עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by rino,

מבקש המלצה למסך LCD 19 לצורכי גרפיקה ,עריכת תמונות וקצת עריכת וידאו. לא חייב להיות מותג , רצוי המצלה על מסכים שנותנים תמורה גבוה ביותר לכסף

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. הבקשה בכותרת. אם יש מסכים איכותיים למשחקים בגודל של 20" שנכנסים בתקציב אז כמובן שאני אעדיף אותם. עוד שאלה של נוב, האם למסכי LCD יש גם כבל חשמל או שהם מתחברים רק למחשב? תודה.

• 39 תגובות
    • 4.9k צפיות
  3. Started by eegg,

אני רוצה מסך lcd 19 רצוי גם רחב זה בעיקר למשחקים ואינטרנט. יש לי בערך 1500 שקלים לבזבז. עדיפות לפנדה, נועה וksp. תודה

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  4. חשבתי על LG L1970HR אבל אמרו לי שהוא לא טוב. זה המפרט שלי: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX מחיר: ¤1229 אחרי ה-22 לחודש. לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 מחיר: ¤657 כרטיס מסך: BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC2 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר:¤2594 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר:391¤ צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA מחיר: ¤217 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT מחיר: ¤709 מארז: THERMALTAKE SOPRANO BLACK MIDDLE TOWER CASE SERIES VB1000BWS + WINDOW w/o PSU מחיר: 447 ש"ח ספק כח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT מחיר: ¤422 אני לא ס…

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  5. Started by Aoyo,

אשמח לקבל המלצה למסך 19' LCD לעבודות כלליות במחשב (אינטרנט,מוסיקה, קצת סרטים וכו). מחפש מסך איכותי ובעיקר עמיד, מחברה בעלת שם ולא משהו לא מוכר. לא מעניין אותי כל מיני פיצרים של Pivot וכאלו. תקציב: 1000 ש"ח, אפשר לחרוג בלא יותר מ-100 ש"ח. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  6. Started by Miros,

למשחקים במיוחד שיראו טוב ולא מרוח וכל החרא

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. כל הכבוד על פתיחת הפורום-פשוט פתרון מבורך לסטיקי המבולגן..... עכשיו לנושא שלי- אני מחפש LCD 19" לשימושים של סרטים ומשחקים (זה אומר זמן תגובה גבוה).... התקציב הוא 200-300 דולר, זה אומר אם ממירים את זה לכ-2000 שקל, לא נכון להשוות את זה בגלל הבדלי המחירים בארץ ובח"ול, אז הכי טוב שתתנו לי לינק ל-NEWEGG בתקציב הזה ואני אראה אם המסך מוצא חן בעיניי וכמובן אשווה את המחיר לארץ..... תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by bsphere,

אני רוצה מסך 19" LCD, שישמש למשחקים. ממה שראיתי במחירים האלה יש BENQ, SAMSUNG, LG במהירות 2MS. אשמח לקבל המלצות לדגמים. תודה

• 4 תגובות
    • 877 צפיות
  9. Started by nucleo,

שלום, ראיתי שממליצים פה הרבה על הדל (לא זוכר את הדגם) אבל בכל זאת אני אשמח להתייחסות אישית עבור השימושים שלי. התקציב הוא סביבות ה2,300 ש"ח והשימושים שלי הם (לפי הסדר, פחות או יותר): 1. גרפיקה ותלת מימד (בעיקר מאיה, לייטוויב... אבל גם טיפה פוטושופ וכו') 2. המסך ישמש גם כטלויזיה (HOT) 3. צפיה בסרטים וסדרות מהרשת ושימוש משרדי כגון קריאה וכתיבת מסמכים וגלישה ברשת 4. ממש מעט משחקים הרווח בין 1 ו2 לשאר הוא כי הם יותר חשובים. בנוסף, הסעיף הראשון מן הסתם הכי חשוב ובעיקר בגללו אני שוקל לא לקנות מסך רחב. בנוסף אם אפשר להמליץ על חנות אמינה אני אשמח מאוד. אני גר בתל אביב וחשבתי על IQPC או זיגזג אבל אשמח לשמוע דעתכם (אם מותר). תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  10. רוצה לנצל את ההזדמנות שאני בארה"ב להחליף את המסך CRT שלי.... מה שחשוב לי בעיקר זה איכות בהצגת סרטים וזוית צפיה טובה מהצד. תודה דותן

