מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
אני מתעניין ברכישת המסך. מסיבות בריאותיות אני צריך להגביה את המסך מהשולחן ב- 50 ס"מ לפחות. האם הרגל "החכמה" של המסך מתרוממת לגובה כזה. כמו כן, איפה אפשר לראות את המסך בתצוגה ? למשיב אודה.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תקציב: 2000 ש"ח שימושים: גיימינג כבד BATTLEFIELD BAD COMPANY 2 DIRT 2 וכו' כרטיס מסך שלי: ATI HD5850 המסך הולך לשבת על שולחן עבודה רגיל גודל המסך שאני מעוניין: 22 - 24 אינץ ואם אפשר אז שיתמוך בHD תודה!
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
שלום כולם, אני זקוק להמלצה למסך מקצועי שיתאים לעבודת גרפיקה ועיבוד תמונה. חשוב מאד מן הסתם טווח גוונים רחב, פרטים בSHADOWS ופרטים ב HIGHLIGHTS. גודל מינימום 22" אני מתלבט בין מסכים "22 סביב 1000 ש"ח שאינם TN לבין מסכי 24" שעלותם כבר סביב 2600 ש"ח. אילו מסכים נחשבים אמינים ואיכותיים סביב ה-1500 ש"ח ? תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שמתי לב היום בפעם הראשונה אחרי שבועיים עם המסך, שבתחתית שלו יש מין פס שחור כזה בין הפאנל, לתמונה עצמה... לעוד מישהו יש את זה?? ככה זה צריך להיות??
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי קניתי מחשב חדש מבוסס i5 עם כרטיס מסך של gigabyte gt220 ddr3 1G ואני מתלבט בקשר למסך של dell רק בגלל שהוא לא full hd האם יש לי סיבה לדאגה וכדאי לקנות מסך עם פנל tn יותר זול אך תומך full hd או לקנות את המסך הנ"ל? בקיצור האם העובדה שהמסך של dell לא full hd תהיה מורגשת באיזו שהיא דרך ביחס למסכים נחותים ממנו בפנל אך עם full hd? תודה... נ.ב. האמת שאני לא יודע עם הכרטיס מסך שלי תומך full hd...
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למסך שישמש לגיימינג עד 1000 שקל, 22"... יש ברשותי T240 וחשבתי לכיוון ה T220 אבל אני לא מוצא אותו בשום חנות... איזה מסך הכי מומלץ בתקציב הזה ? תודה
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אני עובד במקביל עם DELL 2407WFP בחיבור DVI ו-DELL 2007FP בחיבור VGA. הבעיה היא שלא משנה מה ניסיתי לשנות בהגדרות המסך ו/או בהגדרות כרטיס המסך (HD2400XT) לא הצלחתי להביא את ה-2007FP לרמת בהירות דומה ל-2407WFP שלידו. הלבן נראה מעט כחול (מוגדר כ-6500K עם בהירות 91!) והכל נראה עמום-אפור. אולי זה ה-VGA עצמו? אני מתעצל לנתק ולהחליף חיבורים :-\ עריכה: הצרחה בין ה-DVI ל-VGA לא משנה כמעט כלום... אותה תופעה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לפני שנתיים קניתי מסך ViewSonic Q241wb '24 היום רציתי לחבר את הסוני ושמתי לב שפשוט אין יציאת dvi אצלי ה-dvi חסום. פתחתי את המסך, וצילמתי:http://www.uploadfileyou.com/files/lric6zqebek696olbwm6.jpg האם אפשרי לחבר יציאת dvi ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
אמא שלי קנתה לי את המסך בלי לשאול ולכן לא בדקתי פה מסכים לפני הקניה... המסך יחסית יקר השאלה היא אם הוא גם יחסית טוב? תודה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל מכם המלצה למסך 22-24 אינץ', SAMSUNG או LG, עדיפות יותר גדולה ל SAMSUNG. התקציב הוא 1200 ש"ח גג. אם זה משנה, הכרטיס מסך שברשותי הוא ATI HD4850 1GB מטרות המסך: משחקים (COD וכו'), עבודות גרפיקה (AUTOCAD, REVIT). תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
