מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מתלבט בין כמה מסכים 1 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=716891 2 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=708199 3 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=732957 4 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=726985 השימושים זה אינטרנט וקצת סרטים word אני לא רוצה יותר מ-20 אינץ' בכולם הנתונים דומים פרט לרזולוציה ויחס ניגודיות מה יותר חשוב ? מה אתם ממליצים? נ.ב. אם יש המלצה למסך אחר בתקציב הזה אשמח לקבל ? תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
חשבתי לקנות את הסמסונג מסידרת טי אבל אומרים שהוא גרוע בגלל שזה פאנל TN אני לא ממש מבין מה גרוע בזה אבל בכל זאת עם זה לא טוב אז יש למישהו המלצה למסך טוב יותר או מסך שהוא לא TN ? 23 ו 24 אינטש גם הולך
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
האם יש הבדל משמעותי בין הרזולוציה 1920x1080 לרזולוציה 1920x1200 פיקסלים, אני מתכוון להשתמש בכרטיס ה5870 או מאחד הכרטיסים החדשים של אנוידיה ורציתי לדעת אם יש הבדל משמעותי כי רוב הדברים שאני מוצא זה או רזולוציה 1920x1080 עם ניגודיות גבוהה או רזולוציה 1920x1200 עם ניגודיות נמוכה, רציתי לדעת מה ההבדל ומה יותר שווה, תודה
-
- 10 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום אנשים, אני צריך מסך מחשב שמיועד בעיקר למשחקים, ולסרטים שלא ימרח בקיצור מסך מושלם למשחקים בתקציב של 800-1000 שקל בחנות באזור מגדל העמק השאלה היא איזה מסך יתאים למחשב שלי? מחשב שהוא פחות או יותר בן שנתיים אבל מריץ הכל על מקסימום במסך 17" e6750 2 giga crossair gts 250 512mb האם כדאי ללכת על 19 אינץ' או 20-22 וכמובן המלצות על מסך ספציפי תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חברה, באחרונה רכשתי את המסך הנידון כיוון שזה הגודל שמתאים לי וכי השימושים בו הם צפייה בסרטי HD וחיבור לפלייסטיישן 3 הבנתי שלמסך זה אין חיבור HDMI, האם זה יפריע לאחד מהשימושים שציינתי? יש לי אפשרות להחליף אותו בשבוע הקרוב בLG W2353, האם כדאי? כמו כן הייתי מבקש חוות דעת כללית על המסך אשמח לתגובות מאנשים שהתלבטו בין שניהם תודה
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
-
-
היי, אני יודע שהיו הרבה נושאים בקשר למסך הזה אבל יש לי עוד כמה שאלות... 1) האם אפשר לעשות שכאשר אני הופך את המסך (PIVOT) 90 מעלות אז התצוגה תשתנה אוט' גם 90 מעלות? כי שניסיתי הייתי חייב לשנות את זה מהדייבר של הכרטיס מסך, זה ממש מציק. 2) אפשר קישור לדרייבר של המסך בגרסא A01? (הדרייבר שמגיע עם הדיסק אני לא יודע בכלל איך מתקינים את זה.. זה פותח לי דף PDF עם הדף הוראות וזהו ) 3) מה האפשרויות הנתונות בדרייבר? 4) מה הדגרות התצוגה שאתם ממליצים לי לשים? (בינתיים הורדתי לבהירות 45 וקונטרסט 55) 5) היה לי מקודם 226BW והמסך הזה פי 2 או אפילו 3 יותר חם ממנו (כאשר נוגעים בחלק האחורי), זה נורמלי? תודה רבה.
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מסך חדש. בעיקר לגיימינג ברזולוציה מקסימלית, יש לי GEFORCE 275GTX. קיצר אני לא ממש מבין מה כלכך מיוחד בDELL הזה, כולם מתלהבים ממנו. שמתי לב שיש לו ניגודיות של 1:1000 לעומת הLG שיש לו 1:50000 (כמו שהבנתי שככל שהניגודיות גבוהה יותר ככה יותר טוב). יש גם הבדל בין הMS, לDELL יש 5MS ולLG יש 2MS. וגם הרזולוציה, ב24 יש יותר גבוהה... יש לי גם כן שאלה לגבי החיבורים והאיכות של המסך של 2 המסכים הללו. לאיזה מסך איכות תמונה טובה יותר? האם הDELL הוא WIDE SCREEN?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם נכון לעכשיו יש לי T220 ובגדול אני מרוצה ממנו (רואה הרבה סרטיםHD ומשחק בעיקר) אבל ממרחק של 1.2 מטר הוא נראה לי קטן מדי. חשבתי אולי לשדרג ל T260HD מה אתם אומרים? יש מסכים עדיפים בתקציב?
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בטוח שיש פה המון אנשים שמבינים קצת יותר ממני ויש להם קצת יותר ניסיון אז הייתי רוצה לשאול להמלצתכם אני עובד המון על המחשב שעות ארוכות והמסך שיש לי כרגע הוא LG 226WTQ ואני בכלל לא מרוצה ממנו... אני שוקל בין ה Dell 24 LCD 2408WFP HC Ultrasharp Black ל Dell 24 LCD 2408WFP HC Ultrasharp Black ו Samsung 24 LCD 2443BW מה הכי טוב? מה שאני בעיקר מחפש זה מסך חד מאוד אם צבעים טובים...
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להזמין את המסך הנ"ל אבל לפני זה לקבל עליו כמה חוות דעת, המטרה של המסך היא לשימוש סרטים באיכות HD ומשחקים כבדים.
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום. בקרוב אני קונה מחשב חדש, ורציתי להתעניין בבחירת מסך. מטרת המחשב החדש תהיה בעיקר גיימינג. (משחקים כבדים). המפרט: כפי שאתם רואים, הכרטיס מסך לא חזק במיוחד ולא חלש במיוחד. העניין הוא, שאני לא יודע באיזה מסך לבחור, כי שניהם מסכים מעולים: ה-SyncMaster הוא בעל פאנל נחות יותר, ורמת צבעים פחות טובה, אבל הרזולוציה שלו גבוהה במיוחד. (הכ"מ לא מתאים כאן.. הרזולוציה הזו "גדולה" עליו). ה-Dell בעל פאנל מעולה, בעל רזולוציה גבוהה וטובה, והכ"מ מנוצל טוב ולא מתאמץ במיוחד.. מה לעשות? (וכן, עדיף שיעלה כמה שפחות.. למרות שחבל לי לוותר על מסך כמו הדל)..
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
מחברת KSP http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8737 בנוסף, אשמח לקבל הצעה לעוד מסך לשימוש משרדי בתקציב של עד 600 ש"ח. תודה.
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
טוב אז בעיה ראשונה היא הגדרת המסך של המחשב לטלויזיה : יש לי כרטיס מסך של NVIDIA אני נכנס ללוח בקרה ובוחר בDual View שאוכל לראות גם בטולויזיה. (מצורף תמונה) אני בוחר באופציה הזאת לוחץ Apply ואז המסך קופץ כזה וחוזר שוב למצב הרגיל (ז"א שהוא לא מצליח לכנס למצב הזה) בדקתי את החיבורים והכל בסדר. http://img190.imageshack.us/i/91030124.jpg/ הבעיה השנייה היא בתצוגה של המסך, משום מה שאני גורר תיקיות זה מראה כמו סימון כזה כאילו זה זז לאט, כנ"ל אם מנסה לסגור/למזער חלון כלשהו שפתוח, זה כאילו נסגר בהילון איטי. אין לי מושג למה זה קרה, עשיתי כמה ריסטרטים למחשב אבל שום דבר לא עזר וזה ממש מציק. העלתי 2 תמונות: סגירת חלון (בהילון איטי): http://img80.imageshack.us/i/38716193.jpg/ ג…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מכרתי את המסך הנוכחי שלי ואני מחר הולך לקנות מסך חדש. רציתי לקנות את הדל 2209WA, אולם הוא עולה מעל ל1000 ש"ח, וכאמור אני לא יכול לחרוג אפילו בשקל, ולכן אני זקוק מכם להמלצה על מסך אחר. שימושים - בעיקר משחקים. אני מעדיף שהמסך יהיה מרשת מוכרת כמו אייבורי / אופיס דיפו / באג וכד'. שוב, לא ניתן לחרוג מהתקציב. אשמח אם תסייעו לי, תודה רבה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
LCD, חשוב שיכלול תמיכה ב-HD, יחס ניגודיות גבוה ככל האפשר, פאנל IPS, רצוי שאפשרויות הכיוון שלו יהיו גבוהות, אך לא קריטי. תודה רבה לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום, לפני מספר חודשים קניתי את המסך SAMSUNG P2370 מאייבורי וגיליתי שבצד שמאל של המסך יש מין חתיכת נייר תקועה, כמובן שבחיים לא דחפתי לשם חתיכת נייר, חשבתי שיש את זה בכל המסכים אבל היום הייתי בבאג במקרה, הסתכלתי על המסך ואין שם שום חתיכת נייר תקועה, כמובן שבמסך הכל תקין אבל אני מודאג מהחתיכת נייר הזאת, האם כדאי לי לנצל את האחריות?, למי שלא מבין למה אני מתכוון הנה תמונה: למי שרוצה את התמונה ביותר גדול אז ללחוץ על הקישור: http://img196.imageshack.us/img196/3847/dsc01381y.jpg
-
