עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by puGs,

ישלי כבר כמה שנים מסך 17 אינצ' שהוא כבר נחשב לדי קטן בימינו עם כל טכנולוגית הHD =] אני מעוניין למצוא מסך בתקציב של בערך 1000 שקל +- ש 1.יספק לי מה שאני צריך כדי לקבל מהירות תגובה טובה וצבע טוב. 2.שלא יהיו כאבי ראש ובעיות אחרות אחרי זמן ממושך בשימוש איתו. אני לא ממש מבין בנושא הזה אז נאי מציין כבר עכשיו שהמסך הוא למטרות גיימינג מקצועיות,ככה שזמן תגובה רזולוציה וכל מה שיכול לעזור בהחלט נחשב. תודה מראש עריכה: שכחתי להזכיר כרטיס מסך(HD5770)

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  2. Started by Mordeth,

במסגרת קניית מחשב חדש אני רוצה לקנות גם מסך, מיועד בעיקר למשחקים וסרטים. המחשב המיועד הוא: מעבד Intel Core i5-750 Tray לוח אם Gigabyte GA-P55-US3L כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD5850 1024MB DDR5 PCIe בעיקרון התקציב הוא עד 1300 ש'ח אבל אני יכול להעלות אותו עד ל1500 במידה וזה באמת ישתלם. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום רב לחברי הפורום יש לי מחשב בעל כרטיס מסך ATI Radeon HD 4800 Series המסך שאני משתמש בו מהסוג הישן (זה עם התחת הגדול) גדם SAMSUNG ומשתמש בו 14 שנים. המסך עדיין עובד אבל לאחר שרכשתי לאשתי מחשב לפטופ שמתי לב להבדלים באיכות בין המסכים. אז באמת שהגיע הזמן לשדרג ולעבור למסך מתקדם ואיכותי (אולי ל-14 שנה הבאות), הבעיה היא שאינני מבין מאום במסכי מחשב, מה שאני יודע זה שהמחשב מיועד לגלישה, סרטים ולפעמים משחקים שונים. תקציב המיועד לרכישה 900 – 700 ₪. ואני מתלבט איזה גודל מסך לרכוש, המסך הנוכחי (הישן) בגודל 40 ס"מ (15.7 אינטש), האם כדאי לרכוש 18.5 אינטש, 19 או 21 אינטש? ואיזה יחס גובה-רוחב כדאי, אני רגיל ליחס 4:3 אבל כנראה מדובר ביחס שכבר אינו מותאם למצב הנוכחי כי בעת…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by RONNNN,

אהלן כולם אני מחפש לקנות מסך חדש שימוש עיקרי בו זה משחקים וסרטים גודל עד 24 אינץ' FHD פאנל IPS כרטיס מסך מתכנן לקנות RX470 אשמח להצעה עד 800 שקל ואחת עד 1000 תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שלום לאחרונה התחלתי לחפש מסך חדש שיהיה בטווח גודל של 22-24 אינץ' ושיתמוך בתלת מימד. כרגע אני בעל מסך LED IPS ואני מעדיף שהפאנל במסך החדש יהיה גם כן IPS. אם למישהו יש מסך להציע לי(גם לא עם IPS) אני אשמח! לא החלטתי עדיין אם המסך יהיה אקטיבי/פסיבי במיוחד מכיוון שלא ראיתי מסכים אקטיבים בארץ אז אני אשמח להצעות משני הסוגים. טווח המחירים הוא עד כ-2200 שח. מצאתי עד עכשיו עד המסך הזה: http://www.lg.com/hk_en/monitors/lg-D2343P-home שהוא נראה חמוד, אם למישהו יש אותו אני אשמח לביקורת! הבעיה היא שאני לא בטוח שהמוצר שיש ביבואן של LG בישראל זה אותו דגם בדיוק(ראיתי באתר האנגלי של LG שיש גרסה עם פאנל IPS וגרסה עם TN) אז אני אשמח גם לרעיונות שלכם/ן למסך! חשוב לי שהמסך יהיה זמין בארץ(…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by TalShafir,