SAMSUNG LCD 930B כנראה נשרפה לו המנורה. מישהו יודע אם צריך לפרק אותו לגורמים כדי להגיע למנורה ואיפה ניתן לקנות מנורה כזאת? אולי בEBAY?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש מסכי LCD אשר הם מאוד בוהקים וכואבים לעיניים , או לפחות לי מסכי LCD לא כאלה נוחים בשל הבהירות הרבה , או לפחות המסך הנוכחי שלי, SAMSUNG 2232BW , האם מסכי LED מתאפיינים בבהירות שפחות כואבת לעיניים?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, כןכן לא התחרפנתי יש לי בשני חנויות מסוימות הנחה של 30% ראיתי שרוב המסכים בגדלים של 22-23" נעים באזור ה 1000 ש"ח כמו סמסונג 2333SW ,2243,BENQ E2200HD, CHIMEI 24ED את כל אלו אני יכול להשיג ב 30% פחות (הלוואי ויכולתי את ה DELL ) יש איזו המלצה למי מהם? אגב את ה CHIMEI שהוא 24 (23.6) בפורמט 9:16 אני יכול להשיג ב 600 ש"ח בלבד (חדש ועם אחריות יבואן) עוד ראיתי מסך של פוג'יקום - מישהו מכיר ? טוב? גרוע?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה מבין שני המסכים האלו עדיף לשימוש משרדי וסרטים? *אפשרות א: LG W2262TQ http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=737203 *אפשרות ב: Samsung 2333SW http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=720100
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעוניין לקנות מסך מחשב למשחקים וסרטים כרטיס מסך HD 5850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E אני כרגע מתלבט בין LG W2486L DELL 2209WA SAMSUNG F2380 על כולם שמעתי ביקורות טובות חוץ מהLG שעליו שמעתי המון רעות אבל מי שקנה אותו ממש מרוצה אם יש לכם מסך אחר להמליץ גם מתקבל תודה על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
אוקיי אז לאחרונה התחלתי להתעניין קצת בנושא פליטת קרינה ממכשירי חשמל שונים, לפי מה שהבנתי פליטת הקרינה ממסכי LCD היא זניחה לעומת מסכי CRT שנחשבים הרבה יותר מזיקים, מישהו יכול לשפוך קצת אור על הנושא הזה? והאם מדובר אך ורק במסכי ה-LCD החדשים או שגם בישנים יותר כי המסך שלי בן 5-6 שנים כבר ( MAG 12ms ). בכל אופן, העניין קצת הלחיץ אותי והחלטתי לקנות מסך LCD חדש, זול, ושיפלוט כמה שפחות קרינה. אין לי שמץ של מושג לגבי שוק המסכים כי אף פעם לא התעניינתי אז אשמח אם אחד מהתותחים כאן ימליץ לי על מסך טוב, כשהדרישה היא קודם כל שיהיה טוב למשחקים עם קצב רענון סביר ו-input lag נמוך עד כמה שאפשר ( וכמובן הקטע של הקרינה אם קיימת בכלל אינדקציה על כמות הקרינה שכל מסך פולט ), יותר גרוע מהמסך ש…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני די מבולבל מכל האינפורמציה . הבנתי שזה TN והבנתי שזה הפנל הכי פשוט אבל לי זה מספיק יחסית למחיר שהוא עולה . השאלה שאני רוצה לדעת היא האים יש לו מחבר HDMI ?? באתר היבואן בארץ רשום שיש 2 כניסות ( ובסוגריים רשום ל -PC , לא הנתי למה ) . ברוב אתרי המכירות בארץ הפונקציונליות הזאת לא מופיעה . בבדיקה שעשיתי באמזון מסתבר שיש שני דגמים שונים של המסך האחד בלי: http://www.amazon.co.uk/LG-W2486L-24-inch-Monitor-Gloss/dp/B002CJMTHY/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=electronics&qid=1266049037&sr=8-1 השני עם : http://www.amazon.co.uk/LG-W2486L-PF-Screen-inches-monitor/dp/B002UD8T94/ref=sr_1_2?ie=UTF8&s=electronics&qid=1266049037&sr=8-2 האים עובדים עלינו ??
