עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. רצ"ב דוגמאות של איך שניהם נראים על המסך אני לא מצליח לקרוא כלום מה OUTLOOK מבלי להדביק את האף למסך יש דרך להגדיל את התצוגה כמו באקספלורר? תודה, בני. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 15.3k צפיות
  2. Started by binyamins,

להלן תגובות מצויינות ועוזרות לכיוון התצוגה שגרמה לי כאבי ראש ובחילות תודה, בני.

• 15 תגובות
    • 3.7k צפיות
  3. Started by STRENGTH,

יש לי מסך LCD 17 אינץ מלפני 5 שנים ולאחרונה הופיע פס כחול לכל אורך המסך. בהתחלה זה נעלם אחרי ששיניתי שומר מסך (שינוי צבע במסך) או אחרי משחק למרות שתמיד אחרי יום זה היה חוזר שוב לזמן קצר,אבל עכשיו פתאום הופיע עוד פס אחד ממש לידו ועכשיו לא משנה מה אני עושה אני לא מצליח להפתר ממנו :'( זה קשור איכשהו לפיקסלים השרופים ש LCD צובר עם הזמן? כי זה לא רק פיקסל אחד זה ממש קו דק לאורך כל המסך יש דרך לתקן את זה? אני לא מבין את זה יש לי אולי את המסך 5 שנים אבל המסך הזה לא היה כמעט פעיל הוא היה בעיקר בשביל גלישה באינטרנט וכתיבה. אני מקווה שהמסך לא עומד למות לי בקרוב

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. לא צריכה להיות מדבקה על המסך עם כל הנתונים הללו? מה לעשות ?

• 2 תגובות
    • 980 צפיות
  5. Started by morx,

שלום היה לי מסך 19' של סמסונג והוא התקלקל ואין אחריות אז אני רוצה לקנות חדש... השימושים יהיו משחקים בעיקר, אינטרנט ועריכה בפוטושופ (אם זה משנה משהו) אני רוצה 24' שיהיה רזולוציה גבוהה (1920X1200) שיהיה חיבור HDMI וזהו תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  6. לפני שבועיים בערך התחיל לצוץ לי מדיי פעם לא משו קבוע פס שחור במסך 3008WFP פעם פעמיים ביום המסך נקנה לפני שנה וחצי בערך מהחנות שקניתי שלחו לי את המסך לא יודע לאן ואחרי חמישה ימים הופ מסך חדש חדש לחלוטין באריזה חדשה בקרטון בניילונים!!! הינה דוגמא של הבעיה היא לא היתה קבוע והיתה נימשכת חמש דקות אחרי ההדלקה ואז נעלמת... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  7. אני קונה מחשב עם HD 5850. עכשיו אמרו לי שLG W2220P וה DELL 2209WA לא ינצלו את הכרטיס מסך בגלל הרזולוציה היחסית נמוכה של המסכים. אני לא רוצה להגזים במחיר של המסך כי אני קונה גם מחשב. האם יש המלצה למסך טוב בסביבות המחיר הזה שיוכל לנצל את הכרטיס מסך במלואו? מצאתי מספר מסכי סמסונג בעלי רזולוציה גבוהה יותר במחיר הזה. אבל אשמח אם תמליצו על מסך טוב התואם את הדרישות. שני מסכים שהמליצו לי עליהם: LG 24" W2486L LED 1920x1080 Full HD 2ms 1:2,000,000 – 1,299 ש"ח כולל מע"מ LG 22" W2243T 1920x1080 Full HD 5ms 1:30,000 – 889 ש"ח כולל מע"מ

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by Yarden,

שלום. ברשותי כרטיס מסך Radeon 4770HD ומסך 24 אינץ. קצב הרענון המקסימלי שאני יכול להשתמש בו הוא 60HZ. רציתי לדעת אם יש דרך מסויימת לעלות את קצב הרענון?

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  9. Started by Yarden,

שלום, רציתי לדעת אם יש דרך להציג דפי אינטרנט בצורה יותר נורמאלית ולא שיש "שוליים" ארוכים ללא שום תוכן כאשר עובדים על רזולוציה גדולה?

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  10. חיפשתי מסך+TV לחדר של הבנות וראו איזה פלא - נראה ש"מצאתי": http://www.pict.com/view/2914536/800/25d7259025d7259525d7259c25d725a1 מעבד למותג המדבקה העלום - זו נראית רמאות לשמה.

