מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
הטלויזיה היא : http://www.aoc-europe.com/lcdtv_L32W451.html רואים סבבה עם ה XBOX360 אבל עם ה PS2 רואים מטושטש והכתב נמרח בצורה מוזרה כאילו מריצים משחק תלת מימדי עם כרטיס לא תלת מימדי, ומן הרבה נקודות כאלה כמו שמפעילים משחק מחשב שאמור לעבוד על 32 סיביות על 16 סיביות רק יותר גרוע, בקיצור תמונה חרא, יש איזה ממיר בין ה PS2 לטלויזיה שיכול לתקן את זה ? או כבל מיוחד ? תודה .
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך בגודל 22 ,ראיתי כמה דגמים , אבל קודם כל- מה זה פאנל-מה החשיבות שלו? יש כמה דגמים: E228WFPוDellו SyncMaster 226BWוSamsungו FP222WוBenqו VX2235WMוViewsonicו L226WTQוLGו ראיתי את הסמסונג ואת הLG בחנות , ובLG התמונה הייתה יותר צבעונית וחדה,אבל יכול להיות שזה בגלל ששיחקו שם בהגדרות. השימוש העיקרי שלי במחשב הוא משחקים , אבל אני רואה בו גם הרבה סרטים,ולכן חשוב לי שיראו את שניהם בצורה טובה מאוד. תודה...
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי כולם! אני בקרוב מתחדש במחשב חזק, i7, 760GTX, 16GB RAM ואני גם רוצה להינות ממנו במשחקים מבחינת מסך. היום אני משתמש במסך 22" עם רזולוציה מקסימלית של 1680X1050 אשמח לקבל עצות על השאלות הבאות: 1. האם אתם ממליצים לי לקנות מסך חדש בגודל 30/32"? 2. האם זה לא יהרוס לי את העיניים/את הצוואר/את החיים? (הישיבה יכולה להיות יחסית מרוחקת, אבל עדיין המסך ישב על שולחן..) 3. איזה מסך כדאי לקנות? LED? מסך שמוגדר כמסך מחשב? טלויזיה..? אודה לכם על כל תשובה, המון תודה! ערן.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי את המסך הזה ובחנות הכל היה סבבה... הבאתי אותו הביתה ובבית בכל הסרטים יש מריחות צבע (פיקסלים נראים בבירור) ואפילו בתמונות רואים אזורים מפוקסלים... במסך הישן שלי CRT Sony G200 הכל רץ טוב... האם הבעיה היא במסך ? או שאולי בכרטיס מסך ? יש לי כרטיס מסך מובנה על לוח של Gigabyte ... אולי בגלל החיבור ? (החיבור הוא חיבור אנאלוגי) תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אנשים חולים(גרגורי ה.) לאחרונה נדמה שאין יותר מקום מפלט, אני חייב לעבור ל-LCD. ללא הסברים מיותרים, הידע שלי בנושא שטחי ביותר. אני מעוניין במסך שיתאים לשימוש נרחב במולטימדיה אך יאפשר את המשחק המזדמן וקריאה נוחה של טקסטים. הפורמט המתבקש הוא מסך רחב, ובהתאם למפרט כנראה שההמלצה שתגיע היא למסך של 1440X900, 19''. נתקלתי כבר במסכי 10 ביט במסגרת הדרישות, אך לאחרונה התברר לי כי הם לא באמת 16.7 פרופר, אלא תוצר של סקיילינג די עלוב בפאנל(שוב, לא התחום שלי - מילא אותות שמע, אבל לתמונה זה עוד מוקדם מדי ) אני מדבר על ההוא של LG וההוא של סמסונג (ההם,אתם יודעים...). אעריך תשובה בהקדם האפשרי(וגם פתור מOOP, אבל כאן אתם לא יכולים לעזור). אייל.
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
מחפש מסכי 22 טובים בסביבות ה1100 מקסימום חוץ מה- 2209WA DELL ..המסך בעיקר מיועד לגלישה באינטרנט סרטים עבודות וגם פוטושופ... מה עם כל הדגמים החדשים של סמסונג או LG ?כמו P2370 ..וכל השאר?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. האם הדגם עם הפאנל s-ips אפשר להסתדר איתו במשחקים או שהוא גרוע ממש למשחקים? 2. האם הפאנל ה-pva טוב לסרטים או פחות טוב? 3. בקשר ל2 הפאנלים האם צריך לכייל אותו או שהוא בא מכוייל מהחברה? 4. האם הפאנל ה-pva של הדל אותו דבר כמו ה-vp930 פחות או יותר? מבחינה כללית מי עדיף.? 5. איזה פאנל עדיף לשימוש כללי הכל משחקים סרטים אינטרנט גרפיקה....?
-
- 3 תגובות
- 951 צפיות
-
-
חבר שלי קנה ת'מסך והוא לא מצליח לשים אותו על 60 הרץ אלא רק על 59 הרץ... יש לו כרטיס מסך CLUB3D ATI 4870 והיה לו מסך של סמסונג שכן עבד לו על 60 הרץ. למה זה לא נותן לו 60 הרץ? מה יכולה להיות הבעיה? כבל DVI לDVI, הכרטיס מסך, המסך? המסך אמור לעבוד על 60 הרץ (אצלי הוא רץ טוב) אצלי רץ טוב (ATI 5850, כבל HDMI לDVI, רזולוזציה 1680X1050 הרץ60) אצלו לא רץ טוב על 60 הרץ (ATI 4870, כבל DVI לDVI, רזולוזציה 1680X1050, עובד רק הרץ59+התקין דרייברים לכרטיס מסך) בבקשה תענו מהר כי אם יש פאק במסך שיוכל להחליף אותו לפני שלא ייתנו לו.
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
בהקשר לאשכול הקודם, לחבר שלי התקזז התקציב ל-670 שקל גג, איזה מסכים אפשר להביא במחיר הזה. בבקשה גם מ-KSP.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעוניין בעיקר בהשוואה לדל. מה שאני יודע זה: מחיר בארץ בכ-2900 ש"ח - בכ-10% יותר זול מהדל. פנל כנראה H-IPS לעומת PVA של הדל, אבל אני לא יודע משמעות לגבי משחקים (ובפרט משחקי רשת). "יתום" - לא פופולרי. משווק בארץ ע"י חנות אחת בלבד לעומת פופולריות רבה של הדל. משווק פה. קישור לפרטים באתר היצרן. המליץ עליו פה בשרשור אחר dennis14.
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני מחפש מסך לשימושים יומיומיים. לא משחקים, מעט סרטים, בעיקר עבודה משרדית. נראה על פניו מסך שווה. אשמח לקבל חוות דעת על המסך
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבחירה בין BENQ ו LG הLG W2486L : ניגודיות 1:2000000 2MS 24" וה BENQ V2410 : ניגודיות 1:5000000 5MS 24" במה עדיף להיתחשב בזמן תגובה או בניגודיות
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
עד לפני חודש, התשובה המובנת מאליה הייתה "Philips 200P7ES", אבל הפסיקו ליצר אותו. אני מעוניין במסך בגודל של 20", פורמט רגיל, רזולוציה טבעית של 1600X1200, וכמובן, כזה שלא מחזיר אור, אני בחדר ליד חלון. אני צריך מסך שנוח לעבוד איתו על טקסט. תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם!! אני מתחרפן כבר מכל ההיצע שיש בשוק ולצערי אני לא כל-כך מבין במסכים (כרגע.. אני קורא את המדריכים שלכם - וואו.. קבלו ח"ח) ולכן- אני צריך המלצה לדגם.. יצרן לא יעזור לי.. אז ככה: המסך ישמש הכל- ממסמכי וורד ועד משחקים עטורי גרפיקה (למשל ווינדוס ויסטה ;D ;D.. סתם) הוא צריך להיות 19" ועם DVI.. מעבר לזה אני לא יודע להגיד לכם.. אה כן- שיהיה עד 2000 ש"ח.. תודה!!!!!!!
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
http://lcdtv.co.il/zoom.php?ln=en&cat_id=71&item_id=243 http://lcdtv.co.il/zoom.php?ln=en&cat_id=71&item_id=246 ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מחפש מעוניין בהמלצה למסך גיימינג. כרטיס מסך 2070super לא משחקים כבדים, הכי כבד זה warzone אפשר לחרוג מהתקציב מעט
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש מסך 20" ויש לי בעיה כי אני יודע שכולכם ממליצים על DELL אבל חשוב לי שהפאנל לא יהיה IPS כי אני צריך אותו גם למשחקים. ואני לא יכול לשחק עם החזרות כל פעם ולחכות שאולי יגיע פאנל רגיל. אני מוכן להשקיע 2300 ש"J במסך 204B של סמסונג או אולי ב LG L204WT ב 2000 ש"ח. מחר אני הולך להזמין ואני חייב תשובה, אם צריך לבחור מבין הסמסונג ל LG מישהו יכול להמליץ על אחד מהם? שאלה נוספת, מה המידות של מסך 19" (אורך ורוחב) ומסך 20" WIDE. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בדקתי וראיתי שהרזולוציה שלו היא 1680x1050. כאשר בדקתי בהגדרות כרטיס המסך שלי לא ראיתי את האופציה הזו ברשימה... מה לעשות? האם זה מתעדכן כאשר אני אחבר אותו? או שזה עניין של דרייברים או משהו?
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר זמן מה שאני בחיפושים אחר מסך 22 אינץ במחיר שבין 1000-1300 שח', לאחר בדיקה וחקירה מקיפה נותרתי עם מספר אופציות שמאוד קשה לי להחליט לגביהם להלן הרשימה: סמסונג T220 או דגם ה FULL HD (למרות שקצת מפחידה אותי הרזולוציה של 1900-1200 למסך 22) סמסונג 2243 סמסונג 2253 סמסונג 226bw (שאותו אוכל להשיג מחבר שקנה, לא השתמש ורוצה למכור בהנחה) בכלל המחיר של מסך זה יקר לעומת שאר מסכי ה TN באותו הגודל למרות שהדגם ישן. למישהו יש מושג מדוע? האם הדגם הזה הוא באמת כל כך מוצלח? CHIMEI 222h. הייעוד הוא בעיקר עבודה משרדית אינטרנט וקצת סרטים. אשמח לשמוע אם מישהו יוכל להצביע על הדגם המנצח מהרשימה או כמובן כזה שלא ציינתי שלדעתכם טוב יותר. תודה מראש !!
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לרכוש מסך lcd של dell ואני מיתלבט בין שני דגמים dell u3014 או u3214q המסך יהיה מיועד בעיקר לצפייה בסרטים ופחות למשחקים על מה אתם ממליצים לי ללכת ביחס לתמורה למחיר כי ה-3214q עולה כפול מה-3014.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
נקנה כמסך יד שנייה. AOC 27" 27G2U5/BK - מחובר למחשב דרך DISPLAY PORT. שלושה שבועות עבד בסדר גמור. אחרי 3 שבועות הופיעו פסים. הפסים מופיעים שנייה אחרי כניסה לחלונות/עליית מערכת הפעלה. כלומר בהתחלה יש תמונה בסדר גמור. אחרי חצי שנייה - יש פסים. 1. ניסינו להחליף כבל 2. ניסינו להעביר יציאה בכרטיס מסך 3. ניסינו להעביר לחיבור כבל HDMI 4. ניסינו לחבר למחשב אחר. הופעה חוזרת על עצמה. - תמונה עולה בסדר בהתחלה - אחרי חצי שנייה שהתמונה בסדר - מופיעים הפסים. מצרף תמונות. אשמח לעזרה האם יש דרך לטפל? לתקן? או שאבוד? ץודה.
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכם, שבוע שעבר יצה לי להיות עצל כמה קרובי משפחה, נתחיל מזה, לאחד יש מסך Proview של 22", דגם 2200W יש פה את המפרט: http://goo.gl/4vEAE הנתונים בכלל לא משהוא, במיוחד הרזולוציה, תכלס רואים ממש מגעיל, כוונתי אותו ל native והורדתי קצת בבהירות, אפשר להסתדר, אבל מרגישים את חוסר האיכות, יש לי מסך MAG של 17", גם TN, פאנל של proview, ורואים יות טוב (כננרה באמת הגודל משפיעה) המסך השני שיצה לי לעבוד איתו הוא Samsung BX2450, http://goo.gl/jJUX0 מרגישים את הבזבוז של השטח בגלישה של שולי המסך, אבל מבחינת תצוגה, הרבה אבל הרבה יותר טוב מ proview, בסמסונג התאורה LED, ב מסך השני CCFL על בטוח. אז אני שואל, היתכן ויש מסכי TN שהם איכותיים יותר ואיכותיים פחות? הדרישות שלי הם: שיהיה pivot, א…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מסך למשחקים וסרטיי HD,מסך איכותי מאוד. התקציב עד 3,000 שקלים... פחות או יותר יש את המסך המצויין Philips LCD 240PW9EB http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=718763 אך לצערי אינו נמצא במלאי בחנות TMS,והם גם לא מביאים אותו אני צריך שתימצאו לי מסך שלא יורד מהרמה שלו בחנות TMS.. תודה הכרטיס מסך שברשותי הוא HD4870 1GB
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול איך ה-VP930b במשחקים וסרטים מבחינת המריחות אני יודע שמשאר הבחינות אין מה לדאוג איתו אבל מה עם מריחות ? תודה מראש, לירן.
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תקציב ראשוני שלי היה בסביבות 3500 ש"ח... רוצה לעריכה של תמונות דו מימדית בלבד... התלבטות בין EIZO 2431WE לבין DELL2408WFP ...... קראתי המון המון כאן... אבל קצת יצאתי מבולבל מהמון דיונים שונים. בשורה התחתונה שי לי 2 שאלות: 1 הDELL הבנתי שיש לו HD ולEIZO לא ראיתי שכתוב אולי אני טועה..... 2 אני מצלם על DSLR בפורמט ADOBERGB והבנתי שהEIZO מציג טוב עבור SRGB... הכל כבר בלבל אותי.... אני עובד עם פוטושופ ..... האם זה משנה בכלל? כי אני נוטה לכיוון הEIZO בגלל הבדל מחיר שאני יכול לספוג עבור איכות כזו אבל אולי זו טעות לא לקנות HD בימים כאלו... תודה
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-