עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by tall978,

שלום . אני מחפש לקנות מסך לשימוש לימודים (עיצוב בעיקרון), בגודל 19-21 עם חיבור DVI (זה כבר סטנדרטי לא?) תקציב - עד 1000 שקל עדיפות גדולה לחברת LG תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. אהלן. אני מחפש מסך נטו לגיימינג, עכשיו זה אומר שבמשחקים שאוכל להגיע אליהם ל144Hz אני ארצה להשאיר את זה ככה, חוץ מבcs:go, שם אני רוצה את אפקט ה"lightboost", שזה אומר 120Hz עם strobe. הדגם שאני כנראה הולך לרכוש הוא Benq XL2430T אבל יש לי שאלה: הmotion blur reduction 2.0 זה בעצם הSTROBE? ואז מה אני עושה בעצם מפעיל את זה ומכוון את המסך ל120Hz? תודה רבה מראש לעוזרים זה בלבל לי תחיים.

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  3. המסך נמכר בזאפ ב-1300 ש"ח, יש מסכים ברמה שלו שאני צריך לשקול לפני שאני קונה אותו? יש בעיות שאני צריך להכיר במסך? השימוש הוא בעיקר משרדי - אינטרנט, אבל ישמש גם למשחקים והציפייה היא לאיכות צפייה טובה.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by rino,

מבקש המלצות למסך LCD 19 בתקציב שבסביבות 1600 ש"ח לא למשחקים בכלל, רק אינטרנט ועיבוד תמונות דיגיטליות ממצלמה

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  5. אני מתלבט על איזה מסך כדי ללכת,בראש ובראשונה מבחינת הגודל וכתוצאה מהגודל-מהרזולציה. השימושים למסך הם בעיקר משחקים וצפיה בסרטים(גם בHD). איך הרוזולוציה הגובהה יותר במסכים הגדולים יותר תשפיע במשחקים ובסרטים? מהו ההבדל המשמעותי בקפיצה מ'20 ל'22? התקציב הוא בערך עד 2500 שקל. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  6. שלום לכולם אני צריך המלצה על מסך LCD 19" שהשימושיים העיקריים זה עיבוד תמונה פוטושופ אולי קצת פלאש... ראיתי את VIEWSONIC930 והוא נראה נחמד יש למישהו המלצות? תודה רבה ויום טוב

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  7. Started by mj23,

היי אני אני מחפש מסך למחשב למשחקים תקציב עד 1400 שקל 24 אינצ חובה בעיקרון אני חושב שהכי מתאים זה U2412M יש לכם עוד המלצות ??? תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אפשר המלצה על מסך לסרטים במיוחד וגם למשחקים שיהיה. ותנו דעה על המסך הזה בבקשה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=26780

• 5 תגובות
    • 965 צפיות
  9. אני רוצה לקנות מסך בגודל 22 ,ראיתי כמה דגמים , אבל קודם כל- מה זה פאנל-מה החשיבות שלו? יש כמה דגמים: E228WFPוDellו SyncMaster 226BWוSamsungו FP222WוBenqו VX2235WMוViewsonicו L226WTQוLGו ראיתי את הסמסונג ואת הLG בחנות , ובLG התמונה הייתה יותר צבעונית וחדה,אבל יכול להיות שזה בגלל ששיחקו שם בהגדרות. השימוש העיקרי שלי במחשב הוא משחקים , אבל אני רואה בו גם הרבה סרטים,ולכן חשוב לי שיראו את שניהם בצורה טובה מאוד. תודה...

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אני רוכש מחב וחדש ויחד איתו מסך חדש. רציתי ללכת על 22 אינץ'. ה Samsung 22BW נראה טוב. גם ה Dell 228WFP נראה טוב. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=502783 אני מצלם הרבה ועורך הרבה תמונות בפוטושופ, משחק וצופה בסרטים, אני צריך מסך 22 אינץ' שיהיה טוב בשלושת הדברים האלה. על מה אתם ממליצים?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by noam142,

שלום , נמאס לי מהמסך crt והחלטתי להתקדם .. אני עובד הרבה מאוד מול המחשב , בעיקר אינטרנט ותכנות , וגם משחקים עם גרפיקה ( cod , dirt , crysis וכו.. ). מחפש מסך בגודל 22 , עדיף שתהיה כניסת hdmi . תקציב עד 1000 ש"ח ( לא , אני לא יכול להעלות את התקציב ל 1200 בשביל ה dell2209wa ). אשמח לקבל המלצות למסכים שעונים לדרישות .. תודה מראש למגיבים ..

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  12. Started by CRT,

המסך נועד בעקרון לעבודה עם מסמכים ולראות סרטים, HD לא מעניין אותי. כ.מסך יגHD 3850 256MB. משחקים בעדיפות נמוכה. העיקר שיהיה נעים לעבוד איתו לאורך שעות. תקציב מקסימלי הוא 1000 ש"ח רצוי פחות. צריך שהיה אפשר להשיג אותו באזור המרכז. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 922 צפיות
  13. Started by Time_Is_Money,

היי, חבר שלי חוזר בזמן הקרוב מ- NY. והוא רוצה המלצה על אחד מהמסכי 22" הבאים: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824116064 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824116078 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824001096 למרות שזה זול ויחסית כדאי. לא כדאי לקנות 2007WFP ? תודה

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  14. רציתי את חוות דעתכם לגבי המסך Samsung F2380 ואשמח לקבל עוד המלצות למסכים אחרים תודה ויום טוב

• 1 תגובה
    • 954 צפיות
  15. Started by Cocoon,

אם אפשר המלצה על מסך מחשב הכי טוב בכסף הזה ולמה הוא יותר טוב מאחרים, שאלה, הרבה אמרו לי שה-T220 הוא הכי מומלץ למרות שיש אחד של LG יותר זול והוא FULL HD, אז למה לא לקנות אותו? ד"א יש לי HD4870 512MB

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  16. רציתי המלצה על מסך 23 אינץ שישמש למשחקים ועבודה שוטפת בסביבות ה1000 שקל . המסך יהיה מחובר לכרטיס gtx 260 .

