל לא בא לי להשקיע יותר מדי, השאלה אם הוא יתן תמורה טובה למחיר? מיועד למשחקים וגלישה בלבד. אם יש משהו טוב יותר בסדר גודל מחיר הזה, מה שלא ניראה לי, אני אשמח לשמוע. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  12. האם מסך LCD טלוויזיה תומך כניסה למחשב ייתן את אותה איכות צפייה לעבודה עם תוכנה? המחירים למסכי 30" LCD למחשב גבוהים מאד.

13. מרחק הצפייה יהיה כמטר וחצי, ועדיף שיהיה מסך טלוויזיה\מחשב. מצאתי את הסמסונג 2333HD(לא סינקמאסטר) אבל הרזולוציה שלו גבוהה מידי לשידורי טלוויזיה (1920*1080), איך הוא כמסך והאם יש בו אופציה "להקטין" את הפיקסלים כדי שיראו טוב בשידורים?

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  14. Started by hananmori12,

שלום, לאחר שאתמול המסך CRT הישן שלי נשרף לא נשאר לי ברירה, התקציב בסביבות ה1000 שקל בלי להשתגע יותר מדי, שמעתי על הDELL 2209WA שהוא מצויין ושמעתי שלLG יש גם מסך עם פאנל E-IPS שאני לא יודע כמה הוא עולה, בכל מקרה מה ההמלצות שלכם למסכי 22" בסדר גודל כזה? נ.ב בזמנו ראיתי את הCHIMI 222H בACE ב600 ומשהו שקל, אני נוסע לשם תכף לבדוק, במידה וכן אני יקנה, שווה?

15. Started by badini,

שלום לכולם, יש לי מסך 19" Fujicom וכרטיס מסך ATI HD4850. אני מסנה להגדיל את מהירות רפרוש האותות של המסך ואני לא יכול העלות אותה מעל ל-60 hrtez. האם מישהו מכיר דרך לעשות זאת בכל זאת? יש לי WINDOWS 7 תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. פתחתי אותו וחיברתי וווראיתי שיש פיקסל אחד ירוק ...שאלתי עם יש משהו לעשות בנידון ?

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  17. Started by oren.nk,

שלום לכולם. קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש עם הכרטיס מסך - Sapphire ATI Radeon 4870 512mb GDDR5 HDMI ואני כרגע עוד משתמש במסך מהמחשב הקודם. אני מבין שהכרטיס שלי נותן HD השאלה היא האם מסך 22 אינץ HD יתאים לו, אם כן רציתי לדעת אם יש מסכי מחשב 22 אינץ HD נגיד בעד 1000 ש"ח שאתם ממליצים עליהם, ואם הטובים מתחילים ביותר יקר אז מאיזה מחירים בערך? תודה רבה אנשים.

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  18. Started by Muadib,

לכאורה, אני רוצה טלויזיה, אבל כיוון שאין לי (ולא יהיה לי) טיונר, חשתי שבגלל הבדלי המיסוי אפשר אולי למצוא מסך מעולה במחיר זול משמעותית משל טלויזיה טובה באותם גדלים. אז מה אתם אומרים? יש בסביבה מסכים בגדלים כאלה?

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by yosda-boy,

שלום רב, אני כתבתי פה את זה 3 פעמים בפורום שהמסך של המחשב נסגר ללא סיבה, זה קורה רק במשחקים אבל לא בכולם המסך פשוט נסגר וכתוב : "Power Saving Mode" זה לא קורה בכל המשחקים רק בחלקם מידי פעם זה גם קורה לא במשחקים (לעיתים רחוקות מאוד) -המחשב לא נסגר רק המסך (ואז אני חייב לכבות את המחשב דרך הכפתור) -זה קרה לי בווינדוס XP ואז שיניתי לוויסטה וזה לא שינה כלום. (המסך עדיין נסגר ללא סיבה). ואני לא יודע מה לעשות! זה בטוח לא משהו במשחק כי זה קורה גם כשאני לא במשחק ניסיתי בהגדרות של המסך והורדתי שם הכל וזה עדיין קורה! זה לא וירוס 100% כי זה קרה לי גם בוינדוס הקודם. ככה שאני ממש נואש! אני לא יודע מה לעשות! בבקשה תגידו לי מה לעשות!!! :'( בתודה ענקית Mystery.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by amig2,

אני מתכנן לקנות מסך 24" למחשב, הכולל את הכניסות הרגילות (DVI ו-VGA). בעתיד אני מתכננן לקנות XBOX 360 או פלייסטישן, מה שאומר שאני אצטרך להעביר את המחשב לכניסת VGA. האם יש הבדל נראה לעין באיכות התמונה בין חיבור ב-DVI לעומת VGA? (בעיקרון רזולוציה של 1920*1080)

• 2 תגובות
    • 998 צפיות
  21. Started by tamirha,

שבת שלום חיפשתי קצת על מסכי DELL שציינו כאן כמומלצים עם הפאנל החדש. מישהו יכול להסביר בבקשה מה ההבדל בין 2 המסכים של DELL , שמצדיק פער מחיר גדול כל כך ביניהם כאשר הזול יותר הוא 22 אינץ' מול היקר שהוא קטן ממנו..20 אינץ' . בנתונים ראיתי ששניהם עם פחות או יותר אותם נתונים ואותו פאנל IPS כאשר ל20 אינץ' יש גם חיבורי SVIDEO\קומפוזיט (בכלל שימושי למסך מחשב?) שאלה נוספת , האם יש הבדל בין IPS לבין E-IPS ? שואל כי ראיתי שיש אתרים שמציינים את פעם כך ופעם כך...או שזה אותו דבר ורק עניין של מינוח.. Dell 20" 2007WFP http://www.gamaoffice.co.il/products/69493 DELL 2209WA "22 http://www.gamaoffice.co.il/products/134686

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by beerstud2,

אהלן חברה, באחרונה רכשתי את המסך הנידון כיוון שזה הגודל שמתאים לי וכי השימושים בו הם צפייה בסרטי HD וחיבור לפלייסטיישן 3 הבנתי שלמסך זה אין חיבור HDMI, האם זה יפריע לאחד מהשימושים שציינתי? יש לי אפשרות להחליף אותו בשבוע הקרוב בLG W2353, האם כדאי? כמו כן הייתי מבקש חוות דעת כללית על המסך אשמח לתגובות מאנשים שהתלבטו בין שניהם תודה

23. גודל 26 על זה אני סגור. הוא ישמש גם כטלויזיה וגם כמסך מחשב.. המסך יעמוד על השולחן ולא תלוי על הקיר. התקציב הוא עד 2000 שזה המקסימום ורצוי מתחת לזה.. אם יש מישהו בעל מסך 26' אשמח לחוות דעת על הדגם ואיכות וכל זה... תודה רבה.

24. Started by mdudu,

אני מתלבט בין שני מסכים - Samsung 2494LW 24" 5ms DVI 1:50000 Full HD מסך 24 אינץ עם רזולוציה יותר גדולה לבין המסך של dell 2209Wa מסך 22 אינץ עם פאנל איכותי (זה לפחות ממה שהבנתי פה בפורום שכולם משוגעים על המסך הזה) אני רוצה לקנות כרטיס מסך HD5850 והבנתי שאם אני אלך על הDELL אז הכרטיס מסך שלי הוא OVERKILL למסך כזה. מצד שני המסך הראשון גם של samsungהוא גם יותר זול וגם יותר גדול... מה אתם ממליצים? אגב לשני המסכים יש את אותם חיבורים? HDMI / DVI / VGA ???

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  25. Started by maor676,

היי קניתי את המסך הזה והוא מדהים! רק קציתי לדעת איזה הגדרות צבע וכו' מומלץ לשים?

• 2 תגובות
    • 842 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.