עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by CRT,

המסך נועד בעקרון לעבודה עם מסמכים ולראות סרטים, HD לא מעניין אותי. כ.מסך יגHD 3850 256MB. משחקים בעדיפות נמוכה. העיקר שיהיה נעים לעבוד איתו לאורך שעות. תקציב מקסימלי הוא 1000 ש"ח רצוי פחות. צריך שהיה אפשר להשיג אותו באזור המרכז. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  2. קודם כול שאלה - למה המסכים האלה - http://www.skypc.co.il/pl_product~36110-022-00~9~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~SL3220W~9~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~T2200HDA~9~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~W2209B~9~0.htm כאלה זולים?? מה שונה בהם? הם נראים מ-ע-ו-ל-י-ם! למה הם במחיר הזה? והבקשה - התקציב : 700 ש"ח החריגה מקסימאלית 750 ש"ח אני ישתמש במסך למשחקי מחשב \ סרטים \ גלישה באינטרנט הכרטיס מסך שלי הוא: כרטיס גרפי HIS ATI Radeon HD5770 1024MB DDR5 PCIe ₪803 כמות:1 אני רוצה שיהיה רחב (9X16) ולא יקר ויהיה יחסית איכותי (אני יודע שכמעט לא אפשרי בתקציב) ושיהיה 22"

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. לא משחק (אולי משחקים ישנים ) צריך מסך נטו לסרטי HD ומסך שיהיה נעים לעינתיים לתיכנות ארוך כמו כן טווח המחירים 1200 מה שכן ראיתי מלא מסכי 22-24 בטווח המחירים האלו (ובדביק לא ראיתי הסברים על מסכים שהם לא למשחקים ) תודה רבה ויום טוב

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  4. Started by Salwaby,

אני מחפש מסך תקציב 800-900 שקל נראה לי אני אקח את המסך הבא http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=8683 לשימושים בעיקר משחקים,סרטים,סדרות,אינטרנט.. רגיל מה אומרים?

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  5. Started by Salwaby,

חיבור HDMI למסך מחשב, למה הוא טוב בתכלס ? לרזלוציות יותר גבוהות ? לחיבור לכרטיסי מסך יותר מתקדמים ? אני פשוט מחפש מסך אני לא יודע אם לקנות אחד עם HDMI או בלי כאילו אם זה קריטי החיבור או לא ... תודה. סורי על השאלה המתלמדת

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  6. Started by kurt80,

היי, מצטער שההודעה קצת ארוכה אבל כרגע אני קלולס לגמרי וצריך שיעשו לי קצת סדר בראש. אני צריך לקנות מסך חדש, עדיין מנסה להבין איזה מהם יענה על הצרכים שלי בצורה הכי טובה, כרגע אני לא סגור אפילו על הגודל. התקציב שלי הוא די גמיש כאשר הגבול העליון הוא 3000 ש"ח לערך (חריגה של כמה מאות אפשרית). המסך צריך קודם כל לשרת אותי כצלם חובב. הוא צריך להציג טקסט בצורה טובה, זה קטע חשוב כי אני קורא די הרבה.כשאני אומר טקסט אני מתכוון לדפי אינטרנט. אני קצת רגיש לטקסט קטן ולא בא לי להפעיל אחרי הקנייה כל מיני מניפולציות בנסיון לשפר את המצב . כרגע אני על מסך 17 אינץ ברזולוציה של 768*1024 איך טקסט (דפי אינטרנט) ואייקונים בשולחן העבודה יראו בהשוואה על מסך 22 אינץ ברזולוציה של 1050*1680 ומסך 24 א…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Toledo87,

