מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני זקוק בבקשה להמלצה למסך שישמש למטרת עבודה משרדית ושמחירו לא יעלה מעל 1900ש"ח. המסך חייב להיות עם רמקולים מובנים. תודה.
-
- 6 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום, יש לי כבר כמה שנים את המסך dell u2312HM http://www.dell.com/ed/business/p/dell-u2312h/pd שאני מאד מרוצה ממנו. אני מעוניין לקנות מסך נוסף בגודל דומה בשביל לעבוד על שני מסכים. השימוש העיקרי יהיה לקריאה. חשבתי אולי להשקיע מעט ולקנות מסך נוסף שיהווה מסך ראשי, השימוש שלי בסמך כזה הוא כללי, קריאה, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים וסדרות וגם גיימינג מזדמן (רוב הכותרים שיוצאים למחשב אני משחק ב battlefield 1 וקצת overwatch לדוגמא). יש לי כרגע כרטיס מסך gigabyte gtx1060. מצד שני אני חושב על לקנות מסך זול ולהמשיך להשתמש במסך שיש לי עוד כמה שנים שאולי אעבור לרזולוציות יותר גבוהות. השאלה שלי היא יש מסך 1080P פאנל ips במחיר סביר (באזור ה1000 שח) שכדאי לי להוסיף או פשוט לל…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש המלצות למסך נייד איכותי לעבודה עם ה-MacBook pro שלי (16 אינץ׳) לצערי אני עובד מרחוק ואני זקוק למסך נוסף לצורכי פיתוח. הדרישות שלי: - חשוב לי חדות - איכות צבעים ומסך אודה להמלצות 👍❤️
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
- 2 followers
-
-
אני צריך את עזרתכם בבחירת מסך או טלויזיה לחדר שינה ילדים. השאלות הם:איזה גודל מסך מומלץ,והכי חשוב שלא יהיו מריחות במסך במהלך המשחק. חשוב לציין שאני מחפש עלות מול תועלת ולא מעוניין להיכנס להוצאות. אשמח לקבל את הדגמים המומלצים. תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתענין במסך דו שימושי למחשב וצפיה בטלויזיה כיום ברשותי מסך מחשב VP930 של ViewSonic (שרכשתי לפי המלצת הפרום ואני מאוד מרוצה) האם ניתן לאסיף כרטיס מתאם ולהמשיך להשתמש ב vp930 כדי לקלוט TV באיכות סבירה ומעלה או ממולץ להחליף מסך לקליטת שידורי TV באיכות טובה כמו כן איזה כרטיס מתאם ממולץ. אני מחובר לכבלים של HOT בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
המסך היקר שלי ששירת אותי נאמנה בשש שנים האחרונות הלך לעולמו והגיע זמן למסך חדש המשחק העיקרי בו אני משחק היום הוא WOW) world of warcraft) אבל כשיצא D3 אשחק גם בו כמובן, אני כן רואה סדרות וסרטים עליו אבל לא בתכיפות גבוהה. המחשב שלי הוא: - CPU - intel 6400 - (nVIDIA 7900GS (256 mb. as i recall - 2Gb ddr2 800 mhz האמת היא שאני לא בטוח לגבי wide screen האם כן או לא. המרחק שהמסך יושב ממני הוא כ60-70 ס"מ אשמח להתייחסות ספציפית למסכים מקיי-אס-פי או אייבורי שכן יש לי נגישות גבוהה אליהם כמו-כן אין חובה להשתמש בכל התקציב, אם יש מסך סבבה ב 1000 אעדיף להשתמש בו.
