מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
אחי רוצה למכור לי אותו ב500 שקלים יש לו פךוס מינוס שנה מה אתם אומרים? חשבתי לשלב אותו אולי עם הסמסונג שלי 931B...
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם מתלבט בין המסכים הנ"ל מבקש לא להתייחס להבדל במחיר כי זה לא משנה לי רק רוצה יותר איכות. סרטים לא רואה במחשב כי הוא מחובר לLCD 37 אז לא רלוונטי. כרטיס מסך GEFORCE GT 8800 512 אבל מבקש לא להתייחס לקושי שיהיה לכרטיס מסך ברזולוציות גבוהות כי בעתיד הלא רחוק הוא יוחלף לכרטיס מסך מהשורה הראשונה. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי המסך DELL 2209WA וכרטיס מסך HD4870. כיוונתי בדרייבר של הכרטיס מסך את הרזולוציה ל 1680X1050. למרות זאת בחלק מהמשחקים עושה רושם שהרזולוציה נמוכה יותר - לדוגמה, נגיד ש 1 ו 2 הם אפשרויות לבחירה בתפריט הראשי במשחק, כדי לבחור את האופציה הראשונה אני צריך לעמוד עם העכבר איפה שה X 1 X 2 בדקתי בתוכנה TUNEUP UTILITIES ורשום שם שהרזולוציה מכוונת ל 1344X840 במקום לרזולוציה המירבית. ניסיתי כבר למחוק את הדרייבר של הכ.מסך ולעדכן לגירסה האחרונה, וגם להתקין מחדש את הדיסק שהגיע עם המסך. עוד רעיונות מישהו? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום רב אני מתלבט בין שני המסכים שבכותרת. לא יודע אם עדיף ה LCD או ה LED, ולא יודע עד כמה להאמין לניגודיות של 2 מליון. מי מהם עדיף? בנוסף - האם יש מסך מומלץ אחד בגודל של 24" במחיר של עד 1500 ש"ח?? השימושים הם - בעיקר אינטרנט, קצת סרטים וקצת משחקים.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. ראיתי בחנות את המעמד של המסך DELL 2209WA ויש לי מספר שאלות: 1. כאשר המעמד היה מופרד מהמסך עצמו, רציתי לבדוק איך המעמד עולה ויורד (שינוי הגובה של המסך) וכאר דחפתי את המעמד למטה הוא עלה מיד למעלה ולא נשאר "תקוע" איפה ששמתי אותו, זה בסדר? זה לא אמור להישאר איפה שדחפת אותו? למה זה קופץ למעלה? 2. האם החלק שמחברים אליך את המסך למעמד (מעין מלבן כזה) צריך להיות ישר או באלכסון כלפי מעלה? כי מעמד שבחנות החלק הזה היה באלכסון כלפי מעלה ואי אפשר היה לגרום לו להיות ישר. זה בסדר?
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המסך של DELL 2209WA. אני רגיל למסך CRT 17 אינץ עם רזולוציה 1024X768 - ברזולוציה הזאת רואים את הכתב בצורה מעולה. האם גם במסך רחב 22 אינץ עם רזולוציה 1680x1050 רואים את הגופנים באותו גודל?
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום רב, בעקבות המלצות רבות רכשתי את המסך אחרי שהיה לי מסך 17" בשנים האחרונות. מיד שמתי לב שהבהירות פשוט גבוהה בצורה מטורפת, מה שבא לידי ביטוי בכאבי ראש ועיניים החל מ - 10 דקות אחרי שהתיישבתי ליד המסך. לאחר כיול המסך בעזרת פרופיל מהאתר (שאני יודע שלא מושלם ב 100 אחוז) כיוונתי את הבהירות ל 0 והניגודיות ל 74. כמו כן, וידאתי שאני עובד כשהחדר מואר והרחקתי מעט את המסך ממני. ניסיתי להתרגל, אולם זה עדיין היה בהיר מדי עבורי, ולכן בהגדרות של כרטיס המסך הורדתי את הבהירות מ + 50 אחוז ל - +30 אחוז. כעת המצב השתפר בהרבה, ויחסית התרגלתי לבהירות, אם כי המצב לא מושלם. רציתי לשאול האם הורדת הבהירות בהגדרות של כרטיס המסך פוגעת באיכות התצוגה? האם יש הגדרה אחרת שכדאי לשנות לפני זה שלא תוריד …
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שמעתי שהמסך בהיר מידי. האם זה קורה רק לאנשים שיש להם עיניים רגישות או משהו?
