עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by alex.turovsky,

ההבדל הוא: U2410 have true 8bit H-IPS panel and is much better than the 6bit + FRC eIPS U2412 לסיכום? המסך 24 החדש של 2012 נחות מהמסך אותו הוא מחליף, של שנת 2010 ובכלל, DELL אינה חברה שצריך לשקול מישהו שצריך מסך מקצועי לכיול ע"י SPYDER ודומיו עם 100% LCD UNIFORMITY בכל מקום בפאנל. DELL מאכזבים עם הנתונים והתשובות, מצהירים שהם מייצרים מסכים לחובבים... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=511514.0

• 28 תגובות
    • 6.9k צפיות
  2. Started by ליאורפ123,

תקציב בין 700-1000

3. Started by Roy-L,

אז לבסוף, אחרי הקדיחה בפורום (שרשור מלפני כמה ימים), התחדשתי ב- Dell U2412M, ואני סה"כ מרוצה. בתור מי שרגיל ל-2209WA (ועדיין רואה אותו בתדירות גבוהה כי יש עוד אחד כזה במשפחה), אוכל לומר שהתמונה סה"כ דומה מאוד. הצבעים ב2209WA כנראה טיפה טובים יותר, אם כי לא ראיתי את המסכים זה ליד זה, כך שייתכן שישנה הטיה פסיכולוגית שלי לטובתו, שכן לגביו אני יודע שמדובר בפנל 8 ביט, כאשר ל- U2412M יש פנל 6 ביט + FRC. כך או כך, לעניין הצבע, מדובר בFeel כללי דומה עד זהה. אחרי כיול לפי ההוראות ב- tftcentral.co.uk התמונה באמת נראית יוצא מן הכלל (יש שם הוראות מדוייקות לעניין הרכב צבעי היסוד), אם כי אני מעדיף אותה בהירה יותר (הם מכיילים את הבהירות ל- 35, שזה חשוך לטעמי). Out of the box הוא בהיר מי…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. 19" רגיל לסרטים, קצת משחקים פה ושם כמו CS ועבודה רגילה עם האינטרנט\אופיס ..

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  5. עקרונית אני דווקא מחפש מסך גדול עם פנל איכותי אבל כרגע אין לי תקציב והבנתי גם שבקרוב ישוחררו דגמי 120Hz שיכולים לשנות את כל התמונה. לכן אני מחפש מסך זול ומתפשר על TN, חשוב לי שהמסך יהיה מכויל טוב יחסית מהקופסה ומרחב sRGB. הציעו לי את הפיליפס באלף שקל. הדגם הקודם שלהם 220cw הגיע מכויל טוב מהקופסה, אם כי אין ערובה שכך הדבר גם הפעם. לא הצלחתי למצוא ביקורת כלשהי על המסך אך הוא די נראה לי, המחיר טוב, וההבדלים לא גדולים בין מסכי ה-TN, רק עניין הכיול מציק לי (וגם הלד הכחול מקדימה, שאני מקווה שלא יפריע מדי). התלבטתי בין: CMV 228D - למעשה המחיר מפתה מאד (885ש') ואנשים פה לא מאוכזבים ממנו, אך מהבדיקה מסתבר שצריכת החשמל שלו יחסית גבוהה, לא ברור מה מכלול הצבעים של המסך ובטח שלא רמת ה…

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. http://hwzone.co.il/reviews/20inch כמו בעבר לאחר פירסום השוואה אני פותח דיון בו תוכלו לשאול שאלות. אנא המנעו מספאם/חטיפת דיון וכו. סופ"ש נעים לכולם.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by TAsraf,

אני רוצה לנקות את המסך LCD של המחשב שלי עכשיו השאלה איך אני עושה את זה עם מצרכים בסיסים של בית כי תמיד אני נוגע בעדינות ומנקה עם האצבע האם זה בסדר? כי יש לי עכשיו כתם כזה על המסך והוא לא רוצה להעלם הוא קצת שחור מה עושים?

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  8. Started by ~The_Sultan~,

מה אתם אומרים עדיף, מסך SAMSUNG LCD 17, 2MS או SAMSUNG LCD 19, 8MS? שניהם באותו מחיר. או אולי בכלל PROVIEW 19, 5MS WIDE? גם הוא באותו המחיר... תודה. :-)

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  9. מסך 19 אינץ LG / SAMSUNG המלצה בכל מחיר. מה מומלץ..? למשחקים / גרפיקה ...

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by zivgev,

אהלן, לאחרונה אני מתעניין בקניית מסך מחשב חדש. אני מתלבט בין 2 המסכים הללו: http://ksp.co.il/?uin=25550 http://ksp.co.il/?uin=22354 כמובן שאם יש בסביבת המחיר של המסכים הללו מסכים אחרים מומלצים יותר אשמח לשמוע. המטרות העיקריות - משחקים, גלישה, צפייה בסרטים מידי פעם.. תודה.

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by eli_t,

שלום לכולם, אני מתלבט בין 2 מסכים: סמסונג T220P ו LG W2261V. אחרי חיפוש בפורום על המסכים האלה לא הגעתי למסקנה חד משמעית. ממה שהבנתי אנשים מאוד מרוצים מהסמסונג אבל מצד שני אין לו כניסת HDMI לעומת ה LG אשר לו יש.. אשמח ממכם לחוות דעת מקצועית, עדיף מנומקת תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  12. שלום אנשים, לאחרונה הזמנתי מחשב חדש (בעזרתם האדיבה של פורום מפרטי המחשב ). על מנת להשלים את הקניה אני מחפש מסך 24" חדש למטרות משחקים. אחרי שהפכתי מס' אתרי ביקורות הגעתי ל-3 מסכים שנראים לי טובים. אני מבקש את העזרה שלכם בלהיסגר על המסך הסופי... ואם אפשר גם קישור לחנות באזור הצפון שאפשר למצוא בה את המסך. המסכים לפי סדר העדיפות שלי הם: 1. LG Flatron W2442PA 2. Samsung 2494LW (לגבי המסך הזה אני די מבולבל... כל שינוי ב-2 האותיות האחרונות נראה די משמעותי - אז תקנו אותי אם בחרתי דגם לא טוב) 3. BenQ G2412HD (אני לא ממש מכיר את BenQ בהקשר של מסכים... דעתכם?) אשמח לקבל תגובות מכם... (הרבה ת'רדים שנפתחו לאחרונה בנושא זה בדיוק לא נענו כלל) תודה אנשים!

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. אהלן חבר מהעבודה אמר לי שבקרוב אמורות לצאת 2 טכנולוגיות חדשות שיוזילו את המחירים של המסכים, ולכן אולי שווה לחכות עם קניית המסך טיפה. יש אמת בדבר ? ואם כן , יש איזשהו תאריך לשחרור איזו טכנולוגיה שכזו ?

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  14. אם הDELL2007 הזה כלכך טוב, אז למה ברוב החנויות ורשתות המחשבים הגדולות בארץ לא מוכרים אותו? כבר שאלתי בדיון אחר ואף אחד לא ענה. אני גר בראשון לציון, אני לא רוצה לנסוע לאשדוד. האם רכישת מסך DELL2007 (הכוכב של הפורום) צריך להיות פריוילגיה רק לתושבי הצפון או אשדוד? מצאתי רק בראשון חנות שמוכרת את המסך גולדטופ מחשבים בכמעט 3000 שקל בניגוד לIQPC שמוכרים ב2300...

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  15. Started by Yanai_Gaf,

שלום לכולם, אני מחפש מסך טוב שישמש כמחשב וגם כטלוויזיה (הכוונה גם לממיר, לא רק DVD) שיתאים בעיקר למשחקים, סרטים וגלישה באינטרנט. מבחינת רזולוציה, כמובן שחשבתי על 1920X1080, אך מה לגבי 1920X1200? יתאים יותר/פחות? או לחלופין 1680X1050 לגבי מרחקים, כשיהיה מחשב המרחק יהיה בערך 60-70 סנטימטר. כשהוא טלוויזיה, בערך 2.5 מטר. איזה גודל הכי יתאים? התקציב שלי הוא עד 2000 גג, עדיף באזור 1500. אני מבין שהדרישות שלי אולי קצת לא הגיוניות מבחינת מרחקים...אם אין שום מסך שיתאים אני אנסה לבלגן קצת את החדר, לראות איך אפשר לסדר את הדברים. או שמקסימום נחכה ונחסוך עוד קצת כסף :-\ תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. היי. יש לי מסך LCD בגודל 19" (לא רחב) של LG, שנקנה לפני פחות או יותר 5 שנים. אני מעוניין לדעת מהו סוג הפאנל של המסך. הדגם הספציפי (זה מה שכתוב על המסך, אני משער שזהו הדגם) הוא FLATRON L1910S. תודה רבה לעוזרים

