מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
רוב האנשים פה בפורום ממליצים על המסך הנ"ל ,אני צריך את המסך לגיימינג+ולעבודה יומיות . אבל קראתי בזאפ ביקורת שמישהו השאיר לגבי כל מיני גירסאות יצור שונות שיש גירסאות מוצלחות ויש שפחות מוצלחות כאשר הגירסאות הפחות טובות הן בעייתיות לגבי תופעות של זליגות אור ותופעת גוון צהוב חזק , אני לא רוצה לקנות את המסך ולהתאכזב מישהו מכיר את התופעות או יכול להבהיר את העניין או לשלול ? מישהו קנה לאחרונה שיכול לתת ביקורת ? ציטוט של אחת הביקורות מזאפ:
-
- 20 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
יש את CMV 938D 19'' LCD 5ms DVI מksp ב1200. ויש את אלו http://zap.co.il/models.asp?Sog=C-Monitor&orderby=price&keyword=1440x900&pageInfo=1 אינני יודע מי מכל המסכים הללו הכי טוב,אני מעדיף רחב כי זה יותר נוח לי לעיניים. אם יש לא רחב יותר משתלם מכל המסכים הללו אז אפשר להתפשר וללכת על לא רחב. וד.א מה נותן יחס ה-contrast?
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
עובד הרבה מול המחשב, אני רוצה המלצה ל 24 או 27" עבודה משרדית בעיקר, פעם ב... משחק במשחק, כרטיס מסך מובנה INTEL 620 האם אני צריך קעור?? רוצה לבדוק את 2 האופציות
-
- 21 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
שלום לכולם עריכה: מחפש מסך איכותי, תקציב עד 1400 ש"ח לא יותר. מסך 19 אינץ' שיהיה פחות מ8MS. עדיפות לצבע שחור. חשבתי על ה931B, יש עוד הצעות? תודה ניב ** התקציב ירד , מחפש את המסך 19 אינץ' הכי טוב שניתן לקנות בתקציב. המסך צריך להיות חלק במשחקים, בלי מריחות וכ'ו. צריך המלצה ממש ממש דחוף.
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחר חיפושים וקריאות מרובות על הנושא (יצאתי יותר מבולבלת ) הגעתי למסקנה שמסך מסוג eizo הוא המסך שהכי יענה לי על הצרכים. אני צלמת במקצועי ורוב תעסוקתי מול המחשב מעבר לגלישות והורדות הוא גרפיקה ועיבוד תמונה, בעתיד גם עריכת וידאו. הדגם שהחלטתי ללכת עליו הוא s1931h או s1931a לא כל כך הבנתי מה ההבדל בין הדגמים אז אשמח אם תוכלו לייעץ לי דבר נוסף אשמח לקבל המלצות על מקומות באיזור המרכז שניתן לראות מסכים אלה בתצוגה ואם אין כזה בנמצא לפחות המלצה על מקום אמין לקנייה. עוד אשמח לשמוע אם יש לכם המלצות על חברות אחרות שיענו על צרכיי באותו סדר גודל של מחיר (עד 3K) במידה ואתם חושבים שהבחירה שלי לא נכונה. תודה.
-
- 8 תגובות
- 980 צפיות
-
-
קיבלתי מסך LCD גודל 19" של חברת PROVIEW אני ממש לא מבין במסכים ככה שאין לי מןשג על איזה רזולוציה מומלץ להשתמש.. בגלל הרוחב שלו . יש לי כרטיס מסך ATI1950XT .באיזה רזולוציה כדאי לשחק? והאם המסך הזה נחשב לטוב .. תודה לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
שלום, רכשתי לא מזמן מחשב גיימינג חזק (כרטיס גרפי NVIDIA 2080 SUPER), ואני רוצה להוסיף מסך למה שיש לי כרגע - Dell U2715H שקניתי לפני 5+ שנים במצב טוב. שימושים: גיימינג (מתי שאפשר), עבודה/לימודים (בגלל זה מסך שני ולא להחליף את הקיים). תקציב: לא יותר מ-3,000 שקלים, בעדיפות בטווח ה1,000-2,000 אם אפשר. הערות: עדיפות ל-27 אינץ' (שיהיה זהה מבחינת הגודל של המסך הקיים), ואיכות תמונה טובה+ (עד כמה שזה די בקשה ברורה). במידה ונדרש מידע נוסף לגבי חומרה קיימת או דברים אחרים, אשמח לענות.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, בשעה טובה התחדשתי עם T220P, בינתיים תמונה מדהימה לדעתי ואני בהחלט מרוצה ממנו. כאשר אני פותח תמונות עם הwindows photo gallery, צבע התמונות הופך להיות עם גוון חום יותר, כאילו שמו עלייהן פילטר, בתוכנות אחרות התמונות מוצגות בצבעים הרגילים שלהם. איך אני עושה שגם הwindows photo gallery יציג לי את התמונות בצבעים המקוריים שלהם? אשמח אם מישהו יעזור לי, יום טוב וחג-שמח, ברק בן-דרור
-
- 4 תגובות
- 925 צפיות
-
-
היי, אשמח לעזרה, עובד כמתכנת (מסתכל על קוד רוב היום). משחק ב COD, Rocket League כרגע. המסך ישמש לעבודה באמצעות Macbook pro 13' 2019, ולגיימינג ב PS4 ועתיד ל PS5 מעדיף גודל של 27' לא סגור על מה עדיף TN OR IPS אז אשמח לכיוון. בונה על זה שהמסך יחזיק איתי עוד שנים רבות אז תקציב של 2.5K נראה לי מספיק ? אפשר לחרוג תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני ממש לא מבין במסכים ובטח שלא במחירים שלה אני מעוניין לקנות מסך 17 אינצ' טוב שמחירו נע בין 1000 ל 1200 אם זה הגיוני אשמח לשמוע תגובות
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
אני גיימר קז'ואל. משחק הכל.. עד עכשיו עם מסך aoc pg2460, מסך gsync פאנל va ונהנתי ממנו קונה מחשב ומסך חדש ומתלבט אם ללכת על מסך gigabite g27q שהוא דגם gsync competible או ללכת על מסך של אסוס Asus VG27AQ. שהוא gsync רגיל.. תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
רכשתי אתמול את המסך,אני מאוד מרוצה מהאיכות שלו הבעיה היחידה שהוא קצת כואב בעיניים,מה ניתן לעשות?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש המלצות? אפשר לחרוג קצת ב +/-100 ש"ח. המסך מיועד למשחקים לא הרבה (בעיקר אולי LA2, CS וזהו), לצפייה בסרטים. כמו כן בעיקר לתיכנות ולקריאת חומר כגון ספרים/מדריכים/כתבות. עריכת תמונות גם כן. תודה רבה מראש
-
- 7 תגובות
- 923 צפיות
-
-
-
לאחרונה שמתי לב שעוברים לרוחב המסך שלי 2 פסים לבנים בתחתית המסך. מה שמוזר לי פה שהפסים נראים דווקא כשברקע יש צבעים בהירים (תכלת, צהוב בהיר, ורוד ובעיקר אפור) ובצבעים כהים הפסים לא נראים כלל. מה יכולה להיות הבעיה? אפשר לסדר את זה? אחריות תעזור אולי? צירפתי תמונה, תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, היום רכשתי את המסך הבא: http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000s1805K073SUsoqVUwibRXsq:12bbi68k5?id=4225074&pr=&N=2 כשהלכתי לקנות לא היה חשוב לי אם הוא HD או לא. עכשיו סתם נכנסתי לאתר וראיתי שרשום Full HD, על החבילה לא רשום כלום על HD. קיבלתי 2 כבלים, אחד כחול ואחד לבן. עם הכחול אי אפשר לשנות רזולוציה אז הכנסתי את הלבן ואז כן יכולתי. עכשיו רציתי לדעת איך אני מפעיל HD? יש לי כרטיס מסך שתומך HD. אבל למסך אין חיבור HDMI. אשמח לעזרה ד"א קיבלתי גם דיסק עם דרייבר, חייב להתקין אותו? אם כן, מה הוא עוזר/עושה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מסך חדש עם דגש על צפייה באיכות HD. אני מתלבט בין שני המסכים בכותרת (אני מעדיף מסך של 24" אבל ראיתי ביקורות מאוד טובות על הDELL). ברור שאם יש עוד מסכי 24" בטווח מחירים הזה שעדיפים על אלה אז הם גם אופציה. אם יש מישהו שכבר יש לו מסך של LG מהסדרה והוא יכול לפרט עליו קצת אני אודה לו מאוד כי אין באינטרנט שום סיקור... תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול לאיזה פרופיל ICC כדאי להגדיר את המסך? ו
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן athlon XP 2000+ radeon 8500/9100 כולל יציאה דיגיטלית. שהמסך שלו גוסס(אין צבע אדום). ולכן אני צריך להחליף לו מסך(ל 19" LCD) המחשב ישמש בעיקר לשימוש משרדי. בקרוב אני מתכון לקנות מחשב חדש עם מסך(גם כן העדפה ל19"). אני מרבה בצפיית סדרות. והמחשב החדש מיועד בעיקר למשחקים. התקציב ל2 המסכים הוא באזור ה3000 ש"ח, כשחסכון בתקציבי המסכים יגרור מחשב חדש טוב יותר, והפוך. חשבתי על האפשרות לקניית 2 מסכים רגילים(4:3) וכשאני יצפה בסדרה אני יחבר ביניהם(ויצור מסך 8:3 עם פס באמצע). מה דעתכם(על חיבור 2 מסכים)? אם כן איזה מסך? אם לא מה לדעתכם כדאי לי לקנות (אחד רחב ואחד רגיל)? ואיזה מסכים?
-
- 9 תגובות
- 933 צפיות
-
-
קראתי את ההשוואה של מסכי ה 22" (בלינק שצורף באחד התראדים). בכל מקרה הנקודה הכי בעיתית שלו ומאוד בעיתית ביחד לשאר ה 22" היא איכות הצבעים. למישהו כאן בפורום יש 22" ויכול לספר על נסיונו? האם היו לכם מסכי LCD שאתם יודעים להשוות אליהם? נתונים נוספים שמסובבים על נסיון שלכם ולא רק מספרים?
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני מאוד שונא לנקות תמסך שלי...בגלל זה אני עושה את זה פעם בחצי שנה\שנה...עכשיו יש שכבה של אבק על המסך,האם חדות התמונה יורדת בגלל זה? ומה יכולים להיות הנזקים בכלל של אי ניקוי המסך? תודה
-
- 7 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך מחשב גודל 25 עם חיבור VESA מאחורה (חיבור של 4 ברגים
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
- 1 follower
-
-
לשימוש ביתי בעיקר סרטים, וצפייה ממושכת במסך, כמעט ולא משחקים,אולי פעם ב.... רצוי בצבע שחור באסה שאי אפשר להשיג את 971P Samsung בשחור עד עכשיו כל הLG, המג והסמסונג שראיתי?(בעיקר את הדגמים הפשוטים שלהם באיזור ה 1400 שקלים) הם עם צבעים בהירים מידי ויש כזה טישטוט כזה אפילו בשולחן עבודה, כיום יש ל19 אינץ' שפורפרת זה יכול להיות בגלל שאני לא רגיל למסכי LCD ? כואב לי העיניים רק מלהסתכל על המסכים הללו 5 דקות ועוד שאלה האם לא כדאי להוסיף עוד כסף ולקנות מסך מחשב LCD שישמש אותי גם בתור מסך טלוויזיה ויחליף את הטלוויזיה הישנה שלי ? אבל נגיד 2407WFP Dell שנחשב בין המסכים הטובים בשוק מגיע רק ב24 אינץ' וזה דיי קטן למסך טלוויזה לחדר לראות סרטים וכאלה , נכון ? מישהו יכול להביע את דעתו ולע…
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
ניסיתי בחיבור מחשב למסך LCD מדגם LG 37LB1R עם רזולוציה טבעית של 1366*768 ותכונת Pixel Mapping, לשדר את הרזולוציה הזו אבל גם ב-powerstrip ב-Display Profiles -> Resolution כאשר מוסתרות רזולוציות לא נתמכות המכסימום זה 1360*768 שזו רזולוצית המכסימום של כרטיס המסך, GF6100. כאשר אני מתיר רזולוציות נוספות זה קופץ ל-1600*900. לא ראיתי מקום להכניס מספר בצורה ידנית. האם עלי להסיק מכך שלא אוכל להפיק 1366*768 מכרטיס המסך שלי? בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
הכותרת די מדברת בעד עצמה. המסך יחובר למחשב בעל המפרט הבא: מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX לוח אם: ASUS P5KPL-CM כרטיס מסך: PALIT HD4650 SUPER 512MB DDR2 DVI HDMI - RETAIL זיכרון: KINGSTON 2048MB DDR2 800MHz CL6
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-