עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אהלן אשפי הLCD וה-LED-ים למיניהם. אני אוטוטו קונה מחשב חדש והגעתי למסקנה שהמסך הישן שלי (AOC 2216Va) כנראה יבזבז את הנתונים המרשימים של המחשב החדש. אז החלטתי לקנות גם מסך חדש - אם כבר, אז כבר. מבחינת המחשב, הכרטיס מסך הולך להיות HD6950 (שאני כנראה אפתח לHD6970). מבחינת שאר הרכיבים, גם כן לא חסכתי במשאבים. רציתי לדעת איזה מסך כדאי לקנות כדי שהוא יוכל למצות את כל היכולות של הכרטיס מסך שלי, בדגש על משחקים באיכויות הגבוהות ביותר (Crysis, Battlefield 3 שאוטוטו יוצא, וכו'). מבחינת תקציב, אני מקצה 1000 ש"ח (גמיש). עדיף כמובן כמה שיותר זול, אבל אני לא רוצה להתפשר על הביצועים.\ תודה רבה רבה! אשמח גם אם כל אחד שממליץ לי ייתן סיבות ונימוקים, כדי שאוכל לשקול את זה בכובד ראש. …

2. Started by HydroIT,

כמובן שיהיה איכותי, ונוח לשימוש. תקציב - אני עוד לא בטוח לגבי זה, לכן אשמח לקבל אפשרויות מכל קשתות התקציב האפשרי. תודה!

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by idanshmu,

אני יודע שיש פה מעל ומעבר המלצות/סקירות/ביקורות על מסכי 22" אבל העובדה שיש כל כך הרבה גורמת לי להתלבט. המסך ישמש בעיקר לצפייה בסרטים/סדרות ואולי ישמש גם כמסך טלוויזיה בעת הצורך. השימוש העיקרי השני יהיה משחקים. החלטתי ללכת על ה- SAMSUNG T220 בעיקר בגלל זמן התגובה, העיצוב, והפופולריות שלו. רציתי לדעת אם עשיתי את הבחירה הנכונה בהתאם לצרכים או שאולי במסגרת התקציב יש בחירה טובה יותר (אפילו סתם דגם מתחרה שאני אוכל להשוות). תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  4. Started by roi007,

אני מחפש מסך 23 פחות או יותר עדיף עם רמקולים מובנים וחשוב שתהיה כניסת HDMI, המסך ישמש לצפייה ממושכת בשיעורים דרך האינטרנט ועבודות מול אופיס ותוכנות דומות, הישיבה תהיה די קרובה, דרושה גם אופצייה לתלייה על הקיר. המסך יחובר למחשב נייד. רזולוצייה FHD היא רזולוציה מינימלית. חשבתי על תקציב של 600 ש"ח אם ההבדלים מהותיים אני מוכן להוסיף מעט.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Crapy,

אני צריך מסך של בערך 23~ יכול להיות גם 21 או 22.5 או 23.5 באזורים האלה העדפה לכמה שיותר קרוב ל23, העדפה לאיכות כמה שיותר טובה, כמה שיותר טוב לגיימינג. מאוד רוצה להשקיע גג 1000 מוכן לחרוג עד 500 במידה וזה באמת שווה את זה. תודה רבה לכם!

6. אני רוצה לקנות מסך חדש 23 אינץ' ברזולוציית 1920X1080. התקציב הוא 1000 ש"ח אבל אני מוכן לחריגה של עד 200 שקלים. האם כדאי ללכת על DELL U2312 או שיש מסך מומלץ יותר?

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  7. שלום לכולם, אני מחפש מסך מחשב 23" שנועד בעיקר למשחקי מחשב, 1920X1080, בסביבות ה-1,000 ש"ח. יכולה להיות חריגה אם יש משהו ממש טוב. תודה (:

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. אהלן אני מעוניין לקנות מסך בתקציב הנל בעיקר למטרות גיימינג וסרטים (שימוש ביתי לחדר) הקניה רלוונטית לקייאספי או באג או חנות אחרת באילת קראתי קצת בפורום והבנתי שההמלצה הולכת על דל. הלכתי לסניף של קייאספי ובמקרה היה אותו לתצוגה... האיכות היא מדהימה ואני מבין מאיפה בא כל השיבוחים אבל ששמתי וידאו עם תזוזה מהירה שמתי לב למריחה במסך. יש לציין שהמסך היה בvga היותר ישן. המוכרים המליצו לי שלצרכי גיימינג הדל לא מתאים וכדאי לי לקחת את הlg ips235t עם ה5 ms מה דעתכם? המריחה היא בגלל הvga או בגלל המסך? מה עדיף? מי שמתעסק בגיימינג ויש לו את הדל אשמח אם יענה תודה

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by gshani,

שלום, אני מחפש מסך 23/24 שישמש אותי גם כטלויזיה. אין לי דרישות גבוהות ואני לא משחק משחקים ולא רואה סרטים HD. הבעיה שכמעט כל המסכים שאני רואה (הסתכלתי בעיקר על אלה של AOC) לא ניתנים לכינון ובד"כ באים עם נטיה כלפי מעלה, כך שאי אפ]שר לשבת בגובה נמוך ולראות בהם סרטים בצורה נורמאלית. אשמח להמלצות למסכים 23/4 שניתן לכונן - זוית צפיה או למעלה למטה. תודה

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  10. מעוניין לקבל המלצה למסך טוב שמיועד 100% למשחקים לפי מה שראיתי הרוב פה ממליצים על ה DELL שהוא 23" איך הוא לעומת ה LG IPS236V LED?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by habahaba,

שלום רב, אשמח להמלצה על מסך שעונה על הדרישות הבאות: 1) PIVOT - חובה! המסך הולך להיות מאונך רוב הזמן. 2) גודל - 23-24 3) מחיר - באזור 1K, אך ניתן לרדת או לעלות במידת הצורך (לא לחוץ על המחיר, אבל שיהיה באזור ה- 1000) 4) רמקולים - אין צורך 5) זווית צפיה - חובה שתהיה רחבה כי המסך הולך להיות מאונך, ואשמח לראות את כל אורכו בצורה טובה. המחשב הוא בעיקר לקריאה וללימודים במשך שעות רבות מדי יום. לפעמים גם סרטים וכו'. הוא יהיה מחובר ללפטופ שלי (כרטיס מסך: nvidia 520M) שמתי עין על המסך הבא, אך אשמח לעוד המלצות אם אתם מכירים משהו טוב יותר שמצדיק עליה במחיר: http://www.ret.co.il/search?q=S23C650D תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום, ההורים שלי זקוקים למסך חדש למשרד שלהם (סוכנות ביטוח). השימושים העיקריים והכמעט בלעדיים של המסך הם עבודה משרדית ו...עבודה משרדית. המון המון טקסים לאנשים שהראייה שלהם כבר לא.. משובחת במיוחד. התקציב הוא 600-100, זול יותר עדיף, מבלי לגרוע ולפגוע במסך. אין חשיבות מיוחדת לרכזת USB, שלל חיבורים וכו' - אולי רק Pivot. עדיף מTMS, אבל אם יש מקומות מומלצים עם מחירים טובים יותר/היצע טוב יותר - מה טוב. תודה, נעם.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by kinduv,

התקציב הוא עד 1400 השימוש העיקרי לעריכת סרטים האם באמת dell הכי איכותי? מה כדאי 23 לעריכת סרטים או 24? מישהו הכניס לי לראש שבמסך 24 אני יראה פסים שחורים ובמס 23 זה הכי מתאים, האם זה נכון... בתודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by G-DIABLO,

היי אני מחפש מסך חדש למחשב. מה צריך: חיבור vga חיבור dvi כי איתו אני מחבר את המחשב חיבור hdmi גודל משהו כמו 23 24 אני חושב שאם אני כבר קונה מסך אז כנראה שנהפוך אותו לסוג של טלויזיה ונחבר לו ממיר. אפילו רק בשביל הקלטות. אז כנראה צריך חיבור סקארט ואולי טונר dvbt מובנה. אגב אפשר להשתמש במסך כזה כדי להקליט ישירות למחשב? או שחייבים בשביל זה כרטיס מסך ייעודי? קצת על השימושים: אני תוכניתן וכותב קוד על המחשב ונמצא מולו הרבה שעות אז הוא צריך להיות טוב. בנוסף אני רואה בו סרטים וסדרות. אני לא כ"כ משחק במחשב. אני גולש וקורא בו הרבה חומר. כרגע אני לא שם מגבלת תקציב כי אני מוכן להשקיע..אבל בגדול אם זה יעבור את ה 2000 משמעותית זה כנראה כבר מוגזם. המלצות? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by My_Name,

מחפש מסך בגודל 24'' שיתחבר לממיר HOT רגיל (לא HD) ולמחשב ביציאת DVI/VGA. התקציב שלי הוא 1000-1300 ש"ח. כרגע אני חושב על L24T6 של HAIR תגובות ? ???

