מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה מסך טוב עד 1050 שקלים אבל אני לא רוצה את ה 2333T משום שיש מסך דומה בבית אותו פנאל בדיוק נראה אותו דבר אך זמן תגובה 5MS. המסך שהיה 23 או 22 קיבלתי הצעה מחבר על המסך הזה http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1745 הוא עולה יקר בRSM מחשבים לכן בדקתי באתר הבא http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=7290 האם המסך טוב ומשתלם אם לא הציעו מסך אחר
-
- 14 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי עקב שינוי קל בתקציב אני הולך על 19" השימוש העיקרי במסך הוא בערך....הכל, משחקים, סרטים, אינטרנט, וכו' לכן אני נוטה לכיוון ה-LG מכיוון ששמעתי לא מעט ביקורות על ה-Viewsonic שהצבעים והאיכות תמונה שלו בסביבת וינדווס לא הכי הכי השאלה אם ה-LG מספיק טוב למשחקים וסרטים, כלומר בלי מריחות וכו' וכרגע יש לי X800XL, לא יהיה בעיות עם 19 אינץ' בקטע של לעבוד עם רזולוציה לא נייטיב יותר מאשר יהיו עם 17 ? (לא שכזה יש לי בעיה לעבוד על נייטיב במשחקים, הפעלתי פיר על 1280*960 ופעל חלק..אבל בכל זאת בעתיד אני יצטרך לרדת ברזולוציה) תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ששבת שלום לכולם, לאחר חודש של חיפושים וקריא בפורום זה החלתתי ללכת על DELL 2007WFP במיוחד שראיתי את זה :http://www.widescreengamingforum.com/forum/viewtopic.php?t=4203 נסגרתי סופית על המסך. רציתי לשאול -האם כרטיס מסך שלי (GEFORCE 6600 GT 128MB ) יוכל לסחוב את הרזולוציה של המסך הזה ? או שנצטרך להשקיע גם בכ.מסך חדש? אני לא משחק הרבה (אם כן רק מחשקי אסטרטגיה ), רוב השימוש הוא קריא,גלישה,גרפיקה,עיבוד סרטים
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
לאחר שימוש של כשנתיים במסך ה-Dell 2007WFP, התחילו להופיע סימני צריבה בחלק העליון של המסך לאחר כמה שעות שימוש בו. פניתי למעבדת CPM במסגרת האחריות, והוא הוחלף במסך Dell2209WA (במהירות וביעילות לאחר מספר ימים, יש לציין). העניין הוא שלא נאמר לי שהמסך הוחלף בדגם אחר. כשבאתי לאסוף אותו, שמתי לב שהוא שונה מה- 2007WFP (שמתי לב ששקעי ה-USB ממוקמים בדופן השניה של המסך לעומת ה-2007WFP מה שבעצם גרם לי להסיר במעבדה את כיסוי הניילון הלבן ולגלות שזהו מסך שונה), ולאחר בדיקה מהירה התברר שזהו כאמור ה-2209WA. לאחר מחקר קצר, הנתונים מראים שפרט לעובדה שה-Dell2209WA גדול מה-2007WFP בשני אינץ', עם ניגודיות משופרת של 1:1000 לעומת 1:800 - אין לו ממש יתרון על ה-2007WFP. להיפך - חסרות לו כניסות הוי…
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן לפני כמה חודשים התחדשתי במסך Samsung 206BW...מסך 20 אינצ' LCD רחב... בכל מקרה, המסך ממש מעולה, ממש חד, ממש תענוג... אבל עם זאת, הלבן במסך הוא ממש, אבל ממש בהיר... בתאורת חדר רגילה זה ממש מאמץ את העיניים עד לרמות שאני לא יכול להסתכל על המסך מרוב סינוור... ברמת העיקרון יש למסך שלי הגדרות בהירות למצבים שונים...מצב הכהות הכי חזק שלו הוא כשאני מגדיר אותו ל"Text"...ככה הלבן כהה והצבעים קצת יותר "מתים"...ובכל זאת - בהייה בו עדיין הורגת את העיניים... יש בעלי מסכים זהים שיכולים להמליץ על צורה בה אוכל להכהות את הלבן כדי שאני לא אסתנוור למוות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
יש לי שולחן כזה של איקאה שיש לו גם כמה מדפים ויש כזה פינה- תא שכזה שבו נכנס המסך מחשב. המקום הנתון של 45*50 ששם יושב לי כרגע המסך CRT שתופס את כל המשטח מבחינת עומק וגובה כמעט לגמרי כי כעיקרון אמור להיות שם LCD. רציתי לדעת אם בשטח הזה אני אוכל להכניס מסך LCD 22 אינטש' שאני מתכנן לקנות בקרוב ואתייעץ על כך בת'רד חדש אחר יותר מאוחר. רציתי לדעת אם 22 יכנס ואם לא אז איזה גודל אני יכול להכניס במלבן בגודל הנ"ל- עדיפות לכמה שיותר גדול! הרבה תודה רבה על העזרה כי הידע שלי בתחום וכו' יחסית דל..
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך חדש אבל נראה לי ש23 גדול מדי בשבילי ... ד.א אולי מישהו יכול לתת לי מידות (כולל הרגל של הדל 23 שהולך פה חזק) בכל מקרה אז אני מתלבט על שני מסכי 21.5 1( LG IPS225T 21.5'' LED IPS 5ms VGA DVI WideScreen Black 2( בגלל שגם ככה אני הולך על מסך 21.5 אז אולי אפשר להשקיע במשהו זול יותר ויראו אותו דבר? נגיד לדוגמא LG E2242TC 21.5'' LED 5ms VGA DVI WideScreen
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח להמלצה עבור מסך מחשב מעל 27" עבור משחקי FPS, תקציב סביב 2500 אני חשבתי על Samsung 28'' U28E590D 4K 1ms אבל ההתלבטות שלי האם עדיף לי מסך עם קצב ריענון של 144 במקום 60, מכיוון שאני משחק רק משחקי FPS? אני לא אשחק יותר מדי 4K כי הכרטיס משלי שלי GTX970 והוא לא בSLI, וקצב הריענון של לפחות 60 חשוב לי במשחקים לכן אני לא מאמין שהמחשב שלי יוכל להעלות לרזולוציות גבוהות (מעל 1920X1080) במהלך משחקי רשת עם FPS מספק. העניין הוא, שאם אני כבר קונה מסך במחיר כזה, חשבתי שעדיף שתהיה בו אופציה ל4K עבור סרטים וסדרות שאני מרבה לצפות במחשב. מפרט המחשב הוא: intel i7-6700 CPU @ 3.40GHZ gigabyte gtx 970 8gb memory אשמח לעזרה, חקרתי לא מעט בנושא, ויש כלכך הרבה אפש…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.lg.com/in/computer-products/led-monitor/LG-E2240T.jsp לשימוש משרדי וסרטים
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
קראתי וביררתי והבנתי שלא חשובה הרזולוציה, (אולי טעיתי?) לא חשוב המותג... זמן תגובה (לא הכי חשוב נראה לי) רמקולים (לא חשוב) מה העניין עם הניגודיות? פאנל? זוויות צפייה? בהירות? hdmi2.0? מה שחשוב לי ביותר זה איכות הצפייה שתהיה מושלמת! בסביבות 1500 ש"ח אשמח להוסיף עוד לדרישות אם שכחתי משהו... בברכה יוסי נע כ
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום חברים יקרים, אנא עזרו לי. יש לי כרטיס מסך מסוג Gigabyte Radeon HD 5830 ואני מעוניין לרכוש מסך 3D על מנת לקבל תצוגה עם קצב רענון של 120MHZ - במטרה לא לעייף את העיניים. שמתי עין על Samsung T27A950 אך אני פתוח לעוד הצעות. השאלה המרכזית היא, מה צריך בכדי שיהיה קצב רענון 120 MHZ ? האם הכרטיס מסך שלי תומך בכזה קצב? במידה והכרטיס מחובר לעוד מסכים, האם זה משפיע? ובמידה והוא לא תומך, אילו כרטיסים כן? בקיצור מה הקונפיגורציה הכי טובה? בהנחה ויש להחליף כרטיס, האם יש כרטיס שתומך בקצב רענון גבוה - 120MHZ ובמקביל יכול להציג תצוגה בשני מסכים?(לא מאסט אבל נחמד) בתודה, ליאור
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ברשותי מסך lg w2486l כשאני מחבר למחשב עם כבל HDMI אני רואה במאפיני תצוגה hdmi (analog) כשמחובר בDVI אני רואה digital האם ככה זה אמור להיות? סליחה על הבורות אבל אם אני לא טועה HDMI הוא חיבור דיגיטלי
-
- 0 תגובות
- 968 צפיות
-
-
להלן המפרט: - 20 אינטש, 1680x1050 - 2ms, 300cd/m2 brightness, 2000:1 contrast ratio - DVI with HDCP, VGA, (4) USB 2.0 - 2 megapixel still / VGA video webcam (fixed focus) with array microphone - מצלמה מובנית. - Optional soundbar - September 12 release; יש גם שמועות על פאנל TN
-
- 28 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שמתי לב שכולם הם TN. אז בפועל אין(לדעתי) כזה הבדל גדול. ראיתי שיש מסכים של 22" במחירים הנמוכים מ 1000 שח. האם כדאי?
