עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. רכשתי W2220P התרשמות ראשונה + בעיות / שאלות היה לי LG 1972H שהייתי מרוצה מאד אבל נשרף לו המסך אז נתתי לו את שלי וקניתי חדש. התמונה נראית נהדרת והטקסט מאד קריא. כרגע אני עדיין עובד על הכיוון שלו. דבר ראשון הורדתי אי הבהירות לאפס נכיוון שאני עובד בדר"כ בחדר חשוך. מספר בעיות ותלונות. 1. לא ניתן להנמיך את המסך. גם כשהוא הכי נמוך הוא מאד גבוהה. זה יצריך שולחן נמוך יותר , או עבודת נגרות. לא מצויין שהמסך בנוי ל מטר תשעים ומעלה (אני מטר שבעים ושש). זוהי בעיה רצינית שיכולה לפתח כאבי גב רציניים. 2. למסך נורת On אדומה ובוהקת ( לעומת מעגל כחול ונעים שהיה במסך הקודם). נאלצתי לשים סלוטפ עם נייר מקופל כדיי שהאור לא ישרוף בעין. זה כאילו מכוונים עליך עם מצביע לייזר. 3. כפתורי מגע - גועל נ…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. אוקיי אז לאחרונה התחלתי להתעניין קצת בנושא פליטת קרינה ממכשירי חשמל שונים, לפי מה שהבנתי פליטת הקרינה ממסכי LCD היא זניחה לעומת מסכי CRT שנחשבים הרבה יותר מזיקים, מישהו יכול לשפוך קצת אור על הנושא הזה? והאם מדובר אך ורק במסכי ה-LCD החדשים או שגם בישנים יותר כי המסך שלי בן 5-6 שנים כבר ( MAG 12ms ). בכל אופן, העניין קצת הלחיץ אותי והחלטתי לקנות מסך LCD חדש, זול, ושיפלוט כמה שפחות קרינה. אין לי שמץ של מושג לגבי שוק המסכים כי אף פעם לא התעניינתי אז אשמח אם אחד מהתותחים כאן ימליץ לי על מסך טוב, כשהדרישה היא קודם כל שיהיה טוב למשחקים עם קצב רענון סביר ו-input lag נמוך עד כמה שאפשר ( וכמובן הקטע של הקרינה אם קיימת בכלל אינדקציה על כמות הקרינה שכל מסך פולט ), יותר גרוע מהמסך ש…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Goldenkon,

יש לי כרטיס מסך ‏HD 5770 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E השאלה שלי זה איזה מסך יותר מתאים לכרטיס מסך הזה באיזה מסך אני אראה יותר טוב ? נתונים של שני המסכים : W2286L 22'' LED "22 גודל המסך Tilt סוג מעמד שחור צבע המסך מפרט טכני 250cd/m² בהירות 1680X1050 רזולוציה 0.282 גודל פיקסל 1:2,000,000 יחס ניגודיות 2ms מהירות תגובה 16.7M מגוון צבעים 30~83kHz תדר אופקי 75~56kHz תדר אנכי זווית צפייה 160°/170° זווית צפייה כניסות + כניסה דיגיטלית DVI + כניסה אנלוגית (DSVB-15) 2 כניסת HDMI מידות 52X8.4X34.5 לא כולל מעמד גובהX עומקX רוחב 52X20X43.7 כולל מעמד גובהX עומקX רוחב XEROX 22-MX4 LED יצרן XEROX סוג מוצר מסך LCD גודל מסך 21.5" LED 16:9 פורמט צבע שחור פ…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. ראיתי דבר כזה בזמן שהיו בחירות לקדימה וזה עבדתי שמה היו שם מסכים רגילים לגמרי, והיו מדביקים עליהם מין מדבקה עם חיבור USB שהופכת אותו לטאץ' האם אפשר להשיג דבר כזה בשוק ?

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  5. נראה לכם שהמסך LG W2262TQ טוב למשחקים?

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  6. Started by grich,

קניתי את הDELL שכולם פה ממליצים... ולא הצלחתי להבין איך ניתן לכייל אותו... האם יש מדריך יותר מפורט ממה שיש בסטיקי? תודה!

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. Started by niravigad,

שלום, אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. יש לי מסך מסוג mag 2200w lcd ומופיעים לי קווים מרצדים אנכיים באזורים מסויימים של צבע רווי. בנוסף זה נראה כאילו חסרים לו צבעים כדי להשלים גרדיאנטים. במקום מעבר צבע נקי מופיעים כתמי צבע מפוקסלים וקווים אנכיים מרצדים. אני משתמש בדרייבר של nvidia geforce 6200 turbocache אבל אף אחת מהאופציות שלו לא פותרת את הבעייה. תודה רבה, ניר

8. Started by xlSnaK,

אני צריך מסך חדש עד 1000 שקל וכמה שיותר גדול יותר טוב D: המפרט של המחשב ATI HD5670 512MB 3G RAM Pentium D 3.00HGZ ועכשיו יש לי מסך 17 אינצ' של ACER תודה D:

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  9. עוד מעט יהיה לי את כל הסכום ואני רוצה לקנות מסך למחשב חשבתי על LG W2486L כי הוא בגודל שאני רוצה (24') והוא נכנס לי בול לתקציב השאלה איך המסך הזה ואם הוא טוב יחסית למסכי LED מקבילים?! ולפי מה שהבנתי ההבדל בין LCD לבין LED הוא הנגדיות שרואים בו שחור יותר "אמיתי" זה נכון? ד"א אם יש מסכים שעדיפים עליו אני ישמח להצעות כמו שאמרתי ילי 1400 למטרה זו אבל תמיד יהיה שווה לחסוך עוד קצת למשהו יותר טוב אז חריגה של עד 150-200 יכולה להתקבל בברכה תודה לעוזרים וחג שמח!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אני פונה אליכם אחרי שבפורום אחר לא ענו לי אם אפשר בבקשה עזרה אני ישמח תודה לכם 1. תקציבכם (התקציב שלכם למסך):1000 חריגה מקסימאלית (מה הסכום שאסור יהיה לעבור בקנייה של המסך):1500 2. מה השימושים של המסך:טלויזיה ומחשב משחקי מחשב \ סרטים \ גלישה באינטרנט - סמנו באדום את השימושים. 3. מהו הכרטיס מסך שלכם הנוכחי :Sapphire ATI Radeon HD4890 1GB PCIe Vapor-X 4. בקשות מיוחדות - חיבורי בננות יאנו RCA בשביל שאני יוכל לחבר סוני פלסטישן 2 או 3 בעתיד.... 5. גודל מסך רצוי:23 + יש שני מסכים שאני חושב עליהם זה:2333HD קישור: http://www.saleshop.co.il/Product.as...ff=Zap〈=he או זה:2370HD קישור: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=742286 תודה לעוזרים בלי הצעות מיותרות.....

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  11. Started by eyarit,

האם אפשרי לקחת מסך מגע בגודל 17" ומעלה ולהפעילו ע"י סוללות ללא מקור מתח? ובאותו נושא, קיים מסך כזה עם קורא כרטיסים דיגיטלי מובנה? שאלות קשות אבל תודה למשיבים.

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  12. אהלן , מחפש מסך למפרט הבא Intel Core i5 750 SLBLC Socket 1156 2.66Ghz Tray, יחידות 1 ₪935 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1201 ThermalTake Silent 1156 CLP0552 CPU Cooler I3 I5 , יחידות 1 ₪133 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1378 Gigabyte GA-P55M-UD2 P55 CHIPSET, יחידות 1 ₪564 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1187 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪250 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 Transcend 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 2 ₪538 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=759 Sapphire ATI Radeon 5450 1GB GDDR3 HDMI, יחידות 1 ₪331 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1606 צורב Samsung…

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  13. Started by GZA3,

שלום לכם, אני משתמש כבר שלוש שנים במסך מחשב של סמסונג מדגם 226BW שהוא כמובן 22 אינץ. בחודשים האחרונים יש לי מספר בעיות איתו. הראשונה מבינהם היא שהתחלתי להרגיש ריצודים. מה שלא הרגשתי קודם כי לא הייתי מספיק מפעיל מדיה במחשב... עכשיו היות וזה מאוד מאוד מפריע לי - אשמח לקבל המלצה כלשהי למסך חדש בגודל בין 23 ל 26 אינץ שלא יהיו לו ריצודים עד כמה שרק אפשר... מעבר לזה איכות התמונה והצבעים של המסך גם חשובים לי. יש המלצות למשהו טוב? תקציב? לא חושב על זה נראה קודם כמה עולה משהו טוב ואז אכין תקציב תודה לכולם

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. מחפש מסך טוב לעבודה בתיכנות (כתב ברור קריא וחד) ולגלישה באינטרנט (וקצת משחקים אבל לא צריך משהו מפוצץ במיוחד בשביל זה) בסדר גודל של בין 22-23 אינץ' מה שבאמת חשוב לי זה האיכות של התמונה בזמן עבודה על הוינדוס, האיכות של הצבעים וכמובן שלא יהיה בוהק מדי.. היה לי פעם מסך ממש חזק וזה עשה לי כאב ראש ולא יכולתי לסבול את זה. הLED בנתיים לא כזה הרשים אותי, הבנתי שעדיין הטכנולוגייה הזאת עוד צעירה ולכן אין לי בעיה לעבוד עם LCD אייכותי וטוב. ושוב המחירים הם בין 1000 עד 1200 שקל אשמח לקבל ממכם כמה שיותר המלצות תודה

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  15. Started by sgeva2001,

איזה מהם יותר איכותי על מסך המחשב? בתודה

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  16. או שיש יותר טובים במחיר שלו ? והאם המסך הזה שווה ב 2100 ?

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  17. אני רוצה להזמין את המסך של lg דגם W2486L מחיר 1300 ש"ח איך המסך הזה בהשוואה לאחרים. המסך מיועד בעיקר לסרטים full hd ומשחקים. ראיתי מסכים יותר זולים האם יש לכם המלצה ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Freeze,

היי, אני מעוניין לקנות מסך חדש למחשב שלי, בעיקר בגלל שנמאס לי מה-CRT שיש לי פה בעיקרון, אני מחפש מסך של LG שגודלו כ-22 אינצ' (יכול להיות יותר אם בגבולות המחיר וההיגיון), ושמחירו כ-1250 ש"ח (אפשר גם לגלוש טיפה למעלה). השימושים המרכזיים של המסך יהיו משחקים "כבדים" וסרטים. אגב, כמה שאלות קטנות: הכרטיס מסך שלי הוא ASUS 8800GTS 640MB, ולו יש 2 כניסות DVI. אם המסך שלי תומך ב-1080p, יהיה לי בעיה לראות סרטים באיכות כזאת? באיזה חיבור אני יכול לחבר את המסך לכרטיס? חיבור DVI יכול לתת HDTV? תודה רבה לכל העוזר

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  19. כמו בכותרת, אני מעוניין לקנות את המסך הזה. הוא כבר לא מיוצר, אז או שאקנה אותו כחדש מהשקית (זו לא בעיה להשיג), או יד שנייה, כחדש (גם לא בעיה). בחרתי בו כי לדעתי העיצוב שלו מושלם, העיצוב מאוד מאוד חשוב לי. ה- 24" החדש לא משתווה לו כלל מבחינת אסטתית לדעתי, וה- 30" פשוט גדול מדי (ה- 20" הישן קטן ולא רלוונטי). אז נשארנו עם ה- 23". רציתי לשאול - מבחינה טכנית - האם אני עושה החלטה חכמה? האם המסך הזה טוב גם כיום? (הייצור הופסק בסוף 2008). קחו בחשבון, שאני צריך רק חיבור אחד (DVI מספיק), והשימושים שלי הם משרדיים בעיקר, והשאר - משחקים (אבל לא תחרותיים או אונליין). בלי צפייה בסרטים ובלי עריכה גראפית. * הדגם עבר עדכון טכני-פנימי ב- 2006, אני מקווה להשיג מסך מעודכן. תודה מראש

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. שלום אח שלי צריך מסך מחשב למשחקים אבל הוא גם קורא הרבה באינטרנט וכאלה, שיהיה עד 22 אינטץ ורזולוציה עד 1650X1080 ועד 1000 ש"ח. רציתי גם לשאול אותכם על איזה גודל מסך אתם ממליצים מבחינת גודל הגופן ונוחות הקריאה. תודה רבה לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Hey there guys. Could the XBOX 360 Elite connect to my PC screen, the Samsung T220? Thanks. PS Sorry for the English this current PC doesn't support Hebrew:P

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  22. Started by liron88,

שיהיה פנאל איכותי חשוב לי גם שיהיה כמה שיותר צבעים במסך ורוזולוציה גדולה שיהיה hd ומסך חד אם נקודות גמה שיותר קטנות (אם זה טוב ?) אשמח להמלצות ותודה

• 8 תגובות
    • 989 צפיות
  23. Started by daves,

שלום לחברי הפורום. אני מעוניין לקנות מסך 22" חדש ומהסקר שערכתי פה הבנתי שה - DEL2209WA מומלץ. אני לא משחק במחשב, אלא ב - PS3 שכיום מחובר לטלויזיה LCD, אך יתכן ובקרוב יהיה מחובר למסך מחשב. אני כן רואה לא מעט סרטים במחשב, היום ברשותי מסך 17" של סמסונג. האם עקב המעבר ל - DELL אני אצטרך לשדרג את הכרטיס מסך שלי שכיום הוא built-in? ושאלה נוספת: האם אוכל לחבר את המסך בקלות ל - Play StatioN? תודה מראש על העזרה וחג שמח.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אני מעוניין לקנות מסך למשחקים ב1000 ש"ח שיהיה גודל עד 22" הכרטיס מסך שלי הוא 8800GT 512MB תודה על העזרה...[br]פורסם בתאריך: 27.03.2010 בשעה 17:53:17 חשבתי על לקנות את ה LG W2286L LED מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  25. Started by crazzywak,

מישהו יודע איפה אני יכול לקנות מטליות VIVIAN?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים