עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. כיום אחי משתמש במסך שמן וברצוני לקנות לו מתנה מסך דק חשבתי על Mag AI937W http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=20708 שמחירו די סביר רציתי לדעת אם זה שווה מבחינת העלות תועלת,רצוי לציין שהמחשב משמש בעיקר לאינטרנט. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 998 צפיות
  2. אפשרי לחבר ל desktop שלי את המסך של הלפטופ? (המסך של DESKTOP התקלקל) אני צריך פתרון זמני עד שאני יקנה אחד חדש

3. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  4. Started by alianyn,

התכוונתי להתדנדש מחר במסך חדש (צ'ופר מאושר ע"י הדירקטוריון לכבוד היומולדת) 24" קראתי כל מה שיכולתי למצוא ברשת ובאתר על שני המסכים האלה. עד היום הדילמה הייתה יחסית פשוטה - הם די קרובים בתכונות אבל ההפרש במחיר היה כ-400/500 ש"ח לטובת הפיליפס ב-IQPC (שגם ממנה העדפתי לקנות). הקבוצתית שפורסמה היום הציתה את ההתלבטות מחדש ולא יכלה להגיע בתזמון מוצלח יותר נתחיל בצרכים שלי: מתחלקים ל-3, כמעט שווה בשווה, אני מפרט לפי השימוש הנפוץ ביותר (שוב, זה כמעט שווה שווה): סרטים, כתיבת קוד/מסמכים, משחקים (בעיקר FPS). יש לי כמה שאלות שלא קיבלתי עליהן תשובות ברורות (לרובן רלוונטיים הצרכים - וזה גם הקונטקסט): 1. E-IPS ו- H-IPS האם יש יתרון ברור לצרכי לאחת מהטכנולוגיות? 2. נושא מכלול הצ…

• 0 תגובות
    • 978 צפיות
  5. Started by דנדן,

כהרגלי, אבל כנראה פעם אחרונה לזמן הקרוב, מנסה לארגן/לסדר הצעות למטרת קנייה קבוצתית. עדכון 27.11.2009 נעה מחשבים הציעו 5 יח' של המסך ב2700 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=6534 פנדה מאפשרת קנייה של 10 מסכים במחיר של 2590 שקלים. - אחריות פיקסל ראשון ל48 שעות ראשונות. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=2005&products_id=27181 לרגע זה הקבוצתית של פנדה תקפה עד ה29.10, בשעה 20:00 לרגע זה הקבוצתית של פנדה סגורה, כל המלאי נחטף מהר, מחכה לתגובה בנוגע לקנייה חדשה. נקסטופ מאפשרת גם כן קנייה של 10 מסכים במחיר של 2750 שקלים. http://www.nextop.co.il/pl_product~LCD-DE108~3~0.htm NOTEBOOKCLUB הצטרפו גם, יש להם במלאי כרגע 7 מסכים, שלא שמורים רק לנו, אבל המח…

• 81 תגובות
    • 11.7k צפיות
  6. איך אפשר לדעת האם הבעיה בכרטיס מסך או במסך ?

• 4 תגובות
    • 3.7k צפיות
  7. Started by ronlut,

שלום לכולם. רציתי לשאול אם אפשרי לקנות כבל DVI-D 24+1 ולחבר אותו מצד אחד למסך ומצד שני למחשב, במקום הכבל שמגיע עם המסך. השאלה שלי נובעת מהעובדה שהכבל שמגיע עם המסך הוא DVI-D 18+1 פינים. האם 24+1 פינים יעבדו? זה בסדר לחבר עם חיבור כזה, אפשרי בכלל? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 831 צפיות
  8. Started by netanel38121,

שלום. השימוש שלי יהיה בו בעיקר לסרטי FULL HD וכמובן משחקים. יש לי מחשב מעולה וחדש, הכרטיס מסך שלי הוא 4870 512MB (אבל בעתיד אני משדרג אותו ל סידרת ה ATI 5XXX ככה ש 24 יהיה מנוצל. מצאתי משהו שנראה לי ורציתי את תגובתכם בהקדם האפשרי , רציתי לדעת גם מה ההבדל שהמחיר כל כך מזערי בן השניים. המסך הראשון: ASUS LCD 24" MK241H 2ms WIDE HDMI FULL HD₪ 1463 המסך השני: ASUS LCD 24" VW246H 2ms DVI FULL HD HDMI WIDE₪ 1435 תודה רבה מראש.

