מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
טוב חברים.. אני כבר ממש מיואש.. לא יודע מה לעשות בעניין המסך המחורבן הזה מדובר במסך LCD של LG .. גודל -17 אינצ (דגם ספציפי- L1730S) מסך ממש ישן. זה הגיע למצב שאני יושב מולו בקושי חמש דקות וכבר מתחיל לכאוב לי הראש והעניים מתחילות לשרוף ואני יושב במרחק סביר מהמסך.. ניסיתי לכוון את ההגדרות והצבעים ושום דבר לא עוזר !! ושמתי לב שבמסכים אחרים, אצל חברים, העניים לא ממש שורפות גם אחרי זמן ממושך .. בטוח שלא באותו מצב כמו במסך שלי... שלא לדבר על הראיה שלי שנדפקה חזק בשנים האחרונות.. למשהו יש רעיון מה אפשר לעשות ? כי כסף למסך חדש אין לי כרגע .. תודה.
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן קניתי מסך חדש מסוג samsung 953bw ועדיין לא יצא לי לכוון את הצבעים שיתאימו לי בשביל שהעיניים לא ישרפו. ורציתי לשאול איזה הגדרות צבע נוחות לעין כדאי לי להגדיר? כרגע ההגדרות שיש אצלי הם אלה: Brightness: 14 Contrast: 75 *נ.ב: מישהו יודע אם אפשר לכוונן את המסך באלכסון וכל זה כמו שיש בהרבה מסכים, כי כשאני מנסה לסובב את המסך אז מרגישים שיש התנגדות ואני מפחד לעשות בכוח. אם מישהו יודע ויכול להסביר לי כיצד אני מסובב אותו באלכסון אני יודה לו מאוד.
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב, וכרגע ההתלבטות שלי היא לגבי המסך. אני רוצה מסך כמה שיותר גדול, אבל האיכות חשובה לי יותר. אני מעדיף מסך קטן ואיכותי על גדול ולא איכותי... ראיתי פה המלצות על הDELL 2007, אבל בחנות שממנה אני קונה את המחשב אין אותו (מה גם שהוא רחב, ואני מעדיף לא רחב). השימושים שלי הם פחות למשחקים וסרטים, אלא לעבודה ולימודים, ואני רוצה חדות ושטח עבודה גדול על המסך. חשבתי לקנות את ה LG L2000C, אבל הוא די יקר (3000 ש"ח). עדיין, אם אין מסכים טובים וזולים יותר, אני מוכן להשקיע מחיר כזה במסך. יש המלצות? תודה לכל המגיבים
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?came=10&g_id=9003939 http://www.lamir.co.il/product.asp?product=10961 בדקתי ולשניהם יש 16.77 מליון צבעים. שניהם יש זוית צפיה מצויינת. Contrast Ratio בשתי המכים טוב (בסוני 1:1000 בשני 1:700) ל NEWVISION יש DVI (לסוני אין). את שניהם אפשר לקנות בפחות מ 1400 שקל
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם צריך לעשות רישום כלשהו של המסך באינטרנט כדי שהאחריות על המסך תכנס לתוקף? האם צריך לקבל תעודת אחריות?
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היום רציתי לקנות את Samsung 2243bw וחיפשתי מקום שיבטיח לי 0 פיקסלים שרופים בשבוע הראשון (אפילו ב-24 שעות הראשונות). רוב החנויות בזאפ לא מוכרות לי ואני לא רוצה להתעסק איתן, או רחוקות ממני. התקשרתי ל-SkyPC ואמרו לי שרק מ-5 פיקסלים. התקשרתי לפומפה והבטיחו לי 0 פיקסלים, באתי לשם ופתאום ההבטחה נמוגה. האם כל החנויות שעובדות מול חיון (יבואן סמסונג) לא מסוגלות להבטיח 0 פיקסלים? אם כך אני אחפש מסך אחר, לא רוצה לסמוך על המזל ועל הבטחות מגומגמות ו"סמוך עלי".
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום בהמשך להודעה זו: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=407006.msg3505906#msg3505906 עכשיו המסך גם התחיל לעשות בעיות חומרה די קשות ההייתי אומר. גם צילמתי את זה. קודם אני אסביר את התופעה קודם כל, כשאני הולך נגיד מהמחשב, ומכבה את המסך וחוזר אחרי חצי שעה נגיד ומדליק בחזרה - הוא לפעמים לא נדלק בכלל. מז''א לא נדלק? אפילו שלוחצים על הכפתור, הלד שלו לא עובד. אז מה הפתרון הזמני? להוזיז את העכבר לאלף כיוונים ולשחק סתם עם כפתורים במקלדת(לחרטש) לפני שמדליקים אותו - בשביל שייצא ממצב ה"קיפאון"/ "השהייה" הזה. לאחר המעשה, בערך 10 שניות, בד''כ מדליק אותו והוא עובד. אבל לפעמים גם שעושים את זה, זה לא עוזר, וצריך לסובב ולנתק ידנית את המתח שלו. אני לא יודע אם זה משהו שמוגדר…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה למסך 22" או יותר למשחקים וסרטים ב500$, שלא יהיה מריחות וחשוב שיראו צבעים אמיתיים! תודה..
-
- 5 תגובות
- 872 צפיות
-
-
Ok אז ככה, יש לי המון תכני וידאו (dvix\720P-1080P) שאני רואה במחשב ונשבר לי כבר הזין לראות אותם במסך קטן (17' רגיל) , יש לי רמקולים סבבה Z5500 שמספקים אותי אבל זה משגע לראות סרט עם רמקולים שמרעידים את החדר ומסך כל כך קטן... התקציב הוא כ 4k. המגבלות הן 1.קודם כל איכות, אני לא רוצה להתפשר על איכות במיוחד אחרי הניסיון עם ה ViewSonic שלי שלא יצא לי לראות כמעת מסכים שמשתווים לו באיכות ודיי התרגלתי אליה כבר כך שאני לא רוצה לרדת ברמה בצורה דרסטית. 2.רזולוציה, רוב התכנים שאני רואה הם באיכות של 720P כלומר 1280x720 ... אחרים ב Xvid ועד 1080P שאין לי בעיה להשיג. מסך טלוויזיה רגיל הוא ברזולוציה של 1366x768 אשר לו מרצה את התכנים הללו בצורה טבעית ולכן יכול לפגום באיכות, מסכים עם…
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני מחפש מסך של מינימום 20 אינץ', למחשב, השימושים הם משחקים וסרטים, ובנוסף יהיה כרטיס TV במחשב אז גם טלוויזיה. אני רוצה מסך רחב, זמן תגובה נמוך (בשביל משחקים). התקציב הוא גמיש, בוא נגיד 3000-4500 ש"ח (אפשר טיפה לחרוג אבל לא להגזים). רזולוציה של 1600*1200, כדי שאני ארגיש שיפור בין הרזלוציה של עכשיו לרזולוציה של המסך החדש, (פשוט אם משדרגים 17 אינץ' ל-19 אינץ' אין הבדל ברזולציה וזה די מבאס). תודה לעוזרים מראש
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, יש לי כרטיס מסך nvidia geforce 525m ואני חושב לרכוש את ה u2312 של dell. רציתי לדעת האם אני אוכל להמשיך עליו משחקים על 1920*1080 בלי לפגוע באיכות של המשחק? וגם מה אתם חושבים על המסך. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בעיה בהצגת סרטים, לא רואים את התמונה טוב, רואים ממש את הצבעים זזים בצורת עגולים. במסך הקודם שלי סמסונג 730B לא הייתה לי את הבעיה הזאת וזה עוד מסך TN ובמסך החדש יש ממש בעיה בלראות סרטים בצורה סבירה אפילו. יש לי גם בעיה בצבע השחור, כשיש מצב בסרט שהתאורה כהה רואים שהשחור משתלט על האזור ולא רואים את הפרטים של הסרט באזור. יכול להיות שהכרטיס מסך שלי חלש למסך הזה וכדי להחליף אותו בחזק יותר? מישהו מכיר את הבעיות האלה בסרטים עם המסך הזה והכרטיס? יכול להיות שסוג המסך הזה לא מתאים לסרטים? מישהו יכול לעזור בבקשה בלמצוא פתרון לבעיה הזאת? ממש התאכזבתי מהמסך הזה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עם תמיכה בטכנולוגיית FreeSync, קימור נדיב וגודל אלכסוני אימתני של 37.5 אינץ', ה-XR382CQK עשוי להיות התחליף המתבקש והמוצלח ביותר למערכי ה-Eyefinity מרובי המסכים לכתבה
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
-
אני מתכוון לרכוש מחשב חדש שמיועד בעיקר לסרטים אך גם למשחקים ועבודה שוטפת (אינטרנט וכדומה). אני רוצה לקנות מסך 19 אינץ' אבל קצת מבולבל מהמבחר שיש בשוק. אני מסוגל להקציב כ 1600 שקל פלוס מינוס למסך הזה, ולא סגור אם שווה\לא שווה לדאוג לחיבור DVI, שווה\לא שווה לנסות לרכוש מסך בפורמט רחב (לשחק במשחקי מחשב בפורמט רחב זה בכלל אפשרי? ומה בקשר לאתרי אינטרנט?), גם לא סגור על חברות (מלבד סמסוונג ו LG) וכדומה. אשמח לשמוע עצות (בחינם ;D) על מסכים "שווים" בטווח המחירים הזה שאתם מכירים, בעדיפות מחנויות בצפון כמו KSP או נועה מחשבים (לא שאני מכיר את החנות השניה, אבל הבנתי שיש להם מבחר לא רע). תודה על כל עזרה!
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי קניתי בדיוק לפני שנה בעזרתו האדיבה של הפורום הזה ובעזרת חנות נקסטופ את המסך המעולה 2007fp שך dell אני צריך המלצה למסך נוסף ... לא בשבילי אלא בשביל המחשב שנמצא בבית ההורים שלי בו אני גם משתמש (אני מעצב גרפי) אבא שלי לא מתלהב לקנות את ה " הכי טוב " כמו שאני קניתי אלא ביקש שאני ימליץ לו על משהו טוב אבל זול יותר אני מצידי לא מבין איך אפשר לחזור אחורה באיכות, כעת לאחר שהתרגלתי ל2007 עזרה והמלצה מה לקנות תתקבל בברכה יונתן
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
הי אני צריך לקבל החלטה מהירה לחבר. הזמנתי מסך LG L206WTQ אך הוא יהיה במלאי בעוד כ10 ימים בלבד. האם יש מסך 20 אינטש אחר באותו מחיר שאתם ממליצים לי להחליף את ההזמנה ? היעוד של המסך הוא משחקים בעיקר. תודה מראש מנו
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה מסך 19" LCD, שישמש למשחקים. ממה שראיתי במחירים האלה יש BENQ, SAMSUNG, LG במהירות 2MS. אשמח לקבל המלצות לדגמים. תודה
-
- 4 תגובות
- 897 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות את הטלוויזיה הזאת מחנות בכ-5000 ש"ח (אולי מעט יותר)-השימושים שלי: http://www.miniline.com/Samsung/Index.asp?ArticleID=403&CategoryID=129&Page=2 א-70 אחוז גלישה באינטרנט (ללא אופיס ויישומי משרד רק גלישה) ב-20 אחוז סדרות באיכות 720/1080 ג-10אחוז טלוויזיה מרחק צפיה כ-1.5 מטר- האם אני אסבול בגלישה רגילה ?(תזכרו שמדובר על מרחק של מטר וחצי...) למישהו יש נסיון בגלישה בצג LCD מהמרחק שהזכרתי? מה דעתכם? בתודה ערן
