מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים.. קניתי לא מזמן את המסך המדהים הזה.. רציתי לדעת אם ישנם הגדרות מומלצות למסך, כמו כמה בהירות כמה ניגודיות וכו'.. מה מומלץ לעשות ברגע התקנת המסך?..
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
אני צריך בבקשה המלצה למסך טוב בגודל של 22-23 אינץ' בתקציב עד 1000 שקל (אפשר לחרוג נגיד ב100 אם ההבדל משמעותי) המסך הוא לעבודה משרדית (אופיס תוכנות דפי אינטרנט וכו') ולמשחקים אם אפשר שאתם ממליצים תגידו גם למה דווקה המסך הזה מה מיוחד בוא אה ואם אפשר שיהי ניתן לסובב אותו (לצדדים) ולהרים ולהוריד לפי הצורך (אני מדבר על הזרוע שתופסת אותו) זה לא חייב אבל רצוי ולבסוף האם בככל כדי לקנות עכשו מסך? צפויות ירידות מחירים? או איזה שינוי משמעותי בעולם המסכים בקרוב? תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש שני מסכים למשרד לעבודה שוטפת של אינטרנט ותוכנות למיניהם. אני מקציב 1500 שקל לראשון ו 1000 שקל לשני. הדרישות הן : 22" רחב. אשמח להצעות, אני חייב עזרה דחופה, כי זה עוצר את העבודה השוטפת של המשרד שלי. נ.ב. בגלל שזה למשרד וזה דחוף, אני צריך מסכים שיהיו זמינים יותר בשוק כדי שאוכל לרכוש אותם היום או במקרה רע, מחר. בתודה מראש, מתן.
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם המסך L1960TR הוא HDCP READY ? כלומר האם אני יכול להתחבר אליו עם כבל HDMI-DVI תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני עומד לרכוש מסך מחשב ומצאתי את המסכים של Fujitsu כזולים ביותר: 20 אינץ' דגם LL3200T י(650 ש"ח) (http://ts.fujitsu.com/home/products/displays/l_line/amilo_display_l-3200t.html) 22 אינץ' דגם SL3220W י(790 ש"ח) (http://ts.fujitsu.com/products/displays_projectors/sl_line/sl-3220w.html) (עוד לא החלטתי אם אני רוצה 20 אינץ' או 22 אינץ') אני ישמח לשמוע את דעתכם על המסכים האלה אם הם טובים או לא. רק קחו בחשבון שבחרתי בהם בגלל המחיר הזול, אבל אם יש בהם חסרונות בולטים אני רוצה לדעת עליהם לפני שאני רוכש מסך. אם יש לכם להמליץ מסך אחר אני ישמח לשמוע
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
צריך תוכנה למציאת פיקסלים שרופים.. שם או הורדה תודה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
חיברתי שני מסכי LG לא זהים 1. L1732TQ , מסך 17" דק מרובע תומך עד 1280X1024 2. L196WTQ מסך 19" דק רחב תומך עד 1440X900 חיברתי אותם כל טוב ויפה , אני יכול להעביר חלונות בין שני הסמכים , אבל במסך הקטן יותר ( המשני ) אין את השורה של התחל והשעון וזה.. רק רקע שחור וזהו. וכשאני מפעיל משחק אני רואה אותו רק על המסך פרימרי ... אני רוצה שזה יהיה כמו מסך אחד גדול והמשחקים יפעלו על שניהם , האם זה אפשרי ? איך ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אממ, כרגע אני עם מסך ישן של LG שמגיע לרזולוצייה מקסימלית של 1028*1024 השבוע אמור להגיע לי מחשב חדש שמכיל בתוכו כ.מ מהחדשים של ATI, HD5850. אני מעוניין לקנות בעוד כשלושה שבועות או טיפה יותר מסך, והייתי מעוניין להתחיל לחקור בעניין, אז בסה"כ אני מאמין שאני ישקיע בין 1000-1500 ש"ח על המסך. יש לכם המלצות? תודה!