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום לכולם, מאוד מאוד התרשמתי... ברשותי כמה שאלות מאוד מאוד חשובות: כיצד אני יכול פשוט לשמור על המסך?, כלומר לא לפגוע באריכות ימיו של המסך. הבנתי שאני אמור לבדוק פיקסלים שרופים במסך, אז ברשותי התוכנה: DPT, איך אני משתמש בא? לא הבנתי את השימוש, ועם ה"זכוכית מגדלת" איך זה עובד? האם אני אמור לכבות את המסך כל פעם שאני קם מהמחשב? גם אם זה ל-10-15 דקות ואולי גם קצת יותר? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני גם אשמח ללמוד יותר על כיווני המסך
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
-
רכשתי את המסך ואני מנסה לחבר אותו למחשב. יש לי מחשב יחסית ישן (IBM T42) שיש לו יציאת VGA בלבד. חיברתי את כבל ה-VGA למסך ולמחשב, אבל המסך לא קולט תמונה. בממשק של המסך העברתי מ-Digital Input ל-Analog Input, אבל אין תמונה. רק מרצדת לי על המסך הודעה שבה כתוב "No DVI-D Cable". מה אני עושה?
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
כרגע אין תקציב מוגדר אני מחפש בגודל של 22 אינץ היה לי מסך של KTC שהיתי מרוצה ממנו אך נפל עליו ארון ושבר אותו אחד המסכים משמש רק לעבודה משרדית והשני על מחשב שגם רואים בו סרטים ופעם ב... משחקים משחקים יש המלצות?
-
- 4 תגובות
- 972 צפיות
-
-
חשבתי כבר על שני אלה אך אשמח לשמוע הכרעה בינהם והמלצות אחרות אם יש Samsung 2243WM http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1519 benq e2200hd http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=E2200HD&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he תודה !
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למה התמונה ב 2209 נראית הרבה פחות טובה מבמסך של הלפטופ? הצבעים נראים דהויים\לא מספיק חדים
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מסך 22 לאינטרנט, משחקים, סרטים וכל השאר... הבנתי שבפורום הזה המסך המומלץ הוא DELL 2209WA, עד כאן יופי. השאלות שלי הן: ראיתי שזמן התגובה שלו הוא 5-6ms, האם זה לא יפריע למשחקים כדוגמת COD? המסך הזה נמצא דיי הרבה זמן בשוק, האם אין משהו קצת יותר עדכני שכדאי לשקול? מה עם מסכי הלד החדשים? תודה לעונים!
-
- 4 תגובות
- 929 צפיות
-
-
המסך עובד בסדר. דרך מיקרוסופט הגיע עידכון אופציונלי. מישהו יודע מה זה? כדאי לקבל? בברכה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל חוות דעת על המסך: 2333SW Plus 23'' LCD 5ms DVI WideScreen Black חשוב לציין כי המסך ישמש גרפיקאית לשימושים כמו Photoshop, 3DMax ועוד. בין השאר גם לעיצוב פלוטים מודפסים. תודה, נמרוד.
-
- 4 תגובות
- 993 צפיות
-
-
השימושים שלי במסך הם לסרטים וקונסולות במיוחד,כמובן שגם משחקים במחשב. דרך אגב 32" יכול להיות טוב למחשב או שזה גדול מידי?
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
לפני קניית המסך (בחנות) ואחרי קניית המסך (איזה בדיקות צריך לעשות בבית - כמו בדיקת פיקסלישם שרופים וכו'..)
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב המשרדי שלי יכיל כרטיס מסך מובנה. ראיתי שיש כאן המלצות רבות על המסך הנדון - האם המסך הזה כדאי גם למחשב שלי (מפרט של כ - 1500 ש"ח) או שיש מסכים אחרים שיספקו והמחיר נמוך יותר? כמובן שהכוונה למסכי 22' שיהיו טובים לי לסרטים.
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
יש לי מסך LCD 17 אינץ מלפני 5 שנים ולאחרונה הופיע פס כחול לכל אורך המסך. בהתחלה זה נעלם אחרי ששיניתי שומר מסך (שינוי צבע במסך) או אחרי משחק למרות שתמיד אחרי יום זה היה חוזר שוב לזמן קצר,אבל עכשיו פתאום הופיע עוד פס אחד ממש לידו ועכשיו לא משנה מה אני עושה אני לא מצליח להפתר ממנו :'( זה קשור איכשהו לפיקסלים השרופים ש LCD צובר עם הזמן? כי זה לא רק פיקסל אחד זה ממש קו דק לאורך כל המסך יש דרך לתקן את זה? אני לא מבין את זה יש לי אולי את המסך 5 שנים אבל המסך הזה לא היה כמעט פעיל הוא היה בעיקר בשביל גלישה באינטרנט וכתיבה. אני מקווה שהמסך לא עומד למות לי בקרוב
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני כרגע משתמש היום במסך LG 19' מסדרת FANTASY, לא זוכר את הדגם המדוייק. לפרוטוקול, אני ממש מבסוט עליו. אני מתכוון בקרוב לקנות מחשב חדש, בהסתכלות רצינית אל העתיד. בקריאה פה ושם, לא יכלתי שלא לשים לב לטרנד ההולך וגדל של מסכי WS בגדלים של 22'-24'. השאלה שלי היא האם ההתקדמות היא בלתי נמנעת כמו שכולם בסוף זזו מ-15' ל-17'? הרי בסופו של דבר השימושים שלי הם סטנדרטיים, סרטים פה ושם, מוזיקה, משחקים, וכל מה שביום-יום. הבנתי גם שזה יכול לחסוך המון כסף אם מתייחסים גם למסך עצמו וגם לכרטיס מסך (רזולוצייה נמוכה יותר דורשת כרטיס מסך פחות חזק). תודה על כל העזרה מראש!
-
- 5 תגובות
- 993 צפיות
-
-
חיפשתי מסך+TV לחדר של הבנות וראו איזה פלא - נראה ש"מצאתי": http://www.pict.com/view/2914536/800/25d7259025d7259525d7259c25d725a1 מעבד למותג המדבקה העלום - זו נראית רמאות לשמה.
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה.. בעיקרון במחשב אני רואה סרטים... אני משחק במשחקים ואני מתכנת.. בתאכלס כרגע לאחר סיום תואר ראשון הכי חשוב לי זה התיכנות.. אבל גם הדברים האחרים חשובים אחרי ביקור אצל חבר שיש לו 2 מסכי 19' שמחוברים ביחד ראיתי כמה נוח זה... ממש מקל ללמוד לעבוד ולקרוא במקביל ככה כרגע יש לי מסך 19' אחד וחשבתי אולי לקנות אחד נוסף.. מן הסתם בזמן משחקים/סרטים רק מסך אחד יעבוד.. אין צורך ב2 (ואם יש דרך להפעיל על 2 זה בטח דורש כרטיס מסך חזק יותר ממה שיש לי עכשיו... ואני מעדיף לחכות לסידרה החדשה של NVIDIA בשביל לשדרג... לא יודע אם אני יקנה NVIDIA אבל זה בטח גם יוריד את המחירים של ATI ואני כרגע מסתדר יופי עם הHD 4850 GDDR5.. גירסא מיוחדת של GAINWARD שנקראת GTH - GOES TO HELL משו כזה..) …
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-