מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
שלום, איך אני יודע לפי המפרט של המסכים שברשימה: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=39_41_2213 מי מהם מסך רחב ומי לא (כלומר, ריבועי)?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך הצעה למסך טוב שיתמוך בFH ושיהיה מעל 22 אינץ' ואם אפשרי שיהיה לו חיבור hd תקציב עד 1200 שקל ראיתי תמסך W2343T הזה , איך הוא?
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
כותרת,כפי שניתן להבין אני מחפש לקנות מסך מחשב חדש למחשב... מפרט: http://i34.tinypic.com/2dt7ia0.png http://i35.tinypic.com/etdsfa.png לאחר שהצגתי לכם את המפרט ניגש למה שאני באמת מתכוון בדיון זה. אני רוצה לקנות מסך רחב בגודל 24-28 שהוא יהיה HD READY או FULL HD תקציבי יחסית דל עד כ1500-1700 אני מעוניין לחבר למסך גם ממיר של YES עוד לא החלטתי עם HD או רגיל.... *אנא לא לחרוג מהגודל עוד משהו חשוב,המסך הוא כחצי מטר ליד המיטה שלי ז"א שאינני צריך משהו ענקי כמו 32... אשמח לעזרה,איתי.
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אני כבר שבוע מחפש את ה DELL הזה - בתצוגה. אני מעדיף לשחק עם המסך לפני שאני קונה אותו באינטרנט. החנויות שחיפשתי: bug - שני סניפים - לא בטוח , כנראה לא מוכרים DELL. שקם אלקטריק - אין DELL. מחסני חשמל - best buy - לא מוכרים DELL office depot - שני סניפים - בכלל לא מוכרים DELL ivory - מוכרים , אין בתצוגה ksp - לא מוכרים DELL קרביץ - לא מוכרים DELL מישהו יודע איפה אני יכול למצוא אותו? יש סיבה ש70% מהחנויות לא מוכרים מסכים של DELL ?
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי מסך של SAMSUNG 240T. והבעיה היא שיש לפעמים מן צפצוף שקט כזה שאני שומע מהחלק האחרוני של המסך. אם אני מכבה את המסך הוא נעלם ואז כשאני מדליק הוא חוזר בחזרה לכמה דקות ואז נעלם, זה קורה לפעמים. מישהו יודע מה הבעיה?
-
שלום, ברצוני לרכוש מסך LCD בתקציב של עד 1000 ש"ח. עדיפות מוחלטת לאיכות על-פני כמות (עדיף מסך איכותי מאשר מסך גדול). המסך ישמש לעיבוד תמלילים, לצפייה בסרטים ולמשחקים. האם ניתן למצוא משהו בעל איכות טובה במחירים הנ"ל? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 995 צפיות
-
-
יש לי מסך 22",יש לי חיבורים של DVI והכחול הסטנדרטי הזה,עכשיו אני רוצה לחבר גם את המחשב וגם את הXbox למסך,כעיקרוןו זה לא צריך להיות בעיה אני מחבר את המחשב בכחול הזה ולXBOX אני קונה מתאם HDMI DVI,אבל כצפוי,יש בעיה,הכבל הכחול לא עובד.אז נתקעתי עם שתיי מכשירים שרוצים חיבור DVI ורק 1 כזה,מה עושים? יש מפצל?
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
האם הוא באמת נותן צבעים אמיתיים יותר או שעדיף LCD? אני חושב על מסך 22-24 אינטש אבל לא יודע באיזה סוג לבחור
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
תקציב- עד 2500. אני מחפש מסך גדול-לפחות 26. השאלה שלי היא האם עדיף לקנות מסך מחשב ייעודי (למשל סמסונג T260HD) מול האפשרות לקנות מסך 26 (או אפילו 32 שיכול להיות יותר זול או באותו מחיר) שהוא מסך LCD טלויזיה אבל יותר זול. המסך ישמש ל 90% מחשב וצפייה בסרטים ו 10% טלויזיה. מה עדיף- ולמה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך חדש למשחקים. הכרטיס שלי עכשיו הוא HD4850 ואני לא מתכוון לקנות אחד חדש בקרוב. התקציב בסביבות ה-1000-1100 שקל, אני רוצה מסך 22 אינץ'. המליצו לי על Dell 2209WA אם אפשר מה מיוחד בו ולמה דווקא הוא ולא אחד אחר, ואיך אני יכול לדעת מה הרזולוציה הטבעית שלו (הבנתי שכדאי שהרזולוציה הטבעית תיהיה הגבוהה ביותר שיש למסך), והאם במסך הזה הרזולוציה הטבעית היא הגבוהה ביותר של המסך תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מסך חדש ואני מתלבט בין שני סוגים של מסכים LG W2353V Dell 2209WA המטרה של המסך: עבודה רציפה מול המחשב - אינטרנט וצפייה בסרטים בעיקר . בנוסף משחקים אך בכמות קטנה. ההשואה שאני (שלא יודע הרבה) מבין משני המסכים הם LG: 2ms 1920*1080 לעומת Dell: 5ms 1680*1050 חשוב לצין שהגודל של המסך לא משנה לי. לאור הנתונים האלה אני מבין שהLG יותר טוב. עקב הביקורות הטובות שנותנים בפורם לשני המסכים איני יודע מה יותר ממולץ. יש לי מספר שאלות שמכוונות אותי לבחירה. 1. זמן התגובה של שני המסכים שונה (5 לעומת 2). האם יש הבדל מהותי בשוני הזה? האם השוני מתבטא באיכות שבו ניתן לראות משחקים או סרטים? נאמר לי שזמנים אלו לא משפיעים בגדלים אלה של מסכים האם זה נכון? 2. רזולוציה - אני ה…
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום חברה אני צריך המלצה למסך 19 רגיל 4:3 בתקציב של 1200 ש"ח גג שימושים משחקים וסרטים בעיקר תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה מאוד מוזרה עם המסך 200P7ES המצויין (כבר לא כך ). משום מה.. הכפתור המעלה את הברייטנס כל הזמן לחוץ (גם שאין שום דבר שנוגע בו) - מאז שכוונתי את המסך בפעם הראשונה לפני שנתיים לא נגעתי בברייטנס. אם לוחצים על המקשים האחרים אז הם מגיבים וכשעוזבים הברייטנס חוזר לעלות אוטומטית. תדיימנו אצבע שלוחצת כל הזמן. עכשיו שלחתי אותו שבוע שעבר לתיקון חזר אתמול - אשכרה תיקנו (עדיין תחת אחריות - יבואן אסטרוניקס).. כמובן שהיום איך שחזרתי מהעבודה חזר לסורו. פחות משעת עבודה נורמלית . בחנות אמרו לי שלא ראו את המקרה קורה בפועל אבל החליפו את פאנל השליטהבכל זאת - אין לי מושג אם כך הדבר כן. אני מניח שביום ראשון אני אשלח אותו לשם שוב - אני יצלם בוודיאו בפלאפון שיאמנו לי. יש עצ…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם שולחן העבודה שלי ממוקם ליד חלון מערבי, החל בשעות הצהריים יש שמש די חזקה. יש לי שני מסכי LCD. האם אור השמש מזיק להם בצורה כלשהיא ? תודה
