עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. ערב טוב. אני מעוניין לקנות מסך נוסף ,הנוכחי שלי הוא 19 אינץ' של סמסונג 931BW שהוא היה בסדר מבחינתי חוץ מהקטע שאי אפשר להזיז אותו לצד והזוויות שלו היו קצת גרועות וגם בשחור הוא זייף לפעמים . אבל בכל זאת אני חושב שאני אלך על סמסונג גם במסך הבא. בעיקרון אני יודע שבפורום לא אוהבים מסכי TN והמליצו לי גם בפעם הקודמת לא לקנות כזה אבל אין מה לעשות זה התקציב. הבינותי שאין להשיג את ה22 אינץ' של דל ולכן אני בגישה שאם כבר אני קונה מסך TN אפשר גם לקנות היום 24 אינץ' במחיר סביר . השימושים הם סרטים ומשחקים עם דגש על סרטים כי משחקים אני לא משחק כרגע והכרטיס מסך שלי הוא 7200GS ככה שאני יודע שאם אני ארצה לשחק אני אצטרך לשדרג ת'מחשב בכלל. אין לי כל כך כיוון איזה מסך לקחת Samsung 2433BW Sa…

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by mich4el,

שלום, אני מחפש מסך מחשב 24" בשביל אבא שלי, בעיקר לצורך עבודה עם חלונות רבים של סביבות פיתוח לתוכנות ופשוט גלישה באינטרנט. תקציב - משהו בתחום של 1000-1400 ש"ח. שאלה קטנה - אם כל מה שהוא עושה עם המחשב זה מה שציינתי פה, צריכה להיות איזושהי בעייה אם הכרטיס מסך הוא כרטיס מובנה בלוח אם? תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. אני מחפש מסך מחשב שישמש גם כטלוויזיה ויחובר לממיר YES. חשבתי על Samsung SyncMaster 2494LW האם את המסך הזה אפשר לחבר גם כמסך ולמחשב וגם לממיר במקביל? האם כ.מסך FX5550 יחזיק אותו ברזולוציה הטיבעית שלו בעבודה רגילה כלומר ללא משחקים רק אינטרנט וסרטים אולי? אם יש הצעות למסכים אחרים שיכולים להתאים תציעו! צריך לראות במסך טוב טלוויזיה כי היא אמור להחליף טלוויזה 21' רגילה! תודה.

• 4 תגובות
    • 915 צפיות
  4. Started by Oren_elec,

מתוך מליון דגמים של מסכים, שלל אפשריות תמיד נציגים כאן בפורם מציעים/ממליצים דגם זה בעקביות ומנסים לקדם את מכירותיו. זה נישמע כמו ניגוד עינינים ולא מקובל עליי. במסווה של פורום בונים תוכנית מכירה משומנת ומסודרת, ואותם נציגים שמעונינים למכור מסך "כאילו" שואלים את עצמם איזה מסך לקנות ואז שותפו ניכנס לממליץ על DELL עם ISP . לא חושב שמסך זה עד כדי כך טוב כפי שמצטייר כאן, מטרתו של פורם להציג עמדה הוגנת וישרה ללא מטרת רווח. עצם העובדה שמטרתם למכור מוצר זה הופכת אותם ממליצים למוכרים ממולחים שינסו למכור זבל אפילו במסווה של מוצד ברמה. כבר מאז היתפתחה הטכנולוגיה, אבל עדיין כמו רובטים הם ממליצים על מסך זה , שהינו מיושן טכנולוגית , למרות שהם טוענים שהוא בפנאל איכותי אך האם זה שווה תמחי…

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. שימושים 1. טלויזיה מחובר לממיר HD הוט (בינתיים בלי ערוצי HD) 2. מסך נוסף למחשב (P4 2.4 או לפטופ עם ותק של שנתיים P M 1.7 לשימוש מהמיטה בעזרת מקלדת / עכבר אלחוטי -> מיקום הטלויזיה כ- 2 מטר מרחק צפיה מהעיניים. א. סרטים כמובן אם יהיה ניתן אז HD (אם לא יחכה עד להחלפת המחשב). ב. גלישה באינטרנט. ג. שימושים אחרים ... (אשמח לרעיונות ... משחקים לא יוצא לי לשחק כמעט בכלל) אגב דחוף רוצה לנצל את מבצעי סוף השנה ... מה שאומר קונה היום! איזה טלויזיה כדאי לקנות FHD או HD ready? התלבטות היא בגלל השיקולים הבאים: 1 > האם רזולוציה של FHD לא תתן לי פונטים קטנים מידי או מעוותים בגלישה באינטרנט או שימושים אחרים (בגודל של 32 אינץ ובמרחק של 2 מטר בערך)? 2 > הסיכ…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by jbgood,

שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה למסך 19 אינץ' 4:3-יש כאלה עדיין? אם לא אז אני צריך המלצה לרחב באותו גודל... תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  7. רציתי לקנות את המסך fp202w אך לא היה והציעו לי כתחליף את המסך הנ"ל ב750 ש"ח. מישהו מכיר אותו? איך הוא ? יהיה טוב לשירים סרטים טקסטים ואולי סרטים? תודה רבה עריכה: מישהו גם יכול להגיד לי איך המסך 2033sw ומה ההבדל בינו לבין גרסאת ה plus הזולה יותר שלו תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  8. Started by Guy950,

שלום שלום, קניתי לעצמי את המסך 2333HD של סמסונג שמשמש לי גם כטלוויזיה וגם כמסך מחשב. בנוסף למסך הזה בניתי מערך של 2 מסכים במחשב ושניהם עובדים מצויין מלבד שבמסך החדש כשאני נעזר בתוכנת תמונות שמגיעה עם הווינדוס, משום מה הרקע שבתוכנה ניהיה צהוב והתמונה גם כן. כשאני מעביר את החלון של התוכנה למסך השני הצבעים חוזרים להרגלם. המוזר הוא שרק בתוכנה הזאת זה קורה, כשאני פותח תמונות בתוכנות אחרות הצבעים של התמונה נשארים זהים כמו במסך השני וגם צבעי התוכנה לא משתנים, איך זה יכול ליהיות שהתוכנה משנה צבעים במסך א' ובמסך ב' לא? לממש את האחריות של המסך?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. כותרת. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אומנם אני מתכנן לקנות רק עוד איזה חודש (מחכה שיכנס קצת כסף), אבל השאלה העקרונית הנ"ל מעניינת אותי בגלל שלאחרונה אני רואה שהרבה ממליצים על הDELL 2209WA בעקבות הפאנל והמחיר. הבעיה - אני מתכנן לחבר אותו למחשב הנייד שלי (Dell Studio XPS 13) בבית, למחשב יש רק HDMI וVGA, למסך אין HDMI... האם העובדה שאני אחבר את המסך בVGA יפגע בביצועיו בצורה כזאת שכבר יהיה לי עדיף לקנות מסך פחות טוב אבל עם חיבור HDMI?

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  11. אוקי ראיתי שכבר פתחו כמה אשכולות לגבי נושא זה אך כשהגבתי בהם לא קיבלתי תשובה מספקת ולכן פתחתי אשכול משלי. אז ככה אני מחפש מסך שהתקציב שלו הוא כמו שציינתי בכותרת פלוס מינוס 1000 ש"ח. לפיכך אציין את הפרמטרים שיותר חשובים לי במסך (זה לפי סדר חשיבות): 1. איכות התמונה 2. חדות 3. גודל הצג 4. גודל המסך עצמו (כלומר שלא יהיה מאד עבה) כעיקרון אין לי צורך בפונקציות מסויימות כגון מסך מסתובב או כל מיני דברים בסגנון. לאור כך הלכתי לכמה חנויות שקניון שסמוך לביתי לשמוע את הצעתם, כולם פה אחד המליצו לי הצג P2370 של Samsung שהוא 23 אינץ תומך ברזולוציה של 1920*1200 או משהוא בסגנון, תומך ב HD ובכניסת HDMI, זמן תגובה של 2MS אני חושב וכמובן הוא יפה(ראיתי אותו בחנות). לשאלתי, ראיתי שבפורום כולם …

12. יש הrcה פרמטרים בהגדרות של מסכים למחשב שהייתי שמח אם היה אפשר לדרג אותם לפי הקריטיות שלהם: 1. יחס ניגודיות 2. בהירות 300-400 3 גודל נקודה - עד כמה קריטי לעבור מ 0.294 ל-0.248 ממ. 4. זמן תגובה 2-5 ms 5 זוית צפיה 170/160 לעומת 150/135 בסך הכל אני מחפש מסך 19-22 אינטש לא יקר

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום, אני מתלבט בקשר לקניית מסך (שישמש בעיקר לתיכנות/קריאת טקסט ולא לוידיאו/משחקים) התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח. בעבר היה לי מסך ''19 של פיליפס והייתי מרוצה ממנו. זה היה לפני כ-3 שנים, והמסך הזה לא נמכר יותר. הייתי במספר חנויות, כששאלתי לגבי מסך ''19 , המוכרים אמרו לי שהרזולוציה שהם תומכים היא נמוכה משמעותית מזו של מסכים ''22, ולכן לצורך שימוש במסך עבור טקסט, לא כדאי לי ללכת על מסך ''19. (וגם לא על מסך של ''20) שאלתי הראשונה היא: האם זה נכון באופן כללי ? מישהו מכיר אולי מסך של ''19 אינץ שטוב למטרת שימושי טקסט (אם כן אשמח לדעת מודל ורזולוציה) ראיתי שני מסכים שנראים לי כדאיים: Philips 220E1SB 22'' Wide LCD, 1920x1080 שמחירו כ800 ש"ח 5ms השני Philips 220CW9FB 22'' מחירו 8…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by logical1234,

שלום. אשמח לקבל חוות דעת על המסך הבא: http://hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=61&subcatid=102&prodid=538&keySearch= השימושים הם בעיקר עבודה משרדית וצפיה בסרטים. מחיר: 869 ש"ח. האם המסך הזה טוב גם לעבודה משרדית?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני צריך את עזרתכם בבחירת מסך מחשב ומסך מחשב/טלויזיה. רצוי שהמסך מחשב יהיה בעל זמן תגובה 2MS ורזולוציה וניגודיות כמה שיותר גבוהים. מסך טלוזיה מחשב אין כל כך חשיבות אבל שיהיה כמה שיותר טוב. המסך מיועד בעיקר למשחקים וסרטים בין היתר. תודה.

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  16. Started by timont,

שלום לכולם, אודה על עזרה בבחירת מסך: תקציב : עד 1200 ש"ח. שימוש: בעיקר אינטרנט ואופיס, מעט סרטים ולא פחות חשוב: המסך והמחשב נמצאים בסלון (אז שיהיה יפה ). Samsung: 2494HS מחיר 1150 ש"ח. P2370 מחיר 1190 ש"ח. P2350 מחיר 1100 ש"ח. LG: W2362TQ מחיר 1180 ש"ח. Philips: 230C1HSB מחיר 1200 ש"ח.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by p1tbull,

אני מתלבט מה כדאי, אני ארשום כאן בעד ונגד: בעד 23": רזולציית גבוהה יותר (1920x1080). Full HD נגד 23": אומרים ששטח המסך קטן מידי לרזולציה כזו. הכל קטן מידי וצריך מינימום מסך 24" (שעולה כמעט פי 2). פאנל TN לא איכותי במיוחד. הרזולציה גבוהה וזה כבד לכרטיס מסך. בעד 22": יש מסך במחיר סביר של DELL עם פאנל IPS איכותי, שאוכל כל מסך אחר עם פאנל TN. יותר קל לכרטיס מסך. נגד 22" רזולציה נמוכה יותר. לא יודע מה ההשלכות של ניגון HD על דבר כזה. סתם שאלה: מישהו שמחליט לקנות מסך 22". למה שהוא יקנה מסך אחר חוץ מה Dell 2209WA המהולל שמדברים עליו כל כך הרבה? המחיר שלו הוא כמו שאר מסכי ה 22" בפאנל TN, לפעמים אפילו זול בהרבה. הסיבה היחידה שאני רואה זה אם מישהו מעוניין ביציאות מיוחדת HDMI וכולי, …

• 5 תגובות
    • 988 צפיות
  18. Started by noam142,

שלום , נמאס לי מהמסך crt והחלטתי להתקדם .. אני עובד הרבה מאוד מול המחשב , בעיקר אינטרנט ותכנות , וגם משחקים עם גרפיקה ( cod , dirt , crysis וכו.. ). מחפש מסך בגודל 22 , עדיף שתהיה כניסת hdmi . תקציב עד 1000 ש"ח ( לא , אני לא יכול להעלות את התקציב ל 1200 בשביל ה dell2209wa ). אשמח לקבל המלצות למסכים שעונים לדרישות .. תודה מראש למגיבים ..

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  19. Started by JewBear,

מחשב לגיימינג בעיקר אני מתלבט בין שתי מסכים.. אני לא שולל את האופציה למסך אחר.. Dell 2209WA http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=720939 Samsung P2350 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=730869 זהו המפרט של המחשב שלי: AMD Phenom 2 X4 925 2.8Ghz Quad Core AM3 Box, יחידות 1 ₪763 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1371 Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ₪406 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1048 Transcend 2GB DDR2 800Mhz , יחידות 2 ₪430 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=194 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪248 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 Manli ATI Radeon 5850 1GB GDDR5 HDMI, יחיד…

• 5 תגובות
    • 956 צפיות
  20. אהלן, היום רכשתי את המסך הבא: http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000s1805K073SUsoqVUwibRXsq:12bbi68k5?id=4225074&pr=&N=2 כשהלכתי לקנות לא היה חשוב לי אם הוא HD או לא. עכשיו סתם נכנסתי לאתר וראיתי שרשום Full HD, על החבילה לא רשום כלום על HD. קיבלתי 2 כבלים, אחד כחול ואחד לבן. עם הכחול אי אפשר לשנות רזולוציה אז הכנסתי את הלבן ואז כן יכולתי. עכשיו רציתי לדעת איך אני מפעיל HD? יש לי כרטיס מסך שתומך HD. אבל למסך אין חיבור HDMI. אשמח לעזרה ד"א קיבלתי גם דיסק עם דרייבר, חייב להתקין אותו? אם כן, מה הוא עוזר/עושה?

• 4 תגובות
    • 991 צפיות
  21. אני בדרך לקנות מסך חדש. השאלות שלי הן כאלה: 1. כעיקרון אני צריך מסך שמתחבר לי גם לממיר (YES). האם ישנו הבדל בין שימוש במסך מחשב רגיל ושימוש במסך טלויזיה, ואם כן מה עדיף? 2. אני צריך המלצה על מסך איכותי 22"~24" של מסך מחשב/טלויזיה במחיר של לא יותר מ-1500 ש"ח. תודה מראש לעונים.

• 6 תגובות
    • 854 צפיות
  22. אפשר המלצה על מסך לסרטים במיוחד וגם למשחקים שיהיה. ותנו דעה על המסך הזה בבקשה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=26780

• 5 תגובות
    • 958 צפיות
  23. נכון להיום אני מוצא עצמי יושב שעות רבות מול טקסטים על מסך NT שלי (SAMSUNG SYNCHMASTER T200 ברזולוציה 1680X1050) ואני אכן מרגיש סוג מסוים של עיפות בעיניים, עכשיו השאלה שלי היא האם מעבר למסך מסוג VA או IPS והשיפור באיכות המסך מצדיק קנייה של מסך חדש? או במילים אחרות, לא הבנתי כל כך עד כמה מסך IPS עדיף לישיבה ממושכת מול טקסט (דבר שאני לא יכול לבדוק אותו בחנות, מאחר ואני לא יכול לשבת 8 שעות מול מסך מחשב בחנות ...) כך שאם משהו יוכל לחלוק איתי את ההתנסות שלו עם הפאנלים הנ"ל בתחום השימוש הנ"ל אשמח מאוד.

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by danieltrt,

שלום לכולם סבתא שלי החליטה לקנות מסך מחשב חדש לצרכים בסיסים אחרי חיפוש בפורום לא מצאתי משהוא שמתאים לתקציב שלה אז החלטתי לפתוח נושא חדש התקציב הוא עד 1000 שח מקסימום אם יש משהוא בסביבות ה800 היא תשמח תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  25. Started by MOX,

פרטים Samsung P2250 רוחב המסך מסך רחב 16x9 גודל מסך (אינטש) 21.5 אינטש סוג המסך LCD זמן תגובה (מילי שניה) 2 מילי שניה יחס ניגודיות 1:50000 בהירות (cd/m²) 300 cd/m² רזולוציה מקסימלית (פיקסלים) 1920x1080 פיקסלים LG W2253TQ רוחב המסך מסך רחב 16x9 גודל מסך (אינטש) 21.5 אינטש סוג המסך LCD זמן תגובה (מילי שניה) 2 מילי שניה יחס ניגודיות 1:50000 גודל נקודה (מ"מ) 0.248 מ"מ בהירות (cd/m²) 300 cd/m² רזולוציה מקסימלית (פיקסלים) 1920x1080 פיקסלים באתו מחיר(1000 ש"ח) איזה מבניהם עדיף?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים