עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום, אני מעוניין לקנות מסך 22 אינץ שימוש עיקרי גלישה באינטרנט, תוכנת AUTO CAD (דו מימד) תמונות וסרטים. לקחתי את 2243 EWX -אבל אין לו את הארגונומיה שכתוב בהמלצה אני יכול להחליף אותו - בהנחה שהמחיר לא חשוב מה תמליצו -2243BW בגלל הארגונומיה -T220P - T220 יש לי כרטיס מסך 8600GT תודה

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by giloman,

מסך טוב למשחקים תקציב - 1500 תתפרעו חשבתי על הAOC הזה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_213_102&products_id=4509

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by oriklo,

ראיתי המחירים בארץ מטורפים! 3000 ש"ח! השאלה שלי אם אפשר להזמין את זה אולי מחוץ לארץ? וכמה יעלה? הצעות? ראיתי שבחול המסך נמכר בכ-400$ שזה 1800 ש"ח. למה בארץ המחיר כל כך יותר?

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  4. שלום רב, ברצוני לקנות מסך נוסף לעמדת העריכה שיש לי בבית, בגודל 24 אינץ', ברזולוציית FULL HD 1080P. מדובר בעמדת עבודה ביתית, חצי מקצועית, שבה אני יוצר סרטונים אמנותיים שמיועדים לנגינה באינטרנט או להקרנה בחללים שונים. המסך אמור לשמש למסך מוניטור בתוכנות עריכת תמונה ווידאו אדובי (כלומר, לתת אינדיקציה מהימנה יחסית של התמונה בזמן העבודה עליו) וכמובן הרחבה של הדסקטופ. כרטיס המסך הקיים במחשב שלי - GTX 760 - והחיבור המועדף הוא HDMI. המסך לא מיועד לשמש למשחקי מחשב או לצפייה בסרטים, ואין לי צורך ברמקולים מובנים ובחיבורים אחרים (USB). התחלתי מתקציב של כ1000 ש"ח, וכבר אחרי בדיקה ראשונית השלמתי עם זה שאצטרך לחרוג בכמה מאות שקלים צפונה. בכל מקרה לא יכול להרשות לעצמי לעבור את ה1500. שני…

• 6 תגובות
    • 3.6k צפיות
  5. Started by lcx,

אהלן! רכשתי מסך DELL U2414H, והוא כיודע מגיע עם חיבור DP- רק שבמחשב שלי אין חיבור כזה. באיזה חיבור מומלץ להשתמש? HDMI? מתאם מDP לHDMI? מתאם מDP לDVI? ושאלה נוספת- אם אני מעוניין לחבר במקביל למסך הנ"ל,מסך נוסף- אפשר לחבר אחד בHDMI והשני בDVI ולעבוד עם שניהם תוך קבלת תצוגה רציפה (שמסך אחד יהיה ההמשך של השני)? תודה!

6. Started by ha_miki,

האם היום עדיין כדאי לקחת אותו למי שמחפש בעיקר קריאת טקסט ומשחקים ? בלי סרטים ? האם ייצא לו מחליף בקרוב או שאפשר לקנות אותו בשקט ? אני מחפש מסך באזור ה 20-22 אינץ ולא יותר גדול מזה . תודה על העזרה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by ooooooo123asd,

שימו לב לדף הבא בTMS, מסך של LG בעל פאנל איכותי (בכותרת כתוב S-IPS, בגוף ההודעה MVA , במחיר מצחיק של 1970 ש"ח) מישהו בדק, שאל....? LG 20" LCD L2000CP S-IPS Panel הוסף לסל סקירות ¤1970 אחריות: אחריות שלוש שנים מק"ט: L2000CP LG 20 סקירות הוסף לסל מפרט מלא LG L2000CP S-IPS PANEL Panel MVA

• 30 תגובות
    • 3.1k צפיות
  8. שלום אני מעוניין לרכוש מסך lcd בעיקר לשימוש משחקים וצפייה בסרטים אשמח לקבל המלצות תקציב 1500 שקל ואם אפשר בבקשה לקבל חוות דעת על המסך הזה: L1960TR http://netvox.shopy.co.il/products/84281 ועוד שאלה נוספת האם למסך הזה יש את הכפתור של החלפת תצוגה (kvm יש מסכים שאני יודע שאפשר להחליף תצוגות) תודה רבה

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  9. Started by blueman1,

מישהו מכיר את המסך? שמע ביקורות או סתם יודע עליו קצת משהו אני מעוניין לקנות אותו ואני מפחד שיש איזשהו קיץ, המחיר שלו יחסית נמוך למסך 19 חדש 2ms

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by hotshot,

נתקלתי בו כשחיפשתי חוות דעת על מסך אחר, מסך עם תאורה אחורית led עם חוות דעת חיוביות. האם הוא יתאים למשחקים (מהירות 2msec). מחירו כ-1400ש"ח. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by g1zey,

אני עומד להזמין מחר את המסך ב1900 שקל . רציתי לוודא אם יש הסתייגויות מהמסך לפני שאני מזמין , או שאם יש המלצה על מסך יותר טוב בסכום הזה .

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by TalShafir,

היי, עד עכשיו השתמשתי במסך(טלוויזיה) של סמסונג: Samsung SyncMaster T260HD והיום הוא עשה לי בעיה שהוא כל הזמן מעביר ערוץ אז הוא לא נשאר על HDMI ואם הוא לא יפסיק כשאחבר אותו שוב בימים הקרובים(אולי איפשהו בבית או אצל השכנים יש איזה שלט דפוק) אני אצטרך להחליף אותו. השימושים העיקריים שלי הם תכנות וקצת משחקים, ראיתי בפורום המלצות על Dell P2414H או Dell U2414H. אבל ראיתי את המסך: LG 27MP47HQ שגם נראה נחמד ויש עליו חוות דעת טובות באמזון. ומבחינת דרישות אני חושב להישאר על 1080p בשביל המשחקים אבל אם ההפרש למסך 1440P לא גדול מידי אפשר גם גודל אני לא כ"כ בטוח אני אצטרך לראות אבל אני חושב ש24" ומעלה אמור להיות בסדר. אשמח להמלצה אם כדאי ללכת …

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by adir89,

אני לא מחפש להשקיע הרבה במסך (עד 400-500 ש"ח) ואני לא משתמש בו למשחקים או לסרטים ב HD. האם כדאי לי ללכת על מסך CRT מאחר שהמסך הישן שלי שבק חיים?

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by ychig,

אני מעוניין לקנות את המסך למחשב ובנוסף שישמש אותי לPS3, השאלה שלי היא האם המסך יקבל מהPS3 את הרזולוציה הטבעית שלו - 1920X1200 ? (כי אני יודע ש1080P זה 1920X1080 :-\) אולי יש דגמים אחרים של דל או לא של דל שאת יכולים להמליץ לי בסביבות ה3K ? תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by J0n1,

אם אני רוצה לחבר מחשב נייד למסך מחשב, ואני צריך להשתמש במתאם VGA לDVI: 1. איך תהיה האיכות? 2. הרזולוציה תהיה טבעית או תמרח? 3. איך בעצם זה עושה את ההמרה? הרי VGA זה אנלוגי וDVI זה דיגיטלי... אני מדבר על מתאם כזה http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.8312 תודה

• 6 תגובות
    • 3.2k צפיות
  16. Started by bennnn,

bהיי איך המסך הזה?האם הוא עדיף מכל מסך סמסונג שאינו לד????

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. לילה טוב, קצת הלכתי לאיבוד עם כל הדגמים, אבל אני חושב שההתלבטות היא בין המסכים הבאים: DELL U2211H http://www.all-monitors.com/monitors/manufacturers/pos/dell_u2211h Samsung BX2250 http://www.all-monitors.com/monitors/manufacturers/pos/samsung_syncmaster_bx2250 Samsung BX2235 http://www.all-monitors.com/monitors/manufacturers/pos/samsung_syncmaster_bx2235 24" יהיה גדול מדיי, 23" רחב מדיי ולכן בחרתי ללכת על 22"/21.5". המסך מיועד לעבודה יומיות בסיסית - אינטרנט, תמונות, אופיס ... ללא צפייה בוידאו/משחקים. כיצד יכול לבוא לידי ביטוי סוג הפאנל בעבודה שכזו? בנוסף, במידה וקיים מסך נוסף מומלץ ... אתם מוזמנים להפנות את תשומת ליבי. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by gshhar,

השימושים הם בעיקר אינטרנט וסרטים ומשחקים (קצת).

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. מסך 17" נועד למשחקים, כך שהניגודיות, קצב רענון, וכו' ממש חשובים לי. מסך 19" נועד לעבודה משרדית, אבל חשוב שיהיה איכותי. תודה!

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  20. Started by pudimy,

מישהו יכול להמליץ על טלויזיה זו בגודל 42 אינץ' או לתת ביקורת, זו חברה אלמונית אך הפאנל תוצרת LG

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  21. Started by Imtheman,

שבת שלום . קניתי מסך LCD אבל משום מה לא היה שם כבל RGB . אז ניסיתי לחבר את המסך עם כבל DVI . אבל זה לא עובד יש איזה שהם הגדרות שצריך להגדיר או שהוא חייב גם את הכבל RGB ?

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  22. Started by tarpon57,

הגיע מסך שחיכיתי לו זמן רב http://www.lg.com/il/it-products/monitors/LG-led-IPS236V.jsp זה מסך שהוא גם LEd + IPS 23 אינטש הכוונה של LEd - ,תאורה אחורית אני מעונין לארגן קבוצת קניה לרכישה של המסך הבא במידה ומישהו מעונין אבקש להרשם ואז נוכל לדעת לפי כמות הנרשמים את המחיר של המסך כרגע המחיר 1590 שקלים אבל אוכל להשיג אותו יותר זול

• 18 תגובות
    • 5.5k צפיות
  23. Started by WhiteAdder,

מחפש לוח אם למסך מחשב EIZO דגם T-68. זה מסך שפורפרתי ישן (לא LCD). אם למישהו יש או יכול לומר לי איפה אני יכול להשיג אני ישמח. תודה רבה רועי

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  24. Started by davenos,

הדגם : ACER P193W מחיר: 800 איך המסך? שווה אתה המחיר? יש לכם הצעה למסך טוב יותר באותו תקציב פחות או יותר? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  25. זה או המסך שלי או הכרטיס מסך, שהתקנתי לו את הדרייברים הכי עדכניים ועדין יש לי תבעיה אז ככה הבעיה היא כזאת, הצבעים במסך בסדר, חוץ מגוון הלבן.מי שמתעסק בפוטושופ יבין על מה אני מדבר, בוא נגיד כשאני רואה סרט או מפעיל תמונה שיש בה יותר מדי לבן(זריחת השמש בסרט לדוגמא) אז רואים את הלבן בצהוב כזה. כאילו הלבן נשרף ונהיה צהוב מחריד ככה זה גם במשחקים בתמונות ובסרטים מה אני עושה כדי לסדר את הבעיה? פרינט סקרין של הבעיה[בתמונה]

• 7 תגובות
    • 981 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.