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. שלום , אני מוצא את עצמי המון על המחשב בערך 14 שעות ביום ,הייתי מועניין במסך איכותי 22-24 אינץ שיראה לי את החדות במשחקים ובסרטים באיכות BLUE RAY,(חיית גראפיקה) בנוסף שלא יכאיב לענייים..

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  18. Started by BedBoy,

טוב אז קודם כל אני רוצה להגיד שחיפשתי לפני זה בדף פה בפורום אבל לא מצאתי משהו שיכול לעזור לי - יש לי 2 מסכים, אני רוצה לראות בשניהם איך אני מגדיר את זה ברמה הפיזית (אם זה בכרטיס מסך, חיבורים עצמם) בדרייברים (אם יש צורך בדרייברים כלשהם) ובתוכנה (אם יש תוכנה שצריך להשתמש בה?) תודה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  19. Started by Nitzan88,

כל פעם בערב יש לי הבהובים רציתי לבדוק אם הבעייה במסך העברתי תמסך למחשב אחר משום מה המסך לא היבהב

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. ככה יש לי תמסך samsung syncmaster 730bf אם תוכלו לעזור לי אני יודע לכם מאוד בקיצור האם מותר להריך אותו עלל 75H שזה המקסימום שהוא מראה לי?? האם לא יקרה לו כלום...!?

• 1 תגובה
    • 998 צפיות
  21. הכרטיס מסך שאני קונה הוא geforce 7600 gs 256 ddr רציתי לדעת מהי החשיבות של המסך שאני יקנה בהתחשב שזה הכרטיס שלי והאם המסך של אחי יתאים? הLCD שלו שהוא7 1 אינטש של proview 8ms

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by PrinceVegeta,

התקציב שלי הוא עד 1200... ואני רוצה מסך 23-24 אינצ', מה אתם אומרים עליו שווה?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by simon15,

אהלן חבר'ה יש לי שאלה בקשר לשני מסכים של LG מה יותר טוב 1} L1752TQ או 2} L1753TR תודה מראש לכל העוזרים והעונים..

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  24. Started by MiniMizer,

ה-LG 1780 שלי מתחיל להראות סימני זקנה, ולמרות שאני ממש אוהב אותו, אני מרגיש שהגיע זמנו לפרוש לגמלאות :-[ אני מחפש לו מחליף, אבל הדרישות שלי די "חריגות", בוא נאמר... קודם כל אני לא צריך מסך שהוא יותר מ-19 אינץ'. זה סתם תופס מקום על השולחן, ונותן לי שטח עבודה שאין לי שום שימוש ממשי בו (עד עכשיו עבדתי עם 17 אינץ' ולא הרגשתי צורך ולו לרגע באינץ' אחד יותר). שנית כל, אני לא רוצה מסך רחב - אני לא חושב שזה פרקטי לעבודה נורמלית אלא רק בשביל לראות סרטים - ובשביל זה יש לי טלוויזיה בסלון ולפטופ שמחובר אליה. בסך הכל הדרישות שלי די שמרניות, אבל מכיוון שהשוק נוטה היום באופן מובהק למסכים רחבים בגודל 20 אינץ' ומעלה - אני מתקשה למצוא מסך שמתאים לי. אין לי מגבלת תקציב (למרות שאני מניח ש…

• 8 תגובות
    • 991 צפיות
  25. Started by a_a_aa,

איזה מהמסכים הנ"ל עדיפים שימוש גרפיקה,סרטים,אינטרנט,אופיס

• 3 תגובות
    • 678 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.