-
- 5 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפשת מסך LCD בגודל שציינתי. השימוש שלו הולך להיות לעבודות גרפיקה (אבל לא כל היום מול המסך...), סרטים, סדרות וכמובן גלישה באינטרנט. התקציב הוא עד 800 ש"ח. שמתי לב שרוב המסכים האיכותיים עולים יותר. השאלה היא האם ניתן להשיג משהו איכותי בסכום הזה? אשמח להמלצות. המשך יום נעים לכולם! מיכל אה ועוד דבר, אם יש לי מחשב נייד (סטודיו של דל) יש מעין ציור של מחשב באחד החיבורים, אני מניחה שזה החיבור שצריך. השאלה היא איזה כבל אני צריכה והאם זה בד"כ מגיע עם המסך מחשב?? והאם זה בכלל כדאי לחבר מסך רחב למחשב נייד? תודה
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב כשאני רוצה להדליק את המחשב המסך משמיע רושם שהוא נדלק אבל הוא לא נדלק. ניסיתי מאות פעמים אך ללא הצלחה, אז לפניי שאני מזמין טכנאי אני רוצה לדעת עם מישהו יודע מה הבעיה אצלי אשר אינה דורשת טכנאי. בתור משתמש מתחיל אני אשמח עם מישהו יעזור לי במהירות האפשרית תודה. ???
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך שיתאים בעיקר לסרטים וקצת משחקים התקציב שלי דיי בעעיתי עקב היותי חייל ורציתי לדעת מה ההבדל בתכלס בין ה : 2494LW http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=736917 שבמחיר ממש טוב, לבין ה : 2443BW http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=721083 בתודה מראש !
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע יש לי מסך של Samsung 23' P2350 . ואני מרוצה ממנו בסה"כ, לצרכים רגילים, סרטים משחקים וכו'.. יש לי אפשרות להחזיר אותו (קניתי אותו ב-950 ש"ח - יחסית זול), להחליף אותו ב-DELL E2209WA ולהוסיף עוד 250 ש"ח. העניין הוא, אם במידה ואני לא עובד על הרזולוציה המקסימלית של המסך (גם בשולחן העבודה), אני עובד על נמוכות יותר, כיוון שזה פשוט לא נוח לראות הכל מאוד מאוד קטן, הבנתי שאני מאבד את איכות התמונה, והאם זה גם שיקול שכדאי לקחת במידה ואני חושב לשדרג את המסך? כלומר כי אני לא מנצל את הרזולוציה הכי גבוהה שלו? (כנל במשחקים, משחק על רזולוציות גבוהות אבל לא על מקסימום) כמובן שגם ב-TN אני מאבד איכות תמונה, אבל הוא זול יותר. הבנתי מהתייעצות עם חבר, ועם אנשים פה, שכל הנתונים היבשים של ניגו…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כדי שתוכלו לבחור לי את המסך המתאים אני יגיד לכם מה אני עושה בעיקר במחשב (לפי סדר) 1.גולש 2.סרטים 3.משחקים בסכומים 600-800 ש"ח אם אתם צריכים עוד פרטים רק תודיעו רונן
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, עם חימור HDMI בכרטיס מסך, אבל במסך אין חימור HDMI, יש רק DVI והרגיל, השאלה שלי כזאת, עם אני יקנה את המתאם הזה http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.26936 זה יתן לי איזשהו שיפור ? כי המסך תומך ב FULL HD תודה
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך לקנות שני מסכים, אחד להורים ואחד בשבילי. להורים, מסך בלי דרישות מיוחדות, שימוש כללי, בעיקר אינטרנט, עדיין רוצה משהו יחסית איכותי. פה דווקא יש מסגרת תקציב, 1000-1500 ש"ח. העדפה ל-19 אינץ כי הבנתי שהוא יותר נוח לאנשים שאוהבים לקרוא הרבה.מסך 22 גם בא בחשבון אם יספק אותה נוחות קריאה. בשבילי, אז רוצה המלצה למסך 19 אינץ (מאותן הסיבות, ענייני רזולוציה, רוצה שלא יהיה ל י קטן מידי בקריאה של טקסט ) אני מתעסק בצילום (סטילס) אז חושב ללכת על האיזו S1932. יש אופציה מוצלחת יותר כשמדובר על מסכי 19 אינץ? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אהלן אנשים.. טוב אז נהרס לי מסך המחשב אז אני בנתיים עובד דרך הטלוויזיה. השימושים של המסך הולכים להיות עבודה משרדית נטו, משחקים וסרטים בכל מקרה נצפים דרך הטלוויזיה לכן רוב שעות העבודה הם על המסך הקטן. התקציב הוא עד 700 שח, אפשר לחרוג ל800 אם יש כזה הבדל....אבל עדיף שלא. כמו שאמתי השימושים הם גלישה באינטרנט, קריאת מאמרים\מסמכים ותכנות..וזהו. חשוב מאוד שצפייה ממושכת לא תגרום לכאבי ראש או עיניים וכל החרא הזה...שהציפוי שלו יהיה מט ולא בוהק כמו לפטופים לצורכי מדיה. אשמח לשמוע הצעות, כמו כן אם יש כזה הבדל בין מסך של 19" ל22" -- לעבודה משרדית . אהה וכמובן רחב. עד כה מצאתי משהו נחמד - MAG AI937W 19" WIDE LCD 2MS DVI http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=5963 640 ש"ח מה …