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אילו מבין 2 המסכים הנ"ל הוא המתאים ביותר לצפייה בסרטים? אני מתכוון לרכוש את אחד מהם והמטרה של המסך תהיה בעיקר לצפייה בסרטי HD. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן.. אני מעוניין לקנות מסך שתומך בסרטים הכי טוב (FULL HD), וגם במשחקי מחשב. חשבתי על המסך LG W2486L http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741793. ורציתי לדעת אם זהו המסך הכי טוב לתקציב הזה? ** יש לי את הכרטיס מסך GEFORCE 7800 GTX האם הוא יתמוך ב- FULL HD במסך? אם הכרטיס מסך לא עומד בדרישות איזה כרטיס מסך מומלץ ?
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מסך 20-22, עם רזולוציה של 1920/1600X1200 במחיר של 2000 ש"ח. השאלה היא האם המסכים האלה קיימים עדין, או שיש רק מסכים מדגמים ישנים, וכדאי לי כבר לקנות מסך רחב? הדבר העיקרי שמרתיע אותי במסכים רחבים זה שהם מעוותים את התמונה, ולא רק במשחקים אלה גם בdesktop. אפשרי לבטל את זה?(זאת אומרת שאני אשתמש בכל שטח המסך, והתמונה לא "תמרח" על המסך? האם אופציה כזאת קיימת גם בdesktop?)
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המסך 2494HS של סמסונג עכשיו אני רוצה לחבר אותו לממיר שישמש גם כמסך טלווזיה וככה אני יוכל להוציא את המטלוויזה מהחדר עכשיו אני לא סגור איזה יצאות/ כינסיות יש לו (שונה בשני המפרטים) http://www.trg.co.il/Product.asp?Pid=2494HM&Cat2Cat1ID=13&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he http://www.wallashops.co.il/ws/a/ah.aspx?ai=2544740 את הHDMI אני רוצה לנצל לחיבור עם המחשב והשאר פנויים השאלה היא איך אני מחבר בלי שאני יהיה מחוייב שהמחשב יעבוד, ובלי לקנות כרטיס מסך כרגע אין לי ממיר HD ויש מצב שאני יעבור ליס אז השאלה היא איך אני מחבר לשני הממירים ושאם לא HD התוכנה Multi-Screen שיש במסך הזה (תקנו אותי אם אני טועה) מאפשרת לחלק את המסך לעד 9 חלקים השאלה היא האם אני יכ…
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שהמסך יהיה איכותי למשחקים וסרטים כמובן שיתמוך ב - hd האם הרוזולוציה זה האיכות של המסך אם כן אז אני רוצה רוזולוציה גבוהה אם אפשר את המסך אם הפנאל ואיכות התמונה הכי טובה במחיר הזה . אני גמיש קצת במחיר .
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח להמלצה על מסך מחשב פשוט (ויחסית לא יקר) אך אמין ושיהיה רחב (אני הולך לכיוון ה- "19) אגב מהי הרזולוצייה הסבירה למסך כזה? המחיר +- 100 ש"ח (מצטער שעברתי על חוקי הפורום) ותודה מראש
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
למה מובנים? כי זה מה שאחותי רוצה ועם אחיות לא מתווכחים. לא משנה ה- aspect ratio, למרות שבגודל הזה כמעט ודאי שהוא יהיה 16:9. לא משנה הפנל, למרות שבמחיר הזה זה בטח יהיה TN - המסך ישמש לגלישה באינטרנט, קצת סרטונים ואיזה משחקון רשת פה ושם, TN יעשה את זה יופי. חשבנו על ה- LG W2271TC, מסך שאני מכיר ועושה יופי של עבודה, אבל אומרים לי שהייצור הופסק ואם נמצא אותו, זו בטח יחידה אחרונה שזרוקה במחסן. ומה יהיה אם נצטרך לממש אחריות? אפשרות אחרת שמצאתי היא Samsung 2263UW, על הנייר יש לו מצלמה עדיפה (3MP לעומת 2MP). רעיונות, הצעות אחרות, ביקורות חיוביות או שליליות והמלצות על חנויות באזור גוש דן יתקבלו בברכה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי, מחיפוש באתרי ביקורות לא מצאתי ביקורת על המסך. האם למישהו מידע על המסך, או הפניה לביקורת עליו. יעבוד עם לוח אם: Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G CHIPSET תודה אורן
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-