9. ערב טוב, חשוב לציין שזהו מחשב עם כרטיס מסך 9500pro אז רזולוציה צריכה להיות בהתאם. אחרת המחשב פשוט מקרטע. בנוסף, המסך מיועד להורים ולכן יש לשים לב תצוגה תהיה מספיק גדולה. בינתיים חשבתי על Samsung 943BW. אשמח להצעות שלכם. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. המפרט שלי בצד ימין מה אתם אומרים יהיה לי יותר טוב עם הכרטיס מסך הנוכחי, בהתחשב שלא כל משחק הוא קריסיס ואני משחק על הגדרות הכי גבוהות תמיד. 22 זה יותר מדי בשביל הכרטיס הזה ? אולי 20.. לא ממש משנה לי בכל מקרה, משהו איכותי עם המלצות ואחריות של 3 שנים, כמה שיותר יותר טוב תודה.

• 7 תגובות
    • 993 צפיות
  11. Started by zxcdsaqwe12345,

רכשתי לא מזמן את המסך הזה . אני על windows 7 . לאחרונה שמתי לב שכאשר אני קורא טקסט שחור על גבי רקע לבן , לדוגמא ב-google , יש צבע אדום וגם קצת ירוק מסביב לאותיות . האם למישהו יש גם כזאת בעיה ?

12. Started by $Ariel$,

היי, אני חושב לקנות את המסך הזה ("17) ורציתי לדעת מה חושבים עליו פה בפורום. לעומת מסכי 17" אחרים באיזור העלויות של 600-800 ש"ח...

• 8 תגובות
    • 915 צפיות
  13. מתנצל שלא שמתי תקציב בכותרת, אבל יש סיבה. אז ככה... קניתי מחשב חזק לעריכת וידאו. כמובן עם כרטיס מסך QUADRO, וכל המשתמע ממנו. כרגע נשארו לי מהמחשב הישן שני מסכים: מאג 19 אינץ', ו-LG 17 אינץ' (שניהם CRT). כמובן שמה-LG אתפטר. עכשיו השאלה שנשאלת היא, האם אני קונה מסך LCD חדש אחד, נגיד 22-23 אינץ', לעבודה לצד המאג 19 אינץ', או שאני הולך עד הסוף וקונה שני LCD? השיקולים שלי הם כמובן כספיים, אך גם קשורים לאיכות. האם ההבדל בין החדש לישן יהיה בלתי נסבל (רזולוציה, איכות תצוגה, ריצודים?)? ובנוסף, אם אני קונה רק אחד, אוכל ללכת על משהו קצת יותר יקר ואיכותי. אם אני קונה שניים חדשים, ההעדפה תהיה למשהו קצת יותר זול, כדי שלא אפשוט רגל. עצות? המלצות? אם מסך אחד נראה לי אוכל להוציא עד 1200 ש…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by orlupo,

שלום, אני מעוניין ברכישת DELL 2209 לצורכי גרפיקה. למרות זאת, גיליתי שהוא חסר כניסות וידאו. יש אולי מסך שיתאים לדרישות שלי? תודה מראש, אור.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Game5,

שלום , מטרת המסך: משחקים ועבודה שוטפת - למחשב חדש. בפורום המליצו על מסך Dell 2209WA , בעיקר בזכות הפאנל שלו. לעומת זאת , ל T220P יש רזולצייה של 1920x1220 מול 1680x1050 של ה DELL . השאלות הם כאלו: כמה הרזולוציה חשובה? האם הפאנל המועדף של DELL ישפיע על האיכות ? בכמה? יש מסך אחר בגודל 22 ומטה שעדיף? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Booobb,

אז כמו שמצוין בכותרת, לאחר סקירה של מסכי 22" בתקציב של כ950 ש"ח לעבודה משרדית, נותרתי עם: Philips 220CW9FB http://www.consumer.philips.com/c/pc-monitor/brilliance-22-inch-wide-wsxga-plus-220cw9fb_05/prd/ie/ Samsung 2243EWX http://www.samsung.com/il/consumer/detail/spec.do?group=computersperipherals&type=monitor&subtype=lcdmonitor&model_cd=LS22MYDKFV/ILC&fullspec=F איזה לדעתכם עדיף ? תודה !

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by ariel-ro,

אהלן חברים אני צריך המלצה למסך 19 אינץ' לשימושי אינטרנט ואופיס. מסך רגיל ולא רחב, ושלא יעבור את ה800 ש"ח שיהיה מחברה מוכרת. תודה רבה אריאל

• 3 תגובות
    • 885 צפיות
  18. ברשותי מסך DELL 2407WFP ברזולוציה של 1920x1200 כידוע (24 אינטש) ואני מעוניין לצרף אליו מסך שני כדי להגדיל את שטח העבודה הזמין. למיטב ידיעתי, לשם כך עלי לעבוד ב-Extended Desktop Mode עם מסך נוסף ברזולוציה אנכית של 1200 פיקסלים. בכל מצב אחר, אחד המסכים לא יעבוד ברזולוציה הטבעית שלו ואיכות הטקסט תיפגע קשות. אני צודק? 1. חשבתי על ה-SAMSUNG T220P שנותן 1920X1200 במחיר סביר בהחלט ואז ההגדרה שלי צריכה להיות 3840x1200, נכון? אמנם מדובר במסך מבוסס TN אבל מסכים איכותיים ברזולוציה כזו עולים פי 3 ובכל זאת, זה מסך משני ולא ראשי... 2. האם קיים דגם 24' ברזלוציית 1920x1200 במחיר סביר? הזול (והאיכותי) ביותר שראיתי הוא ה-PHILIPS 240BW8EB בפחות מ-1400 ש"ח... לא יודע לגבי זמינות בפועל. עריכה…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום , אני מחפש מסך מחשב בגדלים של מ 19 עד 22 - לעבודה שוטפת כולל משחקים , אינטרנט , סרטים וכו' אני לא בטוח מה עדיף , אז כרגע אני יותר בכיוון של 20 רחב. הדגם הראשון שמצאתי הוא T200HD של sumsung , אבל הוא עושה רושם של דגם זול ולא איכותי (ופה תגיע הדעה שלכם). השאלה הנוספת היא מה העניין של הפנאלים? חלק מהמסכים שאני מוצא הם TN ובחלק האחר פשוט לא כתוב , אז מה הרעיון? תודה רבה לעוזרים... * נכון שרשמתי עד 1500 , אבל אם תמצאו לי משהו איכותי ב 2000 + , סבבה.

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  20. Started by mikeee8,

על איזה מסך כדאי ללכת? מחשב למשחקים בלבד... תקציב עד 1200 ש"ח, שוקל גם יד שנייה אז חשובים לי כמה דגמים שיעשו את העבודה... גם עם חריגה +- 200. אם נכנס 24" בתקציב אז אשמח גם להמלצה...

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  21. אני מעוניין לרכוש שני מסכי T240 של סמסונג- איפה כדאי לחפש הצעות מחיר, למחיר הזול ביותר??

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  22. שלום אני מחפש מסך שישמש לי גם כטלוויזיה. הגודל שאני רוצה הוא '26 אבל אם אין 26' במחיר 1500-2000 אז 24' גם יהיה טוב ,חשוב שהיה FULL HD.

23. Started by aviko013,

הביאו לי מסך של benq דגם fp567s לא חדש.. עכשיו חיברתי אותו,הכול עובד כמו שצריך רק זה מראה לי טבלה באמצע במסך שרשום out of range מישהו יודע מה זה?? ואיך אפשר לתקן את זה?? תודה מראש..

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  24. Started by Rating,

מחפש מסך חדש, בעיקר לגיימינג + סרטים, כרטיס מסך HD5850, בבקשה לא לעבור את ה-1300 ש"ח רק אם יש משהו הרבה יותר טוב עד 1350-1400 גג גג גג אז בסדר. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  25. שלום חברים, מה יש לכם להציע?

• 4 תגובות
    • 917 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.