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני עובד ברזולוציה 1280/800 בגלל שהרזולוציה המירבית קטנה מדי עבורי. בנוסף, המסך מאד בוהק בעיניים. ניסיתי להקטין את הבהירות עד 0 אבל השינוי לא ממש משמעותי מה גם שזה ניראה לי כשגיאה. כרגע אני בבהירות 20 וניגודיות 60 ומסתדר איכשהו. גיליתי שבעזרת הכרטיס אני יכול לעשות שינויים מורגשים יותר. האם אני רשאי להשתמש באפשרות הזו כדי להקטין את הבהירות??? האם להחיל זאת על שולחן העבודה בלבד או על הכל?? בברכה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות מסך מחשב ב1000-1200 שקל גג. קראתי פה בפורומים וראיתי כמה המלצות אבל האמת שדיי התבלבלתי. ראיתי גם מסכים 22'' וגם 24'' השאלה אם אני צריך בכלל 24'', אם זה לא גדול מדיי? תכלס השימושים שלי זה יותר עבודה משרדית ומשחקים ומדיי פעם. שבא לי לראות סרטים יש לי את הטלויזיה מחוברת למחשב וזה אחלה. אז מה אתם אומרים? אודה לכל אחד שיוכל לעזור לי קצת בעניין
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני מחבר את המסך לממיר HD של הוט ע"י כבל HDMI-DVI (כי במסך אין חיבור HDMI) אני רואה את כל הערוצים די מטושטש ואת הערוצי HD קצת פחות מטושטש, אבל ממש לא באיכות שגורמת לי לחשוב שזה HD. (אני יודע שהמסך לא HD אבל הוא מספיק איכותי בשביל לראות בצורה חלקה ולא מטושטשת...) בממיר יש לי 4 אופציות רזולוציה : 1080i - גורמת לי לראות ריצודים 720p - הרזולוציה שעכשיו בחרתי, גורמת לי לראות בסדר אבל מטושטש 576p - עדיין מטושטש 576i - ריצוד מטורף הכבל שמחבר מהממיר למסך הוא איכותי מאוד, והקליטה שלי בממיר מעולה. יכול להיות שזה נובע מכך שמהסך הוא ברזולוציה של 1680x1050 ואין לממיר רזולוציה כזאת ? (אבל למה כזאת ירידה דראסטית באיכות ?? בטלויזיה שיש לי מלפני 10 שנים רואים יותר טוב בחיבור RCA). תודה רב…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המסך מחובר אצלי ב DVI, ונמצא על רזולוציה 1680*1050. הבעיה היא שאני לא רואה ברגע נתון את כול השולחן העבודה, אני את הקצוות רק כאשר אני מזיז את העכבר לכיוון כלשהו אז כאילו התמונה זזה לפי התזוזה של העכבר. איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
האם מדובר בבעיה מוכרת? האם לממש אחריות? יש לציין שהבעיה מורגשת בעבודה היומיומית . (המסך בן פחות משבוע - נקנה בקבוצתית של נקסטופ). מצ"ב תמונה להמחשה (רקע לבן צולם בחדר חשוך לחלוטין): [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לפני פחות מחודש קניתי מKSP מסך 26 אינץ' מדגם SAMSUNG 260HD. הכל עבד בסדר גמור ללא שום בעיות, עד שאתמול הבחנתי בפס בצבע סגול, שרואים אותו בבירור על גבי רקע שחור, ואת הפס הזה רואים בכל מצב שמשתמשים במסך, בין אם בHDMI, DVI, מחשב טלביזיה או כל יציאה אחרת, הפס לא משתנה, מופיע באותו מקום, גם בשינוי רזולוציה. דיברתי עם KSP והם אמרו לי שהאחריות נופלת במקרים האלה על חיון, מה שדי מעצבן כי המסך פחות מחודש אצלי. השאלה שלי היא האם חיון עושים בעיות או שהם מייד יחליפו לי את המסך בחדש..? תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מדובר במסך 23 INCH עם PANEL IPS http://www.viewsonic.com/products/desktop-monitors/lcd/pro-series/vp2365wb.htm 16:9 ברזולוציה של 1920X1080. ארגונומיה מלאה. כניסות וידיאו: אין HDMI, אין DISPLAY PORT. כנראה מדובר באותו PANEL בו משתמשים ב NEC 23" IPS EA231WMi . בחו"ל ימכר בערך ב 320-350$. מחכה לראות ביקורות על המסך.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-