עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. כמו שכתוב בכותרת אני קונה מחר כרטיס חדש למערכת שלי יש לי איזה בעיה עם הכרטיסים של NVIDIA אז רק כרטיסים של ATI עובדים. אז ככה חשבתי על 2 דגמים שבטוח מחר אני לוקח הבית HD5750 עם 1GB זיכרון 256BIT רוחב פס, GDDR5 לדעתי כרטיס דיי משתלם והמחיר סבבה לגמרי HD5770 עם 1GB זיכרון 256BIT רוחב פס, GDDR5 לדעתי כרטיס גם דיי משתלם המחיר שלו קצת מופרז אבל כרטיס עוצמתי עכשיו אני קונה את אחד מהם בRSM.CO.IL ורק שם אז לא להציע יותר כלום, יש גם מחשבה ליקנות אולי HD4870/ HD4890 המחיר דיי דומה לHD5770 עכשיו יש לי עוד שאלה עד כמה הכרטיסים האלו יותר טובים מי HD4850 VAPOR X 512MB נגיד בהשוואה לHD5750 ? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  2. בעקבות מזל רע נשרפו לחבר שלי שני מסכים, והוא צריך המלצה לשני מסכים חדשים בתקציב מוגבל, על מה אתם ממליצים? (מפרט המחשב למשחקים => AMD 720 X3, ATI 5770) יש לי שלושה מסכים שאני מתלבט ביניהם : Chimi 22QD http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1062 710 ש"ח (זה שהוא FHD זה לדעתי חיסרון, עקב פגיע בביצועים, זה נכון?) Chimi 228D http://www.grafpc.co.il/Product.asp?Pid=228D&Cat2Cat1ID=12&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE 770 ש"ח Samsung T220 http://www.getit.co.il/Prod/52590/12#login 750 ש"ח ???

3. שלום, אני מחפש מסך מחשב חדש שיאפשר לראות סרטים ב-HD ולערוך אותם. אין לי הרבה מקום ולכן המגבלה היא עד 22 אינטש יש ב-ZAP מסך של חברת KDF 228CV LCD בקישור http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=736935 מומלץ לקנות אותו? יש מסך אחר שמומלץ? תודה

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  4. Started by composite,

שלום. לאחרונה שמתי לב שהמסך שלי מרעיש. את הרעש אפשר לתאר כרעש אלקטרוסטטי (מן זמזום חשמלי כזה) קבוע ויציב. יש פעמים שהוא לא מופיע בכלל, יש פעמים שהוא מופיע בצורה חלשה, ויש פעמים שהוא מאוד מאוד מפריע, ויותר מפריע מהמחשב. כשמכבים את המסך (ע"י לחיצה על הכפתור, אבל כבל החשמל והכבל למחשב מחוברים) הרעש נעלם כמובן. המסך נקנה מ- Nextop לפני שנה. יש על מה לדבר? תודה

• 14 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. Started by pergola,

שימוש: סרטים ומשחקים בעיקר. בעבר זכור לי שהמסך הכי מומלץ במחיר הזה היה ה2443BW.. האם גם היום זה כך? או שהשתנה משהו?

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  6. Started by qwerty1987,

U2410 במחיר מופקע של 3K לא בא בחשבון. השאלה אם יש משהו במחירים שפויים יותר, או שנשאר רק לחכות שהמחיר ירד?

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  7. Started by hananmori12,

שלום, אחרי שנגמר המסך בחנויות ובמחסנים חיכיתי למשלוח הבא שלו שהגיע לפני כמה ימים, קניתי את המסך היום (במחיר טוב של 1100 שקל), היה לי את המסך 2370 של סמסונג שהיה לו בעיות זוויות צפיה מעצבנות, בדל אין את זה והמסך מצויין באמת, שאלה: בקופסה לא היה לי כבל חשמל למסך, האם זה דבר שהיה לכולם??

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום לכם חברים, עוד מעט אני מקבל את המשכורת שלי! אם ייצא לי לנצל הפעם את המשכורת כמו שצריך אז אני מתכוון לקנות לעצמי מסך חדש למחשב ואת המסך הנוכחי להפוך למסך שני (מסך 19 אינץ' רחב) ואני רוצה כמובן לקנות מסך גדול. השימושים העיקריים שלי הם בסיסים, כלומר הרבה אינטרנט, משחקים, סרטים (ואופיס) ואני במסך הרגיל רואה סרטים באיכות 720P (המסך הנוכחי מצליח להתמודד עם זה לא רע, זה לא HD אמיתי אבל זה מתקרב) ובמסך החדש אני מתכוון לראות גם סרטים 720P ומקווה להתחיל כבר לראות 1080P. איזה מסך אתם חבריי רוצים להמליץ לי? אני רוצה לקנות מסך 24 אינץ' לפחות שיהיה מסך טוב עם צבעים נוחים, ויש לי עדיפות לסמסונג. אני לא ממש פאנבוי של סמסונג פשוט יש בבית מסכים שונים של LG וסמסונג (וBENQ וPROVIEW) …

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  9. Started by orlupo,

אז השמועה אכן מבוססת ו-DELL 2209WA אכן לאט לאט אוזל בכל החנויות. האם ידוע על הדגם שצפוי להחליף אותו? אני מתלבט אם לחכות או לקנות. מה דעתכם? בתודה מראש, אור.

• 1 תגובה
    • 934 צפיות
  10. Started by k[]m,

האם כדאי לחכות למסך ה-LED החדש של סמסונג - http://www.engadget.com/2009/01/13/samsungs-led-backlit-p2370l-lcd-monitor-looks-good-for-399/ או ללכת על 2209WA? השימוש למשחקים עם כרטיס HD5850. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by DAVIDKI19,

SAMSUNGG 2343BW 230$ שווה?אניעובדעל GTX275

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  12. שלום , אני קונה כבר השבוע מסך 22 dell2209wa . יש לי כמה שאלות אחרונות לפני הקנייה: 1. ציטוט מביקורת באתר prad.de : "Professional gamers will unfortunately have to opt for a monitor with a TN panel." הציטוט מתייחס ללגים , מעבר בין פריימים (אני לא בטוח - כנראה זמן תגובה)... והאמת שכתוב שלמסך יש 13ms (באתר שבחן את הזמן תגובה) , זה זמן תגובה שהיה קיים לפני 4 שנים (למסך שלי מלפני 5 שנים יש 12ms). בכל זאת , רוב האנשים בפורום שקונים מחשב עם כרטיס מסך מעל 800 ש"ח (נטו משחקים כבדים) - קונים את המסך הזה. אחד המשחקים שאני באמת משחק זה pro evolution soccer , אני לא רוצה שהמסך יהרוס לי את החווית משחק - במיוחד שאני משקיע 1200 ש"ח בכרטיס מסך. השאלה: איך המסך מתפקד במשחקים? 2…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by noamborisov,

מסך הCRT 17" שליווה אותי כמה שנים החליט שלא בא לו להדלק (במקום להדלק הוא מעביר גלים לבנים כל כמה שניות על הצג, מלווים בצלילים חזקים של חשמל) בקיצור ההתלבטות שלי היא בין 2209WA של DELL לבין W2486L ל LG - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741793 מצד אחד 22" עם פאנל איכותי ומצד שני 24" עם פאנל TN אבל הוא גם עם תאורה אחורית LED.. והבנתי שהצבעים במסכי LED נראים טוב.. ההעדפה שלי היא ל 24" כי אני משתמש במסך לצפייה בסרטים וסדרות בסופ"שים, לשחק כבר אין לי ממש זמן אבל בכל זאת אני משחק קצת.. תעזרו לי להחליט או שתעלו הצעות נוספות בתחומי התקציב שלי, עם העדפה ל 24", ואיכות הצפייה חשובה לא פחות..

14. Started by explize,

יש באפשרותי לקנות מסך T220P משומש במחיר סביר (2/3 מחיר שוק של חדש), אני לא משדרג משום מסך קיים, אני עדין עם17 CRT שנותן לי אחלה צבעים לPHOTOSHOP ופרמייר שאני עובד איתם, למרות שרוב השימוש שלי הוא לשימוש יומיומי עד אשר יבוא התקציב לכרטיס מסך(סטודנט מחקר זה הרבה עבודה שחורה במעבדה......פחות מדי זמן לשחק במשחקים...צריך להפסיק לישון לדעתי, זה הפתרון), אבל כמו כל דבר צריך לרכוש דברים בשלבים, והגיע זמן המסך לפני הכרטיס מסך. השאלה אם כיום הוא שווה את המחיר מול השימושים שלי והעתידים מול היכולת להשאר עוד קצת במצב הנוכחי ולחסוך לקנות את הDELL... האם ההפרשים הם ניכרים(מכיוון שאני לא איש שבוחן מסכים כל שני וחמישי והפרוטה לא ממש מצויה בכיסי) אשמח לעצה ועזרה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום לכולם קניתי מחשב חדש (נייח) עם כרטיס 8400 ג'פורס. בנוסף קניתי LCD של MAG BF22 משולב ברזולוציה של 1680 1050 אני מחבר בין הLCD ןמחשב בHDMI מצליח לראות תמונה אבל לא מספיק טובה(לא מספיק חדה בצבעים ובבהירות). עכשיו יש לי כמהה שאלות. 1)איך אני מכוון את המסך דרך הלוח בקרה של הכרטיס מסך כדי לראות הכי טוב. 2)איך אני שומע קול דרך הרמקולים של הטלביזיה תודה מראש לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by maors3,

מהוא הכיול המומלץ למסך הנ"ל? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  17. שמתי לב שמחירי מסך 3:4 יקר יותר ממסך רחב, האם אכן ככה הם הדברים? מדוע?

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  18. LG W2243T Samsung 2233SW Samsung T220 Benq E2200hd או מסך אחר בטווח המחירים ~900. תודה

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  19. שלום לכולם , כמו שהוכתרת אומרת אני צריך מסך למשחקים + סרטים FHD +עבודה רציפה ( = גלישה + לכתוב עבודות + תכנות ) - אני רוצה לראות את הסרטים FHD על מסך מלא - ולא כמו המסך שלי עכשיו ( 22 1680-1050 ) שאני רואה את הסרטים כאילו זה DVD באמצע המסך. - ללא צורך ברמקולים מובנים \ מצלמה מובנית - עדיפות ל 2MS מספר שאלות : * האם כל מסכי ה FHD תמיד יראו לי סרטי FHD על כל המסך? זה מאוד קריטי * אשמח לקבל גם הצעה מ BUG כי יש לי הנחה. * מסך 23 אינץ זה האידאלי כרגע? מבחינת מחיר? אשמח לקבל הצעות וחוות דעת - תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by gggilad13,

חיברתי שני מסכים למחשב עם כרטיס ATI. בתוכנה של ATI בחרתי באפשרות שהתצוגה תמתחת על שני המסכים ועכשיו יש לי כאילו מסך אחד ברזולוציה 2560*1024. מה המפריע לי זה שאם יש חלון או כל דבר אחר שפרוש על שני המסכים, הוא נקטע בקצה המסך הראשון וממשיך בדיוק מאותה נקודה במסך השני. מה שאני רוצה שיהיה זה שהמחשב יתחשב ברוחב של המסגרות של שני המסכים ויעשה "חור" בתצוגה במסגרת במקום למתוח את התמונה. האם יש תוכנה כזאת שאני יכול להכניס לה את הרוחב של המסגרות ביחד (לדוגמא 2 ס"מ) והיא תדע לעשות "חור" בתצוגה? בתמונות... נגיד שהחלון שפתוח במסכים הוא ריבוע כתום כמו זה: ככה נראת התצוגה עכשיו: וככה אני רוצה שזה יראה:

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. בחוברת של חיון על הקולקציה של 09 המסך מופיע בקבוצת המסכים מסוג navy במסכים אלו יש אפשרות של כיוון גובה וסיבוב . וגם באתר של סמסונג יש את האופציות הנ"ל מהפורום אני מבין שאין במסך הזה את האפשרויות האלו אם מסתכלים טוב בחוברת אז מתחת למסך לא מופיע אייקון HAS אבל המסך מופיע בעמוד של קבוצת המסכים מסוג navy ונראה בדיוק כמותם מעיון בחוברת נוצר רושם ברור שיש למסך את התכונות של כיוון הגובה וסיבוב , אבל בפועל הוא נמכר כנראה ללא האפשרות הזו

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  22. אני צריך מסך 22-24" LCD למחשב, אני משחק גם המון במולטיפלייר אם זה עוזר בהחלטה על המסך. אין לי תקציב מסויים כי אני רוצה לדעת קודם כל מה המינימום שאני יסתדר איתו.. המערכת שלי היא E6300, 41M-ES2L, 4GB RAM, 550W, NVIDIA 9500GT הכרטיס מסך יוחלף בשבוע-שבועיים הקרובים לPOWERCOLOR 4870 512MB DDR5. שמתי לב למסך 23" של SAMSUNG אבל קראתי באינטרנט שהזמן תגובה שלו ארוך ויכול להשפיע על משחקים באינטרנט =\ מקווה שתעזרו לי להחליט, תודה לכל העוזרים שבוע טוב, גיל

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שיהיה לי נח לקרוא איתו וללא כאבי ראש) ושלא יאכזב במשחקים כמו DIABLO3 או WORLD OF WARCRAFT אם ארצה לשחק בהם (ז"א זמן תגובה של 2 שניות). כמו כן, תקציב עד 1300. רציתי לקנות את SAMSUNG SYNCMASTER T220 אבל הוא די ישן ובקושי מוכרים אותי. הנציג מכירות אמר לי שניתן לקחת את SAMSUNG P2250 אבל יש לי הרגשה שזה לא אותו הדבר... במקביל ראיתי את דל 2209wa אבל הם לא כאלה מוכרים בתחום המסכים... אז מה ממליצים?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by אביטלתל,

שלום, שאלה לגבי המסך DELL 2209WA האם קיימת אפשרות לחבר בו זמנית, משני מחשבים שונים ? אחד לVGA, השני ל DVI ? איך המסך יודע מה להציג ? תודה, אביטל

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. אשמח לקבל הצעות למסכים כולל הדברים החיוביים בהם והשליליים . אשמח לקבל קצת הסברים. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 888 צפיות

דיונים חדשים בפורומים