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בקרוב אני קונה מחשב חדש (מחכה ל-i5) והתחלתי לחשוב מה אני הולך לחבר לו כמסך. עד כה הייתי די משוכנע שאני אלך על ה-dell 2709. היום תוך כדי מעט שיטוטים ברשת ובחינת סטאפים של כל מני משוגעים לדבר, התחלתי לחבב את הרעיון של להוסיף למסך המרכזי עוד שני מסכים קטנים בצדדים. ייתכן ואופציה זו אפילו תהיה זולה יותר מבחינתי, שכן כיום יש בבית הורי dell 2407 אותו אני יכול לקחת (תמורת החלפה ב-dell 2209) ולצרף אליו זוג מסכי 17". הסתכלתי על הסטאפים המוכנים בלינק הזה: http://www.digitaltigers.com/zenview-three-screen-lcd-monitors-powertrio.asp?type=pro&intro=0. מה שאני מתקשה להבין זה כיצד מסתדרים המסכים הקטנים עם הגדול מבחינת הגודל והרזולוציה. לפי החישובים שעשיתי, יוצא שגם במקרה של ה-24+1…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, רכשתי היום את המסך האמור. המעבר מ 2007FP לא מפיל מהרגלים, אבל תמיד נחמד שיש עוד קצת מקום. לא השוויתי אחד לאחד, אך ההרגשה שלי היא שמשהו שונה בין השניים. משהו יותר רך ב 2407, פחות חד אולי (לא בפונטים). אבל זו באמת רק השערה. הוא באמת אחלה מסך ואני מאוד מרוצה. מה שכן המסך מגיע עם כיול נוראי שמתבטא בצבעים לא טובים, הלבן לא לבן, תמונות נראו ערפיליות (ערפל) והלבן מאוד בהיר. לאחר ניסיונות וסריקות הגעתי לנתונים הבאים שנותנים יופי של כיול: Contrast=50 Brightness = 0 R=98 G=94 B=93 אפשר לשחק קצת עם ה GAMMA במאפייני כרטיס מסך. אני לא נזקק לזה. שימו לב שמדובר בגרסת HC שמכילה פאנל אחר מאשר 2407WFP הישן, מה שבטח אומר שערכים אלו יניבו תוצאות אחרות בשני. אם תוכלו לשתף בחווית הכיול ש…
-
- 21 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני מחפשת מסך מחשב שיהיה מיועד בעקר לסרטים, עד 800 ש"ח. לא משנה לי כמה אינץ(עדיף כמה שיותר...) - העקר שיציג תמונה איכותית. אז... מה אתם ממליצים?.. יש דבר כזה במסכי מחשב שניקר FULLHD ? רציתי לדעת מה הנתון הכי חשוב בבחירת מסך? איזה חברה הכי מומלצתל פי דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני מעוניין במסך 22 לשימוש כללי באיכות טובה חשוב לי שטקסט יוצג חד וברור ולא קטן מידיי משחקים במינון מאוד נמוך תקציב עד 1200 תודה לממליצים
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים, מחפש המלצה לזוג מסכים לפיתוח התקווה היא לא לעבור את ה1000 ש"ח לשניהם במידה ואפשרי במידה ולא ניתן לחרוג מעט. יש אפשרות לרכוש באילת אז זה יכול להוזיל במעט. חשוב שיהיה חיבור hdmi ו dvi בכלל שלמחשב יהיה רק את שני החיבורים האלה. אשמח להמלצות והצעות. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זהו, נמאס לי סופית מהמסך שלי, הוא אמנם מעולה אבל רק 17'', אפילו בעבודה יש לי מסך יותר רציני מזה. אני צריך מסך בעיקר למשחקים, אני לא רואה סרטים על המחשב ובשביל עבודה כל דבר יספיק. יש לי תקציב של בערך 2000 ש"ח (יכול להיות קצת יותר אם זה שווה את זה) ואני מחפש מסך איכותי של 24'' (או 22'' אם התקציב לא מספיק למסך 24 טוב) בעיקרון אני מעדיף 16:10, אבל ממה שראיתי הם בדרך כלל לא משתמשים ברזולוציה שונה ככה שהפיקסלים קצת ימתחו, לא? תודה!
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-