היי, עד עכשיו השתמשתי במסך(טלוויזיה) של סמסונג: Samsung SyncMaster T260HD והיום הוא עשה לי בעיה שהוא כל הזמן מעביר ערוץ אז הוא לא נשאר על HDMI ואם הוא לא יפסיק כשאחבר אותו שוב בימים הקרובים(אולי איפשהו בבית או אצל השכנים יש איזה שלט דפוק) אני אצטרך להחליף אותו. השימושים העיקריים שלי הם תכנות וקצת משחקים, ראיתי בפורום המלצות על Dell P2414H או Dell U2414H. אבל ראיתי את המסך: LG 27MP47HQ שגם נראה נחמד ויש עליו חוות דעת טובות באמזון. ומבחינת דרישות אני חושב להישאר על 1080p בשביל המשחקים אבל אם ההפרש למסך 1440P לא גדול מידי אפשר גם גודל אני לא כ"כ בטוח אני אצטרך לראות אבל אני חושב ש24" ומעלה אמור להיות בסדר. אשמח להמלצה אם כדאי ללכת …

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by yaniv_scr,

היי, אני רוצה להחליף את 2 מסכי הדל שלי (u2312hm) המטרה, 2 מסכי IPS 27 inch ברזולוציה 2560x1440. שימוש, תכנות ועבודה ממושכת מול המסך ומשחקים בערבים ובסופ"ש 3 דגמים נוספים שלגביהם התלבטתי היו, והסיבות שמנעו ממני לרכוש gigabyte m27q מסך מרשים כמעט רכשתי אבל שללתי בגלל מבנה הפיקסלים (BGR), הבנתי שהטקסט יוצא מטושטש (בדקתי את הנושא בכך שהפכתי את המסך שלי וזה אכן מורגש ומפריע) DELL s2721dgf LG 27gl850-b בשני המסכים הללו יחס הניגודיות נמוך MSI mag274qrf-qd אין לי היכרות עם המסכים של MSI (גם קצת מצועצע) האם יחס ניגודיות נמוך הוא אכן פקטור ומה לגבי BGR, יש פתרון …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by ZiX,

היי חברים, בקרוב אני מחליף את המחשב שלי למחשב חדש וכחלק מכך אני מתחיל לחפש עבור מסך חדש. כיום יש לי 24" של DELL U2412M. בגדול אני דיי מרוצה ממנו אבל החלטתי להעביר אותו לאחי הקטן ולקנות אחד מעט יותר גדול. התקציב שלי הוא באזור ה1800 פחות או יותר. השימושים הם עבודה מרובה הן של תכנות והן של קריאה וגם כן של משחקים בהמשך. רציתי לשמוע את המלצותיכם למסך חדש. עד כה הייתי מאד מרוצה מ DELL אבל לפי דברים שקראתי בפורום אני שם לב ש DELL זה ממש לא קונצנזוס בתחום ולכן אני פתוח לשמוע גם על מסכים אחרים. תודה רבה!

9. המסך להורים. השימושים הנל. בבית הכל מסכי דל. להם היה U2317 ונשרף. חשבתי לשדרג להם את החוויה עם עליה ל-27 כבר ו-1080P מספיק להם. השאלה האם יש בעיה עם כתב כשרז' כזאת מתוחה על 27 אינץ'?

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  10. שלום לכולם. יש לי יוזר עם קצת בעיות ראיה ויש לו מסך מיוחד http://www.cnet.com/products/nec-multisync-90gx2-lcd-monitor-19-series/specs/ המסך הזה ממש חד ומבריק. אני רוצה להזמין לו מסך חדש יותר גדל (23-24 אינטש). אבל אני רוצה שזה יהיה מסך דומה למסך ולטכנולוגיה שיש לו. השאלה שלי היא מה אני אמור לחפש במפרט של המסכים האחרים? אני לא מוצא שום דבר מיוחד במפרט של מסך הNEC שיש לו כרגע... מודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. אשמח להמלצה למסך לילד חדש/יד 2 אם אפשר איזה דגם/ים מומלצים גודל סביב ה 24" והלאה.... לגיימינג קל מאוד. תקציב מוגבל לצערי בגלל זה רשמתי גם אם יש דגמים של יד 2 300-400 ש"ח....במקרה ויש משהו ממש מומלץ אז 500 ש"ח. אני בד"כ תמיד נוטה לאכות של מסכי DELL אבל אם יש משהו אחר שנותן תמורה טובה למחיר בתקציב גם יד 2 אז אין לי בעיה. יש כרטיס NITRO RX 580 במחשב. תודה מראש על כל המלצה.

12. שלום. אני רוצה המלצה למסך רחב שיתאים לי: משחק הרבה, רואה לפעמים סרטים וגולש הרבה. גודל: יותר מ 19 אבל לא מוגזם, אני לא משוגע שצריך איזה 27". אני חשבתי על 22. תקציב: לא יודע כל כך, כי בינתים אני רק רוצה הצעות, אבל ממה שראיתי שרוב המסכים בגודל הזה הם בערך 1500 ש"ח, אז משהו בסביבות המחיר הזה. עכשיו לדוגמא המסך הזה DELL E228WFP - זה מה שאני רואה שהרבה לוקחים או שזה דגם אחר ? כי אני רואה יש לו "רק" 5ms וניגודיות 1:700 - זה ממש כלום, לי יש עכשיו LG עם 2ms ו- 1:3000, אז אני ארגיש הבדל כלשהו ? ואיך זה למשל LG L226WTQ 22'' ? לפי הנתונים הוא ממש טוב: 2ms, 1:5000, זווית צפיה רחבה. יש עוד נתונים שבודקים לפיהם ? אשמח לקבל עזרה טל

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  13. שלום ברצוני לקנות מסך LCD למחשב עכשיו רוב העבודה שלי במחשב היא בתוכנת הCUBASE שזה אומר אם אני בשוונג אני יכול להיות במחשב 7 שעות ברצף כלומר אני מתעסק במוזיקה אז מסך למשחקים לא מעניין אותי מיצידי שיהיה 8MS אבל שאני יכול לשבת 6 שעות מבלי שיכאבו לי העניים ושידפקו... נוחות מקסימלית אך חשוב שיהיה: מסך רחב חברה מוכרת לפחות 19" חיבור DVI טווח מחירים מ1000-1500 אםםם זהו אשמח לעזרה... נ.ב האם עדיף לקנות 2 מסכי CRT 19 אינץ לחבר צמוד וככה להרוויח מקום עבודה שזה מאוד חשוב .... אם כן אז לא איכפט לי אני בונה שולחן ענק ולא יפריע לי.... העיקר הטיב תודה לכם אנשים תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  14. עדיף משהו מרשתות באג/קרביץ/איבורי/קייאספי שיש לי קרוב לבית

15. Started by danigos,

היי חבר׳ה, אני מחפש לקנות מסך מחשב חדש. אני גרפיקאי אז חשוב שיהיה לו את הפאנל המתאים, מבחינת גודל מסך אני לא חושב שאני צריך יותר מ24 אינץ.. התקציב שלי בעיקרון הוא 2000 אבל אם החריגה תהיה שווה את זה אני אחרוג. זהו. חשוב שיהיה מסך איכותי ואמין. תודה רבה לכל העוזרים! אתם תותחים

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. התקציב עד 7000, אבל אני אשמח אם יש משהו טוב בפחות

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by leda,

שלום אחים! מבקש המלצה למסך מחשב טוב במחיר עד 750 ש"ח. צרכים: משחקים גם כבדים, גלישה באינטרנט כולל סרטונים ברשת. חשבתי על Samsung S22B300B http://www.1pc.co.il/product-1116-Samsung_S22B300B_21.5_5ms_11000_Full_HD.aspx תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם, קראתי פה המון אודות המלצות למסכים וכמובן את כל המדריך בשני החלקים, אך עדיין מהאמור לעיל לא מצאתי התאמה לדרישות אותן אני צריך מהמסך שלי. אני מעצב תעשייתי, עובד רבות על תוכנת Solidworks למי שמכיר (תוכנה לתכנון הנדסי ומכני, תלת מיימד), ומידי פעם על תוכנות גרפיות למיניהן. משתמש גם רבות באינטרנט וכמובן בתור שימוש מישני - צפייה בסרטים. לעניות דעתי אני צריך מסך בפורמט רחב - לפריסה מירבית + פיזור של סרגלי כלים כך שמקום העבודה על המסך לא מצטמצם לי כ"כ כמו במסך 3:4 (או שמא אני טועה ואתם חושבים אחרת..?) , שיהיה כמובן בפאנל VA / IPS (לא חושב שיש הבדל עבורי בין השניים - אשמח לעצה בעניין) ובגודל של 20" ומעלה (האם מבחינת פרופורציות עבודה 20"-20.1" זה יתאים? האם יש הבדל בין ה…

• 6 תגובות
    • 974 צפיות
  19. שלום (: אני זקוק למסך מחשב (איכותי!- לעריכה) שישמש לי גם כטלוויזיה. ז"א מסך טלוויזיה, בין 26 אינץ' עד לא יודע, אני יושב מטר וחצי מהמסך בערך. סביבות 2000 ש"ח המלצות? גם לגבי דגם, וגם לגבי גודל של המסך. תודה!!!

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by cznmuh,

מחפש מסך איכותי לטלויזיה / ומחשב ... אבל שיתמוך בכול הרזלוציות ולא יעשה לי no signal חחח מרחק צפייה מטר וחצי ...תקציב .. 1500 ש"ח תודה רבה אנשים

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  21. מסך 42 אינץ תקציב 2500 .ללא חריגה אזור בארץ לא משנה .העיקר שיהיה משלוח. אין חנות ספציפית. העיקר שיהיה תשלומים מחשב נייח עם כרטיס מסך g210 nv שהמסך יהיה תומך ב full hd לא סמרט לא משנה איזה חברה העיקר שיהיה הכי איכותי ביחס למחיר. חיבור hdmi תודה רבה חברה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. רכשתי את ה- Dell U2311H המדובר לפני כשלושה חודשים וחשבתי על דבר כזה: אם אני אחבר למחשב שלי טלויזיה 27״ LCD Full Hd, הטקסטים יהיו ברורים כמו ה-Dell שיש לי כרגע או שפחות? ואיך מבחינת משחקים/סרטים?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. שלום לכולם, אני מחפש מסך שישמש ל"שימוש כללי" במובן הכי רחב של המילה - אינטרנט, עבודה משרדית וקצת משחקים מדי פעם. עיקר השימוש יהיה לגלישה להערכתי. האמת היא שאין לי מושג לאיזה כרטיס מסך הוא הולך להתחבר, אבל משהו מודרני (לא מדובר על כרטיס המיועד לגיימינג) ובכל מקרה מסך עם רזולוציה טבעית FHD נראה לי יותר מדי ועדיף לא לעבור את ה1680x1050. מבחינת גודל, מה שנכנס בתקציב... נראה לי שתהיה עדיפות (המסך לא בשבילי) למסך 22" קצת פחות איכותי לעומת 19" איכותי. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Oranili,

איך המסך הזה ? מספיק ? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=480324 תודה

• 6 תגובות
    • 754 צפיות
  25. שלום, השימושים העיקריים הם עבודה (WORD, אינטרנט, סרטים) ביום - ומשחקים חדשים (BF3 וכו') בלילה. כיום יש לנו 17" ישן של ASUS שעושה עבודה מעולה, אבל כמובן מוגבל ברזולוציה. עם שדרוג המחשב אנו מחפשים מסך לפי הדרישות הבאות: עדיף עם רמקולים לנוחות שימוש של הילד בשיחות עם הסבא/סבתא קטן ככל הניתן (כלומר עדיף 19" על 22") מבנה ריבועי ולא מוארך (אני חושב שזה אומר שאנו מעדיפים 4:3?) קצב רענון שמתאים למשחקים (ראיתי שהרוב הם 5MS, זה מספיק?) תודה.

• 0 תגובות
    • 773 צפיות

דיונים חדשים בפורומים