11. Started by rboy,

היי חברה, כבר הייתי סגור על קנייה של הדל 2209wa אבל לאחר קריאת ביקורות רבות לגבי המסך הבנתי שיש בעיה של צפיה במסך בחושך עקב בהירות גבוהה מדי דבר שיכול לבוא לידי ביטוי בעיקר בצפייה בסרטים בחושך, האם יש מישהו שיש לו את המסך ויכול לחוות דעה על המסך? :s05: עכשיו אני מתלבט אם אולי ללכת על הLG יש לו את אותו הפאנל וה"בעיה" הנ"ל אינה באה לידי ביטוי במסך של LG לפי הביקורות. הבנתי שהדל מגיע מכויל טוב יותר מהמפעל, למרות שאין לי מושג בעניין אני בטוח שאני אסתדר עם שינוי ההגדרות או הכיול של הLG. יתרון נוסף של הLG זה חיבור HDMI. לעומתו היתרונות של הדל הם יציאות USB מחיר נמוך יותר. לדעתי המסך גם נראה קצת יותר טוב, והמותג DELL קצת יותר נחשב. אני גם יודע שאת הדל מפסיקים לייצר אבל זה לא מה…

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  12. מסך פצצצצצצצה! תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by sfrom,

אני מעוניין לרכוש מסך multitouch בגודל 24 אינצ'. האם קיימים מסכים כאלו או שחייב לקנות all in one (כלומר עם מחשב builtin)? איפה ניתן לקנות? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Art Tatum,

עד לפני כמה שבועות היו לי שני מסכים 22" בבית. אחותי הגדולה היתה צריכה מסך וכדי לעזור לה מכרתי לי את אחד המסכים במחיר משומש. שבוע שעבר אימא שלי מתקשרת ואומרת לי שהמסך הישן שלה נשרף. ביום שישי על הבוקר איך שיש לי זמן רצתי לקנות מסך חדש כדי שאוכל להביא לה את הישן. מכיוון שמיהרתי לא עשיתי בדיקה באינטרנט ושום דבר לא היה מתוכנן. בדרך לאיבורי מחשבים החלטתי לקנות 24", ואם כבר לקחת אז נשקיע קצת בDELL. לקחתי אותו הביתה והבאתי לאימא שלי את הישן. עד כאן הכל בסדר, כולם קיבלו את מה שרצו. היום אני סוף סוף מוצא זמן לבדוק את המסך. דבר ראשון אני מבחין באיזורים וורודים משהו על המסך. ואז בדקתי בעזרת רקעים מתאימים מהאינטרנט פיקסלים שרופים ועוד כל מיני. מצאתי בעיה רצינית עם DITHERING ולפחות 3 …

• 38 תגובות
    • 7.7k צפיות
  15. חשבתי כבר על שני אלה אך אשמח לשמוע הכרעה בינהם והמלצות אחרות אם יש Samsung 2243WM http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1519 benq e2200hd http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=E2200HD&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he תודה !

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום לכם, כיום יש לי מסך 2253bw של Samsung. מסך מעולה בשבילי. אני רוצה להחליף מסך אחר של 17" ולכן אני אקח את הנוכחי במקומו, השאלה היא מי יתפוס את מקומו. השימושים שלי הם בעיקר תכנות ואינטרנט לכן אני צריך מסך שאני יכול לקרוא בו הרבה בלי שיקרעו לי העיניים. אני מחפש מסך גדול (26-24 אינץ עם נטייה מעלה), עם רזולצייה 1920 על 1200 (שיהיה הרבה מרחב עבודה). התקציב לא ממש מוגדר, אבל אני לא מחפש את המסך הכי איכותי ויקר בעולם. בגדול חשבתי על T260 (כמעט כמו הנוכחי שלי רק גדול יותר). חשבתי אולי מסך DELL כלשהו שאת את הדגמים שלהם אני לא מכיר (כשבחרתי לבן דוד שלי 2209 ראיתי את ההבדל בבירור). אשמח לעזרה! תודה רבה מראש, שי עריכה: אוקי, אז חשבתי על זה וכנראה אני אקח את המסך הישן הזה של ה17" ב…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by bono_71,

חיבור ראשוני ללא שום הגדרות המסך פשוט מדהים,איזה הבדל מהסמסונג הישן,פתאום הכל נראה מדהים בקרוב נבדוק על משחקים וסרטים. הזמנתי את המסך ברבעי ובחמישי בצהריים כבר הייתי בחנות לאסוף(שילמתי מזומן). אחריות לפיקסל הראשון למשך שבועיים החלפה אחד באחד. בקיצור בהתרשמות ראשונית מומלץ מאוד... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by dlivneh,

אני מתעניין ברכישת המסך. מסיבות בריאותיות אני צריך להגביה את המסך מהשולחן ב- 50 ס"מ לפחות. האם הרגל "החכמה" של המסך מתרוממת לגובה כזה. כמו כן, איפה אפשר לראות את המסך בתצוגה ? למשיב אודה.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by livne21,

תקציב: 2000 ש"ח שימושים: גיימינג כבד BATTLEFIELD BAD COMPANY 2 DIRT 2 וכו' כרטיס מסך שלי: ATI HD5850 המסך הולך לשבת על שולחן עבודה רגיל גודל המסך שאני מעוניין: 22 - 24 אינץ ואם אפשר אז שיתמוך בHD תודה!

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  20. Started by plinks,

שלום כולם, אני זקוק להמלצה למסך מקצועי שיתאים לעבודת גרפיקה ועיבוד תמונה. חשוב מאד מן הסתם טווח גוונים רחב, פרטים בSHADOWS ופרטים ב HIGHLIGHTS. גודל מינימום 22" אני מתלבט בין מסכים "22 סביב 1000 ש"ח שאינם TN לבין מסכי 24" שעלותם כבר סביב 2600 ש"ח. אילו מסכים נחשבים אמינים ואיכותיים סביב ה-1500 ש"ח ? תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. Started by tal_p,

שמתי לב היום בפעם הראשונה אחרי שבועיים עם המסך, שבתחתית שלו יש מין פס שחור כזה בין הפאנל, לתמונה עצמה... לעוד מישהו יש את זה?? ככה זה צריך להיות??

• 1 תגובה
    • 993 צפיות
  22. היי קניתי מחשב חדש מבוסס i5 עם כרטיס מסך של gigabyte gt220 ddr3 1G ואני מתלבט בקשר למסך של dell רק בגלל שהוא לא full hd האם יש לי סיבה לדאגה וכדאי לקנות מסך עם פנל tn יותר זול אך תומך full hd או לקנות את המסך הנ"ל? בקיצור האם העובדה שהמסך של dell לא full hd תהיה מורגשת באיזו שהיא דרך ביחס למסכים נחותים ממנו בפנל אך עם full hd? תודה... נ.ב. האמת שאני לא יודע עם הכרטיס מסך שלי תומך full hd...

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Lanzar,

אני צריך המלצה למסך שישמש לגיימינג עד 1000 שקל, 22"... יש ברשותי T240 וחשבתי לכיוון ה T220 אבל אני לא מוצא אותו בשום חנות... איזה מסך הכי מומלץ בתקציב הזה ? תודה

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  24. אני עובד במקביל עם DELL 2407WFP בחיבור DVI ו-DELL 2007FP בחיבור VGA. הבעיה היא שלא משנה מה ניסיתי לשנות בהגדרות המסך ו/או בהגדרות כרטיס המסך (HD2400XT) לא הצלחתי להביא את ה-2007FP לרמת בהירות דומה ל-2407WFP שלידו. הלבן נראה מעט כחול (מוגדר כ-6500K עם בהירות 91!) והכל נראה עמום-אפור. אולי זה ה-VGA עצמו? אני מתעצל לנתק ולהחליף חיבורים :-\ עריכה: הצרחה בין ה-DVI ל-VGA לא משנה כמעט כלום... אותה תופעה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by smg2,

שלום, לפני שנתיים קניתי מסך ViewSonic Q241wb '24 היום רציתי לחבר את הסוני ושמתי לב שפשוט אין יציאת dvi אצלי ה-dvi חסום. פתחתי את המסך, וצילמתי:http://www.uploadfileyou.com/files/lric6zqebek696olbwm6.jpg האם אפשרי לחבר יציאת dvi ? תודה.

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.