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אני צריך המלצה למסך בגודל 23-24" אני מעדיף 16:10 ולא 16:9 כמובן תומך FHD עד 1300 ש"ח הולך לשמש בעיקר למשחקים וגם לסרטים (יש לי HD7950 אני רוצה מסך שינצל את היכולת שלו)

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  17. Started by Offset,

תקציב:800 שקלים מקסימום גודל מבוקש: 23 INCH (לא חובה) שימוש שייעשה במס: משחקים ותכנות חשוב לי שהוא יהיה FHD ושהוא לא יכאב בעיניים(פחות חובה כי אני יצמצם שעות). ושיהיה LED. תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. אני קונה מחשב מ-TMS ואני צריך מסך שתהיה בו יציאת HDMI בנוסף ל-DVI כדי שיהיה ניתן לחבר אותו גם לממיר של הוט בכבל HDMI, וגם למחשב ב-DVI. אשמח לשמוע המלצות, תודה!

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. אני יודע שהCREAM מאוד מומלץ אך אני זקוק למסך שבו לא תהיה קיימת כלל התופעה של המריחות. בבקשה לא לחרוג מהתקציב, והאם MS גבוה יותר יעזור לתופעה הזאת?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. שלום, אני צריך שתמליצו לי על מסך למחשב 23"/24" אבל שיהיה לו חיבורים לממיר של HOT כדי שיהיה אפשר לצפות בו גם בטלוויזיה. עדיף למחיר כמה שיותר נמוך אבל שיהיה מסך טוב. ראיתי את המסך הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=728200 מה אתם אומרים עליו? שווה להוסיף את הכסף לזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=778196 או שאולי ללכת על זה: http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=2370HD&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he תגידו איך בידיוק מחליפים בין השידור בממיר למחשב במסך כזה? תודה על העזרה.

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by idan oren,

הu2312hm הישן והטוב התחיל לרצד ולעשות בעיות והחלטתי שהגיע הזמן לשדרג. בינתיים חושב על ה dell s2316h כי הצבעים של דל הם הטובים ביותר שראיתי, טבל, אני כבר הרבה זמן לא מעורה בשוק המסכים ואין לי מושג איזה מסך נחשב לטוב ביותר עד 900 ש"ח (אם אפשר בלי חריגות, עדיין סטודנט )

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by omrit,

אני מחפשר מסך 23/24 אינץ' ב 800-1000 ש"ח לשימוש סטודנטיאלי. חשבתי על ה LG 2360T- שעולה 849 ש"ח או על ה LG 2380V- שעולה 949. אשמח לשמוע חוות דעת כמו כן גם על אופציות של מסכים של 1920X1200 בהנחה וקיים משהו כדאי יותר. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אהלן, אני מחפש מסך מחשב חדש כי הגיע הזמן להחליף את הסמסונג 19" הישן שלי... אשמח אם תוכלו לעזור: השימושים שלי במסך יהיו לגיימינג (GTA V, BF4 שייצא כבר למחשב!) ולעריכה בתוכנות כמו Sony vegas, After Effects, Photoshop אני עתיד לקנות כרטיס מסך חדש שיתמוך ברזולוציות גבוהות, כרגע הכיוון שלי הוא לGTX 660, מי שרוצה יותר ממוזמן להתעדכן בדיון שפתחתי על כך כאן: כרטיס מסך חדש. על המסך לתמוך כמובן בצפייה בHD, רצוי מסך LED. ייצא לי לשבת הרבה שעות מול המסך, איכותו חשובה לי, לכן ניתן לחרוג מהתקציב במידת הצורך אם ישנו מסך מומלץ ומשתלם. בנוסף שאלה - האם על כרטיס המסך להיות בעל יציאת HDMI או שDVI יספיק למסכים בסגנון זה? האם יש הבדל באיכויות וכדומה? אשמח אם מישהו יוכל להסביר…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. שלום , אשמח להמלצה על מסך בגודל 23 אינצ'. המסך הוא בעיקר לשימושים ביתיים. קצת אופיס ואינטרנט, סידור אלבומי תמונות משפחתיים וכו'. ילדים בני 3-4 לפעמים יראו בו סרטים\תוכניות ו\או ישחקו במשחקים שמיועדים לטווח הגילאים הזה. התקציב הוא עד 1000 ש"ח, אבל כמובן שעדיף לחסוך. בתודה מראש, פיני

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by EroSenin,

היי אני רוצה להתקדם מהמסך 17 CRT שלי ל24 איכותי... תקציב עד 1200 שקל. חשבתי על זה: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=345 אך המסך הזה מבחינת חדות לסרטים ומשחקים?

• 2 תגובות
    • 774 צפיות

דיונים חדשים בפורומים