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אני עוסק בעריכה ועיבוד תמונות שאני מצלם ואני רוצה לקנות מסך הסט המושלם שנראה זה עם המסך של אפל כי יש לי נייד של macbook pro והמסך החדש ממש מתאים אבל בכל זאת האם הוא שווה את המחיר ? הוא גובל למחירי מסכי ה eizo שנחשבים כמסכים לעורכים גרפקים וכו' השאלה מה הוא המסך העדיף ? תודה. אם אפשר לפרט מה ההבדלים בינהם במפרטים שכעובדה יראו שיש הבדל משמעותי ולא זה יותר טוב וזה פחות תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Hi :hi:Everybody, I'm shipping some stuff from Canada to Israel, and I want to bring my Dell P992 CRT monitor. It's an excellent gaming monitor! Getting an Israeli cable is no problem, but I don't know if the "PSU" of the monitor can take both 110V and 220V (like PCs can). Does anyone know? Thanks!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
איזה מסך עדיף לדעתכם לצפיה בסרטים ולמשחקים במחיר עד 1300 ש"ח? סרטים ומשחקים Samsung SyncMaster 2333SW / SAMSUNG P2350 / או Dell 2209WA? אולי אחר? המסך ישמש גם כטלויזיה לכן יהיה צורך להטות אותו בקלות לכיוונים שונים.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניית מסך מחשב 22 או 24 שמתחבר לPS2 וPS3 וכמובן גם למחשב ב- FULL HD עד 1000 שח תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם, מסך הCRT הישן שלי הודיעה לי שהוא הולך למות עוד מעט ולא נשאר לו הרבה זמן ולכן התחלתי לחפש מסך חדש. לבסוף נעצרתי על 24 של דל. התקציב שהוקצב הוא 2600-3000 שקל. במקביל ראיתי שמחירי טלוויזיות 32 הוא גם בתחום התקציב שלי. השאלה היא האם לקחת נגיד את סמסונג 450 או 550 כמסך מחשב\ טלוויזיה. השימושים שלי במחשב הם אופיס, עיבוד תמונה (לא סטודיו אלא צילום חובבני), וסרטים הסיכוי למשחקים קלוש ביותר. מרחק הישיבה המקסימלי לצורך אפליקציות מחשב הוא כמטר אחד, מה אתם אומרים? האם יש פה מישהו שמשתמש בטלוויזיה כמסך מחשב עיקרי ויכול להעיד?
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום, לאחר התאמת התקציב אני צריך חוות דעת על שני מסכים, 23'', FHD. ברשותי מחשב בן חצי שנה, מעבד intel e8400, כרטיס מסך ati hd8470. המסך מיועד למשחקים ווידאו בעיקר. הדגמים הם: - Samsung 2333SW - LG W2343T. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הדגמים שחשבתי במחירים הנ"ל סממסונג 2233BW או פילפס דגם PHILIPS 220CW9FB דגמים נוספים סמסונג P2250 שרשמית עולה יותר ( FHD זה חיסרון לשימוש הנ"ל ?) או סמסונג T220 בפיליפס יש יתרון של חיבור USB יש חברה אחרת שכדאי כמו LG או BENQ או אסוס ההבדלים משמעותיים בכלל? מקריאה בפורום ראיתי שהסמסונג 2233BW לא ממולץ ואת הסמסונג 2433BW קשה להשיג תודה לעונים אע"פ שהנושא נטחן מזויות שונות
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
דרישות מהמסך : שתהיה לו הכנה או חיבור לטלויזיה. FULL HD שאפשר לתלות על הקיר ללא בעייה. אחריות ארוכה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
היי אני עומד לקנות מחשב חדש ודי מתלבט לגבי המסך. הייתי רוצה לקנות את המסך של DELL שכולם ממליצים עליו (כרגע עולה 1250ש"ח) אבל עכשיו ראיתי מסכי T220 מתצוגה ב750ש"ח - יש התחייבות ללא יותר מ3 פיקסלים שרופים ואחראיות לשנה (מצאתי דרך zap). לפי מה שאני יודע T220 גם נחשב למסך טוב מאוד 500ש"ח הבדל זה ממש הרבה כסף בשבילי כרגע ולכן אשמח מאוד לשמוע דעה של כמה אנשים עם נסיון תודה רבה מראש
-
- 4 תגובות
- 930 צפיות
-
-
לקנות מסך טלויזיה שאוכל לחבר למחשב? לקנות מסך מחשב ולהשתמש בכרטיס טלויזיה? מה הכי כדאי? ...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-