עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. התסתכלתי על התמונה של המסך Dell 2209WA באייבורי וראיתי שהוא שונה ממה שמוצג באתר השרמי של דל ישראל. הנה: אייבורי: ובאתר הרשמי של דל: תשימו לב שהמסך באייבורי הוא שונה ! יכול להיות שיש למסך הזה 2 גרסאות או משהו כזה ? אם אני קונה את המסך הזה באייבורי זה בטוח יהיה כמו שכתוב באתר הרשמי של דל ? כי מצאתי מלא דברים לא חופפים. כמו למשל שכתוב באתר של דל ישראל שזמן התגובה של המסך הזה הוא 5MS ובאייבורי כתוב 6MS. קיצר למה זה ככה ? עריכה: למה באתר הרשמי עשו את המסך הזה פעמיים ?

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by Erez Nagar,

שלום לכולם אני חדש פה רכשתי xbox one x הקונסולה מגיעה עם אפשרות למשחקים 4k כרגע הקונסולה מחוברת לפלזמה די ישנה 50" שמוגדרת לרזולוציה 720 60fps אני חובב משחקים ומרגיש שלא מנצל את מלוא התפוקה מהקונסולה ברצוני לקנות מסך מחשב בגודל 28" שאני יוכל לנצל את מלוא ההנאה מהקונסולה עכשיו מסכי 4k מאוד יקרים אבל אין לי בעיה להשקיע אם זאת הברירה היחידה חשוב לי לדעת אם מסך לדוגמא full hd 1080 גם יתן לי חוויה טובה ומה הפרמטרים שאני צריך לתת דגש לפני הקניה קצב ריענון , hz וכו' תודה לכל העונים

• 3 תגובות
    • 3.7k צפיות
  3. אני מתנדב בשירות לאומי בגן ילדים, ובקשו ממני לחבר את המחשב שם, חיברתי אותו, והמסך שם מראה מטושטש באופן קיצוני. מה יכול לגרום לזה?

4. Started by ran500,

היי אשמח להמלצה לרכישת מסך למחשב בדכ אני משתמש במסכי מחשב קטנים 19 אינצ והם נוחים עבורי בעבר היה לי נסיון קצר עם מסך 24 והרגשתי כאבי עיניים השימוש הוא לגלישה ועבודה משרדית אשמח להמלצה למסך כמה שיותר "בריא" ונוח לעיניים,אני עובד הרבה שעות מול מחשב האם באופן כללי יש קשר לגודל מסך ומאמץ לעיניים?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by asilbob,

תגידו אפשר לחבר תמסך הזה לטלוויזיה ישירות ? בלי כרטיס טלוויזיה בשביל ליראות כדורגל או דברים כאלו ? עם כן איך בדיוק ? למה שמעתי שאפשר

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  6. Started by SuBeX,

חברת CANON החלה במסע עולמי להצגת הטכנולוגיית החדשות שלה. יש הרבה דברים חדשים, בין השאר מצלמה ש"יודעת" לזהות מתי אתה מחייך ורק אז מצלמת... ;D אבל הדבר הכי מלהיב בין מוצריה הוא מסך SED מתפקד שמהווה אב-טיפוס למסכי העתיד (כמו שאומרים על כל טכנולוגיה חדשה ) בכתבה מציינים שהטכנולוגיה היא ה"ילד הטיבעי" של מסכי ה-CRT וה-LCD עם יכולות של כל אחד מהם והרבה יותר במוצר אחד. קצת נתונים מעניינים על הטכנולוגיה: זמן תגובה: פחות מ-1MS. קונטרסט: 100,000:1. בהירות: 400 cd/m². זווית צפייה: 180 מעלות מכל צד. נשמע טוב. הנה קישור לכתבה בנושא: http://www.behardware.com/articles/593-1/close-encounters-of-the-third-kind-sed.html מה שיפה בזה, לפי הכתבה לפחות, שהמחיר של מסכי המחשב לש…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by eyalsha,

ברשותי כמעט שנה מסך 2243BW שאני מרוצה ממנו מאוד, לאחרונה צצה הזדמנות לקנות ממכר מסך T240 בן חודשים ספורים במחיר 1000 ש"ח ולמכור את המסך שלי ב700 ש"ח מה דעתכם על ה T240 באופן כללי והאם הייתם מוסיפים את הסכום הזה? (הגודל לא מאוד קריטי לי אבל אני רואה זו כהזדמנות שדרוג) תודה.