- 6 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מעוניין לקנות מסך מחשב חדש בקרוב ויש לי התלבטות דיי רצינית. ההתלבטות היא בין שני דגמים. ה SAMSUNG T220P - מסך 22" עם רזולוציה של 1920X1200 לבין ה SAMSUNG P2370 - מסך 23" עם רזולוציה של 1920X1080 ואין לי מושג מה לבחור. מצד אחד יש את המסך עם הרזולוציה הגבוהה יותר של 1920X1200 - מסך 16:10 שהוא גבוה יותר עם יותר שטח עבודה. אבל הוא קטן יותר - "רק" 22 אינצ'. ומצד שני יש את המסך עם הרזולוציית FHD הסטנדרטית - 1920X1080. שזו רזולוציה של מסך 16:9 שהוא נמוך יותר. אבל מסך גדול יותר 23 אינצ'. איזה מסך הייתם בוחרים?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה קורה חברים.. תראו יש לי בעיה קטנה עם המסך ואני מפחד שהזזתי שם משהו.. ניקיתי היום את המסך, ושמתי לב פתאום שאני עובר עם המטלית, המסך נכנס קצת לבפנים, ממש ממש קצת.. זה אמור להיות ככה? או שבאמת זז שם משהו? =/ תודה, רון.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מסך 32 אינץ' ושאני עובד על המחשב אני רואה רק חלק מהמסך(ריבוע ובצדדים שחור) הרזולוציה שאני עובד איתה עכשיו היא 1024x768 והרזולוציה של המסך היא 1360X768 שאני מנסה לשנות את המסך מ-1024 ל-1360 המסך ניהיה שחור ואני לא רואה כלום, תודה רבה מראש. אני חדש בפורום אז אם פתחתי את האשכול בפורום הלא נכון אני מצטער,בבקשה להעביר שוב תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני חושב על לקנות את המסך הזה: http://www.bestbuy.co.il/homepage.aspx?FolderID=833&ProductID=16660&VariantID=16661〈=he מהמעט שקראתי עליו הוא דווקא לא רע, הוא מתאים לי מאוד לתקציב ול-best buy יש סניף בראשון שזה בכלל מעולה. אבל אני בכל זאת מעדיף לקבל חוות דעת. אם זה חשוב אז אלה לוח האם וכרטיס המסך שלי: Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET Sapphire ATI Radeon 4870 512mb GDDR5 HDMI תודה מראש על כל עזרה שתינתן.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בעקבות ההמלצות באתר הלכתי לאייבורי במטרה לרכוש את ה-2209WA. השימושים שלי הם:אינטרנט, תמונות ווידאו של הילדים. המוכר אמר לי שאם אני לא משתמש לצרכי גרפיקה אין טעם שארכוש מסך כזה והמליץ לי על LG W2254TQ? כיוון שאני מעוניין במוצר איכותי וההבדל בסכום הוא זניח רציתי לקבל את חוות דעתכם בעניין. במידה ואכן ה-2209WA לא מתאים לי אודה לכם אם תמליצו לי על מסך אחר 21-22 אינץ איכותי .
-
- 6 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום. בגלל קוטן האותיות ברזולוציה 1650 על 1050, התפשרתי על 1280 על 800. כעת אני חושב שהן גם לא שחורות מספיק בהשוואה למסכי LCD אחרים. שיניתי את הבהירות ל 5 ואת הניגודיות ל60. מה עוד אפשר לעשות כדי להשחיר ולהבליט יותר את הטקסט?? בברכה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חקרתי קצת בפנדה ואלה המסכים שמעניינים שם: LG LCD 22 W2243T LG LCD 23 W2343T 5Ms 1:30000 Samsung 20 LCD 2243BWX Plus 5Ms 1:50,000 ועוד איזה אסוס שראיתי בסביבות ה900 ש"ח הכי חשוב לי זה בהירות וחדות. המסך חייב להיות מאוד חזק בבהירות ובVIBRANCE- אם אפשר גם ציפוי GLOSSY ולא מט- שהצבעים יראו אמיתיים. הוא ישמש לצפיה בסרטים ואינטרנט. איזה מסך הייתם הולכים בתקציב הזה ?לא רק מהרשימה למעלה.. מי שמכיר דילים טובים נא לספר ! וראיתי את הDELL המדובר ב1300 ש"ח... לא רואה כזה הבדל שמצדיק עוד 400-500 שקל על המסכים הנ"ל- לפחות לשימושים שלי. גם ככה זה 22", אי אפשר לקום באמת מהכסא כדי לראת סרט מרחוק....
-
- 8 תגובות
- 907 צפיות
-
-
ברשותי כמעט שנה מסך 2243BW שאני מרוצה ממנו מאוד, לאחרונה צצה הזדמנות לקנות ממכר מסך T240 בן חודשים ספורים במחיר 1000 ש"ח ולמכור את המסך שלי ב700 ש"ח מה דעתכם על ה T240 באופן כללי והאם הייתם מוסיפים את הסכום הזה? (הגודל לא מאוד קריטי לי אבל אני רואה זו כהזדמנות שדרוג) תודה.
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
לכאורה, אני רוצה טלויזיה, אבל כיוון שאין לי (ולא יהיה לי) טיונר, חשתי שבגלל הבדלי המיסוי אפשר אולי למצוא מסך מעולה במחיר זול משמעותית משל טלויזיה טובה באותם גדלים. אז מה אתם אומרים? יש בסביבה מסכים בגדלים כאלה?
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-