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  11. Started by Oshri17,

שלום לפני כשבועיים לאחר התייעצויות ובירורים כמעט וקניתי את המסך 19" של זירוקס שלפי מה שהבנתי הוא מצויין. לאחר טיפה מחשבה הגעתי למסקנה שאני רוצה להשקיע על מסך קצת יותר גדול שישמש לי גם כטלוויזיה בחדר. בינתיים חשבתי על המסך 22" של דל: http://a.zap.co.il/fs.asp?PID=248368485&sog=C-Monitor הביקורת עליו בזאפ ממש טובה והוא נראה ממש טוב לדעתי. השאלה האם הוא יתאים לי (משחקים לא כבדים, סרטים מדי פעם, טלוויזיה, אינטרנט, וורד) והאם יש מסך באותו גודל באותו מחיר (עד 2000) שישרת אותי יותר טוב? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  12. שלום לכולם, כרגע אני משתמש מספר שנים (לדעתי כחמש שנים, משהו בסגנון) במסך samsung syncmaster 730B. אין לי בעיות מיוחדות עם המסך, יש מצב שאולי הוא מרצד אבל לא משהו רואים בעין, די מצויין- גם כאשר אני עובד עם המחשב שעות. למרות שהמסך, לעולם לא עשה לי בעיות, חשבתי שאולי כדאי להחליף אותו (האם זה נכון שחובה להחליף את המסך לאחר כמה שנים של שימוש למרות שהוא עדיין תקין ?..) בכל מקרה, קיבלתי הצעה על המסכים של סמסונג 22" : P2250 T220P P2370- האחרון 23" אפשר גם יותר, ההבדל לא גדול במחיר (150 ש"ח). אני מחפש מסך טוב שאוכל בעיקר לצפות בהנאה באינטרנט, שהתצוגה תהיה מקסימלית ונוחה במקום להתאמץ עם המסך של ה-17" שיש ברשותי. כמובן, הרבה זמן לא צפיתי בסרטים במחשב כי העדפתי את הTV 26" שי…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by tidan26,

שלום! ברצוני ללכת על מסך 30 אינץ למחשב דגם: dell u3011 המסך יהיה מיועד בעיקר לסרטים גלישה באינטרנט ומשחקים הכי זול שמצאתי אותו 6100 ש"ח תגובות בבקשה? ???

• 6 תגובות
    • 883 צפיות
  14. Started by saar,

היי אנשים יקרים. אני מעוניין לרכוש מסך LCD חדש למחשב בגודל 20 אינץ' ואשמח לקבל את ההמלצות שלכם לקניה הטובה ומומלצת ביותר: דרישות: 1. מסך ללא רמקולים מובנים. 2. מיועד בעיקר לצפיה באינטרנט + סרטים. 3. לא למשחקים 4. תקציב - עד 2000 ש"ח. בעיקרון הכיוון הוא ללכת על מסך של סמסונג או LG, אבל אשמח כמובן לשמוע המלצות אחרות. תודה וחג שמח

• 6 תגובות
    • 791 צפיות
  15. Started by saar,

היי אנשים יקרים. אני מעוניין לרכוש מסך LCD חדש למחשב בגודל 20 אינץ' ואשמח לקבל את ההמלצות שלכם לקניה הטובה ומומלצת ביותר: דרישות: 1. מסך ללא רמקולים מובנים. 2. מיועד בעיקר לצפיה באינטרנט + סרטים. 3. לא למשחקים 4. תקציב - עד 2000 ש"ח. בעיקרון הכיוון הוא ללכת על מסך של סמסונג או LG, אבל אשמח כמובן לשמוע המלצות אחרות. אם להערכתכם יש מסך 19 אינץ' שיעשה את העבודה בצורה הטובה ביותר, כמובן שאשמח לקבל מידע תודה וחג שמח

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  16. Started by קרן24,

אהלן חברים, אני מעוניינת לרכוש מסך מחשב LCD בגודל 20"-22" ואשמח לשמוע המלצות. השימושים הם בעיקר לגרפיקה (פוטושופ, פלאש וכו'), אינטרנט, וורד וצפייה בסרטים. כמו כן, האם מסך כזה יכול לשמש גם כמסך TV? תודה ושבת שלום!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by TaLTooL17,

שלום אני מעוניין לקנות מסך חדש LCD "22 ואני צריך המלצות למסכים, המסך מיועד למשחקים בעיקר(לא לסרטים) ואינטרנט.

• 9 תגובות
    • 989 צפיות
  18. מעוניין גם בהמלצות למקום הכי זול בו ניתן למצוא את המסך. אחריות רשמית של היבואן חובה המטרה-תומך FHD,משחקים וסרטים. אפשרות לתלייה תהיה תוספת נחמדה,אבל בחשיבות עליונה-ניגדיות וזמן תגובה (מצטער על הת'רד הכפול-פשוט רציתי לפתוח נושא ברור יותר עם כותרת עיניינית)

• 7 תגובות
    • 793 צפיות
  19. Started by Adirz0,

הראייה שלי כבר לא כ"כ טובה והמסך שיש לי עכשיו (CTX VL950 19INCH) הוא CRT. כמו שהבנתי במסכי LCD אין קרינה אז זה אני חושב שזה יהיה מצויין ועדיף לעיניים כי אני כרגע לא יכול לשבת יותר מ- 20 דקות ליד המסך הזה... בקיצור אני צריך כנראה מסך LCD שיהיה איכותי, חובה שיהיה מעל 21 אינצ' כי הוא גם הולך להיות טלויזיה (אם אפשר לשים ממיר של הוט והכל... וגם לראות סרטים מהמחשב או כל מיני דברים כאלה) בקיצור צריך משהו טוב. אני יודע שלמסכים למחשב מומלצים ה Dell UltraSharp וראיתי את זה: DELL LCD 24" 2407WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=256 בתכלס התקציב שלי הוא בוא נגיד 4500 שקל, אם יש משהו יותר טוב ויותר גדול אז יהיה לי עדיף, כי אני מחפש מסך כמה ש…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. היי! אני צריך 2 מסכים. תקציב? הממ עד 3000 לשניהם מספיק? עבודה: 20% מהזמן(בשניהם) טלויזיה וסדרות וטיפטיפה סרטים. 80% אינטרנט, מסמכים, טקסטים, תמונות, פורומים... 0% משחקים שדורשים משהו מיוחד.(זאת אומרת הירוס 3 ולעתים רחוקות רד אלרט 2 או קוויק 3 באחד המחשבים) הממ כמה אינטצ'? אין לי מושג קלוש בגרוש!(הא יצא חרוז ) מה כדאי? אני יודע ש17" כבר לא אקטואלי בכלל... רחב? אולי - כדאי לי יחסית לשימושים? הסדרות והסרטים במחשב שכן ישחקו בו מידיי פעם הירוס 3 הם לרוב במסך רחב. במסך השני המחשב מחובר לYES אז הרוב המוחלט שם יהיה 3:4... ______________ שאלה: המחשב שלי שבו אני אשחק מידיי פעם (הירוס 3 ...) יש בו כרטיס מסך מובנה שיש בו רק VGA והוא דפוק ומלפני 3 שנים. זה מהווה מגבלה כלשהי…

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  21. המסך הישן של ה17" הלך לעולמו. המפרט של המחשב בסיסי עם לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2L בעל כרטיס מסך מובנה Intel GMA 3100. המעבד הינו E5300. המחשב משמש בעיקר לשימושים משרדיים אך גם למשחקי קזואל ואפשרות לסרטים. אני מחפש המלצה למסך גם שהמערכת תעמוד בדרישות להפעילו וגם שיהיה משתלם ביחס למחיר. אין תקציב ברור,אך אני מניח שלא כדאי לעבור את ה1000 ש"ח. תודה.

22. אני מחפש מסך של מינימום 20 אינץ', למחשב, השימושים הם משחקים וסרטים, ובנוסף יהיה כרטיס TV במחשב אז גם טלוויזיה. אני רוצה מסך רחב, זמן תגובה נמוך (בשביל משחקים). התקציב הוא גמיש, בוא נגיד 3000-4500 ש"ח (אפשר טיפה לחרוג אבל לא להגזים). רזולוציה של 1600*1200, כדי שאני ארגיש שיפור בין הרזלוציה של עכשיו לרזולוציה של המסך החדש, (פשוט אם משדרגים 17 אינץ' ל-19 אינץ' אין הבדל ברזולציה וזה די מבאס). תודה לעוזרים מראש

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אני בעקרון גולש באינטרנט, רואה סרטים, משחק במשחקים ועובד קצת בפוטושופ אני חושב על השתדרגות למסך LCD 19" איזה מסך ייתן לי יחס מחיר/ביצועים טוב ביותר? על איזה מסכים אתם ממליצים לי? תקציב בעיקרון הוא סביבות ה-2000 [2200 גג] ורצוי לרדת אף מה-1800 אבל אני סומך עליכם...אם אפשר מספר המלצות כך שכשאני אלך לראות אני אראה באופן אישי מספר מסכים לפני שאני אקנה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. שלום. אני מחפש מסך LCD למחשב שמיועד למשחקים. גודל המסך הוא 17 אינטצ'. התקציב הוא בסביבות 850 ש"ח. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  25. הי חברים. אשמח לקבל המלצות עבור מסך כזה... תודה.

• 0 תגובות
    • 609 צפיות

דיונים חדשים בפורומים