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  8. Started by abo9,

איך המסך? הרמקולים שלו טובים או שחייבים לקנות אחרים? ואיך הפאנל שלו כי שמעתי שהTN לא טוב? איך הוא יחסית לDELL U2312HM?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Svensk.il,

אני עובד עם 8800GT ושני מסכים כאשר הראשי הוא LG IPS236V והמשני הוא LG 1919S (מחובר למתאם dvi-i vga). הבעיה היא שכל כמה דקות המסך המשני כאילו נכבה לשניה ואז חוזר. זה קורה במיוחד כשפותחים חלונות או תוכנות. שני המסכים פועלים ברזולוציות המקוריות שלהם. חיפשתי באינטרנט וראיתי המון אנשים שמדווחים על הבעיה אבל לא באמת מצאתי פתרון... מישהו?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. ההבדל היחידי במפרט הוא זמן תגובה קצר יותר לטובת הסמסונג ועוד איזה פיצר הקשור ב HD אבל אני לא בטוח כלל מה זה. ראיתי את שני המסכים ובעיני התצוגה יפה במידה שווה בשניהם. שניהם נותנים אחריות של 3 שנים ומהניסיון שיש לי עם מג (אמטל) האחריות שלהם טובה מאוד, את חיון אני פחות מכיר. השימוש העיקרי הוא למשחקים. תודה, אופיר

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  11. התקשרתי למלא חנויות ולאף אחת אין במלאי. מישהו קנה לאחרונה ומכיר?

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  12. Started by אסף ב,

שלום איזה מסך 19 אינץ מהחנות הזאת www.skypc.co.il נחשב למסך טוב? אני לא רוצה מסך יקר מידי אבל גם לא מהזולים מידי.. משהו סביר תודה

13. Started by Dr.Shawarma,

בעקבות מעבר לעבודה מהבית התדרדרתי משני מסך דל 1200p אחד ליד השני, למסך אחד מדגם U2412M. זה די מאט אותי עקב חוסר היכולת לעבוד עם כמה חלונות במקביל. לכן אני מחפש מסך ultrawide להחליף את הדל המיושן שלי למשהו קצת יותר מודרני. חשובה איכות תמונה בערך באותה רמה, פאנל IPS, יהיה נחמד אם יהיה HDR וצ'ופרים מודרניים למיניהם. אין מגבלת מקום על השולחן. מגבלת התקציב עומדת על 1000 פאונד (אני בבריטניה, מה לעשות), עדיף פחות. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. שלום, יש לי כיום מסך מחשבSamsung SyncMaster P2770HD 27 אינג' FULL HD (1920X1080). קניתי אותו לפני 10 שנים בתור מחשביזיה. אני עובד כמתכנת ובשנים האחרונות אני עובד מהבית, בתקופה האחרונה אני עובד כל הזמן מהבית בגלל הקורונה. אני מחפש להשתדרג במסך מחשב טוב ואמין. השימושים העיקריים שלי: גלישה באינטרנט, קריאת כתבות, תכנות, אימיילים, מעט יוטיוב, ומעט מאוד משחקים. כדי להשתדרג חשבתי שכדאי לי: 1. מסך גדול יותר 31.5 או 32 אינג' 2. מסך קעור (יאפשר לי להתמודד עם גודל המסך ופחות יפריע לעיניים) 3. שיפור רזולוציה (ל- 2K / 4K). רציתי לדעת האם אתם חושבים שזאת החלטה נכונה: 1. האם מסך מחשב גדול יותר …

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by biwi,

אני ממש לא מבין במסכים ואני מחפש לקנות מסך 17 אינצ' טוב באזור ה 1000 1200 שקל אני גם ממש לא מבין במחירים ולכן אשמח לשמוע הצעות וטיפים תודה

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  16. קניתי מסך במכירה. יש טלפון שבור בינם לבין גטר. הם מפרסמים דגם WD עם DVI ו-HDMI, וגטר מספקים דגם WAD אנלוגי עם VGA בלבד. כולם היו מאוד נחמדים, קיבלו את המסך בחזרה ולא עשו בעיות, ואמרו לי שישנו את תיאור המוצר באתר. אבל בינתיים, קחו את זה בחשבון. מצד שני, מי שמוכן לעבוד עם VGA, המחיר בגיזמו היה בכלל לא רע ל-24" (אני קניתי בכ-1700 ש"ח).

17. היבואן לא משיב להודעות שמשאירים לו בכל הקשור לקבלת פרטים על ההזמנה. אני כבר 3 ימים משאיר לו הודעות בטלפון,במייל,אצל העובד שלו,וכד'.. נראה לי חארטה כל העסק הזה..

• 433 תגובות
    • 71k צפיות
  18. לא מזמן קניתי 22bw רחב.. וכל נושא המסכים הרחבים חדש לי.. עכשיו .. במשחקים יש לי אופציה לבחור ברזולוציה הטבעית של המסך - 1680X1050 אבל מעבר לזה.. שאר הרזולוציות הן רזולוציות למסכים "רגילים" ולא רחבים ולכן התמונה מתוחה. אין אופציה לשחק על "רזולוציה רחבה" נמוכה יותר פשוט? או שרזולוציה הטבעית היא היחידה?

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  19. Started by 3emi,

עוד מסך מעניין שמשתמש באותו פאנל של הסמסונג 4K TN http://youtu.be/EEMvkNSmXSY http://youtu.be/B0YzTJheuFs

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by ofergpr,

שלום, אני צריך עזרה בבחירה מאחד הדגמים הבאים: Dell דגם U2211H DELL דגם LED U2312HM Dell 23'' U2311H על איזה דגם אתם ממליצים ואם אפשר סיבה לבחירה. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. אני לא הכי מבין במסכים האלה ואני צריך ייעוץ.. אני מחפש מסך בגודל 19 וגג גג 20 - אבל רחב. וטווח מחירים בין 800 ל-1000 אם קיים דבר כזה. ועוד משהו - רוצה שזה יהיה מחברה מוכרת ובעיקר של סמסונג... (ראיתי בינתיים סוג אחד באינטרנט T200 איך הוא ?) תודה רבה לעוזרים. (מי שיכול להמליץ גם בהודעות פרטיות אני אודה לו מקרב לב)

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  22. Started by 6600GT,

לפורום שלום , אני צריך עזרה לבחור LCD 32 אינץ עד 5500 שקל , חשוב לי מאוד שיהיה חיבור dvi או vga למחשב.... תודה...

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  23. Started by exercise,

ביקורת טובה מאוד ומושקעת, חבל שלא היו מסכי 20" רחבים (ודל לא היו מוכנים לשלוח את הדגם שלהם ? מי עוד ? )

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  24. שלום לכולם, יש לי אפשרות לרכוש את המסך PROVIEW FP2026W, במחיר של 570 ש"ח, האם כדאי? זה מסך ללא חיבור DVI, האם ישנו הבדל משמעותי בין ANALOG ל-DVI? האם במשחקים מרגישים את ההבדל בין 2 החיבורים? תודה מראש.

25. שלום רב אני מתלבט בין שני המסכים שבכותרת. לא יודע אם עדיף ה LCD או ה LED, ולא יודע עד כמה להאמין לניגודיות של 2 מליון. מי מהם עדיף? בנוסף - האם יש מסך מומלץ אחד בגודל של 24" במחיר של עד 1500 ש"ח?? השימושים הם - בעיקר אינטרנט, קצת סרטים וקצת משחקים.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.