מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
יש המלצות? שימושים עיקריים? תכנות, אינטרנט, אופיס, סרטים/סדרות וקצת משחקים ברמה של FIFA ו-PES, קצת עריכת סרטונים ביתיים וקצת פוטושופ (כתחביב, לא מקצועי במיוחד) רצוי מאוד: רזולוציה טבעית 1920x1080. הבנתי שעדיף להתרחק מפאנל TN, האם יש משהו בתקציב הזה? תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אשמח לדעת על דגמים וחנויות מומלצות תודה
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
המסך הישן של ה17" הלך לעולמו. המפרט של המחשב בסיסי עם לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2L בעל כרטיס מסך מובנה Intel GMA 3100. המעבד הינו E5300. המחשב משמש בעיקר לשימושים משרדיים אך גם למשחקי קזואל ואפשרות לסרטים. אני מחפש המלצה למסך גם שהמערכת תעמוד בדרישות להפעילו וגם שיהיה משתלם ביחס למחיר. אין תקציב ברור,אך אני מניח שלא כדאי לעבור את ה1000 ש"ח. תודה.
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום, יש לי אפשרות לקנות אחד מהמסכים האלה לשימוש ביתי. מכיוון שזה על חשבון העבודה, אין לי אפשרות לבחור את ה- U2410 של דל. איזה דגם עדיף מביניהם? אני יודע שהסמסונג הוא TN, אבל יש שיקול נוסף. בגדול, יש לי תקציב של 860$ לקניית ציוד מחשוב שאני יכול לבזבז הדל עולה לי 645$ הפיליפס עולה לי 769$ והסמסונג 478$ ... ככה שנשאר לי עוד כסף לקנות כרטיס מסך (כרגע יש לי כרטיס ישן x600 של ATI) או משהו אחר. עדיין עדיף להתרחק כ"כ מפאנל TN?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך הם מבחינת הפאנל? האם כולם מגיעים עם TN? ונניח שאני רוצה להשתמש בהם כטלוויזיה ממרחק של 2 מטר~. אין לי YES HD אז האם תהיה בעיה?
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
אני משתמש בשני מסכים בו זמנית DELL 2007FP + DELL 2407WFP-HC אני מתעסק בעריכת וידאו ותמונה ובשלב הסופי צריך גם לבצע תיקוני צבע ואפקטים. חשוב לי לדעת שמה שאני רואה אצלי במסך זה אכן צבעים מכוילים. המצב הנתון כרגע זה שפשוט הצבעים שונים מאוד בין שני המסכים. אני משתמש בלאופרד (מקינטוש) בעיקר. ניסיתי את הכלי Display Calibrator assistant המובנה במק - אבל זה לא נתן תוצאות טובות (או שמה לא עשיתי את הכיול כהלכה). רציתי לשאול מה הדרך הכי נכונה לבצע כיול. שמעתי שקיימים מין מכשירי כיול USB שלא ממש הבתי כיצד הם פועלים. הבנתי שהם גם יקרים ושלא קל להשיגם בארץ (תקנו אותי אם אני טועה) האם יש מעבדות שעושות את זה? הבנתי שחשוב לכייל במקום שבו אתה עובד עם התאורה איתה אתה עובד. אם ככה - האם י…
-
- 5 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
ובנוסף אם אפשר הסבר על החיבורים של כל מסך למה הם מתאימים? תודה!
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
תודה [move][/move]
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
יש לי מסך של SAMSUNG 240T. והבעיה היא שיש לפעמים מן צפצוף שקט כזה שאני שומע מהחלק האחרוני של המסך. אם אני מכבה את המסך הוא נעלם ואז כשאני מדליק הוא חוזר בחזרה לכמה דקות ואז נעלם, זה קורה לפעמים. מישהו יודע מה הבעיה?
-
הדרישות שלי מהמסך: שיהיה של חברה אמינה ומוכרת שיהיה כמה שיותר זול שיתאים לעבודה משרדית (גלישה באינטרנט,פתיחת מסמכים וכו'..) שיהיה מספיק גדול ונוח לקריאת טקסט אבל לא גדול מדי (נראה לי 19 אינץ' זה מה שאני צריך..) תקציב: עד 740 ש"ח מצאתי כמה מסכים בזאפ, תגידו לי אם הם טובים לדרישות שלי ואם כן אז איזה מהם: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=719117 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=590766 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=726429 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=696224
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני שאני כותב , חשוב לציין שקראתי את מרבית הטקסטים בפורום (על קניית מסכים ואיך הם בנויים). כמו כן אני מודע לעניין של DPI , אבל לפי דעתי זה פתרון עקיף הכל מתחיל מזה שאני קונה מחשב חדש ולפיכך מסך 22 רחב. לקחתי מסך 22 לבדיקה (אצל חבר) עם רזולציה של 1680x1050. ברגע שהגדרתי את הרזולוציה הטבעית , הכל היה חלק אבל קטן . לא הצלחתי למצוא שום רזולוציה אחרת שתתאים (כל רזולוציה סבלה מבעייה אחרת : פונטים שנכנסים זה בזה , טקסט לא קריא וכו'). לי יש מסך 17 עם רזולוציה טבעית של 1280x1024 (אולי טעיתי באיזה מספר , לא חשוב) , הרזולוציה הטבעית הזאת = בדיחה... זו רזולוציה של מסך 19 . ב17 זה בגודל קטן בצורה מוגזמת , כמו הרכיבים בפחית קולה. כרגע אני עובד עם 1024x768 , וזה סבבה פחות או יותר. …
-
- 19 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
ראיתי שאתם מדברים על פאנל של מסכי LCD וLED אבל אני לא מבין מה זה בעצם הפאנל הזה? מה התפקיד שלו? ומה ההבדל בין פאנל אחד לאחר?
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מסך חדש, 24" אינצ' למטרות כלליות (לא חובה סרטי HD) ובעיקר גרפיקה (פוטושופ ודומיו) עלות מסכי EIZO היא יקרה מדי לכן העדפותיי הם HP W2448HC או Dell U2410 מי משניהם עדיף? אני משער לעצמי כי התקציב ינוע בין 2500 ל3500 ש"ח
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחר שהחלטתי שאני הולך להחליף את מסך הDELL הנוכחי שלי 20.1 ל DELL למסך גדול יותר 24 באותם הסטנדרטים ניצבו בפני סה"כ שתי אופציות (במשפחת DELL): ה Dell 2408WFP ויורשו המיועד ככל הנראה Dell U2410. חיפשתי בפורמים באתר והפנו אותי לסיקורים באתרים שונים שתכניהם לא ברורים לי. ולכן אני פונה אליכם בבקשה להסביר לי אחת ולתמיד מה ההבדלים בין השניים, הבנתי שהפאנלים שונים, אבל לא הבנתי איזה סוג פאנל עדיף ולמה? אשמח להסבר מפורט. תודה מראש ושיהיה שבוע טוב
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך דל 2407 (מסך מדהים, מומלץ). עקב הברקים ניתקתי אתמול את המסך והמחשב מהחשמל. כשהחזרתי אותם אחרי כמה שעות, המחשב עולה, אך המסך מסרב בכל תוקף לעלות. הוא מוסר שאין לו signal מהמחשב והוא נמצא תחת save power הוא מחובר תחת כבל DVI כל מה שעשיתי לא עזר: עשרות פעמים ריסטרט למחשב, ניתקתי את הכבלים והחזרתי זה כבר קרה לי בעבר אך הוא חזר לעצמו הפעם כבר יממה ואין שום פתרון באופק יש למישהו רעיונות? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ראה כותרת ...
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
המסך מיועד למחשב הכולל כרטיס מסך ATI HD 5850. תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8061&perur= האם נחשב איכותי ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי את המסך המעולה! הזה לפני שנה שנתיים. התחיל לעשות בעיות לפני כמה ימים כל פעם שהוא נכנס לHIBERNATE או נכבה לחלוטין הוא מסרב להדלק ל 20-30 דקות. כשהוא דלוק הנורת הPOWER מהבהבת בהפסקות ארוכות. אני לא יודע ממש מה לחפש בגוגל אז החלטתי לשאול כאן.
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
היי. ברשותי מסך DELL 20.1 דגם 2007FP ואני רוצה לגדול ל 22 או ל 24 ובעקבות כך יש לי מספר שאלות 1: לא הצלחתי להבין מה הבדל בין מסך 24 דגם Dell U2410 לבין מסך נוסף שגם הוא 24 דגם Dell 2408WFP מה ההבדלים? איז עדיף ולמה? 2: האם ייתכן שמסך Dell 2208WFP עולה רק 1500 ש"ח כאשר מדובר בפאנל IPS או שאני טועה? תודה רבה שיהיה אחלה סופ"ש
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
יש לי את המסך הזה ולא משנה כמה חיפשתי, לא מצאתי בשום מקום איזה סוג של פאנל יש לו בין אם זה TN או IPS או PVA מישהו יכול לעזור? אני פשוט מנסה לכייל את המסך לעריכת תמונות עם מכשיר כיול יעודי ואני לא בטוח שאני מוציא את התוצאה שאני מחפש
-
- 4 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך מחשבlcd 19אינץ והשאלה שלי האם יד שרך לחבר את הממיר שלי אליו בגלל שאין לי את החיבורים dvi משהו כזההאם יש אפשרות כלשהי?
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מסך הנ"ל כבר שנתיים או שלוש בערך לאחרונה הוא מתקשה להידלק... לאחר מספר פעמים על לחיצת כפתור ההדלקה הוא קצת מהבהב ואז נדלק.. כמעט ואני לא מצליח להדליק אותו. מה הבעיה ? ניתן לתקן ? איפה ובזול ? (הבעיה היא במסך ולא במחשב מאחר ובדקתי זאת בוודאות) תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי קריאת ההודעות הרבות בפורום החכמתי מאד, ותודתי נתונה לכותבים כולם. אני מתלבט כרגע במסך עבור עבודת עימוד טקסטים שחור על לבן. אציין, שבמשך כל היום כולו [מעל 10 שעות] אני יושב מול המסך, וקרוב אליו. ניסיתי לעבוד עם מסך 26, ומאד הפריעה לי העובדה שרואים את הריבועים הקטנים של הLCD, וכתוצאה מכך הפונטים יוצאים 'מפוקסלים' [כרגע אני עם מסך 17 ולא רואים ריבועים בכלל, אלא הגופנים חדים מאד]. באופן טבעי, אחרי המלצות כה רבות בפורום על 2209WA - חשבתי לעבור אליו מחמת הפאנל IPS. גם מהסיבה שהוזכרה כאן, שהאותיות אינם מתעוותות כאשר מסובבים את המסך כPIVOT. אבל כנגד זה, למסך T220P יש רזולוציה גבוהה ביותר 1900X1620 שאינה קיימת בעוד מסכים של 22" - וזה נותן לי הרגשה שלא אראה בכלל את הריבועים, ו…
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך LCD שהפסיק יום אחד לעבוד: כאשר מחברים אותו לחשמל הוא לא נדלק. לאחר כמה חודשים שהוא שכב בצד ניסיתי לחבר אותו, נורת הpwr שלו נדלקה כמה שניות ואז נכבתה. למישהו יש רעיון? מה כדאי לעשות? חבל לי לקנות מסך חדש, אם אפשר לתקן את זה יחסית בקלות מדובר על תוצרת CMV דגם CT-934D תודה
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-