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
מבקש המלצה למסך: 24 אינטש ומעלה 1080X1920 ומעלה בעיקר לעבודה לתוכנות: photoshop flash ,tvpaint ,premiere ,after effects ומשחקים כמו GTA V תקציב 2200~ האם יש צורך להשקיע יותר או פחות? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מסך כדי לחבר ללפטופ כשאני בבית. הלפטופ הוא Lenovo X61 אם זה משנה. השיקול הכי חשוב לי הוא שיעייף כמה שפחות את העיניים (אם יש כזה פרמטר בכלל). אני עובד עם תכנות שמתעסקות עם טקסט, ובעיקר אינטרנט, ככה שאני קורא ממנו הרבה, ואני מחפש משהו שיהפוך את זה לכמה שיותר נעים. אני לא מתכוון לעבוד עם רזולוצייה של FHD (גם לא בעתיד) ולכן אין דרישה כזו. עוד נקודה חשובה מאוד היא שלא יהיה מבריק! השולחן שלי נמצא ליד חלון, ואני ממש לא רוצה השתקפויות שיגבירו את קושי הקריאה ואת המאמץ של העיינים. ראיתי שממליצים על ה samsung T2333, האם עבור הצרכים שלי הוא גם הבחירה הנכונה?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
גודל המסך בין 23.6 ל 24 אינטש עבודה על תוכנות כמו אוטוקאד ורווית. נאמר לי שמומלץ לקחת מסך עם 75Hz - האם זה נכון?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, אבקש המלצה למסך בתקציב של עד 1500 אלא אם כן יש מסך כלשהו שעולה יותר ובאמת שווה את ההשקעה. היעוד של המסך הוא בעיקר לעבודה משרדית וסרטים אך גם גיימינג מזדמן. לגבי הגודל של המסך אני לא בטוח, אני מניח שמשהו בסביבות ה- 21" (16:9) למרות שבעצם ההגבלה שלי היא 44 ס"מ לגובה. אני כיום בצבא ולכן לא יצא לי להתעדכן הרבה זמן, מה נחשב היום לטוב? מה המחיר הממוצע למסך כיום? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
היי, זקוק למסך עד 1000 ש"ח, הרבה עבודה משרדית + גלישה, מעט משחקים. מה דעתכם על המסך Samsung 2333SW ? יש אותו ב1019 (נראה לי שאני יכול לחרוג ב-20 ש"ח) http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1657
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך מסך שיהיה עד 1000 ש"ח ולא שקל יותר! המסך לא ישמש למשחקים אלה רק לאייסיקיו,אינטרנט ושאר עבודות משרדיות. תודה רבה...
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אהלן חברים יש לי מחשב יחסית סבבה ואני מעוניין לרכוש מסך חדש שימוש של משחקים (לא גיימר כבד ) ושימושים כלליים (סרטים בfull hd וכאלה) כרטיס מסך (אם רלוונטי בכלל) GTX550i איך המסך הזה לדוגמא ? 955 שקלים [TABLE=width: 100%] [TR=bgcolor: #EDEDED] [TD=width: 30%, align: right]מותג[/TD] [TD=width: 70%, align: right]LG[/TD] [/TR] [TR=bgcolor: #FFFFFF] [TD=width: 30%, align: right]דגם[/TD] [TD=width: 70%, align: right]22EA53VQ[/TD] [/TR] [TR=bgcolor: #EDEDED] [TD=width: 30%, align: right]גודל מסך[/TD] [TD=width: 70%, align: right]"21.5[/TD] [/TR] [TR=bgcolor: #FFFFFF] [TD=width: 30%, align: right]טכנולוגיה[/TD] [TD=width: 70%, align: right]IPS LED[/TD] [/TR] …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב! אני מעוניין במסך למטרת גלישה באינטרנט ומפייה בסרטים בנוסף כתיבת עבודות בוורד ככה שאני צריך מסך טוב ויציב של חברה מובילה בתחום ושיהיה נוח לקריאה ולא מסנוור הצקציב הוא עד 1000 שקל
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך המלצה למסך שייועד לקריאה ברובו, ממש לא למשחקים. ראיית סרטים, גלישה וזהו. רצוי שתהיה לו אופציה לפיבוט תודה מראש g0vner_t.s.y
-
- 6 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום אני חדש בענייו מחשבים ואני צריך המלצה למסך המיועד למשחקים כבדים. התקציב הוא 1000 שקל,אני רוצה שגודל המסך יהיה בין 20-24 אינ'ץ.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מתכוון לקנות מחשב חדש בקרוב וא י צריך גם לקנות מסך. השימוש שלי יהיה מגוון ויכלול משחקים, סרטים אך גם עריכה של וידאו (לא מקצועית). כפי שכתוב בכותרת, נראה לי לגיטימי להקציב 1000 שקל למסך, ואם לא צריך אז אפשר גם פחות. אם אני טועה ויש צורך ביותר, אשמח לקבל גם המלצות שחורגות ב500 שקל אפילו. אני מחפש עד היום היה לי מסך של 17 אינץ' אך רק בגלל שהוא היה גבוהה יחסית (בגלל הרגל שלו) ויש מגבלה של גובה בכלל מדף. לפי דעתי מסך של 22-25 יהיה גם טוב כל עוד יש אפשרות למיקם אותו קרוב יותר לשולחן יחסית. המרחק שאני יושב מהמסך יהיה בערך חצי מטר. אם יש עוד פרטים שאני צריך לציין אשמח לשמוע. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמו שכתבתי בכותרת התקציב הוא עד 1300 שקל עדיף פחות ו19'' נראה לי האפשרות הכי טובה במסגרת התקציב, המסך ישמש למשחקים בעיקר... תודה מראש, ארז
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
שלום , אבקש אתכם להמליץ לי על מסך עד 1500 שח (אם אתם חורגים עד 100-150 ש"ח וגם אם אפשר הסבר למה ה150 שקל האלה יותר משמעותיים לעומת 150 ש"ח פחות). המסך יהיה לקצת משחקים , קצת סרטים , אינטרנט כמובן.. קצת מהכל בסה"כ כ.מסך ראדון 1950XT המליצו לי בעבר (אתמול) על ViewSonic VP930 תודה , אשמח לשמוע דעתכם..
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
היי! אני צריך המלצה למסך עד 1500 ש"ח, השיקולים המרכזיים הם גודל ועיצוב - מאוד חשוב לי שיהיה לו פיווט, מאוד חשוב לי שלא יהיה לו עיצוב מאסיבי (מאוד אהבתי את העיצובים של DELL אבל לא ראיתי משהוא שווה בתקציב הזה...) ראיתי למשל את ה2253BW של סמסונג אבל אני לא סגור אם יש לו פיווט או לא. כרגע יש לי 930B של סמסונג ישן ובאמת אין לי דרישות יותר גבוההות ממה שיש לי כרגע (מבחינת צבעים\זמן תגובה וכ"ו..) (אני מחליף אותו רק בגלל שהוא מראה סימני גסיסה) ככה שביצועים לא צריכים להיות שיקול. תודה!
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב! אני רוצה לרכוש מסך מחשב חדש, אשמח אם מישהוא יוכל לעזור ולתת המלצה... התקציב: 1500 שקל מקסימום השימושים: גלישה מרובה באינטרנט, קריאת ספרים מהמחשב, צפייה בסרטים חשוב שיהיו ביקורות טובות על המסך ושהוא יהיה נוח לקריאה וצפייה ושיהיה חד
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך LCD עד 1500 שקל ככה, לצורכי משחקים אינטרנט וכו... אני לא יודע מה כדאי רחב או רגיל..אז יאללה תנו בראש במסכים! אה ודרך אגב אני קונה כרטיס מסך חדש (x850xt) אז תכניסו את זה לשיקולים :]
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
מחפש המלצה למסך התקציב הוא עד 1600 שקלים בלי לחרוג ולא חייב להשתמש בכל הכסף כלומר אם יש משהוא שנותן תמורה וביצועים ביחס למחיר והוא עולה פחות אז תתנו אותו השימושים שלי הם: שימוש ביתי ומשרדי, צפייה בסרטים, קריאת ספרים במחשב, וגלישה מרובה באינטרנט חשוב לי שיהיו ביקורות חוות דעת והמלצות על המסך והמסך יהיה חד ונוח לקריאת ספרים וצפייה בסרטים ונוח לעבודה רצופה שעות ארוכות גודל מסך: לפחות שמתחיל ב23 אינטש
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך בסביבות ה1000 ש"ח. הוא מיועד בעיקר לאדם העובד עבודה ממושכת מול מחשב בקריאת וכתיבת מסמכים, תכנות וקצת סרטונים אונליין. הייתי רוצה לקבל את הגודל המקסימלי האפשרי של מסך איכותי בתקציב הזה. מבדיקה קצרה ראיתי שיש מסכים של DELL בגודל 23.8'' סביב ה-1K ואילו 24'' סביב ה1.4K. עד כמה ההבדל בגודל מורגש? איך DELL? אשמח ל-2\3 אלטרנטיבות איכותיות. חשוב שיהיה כבל DVI, מתחבר לכרטיס די ישן. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב יש ברשותי את פלטרון W2353V אשר ממנו אינני מקבל נחת. לאחר צפייה ממושכת מתחילים כאבי עיניים. ולאחורנה הוא החל גם לגמגם בכל הקשור לתפקוד. מבחינתי זוהי סיבה מצויינת להחלפתו ופה אני צריך את המלצתכם. אני מעוניין במסך 23 אינץ' אשר ישמש ביעקר לקריאה ולתכני HD. אך אם לא יהיו מריחות במשחקי מחשב זה יהיה רק פלוס. חשוב לי מאוד העניין של כאבי עיניים לאחר קריאה ממושכת. התקציב הוא עד 2000 ש"ח אך אוכל גם לשלם 2500. אין שום צורך בחיסכון. אם יוצא במהחל החודשיים הקרובים מסך מחשב אשר ישנה את פני השוק, אני מוכן לחכות. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-