קניתי את המסך הוא מחובר עם הקבל dvi משני צידיו וכמובן על הרזולוציה המקסימלית שלו. הבעייה היא שנראה לי כי הוא מרצד במעט. כלומר- שאני מזיז חלונות בצורה איטית (גורר) אז יש כאלו ריצודים במסגרת של החלון גם למשל כאשר אני מסתכל על תמונה עם הviewer של אקס פי, ושאני מזיז את החלון עם התמונה יש מעין קווים כאלו שאני מזיז את זה לאט. בנוסף אני מרגיש הבדל גדול באיך שהעכבר זז לעומת המסך הקודם- מסך ישן גדול וטוב של lg שמגיעה ל 120 hrz או יותר.. בקיצור ההפרעה הקטנה הזאת של הריצודים גורמת למחשב להראות כאילו הוא איטי יותר והחלונות נתקעים כזה שמזזים אותם... מה אומרים?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by koby100,

אני מעוניין לקנות מסך בתקציב של 1200 ש"ח. המטרה היא אינטרנט + צפייה בסרטים. חשבתי לרכוש את הדגם שהומלץ רבות בפורום זה, DELL 2209WA אולם לאחר שקראתי מספר ביקורות סותרות בקשר לאיכות הוידאו שהוא מציג (בנגינת קובץ מהמחשב) אני קצת מתלבט. שאלתי היא, האם יש מסך אחר בתקציב דומה שיתן גם תמיכה טובה בהצגת וידאו. תודה, קובי

9. Started by mordydd91,

המלצה למסך מחשב: קודם תגידו לי מה עדיף ללכת led או lcd 1. תקציבכם (התקציב שלכם למסך):1500 חריגה מקסימאלית (מה הסכום שאסור יהיה לעבור בקנייה של המסך):100 2. מה השימושים של המסך: משחקי מחשב \ סרטים \ גלישה באינטרנט - 3. מהו הכרטיס מסך שלכם הנוכחי?hd4870 4. בקשות מיוחדות - על הקיר-לא חובה לא איכפת לי מהרמקולים עדיף שיהיה בלי 5. גודל מסך רצוי: אני מתלבט בין 24 רוצה חוות דעת על המסך :LG W2453V ועל LG W2486L LED --------------------------------------------------------------------------------

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  10. Started by warezon,

המסך מיועד לעבוד עם כרטיס hd5770 בעיקר לשימוש ביתי משחקים ברמה בינונית-גבוהה וסרטים! על מה כדאי לשים דגש? על סוג הפאנל? כל סוך הטכנולוגיה lcd/led מהירות תגובה? או שבכלל הכל חרטה ויש לכם המלצה ספציפית בשבילי?? התקציב בעיקרון הוא עד 1200 אשמח גם לקבל הצעה ל1 באיזור ה1000 לשם השוואה! תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  11. Started by shlomo1441,

שלום חברים ראיתי את המסך הזה בתצוגה והוא מדהיםםם יש לו איכות תמונה מטורפת אבל לא יכולתי להריץ עליו משחקים הבנתי שהזמן תגובה האמיתי שלו בערך 16MS בממוצע מישהו יכול להגיד לי מניסיון שזה לא מפריע למשחקים כבדים כמו COD6 BATELFIELD BAD COMPANY ? תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. המסך יתחבר לati 5770 לכן רצוי מאד חיבור hd ורזולוציה גבוהה ככל האפשר! תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לכולם לצורך בניית מערך של 4 מסכים שניים מעל שניים באמצעות זרוע אני צריך לבחור מסך צימצמתי את הבחירה למסכים הבאים כולם 24 באותו סדר גודל של מחיר SAMSUNG 2494LW PHILIPS 241E1SB BENQ G2410HD ASUS VW246H מי מהם מומלץ יותר תודה חזי

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  14. Started by ilay22,

יש לי לפטופ HP TX2500 (עם המסך מגע המסתובב) וב PC ברטיס מסך HD4870 כשניסיתי, מתוך ניסוי ותהייה, לחבר את היציאת וידאו של הנייד עם הPC עם כבר RGB, המסך של ה PC הושבת והמשחב קפא תוך כדי שהאוורר של הכרטיס מסך התחיל לעשות מלא רעש... יש דרך לעשות את זה?

• 2 תגובות
    • 4.6k צפיות
  15. שלום לכולם, השבוע קיבלתי את המסך הנ"ל ומאותו הרגע שהתחלתי לעבוד איתו התחילו לי צריבות בעיניים, הצריבה מתחילה תוך 10 - 15 דקות עבודה, הורדתי את הבהירות ל-15 ועדיין העינים צורבות. יש לציין שלפני זה היה לי מסך 19" של סמסונג הלבן (למי שמכיר) ואיתו זה לא היה קורה. יש למישהו פתרון? רעיון? תודה, ארז

• 19 תגובות
    • 4.2k צפיות
  16. Started by mtnm,

שלום, אני לא מבין מה אני עושה לא נכון... קניתי קבל HDMI לDVI. חיברתי אותו מהממיר למסך מחשב אבל אני מקבל הודעה שהרזולוציה לא טובה. ניסתי כבר 2 מסכים ובשניהם זה לא עובד. מה לעשות? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. יש לי כרטיס מסך 9400GT עם כניסת HDMI וגם יש לי במסך של הטלוויזיה כניסה כזאת, קניתי כבל, חיברתי את המסך שמתי את הרז' המקסימלית (1366X768) ואני לא רואה חד ויפה עם רזולוציה טובה כמו שחיברתי את המסך עם VGA (זה גם מסך טלוויזיה וגם מסך מחשב). מישהו יכול לעזור לי?

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. כמו שהכותרת אומרת. אני זקוק להמלצה למסך 24 או 26 אינץ' בתקציב 2000-3000 שח למשחקים

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. כוננים של מחשב. אם כן, איך? צריך כרטיס מסך מיוחד אואיזה שהוא ציוד נלווה מיוחד.

• 5 תגובות
    • 967 צפיות
  20. Started by arkadur,

המסך הזה נפל לידי, להשאר איתו או להחליף אותו למשהו אחר? איך הוא עומד בהשוואה לשאר המסכים בקטגוריה? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  21. Started by Salwaby,

מעוניין לקנות מסך LCD למחשב, שימוש בעיקר משחקים (סרטים, אינטרנט...) אני מחפש 22" בתקציב של עד 1000 ש"ח. תודה.

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  22. Started by Fexor,

שלום. ראיתי את המסך הנ"ל בחנות והוא עשה עליי רושם טוב ועל הנייר הנתונים שלו ממש טובים. http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=741792 ממש במקרה הוא יושב על משבצת התקציב שלי (1000~), אז אני רוצה לשאול אם הוא מוכר כבר לטובה או לרעה. בנוסף אני חושב בעתיד לקנות כרטיס טלוויזיה ואז הוא יצטרך לעבוד מול המסך הזה. ואם כבר, יש מסכים יותר טובים בתקציב הזה? נוסף בעריכה: למי ששם לב לת'רד שפתחתי בפורום מפרטים, אין קשר בינו לבין הת'רד הזה. שני דברים שונים.

23. Started by eliil1,

יש לי T220P , וכל פעם יוצא לי חלון של Not Optimum Mode Recommended Mode: 1920x1200 60hz, והבעיה שזה משחק ישן והרזולוציה המקסימלית שם זה 1240X768 משהו כזה... ואחרי כמה דקות המסך נכבה ומראה לי את ההודעה הזאת, אז נגיד אני מכבה את המסך ומדליק שוב זה נעלם ואחרי כמה דקות שוב מופיע הדבר הזה... =\ מה לעשות? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by עופר157,

יש לי מסך מסוג LG W2486L LED ופעם אחת כבר החלפתי אותו בגלל פיקסל שרוף ועכשיו במסך החדש יש פיקסל אחד שמאיר בצבע לבן-הבעיה היא שרק בכמה תמונות רואים את זה ואם שמים תמונות אחרות באותו איכות אז לא רואים את זה וגם באינטרנט ובסרטים לא רואים את זה? מה יכולה להיות הבעיה?

25. אני רוצה כבר מסך חדש לשדרוג הבא למחשב חשוב לי שזה לא יהיה פאנל TN כי כבר מתחיל להימאס לי מעיוות הצבעים אשמח להצעות אני מבין שאיכות באה עם מחיר אז התקציב הוא עד 2400

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים