מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
שלום רב לכולם. אני מעוניין לקנות מסך שמיועד לגימיירים ולצפייה בסרטים. אני בנוסף קורא קבצי טקסט וגולש באינטרנט (כמובן ). תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מסך בן 3 שנים של סמסונג גדול בגודל 24 אינץ' מסוג הT240 למי שזוכר. עכשיו ללא ספק מדובר במסך מעולה שאני אישית נורא מבסוט ממנו. לאחרונה נכנס לי ג'וק בראש והוא להחליף אותו למסך חדש של 24 אינץ',LED ושיהיה FULL HD. רוב האנשים אומרים לי שחבל לי על הכסף ושאני לא יראה שום הבדל בין המסכים האילו. רצוי לציין שהשימושים שלי במחשב הם אך ורק אינטרנט ומשחקים כבדים,סרטים אני רואה אחת ל... את המשחקים אני משחק תמיד ב1900X1200. אז מה אתם אומרים כדאי "לשדרג" או שבאמת חבל על הכסף ולא אראה שום הבדל? תודה לעונים!
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש מקום שאני אוכל להשיג את המסך הזה ב1400 שקל. רציתי לדעת האם הוא טוב יעיל למשחקים,סרטים וTV http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=424981 או http://www.bestwaycomputer.ca/shop/item.asp?itemid=2593&catid= תודה. בנוסף ראיתי שהמסך הוא DVI,דבר שאני לא מבין בו אמרו לי שזה חיבור אחר מהמחשב למסך שמייצר תמונת מסך טובה יותר,רציתי לדעת האם זה חיבור שונה והאם הוא מופיע גם בכרטיסי מסך פשוטים
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
סוף סוף החלטתי שאני רוצה להחליף את המסך CRT שלי למשהו יותר נורמאלי. כבר יומיים אני מחפש וקורא ביקורות ואני פשוט לא יודע איזה מסך לקחת. התקציב הוא עד 1000 ש"ח ,השימושים הם לאינטרנט וקצת משחקים. תודה מראש לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, בקרוב אני יקבל את הhttp://www.skypc.co.il/pl_product~51450~9~0.htm ביחד עם שני 9800GTX ורציתי לדעת אם שווה לקנות כבל HDMI או ש DVI יותר טוב ההשערות שלי הן שהHDMI יותר טוב אבל רציתי לדעת אם כדי לי לקנות כבל HDMI או יותר נכון אם ההבדל שווה את ה 80-120 שקל שזה עולה (הכבל) השימושים שלי הם גיימינג (crysis/COD4/UT3/כל מיני משחקי רשת) סרטים וטלויזיה (בעזרת כרטיס טלויזיה) תודה לכם העוזרים =]
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-
-
אם אני מחבר מכשיר מפוקפק (נגיד לד USB סיני זול) לUSB במסך (דל), יש סיכון למסך? ואם יקרה משהו (god forbid), האחריות מכסה?
-
- 6 תגובות
- 939 צפיות
-
-
מה ההבדל בין במסכים האלה של סמסונג??? 2253BW ל 2243BW ל2243EWX ??? שלושלתם אותו המחיר
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
מבקש המלצות למסך שישמש בעיקר למשחקים. אני מעוניין במסך 24 אינץ בעלות של עד 1.5K. יהיה ברשותי מחשב בעל הכרטיס מסך הבא: GeForce GTX 660 תודה לממליצים.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי הזדמנות לקנות מחבר את המסך vp191b של וויוסוניק(חדש ) במחיר של 500 ש"ח עכשיו לא מצאתי ממש ביקורות עליו , אבל לפי המחיר שהוא נמכר התרשמתי שהוא אמור לספק את הסחורה(מה גם שמהנתונים הבנתי שהוא די טוב), במיוחד במחיר כזה מצחיק וכן אני יודע שזה דגם ישן ,אז אולי כדאי לחכות למסכים חדשים שיצאו ולקנות במחיר רגיל או לנצל את ההזדמנות ולקנות את המסך ב500 ש"ח?! השימוש למסך הוא בעיקר סרטים ומשחקים תודה מראש למגיבים
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מסך 24 " ב 100 שקל פחות או יותר בשביל משחקים טובים בעיקר.. תודה לכל העוזרים 8)
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
-
היי, במחשב החדש שלי יש לי התנסות ראשונה עם מסך LCD (שהוא Viewsonic VP930b, אחרי שהיה לי נסיון רק עם CRT כמו F900P), ואני לא יודע איך לנקות אותו בדרך נכונה. אז איך לנקות? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
לאחראי הפורום - אין מקום לשמות הדגמים בכותרת ראשית, להבהרות: מקריאה ארוכה (ומעשירה ביותר!) של המבוא לLCD וקריאת 10 העמודים הראשונים בפורום, הסקתי מס' מסקנות, אנא תקנו אותי אם הן שגויות: ישנה חלוקה די ברורה: פאנל TN מיועד למשחקים (בשל מהירות תגובתו) ולאנשים שלא חשובה להם איכות התמונה וזויות הצפיה. S-IPS הוא הפאנל הטוב ביותר מבחינת איכות תצוגה (טקסט וסרטים) והS-PVA מתקרב אליו. המון אנשים שואלים לגבי מסכי 22" עד 1500 ש"ח ולרוב מוצע המסך 2243BW samsung כאופציה הטובה ביותר למשחקים, כמו גם Asus MW221C וASUS VK222H, כולם בעלי פאנל TN. זכור לי שראיתי תגובה בה הוזכר מסך P-MVA , אך צויין שכמעט לא ניתן להשיגו. עד כאן הכל נחמד, אך כשאני מנסה לחשוב על איזה מסך עדיף לי, אני ניצ…
-
- 5 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום יש לי שאלה בקשר לחיבור display port יש לי יציאה כזאת במסך ורציתי לדעת מה ההבדל בין החיבור הזה ו hdmi ומה יותר טוב?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כשבועיים עברתי לדירה בבאר שבע מעוניין לקנות מסך שיהיה בחדר שלי וישמש לדברים הבאים 1. אליו יתחבר המחשב הנייד - בעיקר גלישה 2. יראו עליו סרטים - חיבור HDMI מהמחשב ואולי גם YES בהמשך 3. לעיתים רחוקות ישחקו עליו משחקים מהמחשב אבל באמת שלא קריטי (יותר נוח לשחק על המחשב עצמו) גודל החדר מהמיטה (הראש) ועד למסך - 3 מטר התלבטויות - 26 אינץ או 32? (או אולי משהו אחר? פשוט חושש ש32 יהיה גדול מידי כשאשב על הכסא ו26 יהיה קטן מידי לצפייה בסרטים והאם לקנות מסך מחשב או מסך טלוויזיה? מה ההבדל בכלל? לגבי התקציב - אין לי מושג כמה הדברים האלה אמורים לעלות ואני יודע שיש היום אינסוף חברות לא ידועות שעושות מסכים יחסית בזול. שווה להשקיע במותג או שאפשר ללכת על הלא מוכר וה…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי התלבטויות ואחרי שראיתי את כל התגובות? איזה מסך כדאי? מסך 19 אינצ' כבר נראה ממש פצפון... אין הרבה ביקורות על המסך של CMV אבל אלה שכן עשו ביקורות נתנו לו ציונים מעולים... הLG חברה מוכרת והמסך קטן יותר ב 5 ס"מ שזה הרבה.... אבל מפרט טוב יותר מה כדאי? הנה כמה ביקורות על ה CHIMEI http://www.newegg.com/Product/CustRatingReview.asp?DEPA=0&Type=&Item=N82E16824252006&SortField=0&SummaryType=ALL&Pagesize=100&Page= http://www.pcauthority.com.au/review.aspx?CIaRID=3022 http://business.pcauthority.com.au/review/chimei-221d.aspx
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כנראה שירדתי מלקנות את ה 2007FP בגלל הגודל פיקסל הקטן, דווקא ה-22 לא רעים בקטע הזה אך הם לא ממש מצטיינים באיכותם, האם מישהו יודע על איזה דגם שיוצא בקרוב למסכי 22 שהוא גם איכותי וגם נותן את התוספות שיש ל2007? האם שווה לחכות עוד קצת? תודה
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מסך CRT מלפני 8 שנים בערך שחוץ מהעובדה שהבהירות קצת נחלשה הוא עובד בסדר גמור. אבל בזמן האחרון, בחצי שנה האחרונה, שמתי לב שאני סובל מכאבי ראש ועייפות כשאני עובד מולו הרבה שעות. קודם כל , רציתי לדעת אם זה אפשרי או שאני סתם מחפש את מי להאשים בכאבי הראש שיש לי? דבר שני, האם קניית מסך LCD יכולה לעזור לי בנושא הזה? ואם כן על איזה מסך LCD אתם ממליצים לי בגודל 19-22 אינץ שיהיה טוב לעבודה ממושכת מבלי לאמץ את העיניים ושלא יגרום לכאבי ראש?
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
למי שמכיר - מה דעתכם על המסך NEC LCD2070NX? איך הוא בהשוואה לחביב הפורום DELL 2007FP? האם היבואן יניר מערכות נחשב אמין? אשמח לשמוע חוות דעת למי שיש נסיון בעבודה עם מסכי NEC ועם היבואן. אשמח גם לשמוע המלצות אחרות למסכי S-IPS איכותיים אחרים.
-
- 8 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מסך מחשב חדש, רוב השימוש בו יעשה לגיימינג ושאר העבודה תיהיה באינטרנט אשר כוללת קריאה מרובה של טקסטים. אני מתלבט בין שני הדגמים הללו: LG W2486L Samsung BX2450 אמרו לי שהצבעים של SAMSUNG הם לא קבועים בין מסכים ויכולים להראות לא חיים ושידרש כיוונון שלהם. אשמח לשמוע דעות וחוות דעת שלכם לגבי מסכים אלו, ואם יש לכם הצעות כלשהן אחרות למסכים 24" (לא בהכרח 24, אבל זהו המינימום )
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני רוצה לקנות מסך מחשב 24". התקציב הוא עד 1000 ש"ח. אין דרישות מיוחדות. תודה מראש, טוני
-
- 4 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
מחפש מסך LSD טוב מ20 אינצ עד 26 לא משנה מחיר משנה שיהיה חזק למשחקים
-
- 3 תגובות
- 976 צפיות
-
-
מחפש מסך 24" או 27" לגיימינג קל ( פורטנייט) לילד. איך המסך הזה? https://www.dell.com/en-uk/shop/accessories/apd/210-ajyh מיד 2. מישהו מוכר ב 300 ש"ח. או חדש ב 550 ש"ח. אם יש המלצות אחרות וגם ןלמסך 27" אשמח. תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
* מה ההבדל בין samsung t220 לבין t220p השימושים שלי : תיכנות לשעות ארוכות מעט צפייה בסרטים ובמשחקים * האם מסכים אלה מתאימים לשימושים שלי ומה עדיף רחב או רגיל
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מסך מחשב שיתחבר גם לממרים של יס והוט וגם למחשב רגיל. (יכול להיות שאני לא מנסח את עצמי, אני לא מבין בזה) השימושים העיקרים שלי זה בעיקר שימוש משרדי רגיל על המחשב וצפייה בסרטים שמוקרנים מהמחשב או מהטלויזיה. נכון לחודש אוקטובר 2008 מה הם המסכים הכי מומלצים כרגע בתקציב הנ"ל. כמובן שהמסך צריך להיות לפחות 20 אינצ'. תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-