עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. ביצעתי חיפוש ולא מצאתי המלצה חד משמעית האם יש מסך מומלץ - אולי של Viewsonic >ודה

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  2. Started by Bruce,

זקוק להמלצתכם למסך שימוש משרדי(מיילים אינטרנט WORD) תקציב של 200$. אני פשוט קונה כמות של כ 15 מסכים והמליצו לי על ה viewsonic 702m מה דעתכם? תודה

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  3. Started by cobmetal,

שלום ! אני מחפש מסך בגודל 17" לעבודה משרדית בלבד , כרטיס המסך הוא ישן ולכן החלטתי על הגודל הזה , טווח המחיר הוא עד 800 ש"ח , תודה .

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  4. המסך נועד לילד כאשר המשחק הכי "כבד" הינו SIMS2.

• 7 תגובות
    • 918 צפיות
  5. אני קונה עוד שבועיים מחשב חדש.. ומשקיע בו די הרבה (5500) יש לי מפרט כמעט סופי בשבוע הבא אני יתייעץ פה עוד קצת ויקנה לעניין: המחשב מיועד למשחקים ותכנות(טקסט) בעיקר... רציתי לדעת איזה מסך לקנות בשבילו כדי שאני יהנה הכי הרבה כי אנלא הכי מבין בעניינים של הניגודיות וכל הדברים האלה אני רוצה מסך 19 ולא גדול יותר מזה... ורציתי גם לדעת אם בהוספה של מחיר אל גדול מדי אפשר לקנות דגם של מסך אחר (19) שנרגיש בו הבדל משמעותי כי אני כן יעדיף לחרוג מהתקציב ולחכות את השבוע שבועיים האלה כדי להשיג את הכסף נ.ב. אם יהיה מסך 17 שיותר טוב משמעותי מה19 במחיר הזה אז אני כנראה אנ יעדיף אותו (וגם זה לאחר דיונים פה איתכם) אם למישהו יש חנות מומלצת ממנה לקנות שירשום אותה פה בבקשה, את המחשב אני כנראה קו…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by EagleXDR,

היי.. אז לאחרונה קלטתי באופן סופי שהפלאטרון F700B שלי פשוט דפוק, וכנראה שאחרי כל כך הרבה זמן עם מסך דפוק כזה הגיע הזמן לקנות מסך חדש. אני צריך המלצה למסך 19 מהיר ומדוייק עד כמה שאפשר (עריכת צילומים, RAW, וגם משחקים, בעיקר FPS), אחרי שעם המסך הנוכחי פתאום הבנתי שאני עורך תמונות לא נכון... מצד שני, אני רואה שהמון קונים מסכים רחבים, ושהמחירים שלהם לא בשמיים - אז אם יש לכם המלצות לגבי מסכים אחרים.. אני פתוח.. תודה רבה. עריכה: רק רציתי להבהיר כמה דברים, וגם להוסיף כמה שאלות: אפשר לחרוג מה1600. אפשר לחרוג אפילו מאוד. זה לא אולטימטיבי, אבל זה אפשרי - עם שיקול דעת, לא סתם לזרוק דברים יקרים. פאנלים - אני קצת מבולבל, מה נחשב הכי טוב, ומה הסיכויים לקבל אותו במסך בסביבות התקציב הזה?

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  7. היי לכולם. מבקש המלצה למסך 19" בתקציב של כ-1000 ש"ח. המסך בעיקר לשימושים "רגילים" (אינטרנט, משחקים בסיסיים ולא עתירי ביצועים). מבט קל בזאפ מגלה עשרות דגמים וגם אם מצמצמים לחברות מוכרות המצב לא משתפר. רציתי לשמוע את דעתכם מה עדיף לרכוש בתקציב הזה מבין המסכים ב"רמה הנמוכה יותר" אם לקרוא לזה כך.. זאפ מראה מסכי 17" באיזור ה-900 ולכן נראה לי מיותר לרכוש מסך 17 היום כשבעוד 100 שקלים אפשר לרכוש 19 (בתקווה) סביר. אשמח לתגובות (בפעם הקודמת לא התאכזבתי וקניתי מחשב לפי המפרט בפורום מפרטים). תודה ניר

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  8. חייב להיות 19 אינץ ולא יותר. מאוד רצוי שיהיה בעל צורה ריבועית (3:4) ולא WIDE. זמן תגובה כמה שיותר קטן, ניגודיות כמה שיותר גבוהה. מחיר בגדול בסביבות 800 ש"ח, אבל גמיש, אפשר להגיע עד 1000 אם צריך. ראיתי 2 דגמים של LG, לא יודע מה ההבדל ביניהם: L1942PM ו - L1942PE. לא מצאתי, אבל פעם היה ל - LG גם מסכים של 19 עם זמן תגובה 2 מילי שניות, היום רק 5. המלצות למישהו ? תודה !

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  9. שמעו אני מחפש לאבא שלי מסך חמוד של 19 אינץ' עד 1000 שקל.. הוא רוצה 3x4 אז לא רחב, ללא רמקולים מובנים וזהו חח.. השימושים שלו בעיקר זה גלישה, קצת סרטים וקצת משחקים אבל לא משחקים כבדים אתם יודעים הרגילים בסגנון ג'נרלס וכאלה.. תודה רבה אשמח לקבל המלצות שהכי מתאימות לו.

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  10. Started by yaron@,

שלום רב, אני מעוניין במסך רחב 19 אינץ שיתאים לכרטיס מסך HD 4670 במינימום מחיר. תודה, ירון.

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  11. Started by hen1235,

אני בעצם מחפש מסך שישמש אותי ברובו לגלישה ומסמכים. חלק ניכר מהזמן הוא ישמש גם למשחקים וסרטים. לפי דעתי 19" הכי יתאים כאן, שכן גם התקציב לא גבוה כל כך. אני מוכן להשקיע 1800-1900 ש"ח. בינתיים ה-VP930 של Viewsonic נראה לי מצוין וגם המחיר שלו טוב מאוד (1650 ש"ח בפנדה ליד הבית). אם קיים מסך טוב יותר אני אשמח להמלצה. תודה! חן

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  12. Started by maor676,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מסך 19 אינצ' לא רחב. מוכן להשקיע כסף בשביל איכות. עדיף שיהיה מהחברות: samsung, lg. חשוב לי שהוא לא ימרח במשחקים, שיראו יפה צבעים,שיהיה נוח לעבודה ממושכת ונעים לעיינים. (ד"א מה לגבי הדגמים: 932bf , L1960TR) תמליצו לי עוד חוץ מהם. תודה לכולם!

• 9 תגובות
    • 953 צפיות
  13. Started by galCool,

מסך 19 אינץ' לעבודה כללית.. ועבודה עם מסמכים.. לא צריך רחב תודה!@!

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by EagleXDR,

קודם כל, אני מצטער על פתיחת דיון נוסף - הדיון הקודם קצת שקע, והחלטתי שאני חייב לפתוח דיון נוסף לפני שאני מאבד את הראייה שלי סופית - הפעם יקנה מסך תוך מספר ימים - אודה לכם על ההתחשבות... אז שוב, הדרישה היא למסך מהיר ומדוייק עד כמה שאפשר במסגרת התקציב, 19, בעיקר לעריכת תמונות, צפייה פה ושם בסרטים וגיימינג. עדיף שאף אחד לא יבוא על חשבון השני, הכל בכל מקרה יהיה שיפור לעומת הזוועה הנוכחית. ושוב כמו מקודם, אם יש מסך רחב איכותי שיכנס בתקציב - מה טוב. אשמח גם להמלצה על חנויות, ומסכים עם מדיניות של פיקסלים שרופים נמוכה יתקבלו בברכה. תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום, אני מעוניין לקנות מסך 19 אינץ' שטוח אבל לא רחב 4:3. אני צריך שיהיה לו חיבור ישיר לתקע חשמל ולא חיבור שהוא לוקח חשמל מהמחשב כי אני הולך לחבר אותו לנייד. אני מעוניין שלמסך תיהיה רזולוציה שאני אוכל לראות HD זאת אומרת לפחות 1280x720 יש לי תקציב של עד 1300 שקל - אם אפשר פחות זה טוב. ד"א אפשר לנעול או למחוק את האשכול הקודם שפתחתי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=316380.0

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  16. שלום לכולם! אני רוצה המלצה למסך טוב לגרפיקה דו מימדית: photoshop, illustrator, free hand ועוד בסגנון. רצוי בגודל 20' ומעלה, אני לא יודע אם כדאי רגיל או רחב, תגידו לי אתם. תקציבי הוא 800-1000 שקל. תודה רבה! נ"ב: חשוב שיהיה חיבור VGA. ולא כל כך חשוב שיהיה עם פאנל מיוחד כמו PVA, ועוד..., וכל האיכויות המוגזמות האלה שעולות המון כסף, אני מדבר על מסך עם פנל TN פשוט ושיודע לעשות את העבודה טוב.

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  17. ממה שקראתי בטרדים פה, ההמלצות תמיד מסתכמות ב-דל 2007 / אסוס PW201 ( או משהו כזה) ו- VP930- שהוא לא מסך רחב- האם יש לו דגם מקביל רחב, או איזה 19" רחב? ציינתי את השימושים בכותרת, הבעיה בין השאר היא שכרטיס המסך שלי הוא 7600GT, קצת בעייתי ל"20 אבל מכיוון שאני רוצה מסך רחב אצטרך להתפשר. רציתי להבין כמה נק' בקשר לפאנלים ורזולוציית המסך: 1. אומרים ש S-IPS טוב יותר למשחקים לעומת S-PVA או P-MVA כשהאחרון טוב יותר לסרטים (לא ברור לי מה ההבדל בין שני הפאנלים האחרונים x-xVA). עד כמה ההבדלים ביניהם באים באמת לידי ביטוי? ואיזה פאנל הייתם ממליצים למטרות שלי? רוב הזמן אני עובד עם המחשב(עיצוב ופיתוח אתרי אינטרנט) בערב קצת משחקים וסרטים, לכן אני חושב שכל מה שקשור לבריאות העיינים - ב…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. בעקרון השימושים הם אינטרנט EBOOKS IRC סרטים וקצת משחקים. אולי אחרי כמה זמן אקנה מסך נוסף באותו גודל שיהיה כפול אם זה חשוב ואלא אם כן יש סיבה רצינית (פחות ארטיפקטים \ טשטושים ) עדיף להשאר באזור ה1000 (מה שחשוב שהתמונה תהייה חדה ז"א בלי הקטע שטקסט בלי CT נהייה מטושטש באופן מגעיל ועם מין הילה מסביב וכו') נראה לי גם DPI גבוהה מדי לא חשוב . ושיהיה רחב כמובן בקיצור מה שהכי חשוב זה אמינות כבר היו לי הרבה כאבי ראש עם מסכים ואני לא רוצה להרגיש תקוע... בקשה מיוחדת היא שאפשר יהיה להוריד את הבהירות במסך באופן סביר\גמיש ושלא יהיה מאוד בוהר (יש לי מעין חרא בעיניים קוראים לזה floaters וזה נראה כשיש אור חזק ומפריע להתרכז ) הכרטיס מסך שזה יתחבר אליו זה נראה הHD4770 או HD4870 תלוי מאוד ,…

• 6 תגובות
    • 921 צפיות
  19. Started by tamir245,

שלום רב, אני בדיוק סוגר מפרט משרדי עבור אמי,מדובר על שימושי אינטרנט,אופיס ושירים.. אני מתלבט בין הסמסונג 2033SW או הפיליפס 220E1SB. האם ניתן ללכת על הפיליפס בשקט למרות הרזו' הגבוהה שהוא נותן והנתונים הלא רעים? האם יש אופ' אחרת טובה יותר מבין השניים? תודה,

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  20. שלום לכולם, היום רכשתי את המפרט הבא: http://tms.co.il/preview/spec/ab9x5637 שמכיל את הלוח: Gigabyte GA-MA78GM-US2H(מה הרזולוציה המקסימלית בכרטיס המובנה ד"א?). צריך את עזרתכם בבחירת מסך 19-22", עד 850 ש"ח, לא משנה רחב/רגיל. ממה שראיתי עד עכשיו, האפשרויות הן אלו: 1- קרביץ - chi mei 228D - מחיר 768 ש"ח. איך המסך הזה? ממה שהצלחתי לראות הדעות חלוקות בין מצויין למחירו לבין "לא להתקרב". 2- איבורי - lg 2242t - מחיר 739 ש"ח 3- Samsung 2243EWX - מחירו בTMS שם קניתי את המחשב 869 ש"ח 4- iiYAMA 2207WS (או במבטא מרוקאי אייימה ) באייבורי - 869 ש"ח 5- LG W2243T - בKSP ומרדנית מוכרים אותו ב-850 הנטייה שלי היא הסמסונג. האם יש דעות בעד או נגד? האם יש מסך אחר המומלץ מבין שאר המס…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by שייט לעתיד,

שלום אני מחפש מסך 19' בתקציב של 600-+ היות ואני לא מבין בזה כלום אז אני פונה אליכם לעזרה.. תודה מראש אבי.

22. Started by ariel-ro,

אהלן חברים אני צריך המלצה למסך 19 אינץ' לשימושי אינטרנט ואופיס. מסך רגיל ולא רחב, ושלא יעבור את ה800 ש"ח שיהיה מחברה מוכרת. תודה רבה אריאל

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  23. Started by pringles,

שלום התקציב הוא עד 1300 גג!!! למישחקים סרטים תודה רבה מראש. אלכס.

• 5 תגובות
    • 933 צפיות
  24. Started by boim,

אהלן אני מחפש מסך 19' רחב עם רזולוציה של 1440-900 - או נמוכה יותר - כדי שהטקסט לא יהיה קטן מדי.. יש היום בשוק מספר אופציות ורציתי לדעת אם יש דגם עם פנאל איכותי יותר מה TN? 10x!

• 3 תגובות
    • 931 צפיות

דיונים חדשים בפורומים