מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
מחפש מסך טוב לעבודה אם מסמכים \משחקים וסרטים (דגש על מסמכים) תקציב עד 1000 שח (אפשרי לחרוג קצת ) גודל 22 או 24 (אני מניח שבגלל שזה עד 1000 היה קשה לקבל מסך טוב בגודל 24 אז גודל 22 גם בסדר ) תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אהלן, מחפש המלצה למסך מחשב בגודל 23-24" +(מעדיף 23" לדעתי), לשימוש משרדי, סרטים, אינטרנט וכו' (אין צורך במשהו שמתאים למשחקים). עדיפות בתקציב היא למשהו טוב עד 1000 ש"ח אבל אם יש משהו מומלץ שחורג מהתקציב, אז אפשר לחרוג. הכרטיס מסך על המחשב הוא nvidia geforce 210, והמסך כרגע הוא samsung 2243ewx. אני מתכנן להעביר את המסך שלי להורים, ולהשתמש במסך החדש בעצמי. כרגע חשבתי על Dell U2312HM, יש הערות, המלצות למשהו אחר? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
אהלן , אני מחפש מסך חדש בתקציב של עד 1200 אפשרות לחריגה קלה ... מטרות המסך הם לחבר אליו לפטופ מטרת תחנת עגינה ועבוד נוחה יותר ולחבר אליו PS4 . חשוב שיהיה לו חיבור HDMI והוא יוכל להציג בצורה איכותית משחקי מחשב/PS4 תודה רבה לממליצים .
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריכה המלצה למסך בטווח ה-1000 ש"ח בעיקר למשחקים כמו gta ו-sims ועבודה עם אינטרנט. כמובן חשוב שלא יהיה פחות מ 19' טנקס אנשים =]
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שמעו... אני צריך מסך בסדר גודל של 1500 ש"ח.... אני צריך שהוא יהיה 19 אינץ', עדיף רחב... צריך המלצות... תודה
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום אני מעונין לשמוע המלצות למסך רחב סביבות 22 אינצ' שיהיה בעל זוית רחבה שיוכלו לראות מכל מקום בחדר כרגע יש לי מסך של DELL שנאי מאוד מרוצה ממנו משהו בסגנון זה המחיר 2000 ש"ח או פחות כמובן אבל שיהיה משהו שיתן תמורה שווה תודה
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למסך למחשב התקציב הוא 1500 ש"ח +- השימושים הם: אינטרנט עבודה משרדית ומשחקים (לא מתכנן לראות סרטים על המסך) חשוב לי שהמסך יתאים לעבודה ממושכת. אשמח לשמוע כל המלצה כדי להתחיל לקבל כיוון ולדעת איזה מסכים בכלל כדאי לבדוק. תודה
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם חיפשתי מסך , בעיקר לאינטרנט , טקסטים + סרטים עד שננעלתי על ה - DELL 2007WFP הבנתי שאין אפשרות להשיגו. ניסיתי לעשות הזמנה מחו"ל , אבל המסך כחדש עולה לפחות 400 דולר + 200 דולר משלוח וזה לא כולל מיסים. אז חשבתי לשאול אותכם על המלצה למסך רחב , 20 אינץ עם פאנל S-IPS שקרוב באיכותו ל - DELL 2007WFP אני גם פתוח לגדלים יותר גדולים אם המחיר באיזור השפיות . דבר נוסף , מסך של ASUS כמו PW201 עם פאנל MVA מה איכותו לעומת ה - IPS ולעומת ה - TN ? תודה רבה לכולם שי.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ראיתי את ההמלצות החמות ל"22, אך לי אין ממש שימוש ב"22, אלא בפחות - גם בגודל וגם בתקציב. אני לא מכיר מסך רחב או לא, אשמח לשמוע המלצות למסך בריא לעיניים וטוב לעריכת תמונות בפוטושופ. אשמח לשמוע הצעות גם לדק וגם לשמן. תודה רבה, אופיר
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
המסך בא למחשב חדש שנקנה עם כרטיס 8800GT. השימוש בו הוא למשחקים ולצפייה בסרטים במרחק של עד 2מ' וכמובן עבודה יויומית באינטרנט. התקציב הוא כאמור 1000-1500. רציתי לקחת רזולוציה של 22'(בגלל הסרטים) אבל אחרי קריאת המדריך הבנתי שהפנל יחסית גרוע ועדיף להפחית בגודל ולהטיב באיכות אז השאיפה היא ל20 אינץ' (21 אופצייה בכלל??) תודה מראש על עזרה
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
מבקש המלצה למסך בתקציב 2000-3000ש"ח. גודל המסך הכי פחות חשוב. גם הרזולוציה לא הכי חשובה למרות שאני מעדיף 1680X1050 ומעלה. מה שהכי חשוב הוא איכות התמונה (אמינות צבעים) ואחידות הפאנל. הייתי שמח אם גם זמן התגובה יהיה סביר ומעלה (משהו כמו 5ms ומטה). זהו, פחות או יותר. ת'נקס.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בפורום ואני מחפש מסך איכותי למשחקי מחשב. אני משחק בעיקר FPS אשמח עם תעזרו לי למצוא מסך עם refresh rate גבוה ו זמן תגובה מהיר שמתי לב שברוב המקומות שמוכרים מסכים לא כותבים את הrefresh rate וזה נורא מוזר לי בנוסף אשמל לדעת את דעתכם: מה הכי חשוב במסך שמיועד לגיימינג?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני קונה עבור לקוח שלי מחשב למשחקים . כרטיס המסך במחשב הוא HD 5670 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E התקציב למסך הוא כאמור בין 800 ל 900 . עדיפות ליצרנים הבאים שמצויים בחנות שבה מבוצעת כל ההזמנה : SUMSUNG LG ASUS ויש להם גם Mag L22H81 LCDTV 21.6" WIDE 8MS HDMI אשמח לעזרה כיצד לבחור
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, מבקש המלצה למסך גיימינג, מיועד לפעול עם כרטיס מסך RTX3060. לפי מה שהבנתי לפחות, אפשר באזור הסכום הזה לקבל מסך 27' 2K 144Hz. התקציב 1500-2000 ש"ח, תלוי ברמת הכדאיות. בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי מה המסך גיימינג הכי טוב עד 1700 ש'ח 27 inch ומעלה 144 Hz ומעלה זמן תגובה של 1ms רזולוצייה גבוהה יש לי כרטיס של NVIDIA אז G SYNC תודה:)
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי.. אני מחפש המלצה למסך לטובת משחקים. החומרה שיש ברשותי היא 8700K+GTX1080ti ולא צפוי שדרוג בזמן הקרוב. מבחינת דרישות שאני סגור עליהם.. אני לא מעוניין במסך קעור, לא משחק בצורה תחרותית. כרגע יש לי מסך IPS 1080p 60Hz. חשבתי בכיוון של 1440p 144Hz אבל אני לא יודע איזה ואם החומרה שלי תצליח לנצל את המסך. מבחינת תקציב, הכיוון הוא עד 2500 ש"ח. ראיתי את המסך Gigabyte aorus AD27Q אך בביקורת של Hardware unboxed נאמר שלמעשה בגלל קצב התגובה שלו הוא אפקטיבית לא 144Hz אלה יותר קרוב ל 120Hz, לא ממש מבין בזה. האם זה הניצול האידיאלי לתקציב להערכתכם? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
חברים צריך עזרה בקניית מסך מחשב מתלבט בין Asus VG248QE 24'' LED LCD לבין AOC G2460PF 24'' LED כמובן אם מכירים מסך טוב באיזור ה1000~ מוזמנים להמליץ תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש המלצה למסך מחשב חדש איכותי לגיימינג וסרטים. קניתי מחשב גיימינג חדש ב4.5k והמסך הישן שלי ששרד איתי שנים רבות לא תומך בווינדוס 8.1 וזה זה עשה לא בעיות, לא ניתן לבחור את הרזולוצייה המומלצת, אז החלטתי שהגיע הזמן לשדרג. אבל מצד שני גם ככה הוצאתי הרבה בזמן האחרון אז אני לא יכול להרשות לעצמי להשתגע יותר מדיי מבחינת מחיר. כמה אמור לעלות מסך טוב שיכבד את המחשב ? עד כמה שאני מעדיף לחסוך, עדיין חשוב לי שיספק ביצועים טובים ושיהיה איכותי ואמין ויהיה פרופציונאלי למחשב. יש לי כרטיס מסך Sapphire AMD Radeon HD 7950 3GB GDDR5 בהתחלה חשבתי על תקציב בסדר גודל של 800 +/- שקל, אבל אני רואה בפורומים שזה תקציב די נמוך יחסית למסך. הרזולוציה הרצויה היא fhd מתלבט בין 23-24 אינץ על איזה…
-
- 19 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
ברצוני לרכוש מסך המיועד לגיימינג לחיבור למחשב ולxbox 360, לכן חשוב שיהיה חיבור hdmi. אני לא יודע איזה פאנל מומלץ לגיימינג ואילו זמני תגובה שונים יש,לאחי יש מסך עם זמן תגובה של 5ms ואני לא שם לב למריחות למיניהן. התקציב שלי הוא 1500-1700 ש"ח, אין לי חנות מועדפת. בתודה מראש,תומר.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות מסך חדש.. כרטיס מסך: GTX1070 שימושים עיקריים משחקים + תיכנות + אינטרנט. מבחינת מפרט: 144Hz, 1ms, אני חושב שפאנל VA מספיק (לפי הבנתי IPS מייקר מאוד ואני לא חושב שההבדל כזה משמעותי). תקציב: 1200~ בנוסף אם יש חריגה מאחד התנאים זה בסדר, כל עוד המסך מומלץ. כלומר לא אכפת לי להתפשר על זמן תגובה כל עוד משהו התנסה עם המסך וממליץ עליו. בנוסף יש לי שאלה נוספת לגבי הזמנה מאמזון, אני רואה שהמחירים שם יותר אטרקטיבים + הם עושים משלוח לארץ. משהו כאן התנסה בזה? איך מגיע המסך, בלי חבלות? זמן המשלוח סביר? איך זה עובד עם המיסים? תודה רבה לעונים..