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  17. אני מעוניין לקנות מסך בגודל 23" או 24" לשימושים הבאים: 1) עבודה משרדית על מחשב 2) צפייה בסרטים 3) חיבור PS3 (חיבור HDMI או תמיכה בכבל DVI<->HDMI) התקציב שלי הוא כ ~850 ש"ח והסטנדרטים שלי לא גבוהים במיוחד על מה הייתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  18. Started by tombraider,

שלום לכולם, תמליצו לי בבקשה על מסך 24 עבור משחקים,סרטים וגלישה באינטרנט יום טוב ותודה

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  19. Started by lidor718,

שלום, החלטתי להשתדרג ולהפסיק לעבוד עם המסך של המחשב הנייד בלבד, אני סטודנט למדעי המחשב ורוב העבודה שלי על המחשב זה קצת תכנות, קריאה באינטרנט, סרטונים ודברים כאלה. (לא משחק בכלל). השימוש העיקרי במסך הולך להיות מסך ראשי מתוך 2 (זה והלפטופ), בעיקר כשאני צריך לעבוד עם שניים או יותר חלונות, וזה פשוט נורא להחליף כל רגע. אני צריך המצלה בנוגע למסך בתקציב לא גבוה כ"כ, הנה מה שראיתי כבר עד עכשיו: 1. Samsung S24R350FHM 2. Dell SE2419HR ראיתי גם מסך Dell U2415, יד שנייה, שככל הנראה במצב חדש ועדיין באחריות ובערך באותו מחיר של האחרים. אם יש מסכים נוספים שיכולים להתאים אשמח לשמוע. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  20. Started by Barni,

שלום לכולם מחפש מסך מחשב שישמש לצרכים של תיכנות ועבודה עם סימולטורים של מעבדים כלומר על המסך יהיו הרבה פרטים קטנים אז חשוב שלא יעייף יותר מדי את העיניים (הרבה קוד ונתונים שיופיעו עליו) בנוסף משתמש בו לצפייה בסרטים וסדרות מהמיטה שנמצאת קרוב לשולחן העבודה לאחר בדיקה עם מסך של חבר, 24" מתאים לי בול. התקציב - אלף ש"ח חשוב שיהיה חד ממש בטקסטים ושיהיה כיף לראות איתו סרט, ושיהיה אפשרות לתלייה. לא צריך רמקולים ממש אשמח לעזרה והמלצה כי יש כל כך הרבה מבחר ואני לא יודע מאיפה להתחיל בכלל... תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Roee Ekman,

שלום לכולם, צריך בבקשה המלצה על מסך בגודל 24'' או 25'', בתקציב של עד 1000 שקל (חריגה של 200 שקל מצד אחד, מצד שני לא חייבים לנצל את כל הסכום). השימוש במסך הוא בעיקר לגלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. צפוי גם שימוש בפיפ"א. מכיוון שהמסך הוא לטווח ארוך, האם כדאי ללכת על 4k או שמשהו אחר (מה למשל) יהיה מצוין? תודה מראש!

22. שלום לכם, רציתי עזרה בבחירת מסך למחשב שלי. דברים שחשוב לי: שיהיה איכות יפה לצבעים וגם שיהיה ביצועים טובים. אני לא כל כך מבין בתחום, אז אשמח לעזרה.. דבר נוסף שחשוב לי, שאוכל להחליף 2 input-ים בין ה-PC ל-PS4. הכ. מסך של ה-PC שלי הוא GTX 1070. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by omrit,

שלום, אני מחפש מסך 32 אינץ, 4k שישמש לעבודה משרדית (תכנות, ושימוש כללי). לעיתים גם יכול לשמש למשחקים. מחפש 16:9, ולא ultra wide. תקציב של 2500. אשמח להמלצות. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by drorr,

הייתי רוצה המלצה על מסך LCD 19 עד 1500 שקל

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  25. Started by DimRah,

מה דעתכם על מסך ה-LCD הזה של Samsung דגם 971P? מאפייני מפתח: גודל מסך: 19' סוג מסך: LCD רוחב מסך: מסך רגיל מסך שטוח: שטוח לחלוטין מאפיינים טכניים: חיבור DVI: כלול זמן תגובה: 6mS יחס ניגודיות: 1:1500 סוג פאנל: S-PVA גודל נקודה: 0.294mm בהירות: 250 cd/m² רזולוצייה מקסימלית: 1280x1024 מחיר: 3,038 - 1,949 ¤ ========================= מה דעתכם על המסך, מה המלצתכם? כדאי מסך רחב? שווה את הכסף? ד"א, אם מישהו יודע אם יחס הניגודיות של המסך היא סטטית או דינאמית, זה בהחלט יעזור!

• 2 תגובות
    • 987 צפיות

דיונים חדשים בפורומים