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
החלטתי ללכת על מסך 19" בגלל גודל הנקודה שמאוד קריטי לי (מסתבר) והעובדה שהפנל של ה-22 נשמע זוועה ולא בריא. ממה שאני רואה פה בפורום שולט ללא עוררין ה-vp930. נשמע שהוא הכי איכותי. האם יש יתרון כלשהו למסכים היותר יקרים באותו גודל (eizo, nec)?? או שאפשר בביטחה להסתפק בvp? (הרבה קריאה וטלויזיה, קצת משחקים/סרטים) אגב, תודה לכל מי שענה לי בשרשור הקודם.. פשוט קצת השתנה הנושא אז העדפתי לפתוח שרשור חדש.
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
רוצה לנסוע לראות איך רואים במסכים קעורים בכל מיני גדלים, ואפילו לנסות משחקים עליהם, מישהו יכול להמליץ מקום ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח לתשובות כולל כאלו ששפכו בטעות מים על המסך ולא קרה להם כלום. תודה גלעד
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה אתם אומרים זה המסך עד 1000שח? ואם כל זה שksp לא אוהבים, אני רוצה לקנות אצלהם. הם עובדים עם יבואן המומלץ של דל? תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאחר שקניתי את המסך החלטתי להעיף את הטלוויזיה הקטנה שלי מהחדר ולהשתמש במסך גם כטלוויזיה. השאלה שלי היא מה הדרך הטובה ביותר לחבר את המסך לממיר של yes, ואיך אני יכול לשמוע את מה שאני רואה? יש איזו דרך לחבר את המסך לרמקולים שאני משתמש למחשב (דרך מפצל אולי?) או שאני חייב לקנות עוד רמקולים במיוחד למסך? אין לי שמץ של מושג בכל הקשור בחיבורים וסוגי כבלים. בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 981 צפיות
-
-
יש לי את המסך הנ"ל ואני רוצה להגדיר אותו הכי טוב שאפשר באיזה הגדרות עלי להשתמש? מה עלי לשנות ומה עלי להשאיר על מנת שהצבעים לא יהיו בהירים מדי וגם לא חשוכים מדי
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
היי, מקווה שזה הפורום הנכון לשאול את השאלה יש לי לפטופ עם יציאת hdmi אחת, ויש לי 2 מסכים (אחד סמסונג, אחד דל 4K) שאני רוצה לחבר את שניהם למחשב ולעבוד על שניהם ביחד עם אפשרות להעביר חלונות מאחד לשני (יעני extend desktop) הזמנתי hdmi splitter שפשוט מכניס 2 יציאות לכניסה אחת, וגיליתי שזה לא עובד. לפי מה שאני מבין זה מאפשר לעבוד רק עם אחד מהם במקביל כל פעם. איזו מפצל אני צריך בשביל extend desktop? ראיתי באמזון כל מיני אופציות אבל עבור רובם ראיתי שהם תומכים רק בהצגת אותה תמונה (duplicate) על שני המסכים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
בעיקרון המסך יהיה שייך לילדתי הקטנה (4) אך עדיין אני רוצה מסך שאפשר יהיה לעבד בו תמונות בפוטושופ מה הכי מומלץ עם תקציב של בסביבות 1000 ש"ח תודה לכם
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אני צריך תרשים מה כול חור ב VGA מסמן תודה אשמח לקבל רעיונות
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
זה המסך http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_41_2214&products_id=15046 הוא במחיר מאוד טוב, מה אתם אומרים עליו? הוא בעיקר בשביל משחקים, עבודה רגילה במחשב (אינטרנט, אופיס ובניית אתרים) ועבודה עם סרטים (לא רציני, עריכה פה ושם)
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו שמע על המסך שבכותרת? כשראיתי את ההתכתבויות על ההשוואה בין בין ה930VP ל200W6CS, וידעתי שאני מחפש מסך לא רחב, הגעתי אל 190B7CS, שנראה כמו "אח" של ה20" הרחב, ובמחיר טיפה יותר נמוך. אז מי יותר טוב, הוא או הVP930? אני אשמח לשמוע הסברים... תודה.
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-