-
- 8 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין במסך 23-24 אינץ (לא של dell) עיקר השימוש אינטרנט ומשחקים. אשמח להמלצות. המפרט של המחשב שלי: Operating System Windows 7 Home Premium 64-bit SP1 CPU Intel Core i7 2600 @ 3.40GHz 39 °C Sandy Bridge 32nm Technology RAM 16.0GB Dual-Channel DDR3 @ 665MHz (9-9-9-24) Motherboard PEGATRON CORPORATION 2AB5 (CPU 1) 36 °C Graphics DELL U2414H (1920x1080@60Hz) 2048MB ATI AMD Radeon R7 200 Series (Sapphire/PCPartner) 38 °C AMD Radeon R7 260x Storage 1863GB Hitachi HDS723020BLA642 (SATA) 34 °C Optical Drives AHGFQT OPUJ49ERG SCSI CdRom Device hp CDDVDW SH-216ALN Audio IDT High Definition…
-
- 29 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
אני כבר הרבה שנים עם BenQ ישן שמגיע לרזולוציה של 1366x768 שבתאכלס כל המחשב שלי משודרג מכף רגל עד ראש. היותי חייל אני מעדיף לא לחרוג למסך יוקרתי האומנם אני יכול לקנות מסך חמוד במחיר של עד נגיד 1000 שקלים לדוגמא ראיתי את זה בAmazon https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00CFFFGUM/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3P5ROKL5A1OLE אין לי בעיה לקנות גם בארץ כמובן, ואשמח למסך הכי מומלץ במחיר, אני לא בטוח אם יש לי בעיה פאנל TN כי הייתי עם מסך שהוא עם הפאנל הזה עד עכשיו ולא היה לי ממש בעיה, אני יושב תמיד מול המסך ואני לא רואה סדרות וסרטים במחשב אלא זה נטו לגיימינג ועבודה. מבחינת G-SYNC וכו אין לי בעיה אם זה לא מעלה משמעותית תמח…
-
- 20 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, ניסיתי לחפש בעצמי וגם לקרוא בפורום לגבי מסכים אבל לצערי כבר איבדתי כיוון. עיקר השימוש שלי במסך הוא סרטים, משחקים ועבודות (גיימר בעברי) אני מחפש מסך 27' 1440 1 ms או 4ms 144Hz ips או Tn - בעיקר משחק משחקים בהם הגרפיקה יותר חשובה לי מהקצב רענון הכטיס מסך שלי הוא GTX1070 של Nvidia והבנתי שיש G-sync או freesync אבל לא הבנתי אם אני אראה ממשי בין הסוגים. אשמח לקבל כל המלצה, בייחוד אם יש גם ניסיו עם מסך ספיציפי, תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מסך למחשב שישמש בעיקר לגיימינג ותכנות ואולי טיפה פוטושופ ברמה חובבנית. הדרישות שלי שיהייה מינימום 27'' או יותר בגלל שאני הרבה פעמים עובד עם מספר חלונות פתוחים בו זמנית. דרישה נוספת זה קצת רענון גבוה יותר מ60HZ (כרגע יש לי gtx 1060 שכן יעמוד ברוב המשחקים על יותר מ60FPS אבל בעתיד ארצה לשדרג ואני רוצה שהמסך יהייה future proof) ואני מאוד אשמח אם הפנל יהייה IPS ויכלול gsync. כרגע מה שמצאתי שעונה על כל הדרישות הוא המסך של אסוס PG279Q אבל הוא ממש יקר וכרגע הוא בגדר אופציה אבל אשמח למצוא משהו זול יותר. אני לא חייב מסך של 1440P אבל לא מצאתי מסך 1080P עם פנל IPS. תודה רבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-