עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. יש המלצות? שימושים עיקריים? משחקים וקצת סרטים אינץ' לא משנה...סביבות ה 1000 עד 1200

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  2. Started by maors3,

מעוניין ליקנות את המסך הנ"ל לשימוש מישרדי קצת סרטים ותמונות מי מכיר? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  3. יש המלצות? שימושים עיקריים? תכנות, אינטרנט, אופיס, סרטים/סדרות וקצת משחקים ברמה של FIFA ו-PES, קצת עריכת סרטונים ביתיים וקצת פוטושופ (כתחביב, לא מקצועי במיוחד) רצוי מאוד: רזולוציה טבעית 1920x1080. הבנתי שעדיף להתרחק מפאנל TN, האם יש משהו בתקציב הזה? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by noam,

שלום, יש לי אפשרות לקנות אחד מהמסכים האלה לשימוש ביתי. מכיוון שזה על חשבון העבודה, אין לי אפשרות לבחור את ה- U2410 של דל. איזה דגם עדיף מביניהם? אני יודע שהסמסונג הוא TN, אבל יש שיקול נוסף. בגדול, יש לי תקציב של 860$ לקניית ציוד מחשוב שאני יכול לבזבז הדל עולה לי 645$ הפיליפס עולה לי 769$ והסמסונג 478$ ... ככה שנשאר לי עוד כסף לקנות כרטיס מסך (כרגע יש לי כרטיס ישן x600 של ATI) או משהו אחר. עדיין עדיף להתרחק כ"כ מפאנל TN?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Oranili,

נגעתי בכמה הגדרות..... ועכשיו אני רואה טיפה מטושטש איך אפשר לעשות הגדרות DEFUALT? תודה מחובר דרך DVI

• 1 תגובה
    • 3.2k צפיות
  6. Started by maors3,

ראיתי פירסום של קרביץ ב 888 ש"ח ניראה לי אטרקטיבי מישהוא מכיר?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. קניתי. קיבלתי. פתחתי. הפעלתי. נראה אחלה. אמה-מה, אני לא מאושר. אני עובד היום עם שני מסכים 20" של סמסונג (פורמט ישן - 4:3 או מה שזה לא יהיה) באוריינטצית Portrait - עומדים. המסכים עומדים בזווית וקצת מסובבים, ליצירת תחושה "פנורמית" כך שכל מסך יהיה "מאונך" לקו העין שלי לאמצע המסך. המסכים ברזולוציה טבעית של 1050 רוחב על 1400 גובה, כך שאפקטיבית אני עובד על 2100 על 1400. אני עובד עם DPI של 120, ועם פונטים Extra Large. זה אומר שעכשיו אני יורד בגודל האפקטיבי של המסך בכ-20%! פתרון של לשים שני מסכים כאלו שוכבים לא יעבוד כי הם רחבים מדי. לשים שני מסכים כאלו עומדים גם כן לא נראה לי טוב. בדקתי את זה, וכשהמסך עומד הוא מרגיש כמו "נקניק" - צר וארוך. אני קצת מצטער שלא חיכיתי למסכים של ה-27…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. ברצוני לרכוש מסך מתאים לגראפיקאים ברשותי כ 1400 שח חשבתי על Dell 2209WA (הצעות אחרות יתקבלו בכיף חשוב שיהיה pivot) יש לי במחשב rodeon x550 256mb האם הכרטיס יתמוך במסך ?? כל מידע אחר בנושא יתקבל בשמחה

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  9. Started by x-filer,

מה אתם אומרים על המסך החדש שיצא עם טכנולוגיית הLED המחיר שלו כ1390 ש"ח? הפאנל הוא TN יכול להתחרות בדל 2209wa?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by comper8,

שלום, יש לי מסך LCD שהפסיק יום אחד לעבוד: כאשר מחברים אותו לחשמל הוא לא נדלק. לאחר כמה חודשים שהוא שכב בצד ניסיתי לחבר אותו, נורת הpwr שלו נדלקה כמה שניות ואז נכבתה. למישהו יש רעיון? מה כדאי לעשות? חבל לי לקנות מסך חדש, אם אפשר לתקן את זה יחסית בקלות מדובר על תוצרת CMV דגם CT-934D תודה

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. Started by Doron404,

משהו מוזר קרה מאז שהעברתי את המחשב לדירה החדשה, בכל פעם שאני מכבה את המחשב או אחרי 5 דקות (כמו שהגדרתי) המסך מציג הודעה שהוא לא מקבל אות מהמחשב, ולא נכבה! במקום לעבור למצב המתנה (נורית כתומה) כמו תמיד. למישהו יש מושג למה זה קורה? אני משתמש בXP SP3 בחיבור DVI

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  12. Started by eranir,

למישהו יצא לראות איזשהי ידיעה בנוגע להשקה של מסך העונה לשם לאחרונה? חיפוש קצר בגוגל מעלה מעט מאוד ספקולציות בנושא.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by gal23,

קיבלתי הצעה לרכוש מסך של פיליפס 22 דגם 220E1SB במחיר של 770 ש"ח מכיון שלא מצאתי אותו בחנוית לא התאפשר לי לצפות בביצועיו מבקשת המלצות ספציפיות גם לביצועיו אם אפשר. תודה

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  14. Started by bloomoon,

אני מחפשת מסך רחב, 22''. מיועד בעיקר לאינטרנט וגם לצפייה בסרטים/סדרות. המחשב די ישן עם כרטיס מסך מיושן, אז ממש לא צריך ביצועים גבוהים, גם לא צריך HD. כרגע ראיתי שLG W2242SM עונה על הדרישות שלי, אם מישהו שמע/ראה/מכיר ביקורות אמינות עליו אני אודה לכם תודה!

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  15. Started by יוסי כהן,

מה יותר טוב סקרלט 32 אוו סמסונג 37 LA37B530

16. המסך הישן של ה17" הלך לעולמו. המפרט של המחשב בסיסי עם לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2L בעל כרטיס מסך מובנה Intel GMA 3100. המעבד הינו E5300. המחשב משמש בעיקר לשימושים משרדיים אך גם למשחקי קזואל ואפשרות לסרטים. אני מחפש המלצה למסך גם שהמערכת תעמוד בדרישות להפעילו וגם שיהיה משתלם ביחס למחיר. אין תקציב ברור,אך אני מניח שלא כדאי לעבור את ה1000 ש"ח. תודה.

17. Started by Nahum2,

קניתי את המסך המעולה! הזה לפני שנה שנתיים. התחיל לעשות בעיות לפני כמה ימים כל פעם שהוא נכנס לHIBERNATE או נכבה לחלוטין הוא מסרב להדלק ל 20-30 דקות. כשהוא דלוק הנורת הPOWER מהבהבת בהפסקות ארוכות. אני לא יודע ממש מה לחפש בגוגל אז החלטתי לשאול כאן.

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  18. מעוניין במסך 27-30 אינץ שישמש בעיקר לועידות ומצגות לקנייה בארה"ב. אני מתכנן להשתמש בו כמסך שני - שיתחבר לי לBASE של DELL-E4200 שלי. עדיף שיעבוד ב-DVI. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  19. אשמח לדעת על דגמים וחנויות מומלצות תודה

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  20. אני משתמש בשני מסכים בו זמנית DELL 2007FP + DELL 2407WFP-HC אני מתעסק בעריכת וידאו ותמונה ובשלב הסופי צריך גם לבצע תיקוני צבע ואפקטים. חשוב לי לדעת שמה שאני רואה אצלי במסך זה אכן צבעים מכוילים. המצב הנתון כרגע זה שפשוט הצבעים שונים מאוד בין שני המסכים. אני משתמש בלאופרד (מקינטוש) בעיקר. ניסיתי את הכלי Display Calibrator assistant המובנה במק - אבל זה לא נתן תוצאות טובות (או שמה לא עשיתי את הכיול כהלכה). רציתי לשאול מה הדרך הכי נכונה לבצע כיול. שמעתי שקיימים מין מכשירי כיול USB שלא ממש הבתי כיצד הם פועלים. הבנתי שהם גם יקרים ושלא קל להשיגם בארץ (תקנו אותי אם אני טועה) האם יש מעבדות שעושות את זה? הבנתי שחשוב לכייל במקום שבו אתה עובד עם התאורה איתה אתה עובד. אם ככה - האם י…

• 5 תגובות
    • 6.5k צפיות
  21. הדרישות שלי מהמסך: שיהיה של חברה אמינה ומוכרת שיהיה כמה שיותר זול שיתאים לעבודה משרדית (גלישה באינטרנט,פתיחת מסמכים וכו'..) שיהיה מספיק גדול ונוח לקריאת טקסט אבל לא גדול מדי (נראה לי 19 אינץ' זה מה שאני צריך..) תקציב: עד 740 ש"ח מצאתי כמה מסכים בזאפ, תגידו לי אם הם טובים לדרישות שלי ואם כן אז איזה מהם: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=719117 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=590766 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=726429 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=696224

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by faza,

אני מעוניין לרכוש מסך חדש, 24" אינצ' למטרות כלליות (לא חובה סרטי HD) ובעיקר גרפיקה (פוטושופ ודומיו) עלות מסכי EIZO היא יקרה מדי לכן העדפותיי הם HP W2448HC או Dell U2410 מי משניהם עדיף? אני משער לעצמי כי התקציב ינוע בין 2500 ל3500 ש"ח

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by avinatbezeq,

http://support.dell.com/support/edocs/monitors/U2410W/en/index.htm [br]פורסם בתאריך: 11.08.2009 בשעה 13:11:36 ושמועות על 2710 בשבוע הבאhttp://www.hardforums.com/showthread.php?t=1437261&page=4

• 118 תגובות
    • 18.3k צפיות
  24. Started by TheReaper,

איך הם מבחינת הפאנל? האם כולם מגיעים עם TN? ונניח שאני רוצה להשתמש בהם כטלוויזיה ממרחק של 2 מטר~. אין לי YES HD אז האם תהיה בעיה?

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  25. Started by Comie,

ובנוסף אם אפשר הסבר על החיבורים של כל מסך למה הם מתאימים? תודה!

• 0 תגובות
    • 752 צפיות

דיונים חדשים בפורומים