עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום אני מתכנן לרכוש שני 22 לצורכי גרפיקה ותלת מימד אני מעוניין בפאנל איכותי IPS ושיהיה ברצולוציה של 1920X1080 - בגלל זה אני לא יכול לקנות את הDELL ULTRASHARP 22 יש לכם המלצות ? תקציב 2600 שח

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מסך מחשב חדש של 24 אינטש וחשבתי על טכנולוגיית LED. תקציב עד 1500 שח. חשוב לי מאד איכות התמונה אך לא לעבור התקציב. בעקרון אני מתלבט בין 2 מסכים ששניהם 24" ודומים בנתונים: LG W2486L LED Samsung BX2440 LCD אשמח אם יש העדפות או דגם אחר מומלץ תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. היי.. ברשותי מקבוק פרו 13. אני רוצה לקנות ולשרשר לו מסך טוב ברמה של מסכי אפל. לאחר בירור שעשיתי עם אידיגיטל המסך 24 אינץ' שלהם עולה 5000₪ (מחיר ארה"ב 899$ שזה 3326 ₪!!). אני חושב שבמחיר הזה (5000₪) כבר עדיף לרכוש את האימק 21 אינץ'.. שאלתי היא איזה מסכים שווים למסכי אפל באיכות אבל זולים באופן משמעותי? (במסכי אפל הפאנל הוא IPS). גודל המסך: 24 ומעלה. תודה.

• 16 תגובות
    • 3.1k צפיות
  4. Started by A7X,

היי חברים.. יש לי קונסולת PS3 חדשה,ויש לי גם מחשב...אני צריך מסך שיתאים לקונסולה ולמחשב ביחד.. אני חיפשתי ומצאתי ת מסך הזה: ‎P2770HD LCD 27'' 5ms DVI HDMI Component WideScreen Black +Remote האם אתם ממליצים לי?????

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  5. יש לי Samsung 226BW וחשבתי לשדרג למשהו נחמד יותר. רוב הפורום פה ממליץ בד"כ על 2 מסכים בלבד בקטגוריית ה- 24: Dell U2410 Dell 2407WFP השימושים שלי הם משחקים, סרטים, ומשרדי כמובן. חשוב לי בעיקר שחווית המשחק לא תיפגע. ghosting, input lag מינימליים עד כמה שאפשר. יש עוד אפשרויות או ששתי המסכים האלו הם האופציה השפויה היחידה?

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. יש לי מסך CRT ישן מאוד ואני רוצה להחליף אותו למסך LCD22 אינץ אני לא מרבה במשחקים,עובד בפוטושופ מדיי פעם יש לי כ.מסך9600GT בנוסף אני רוצה לקנות LCD 32 לחדר והמסך ימוקם על הקיר הלכתי לכל מיני חנויות ושיגעו אותי בזה יש USB למה אתה צריך FHD מספיק לך HD תקח שארפ תקח מנסוניק זה חד זה אחריות 7 שנים ..מפה לשם שיגעו אותי! בדיוק כמו במערכונים של ארץ נהדרת עם אבי סופר חח. יש ברשותי כ 3500 אלף שח לשני המסכים איזה המלצות יש?

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  7. Started by renji,

היי, אני מחפש מסך 24" עם חיבור HDMI ורזולוציה מקסימלית של 1920x1200 בסביבות ה-1300-1400 שקל. המליצו לי על ה-Samsung T240, אבל לפי מה שאני רואה בזאפ הוא כבר לא נמצא במלאי של הרבה חנויות. מישהו יודע אם הפסיקו לייצר אותו או משהו כזה? ואם כן, איזה מסך אמור להחליף אותו? אם למישהו יש המלצה על מסך אחר שעונה על הדרישות שלי, אני גם אשמח לשמוע. יחסית קשה למצוא היום מסך של 1920x1200. הרוב הגדול הם 1920x1080. תודה

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  8. אני רוצה לקנות את המסך Dell Alienware OptX AW2310 אבל באתר של DELL משום מה אין אופצית משלוח לישראל ניסיתי לחפש גם ב AMAZON ו EBAY ואני לא מצליח להסתדר. מישהו יכול לעזור ?

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  9. יש למישהו מושג אם כבר ניתן להשיגו בארץ היכן ומה עלותו או כמה יעלה? האם דגם ה 2209WA בעל פאנל TN אן IPS? כבר איבדתי את הביטחון מרוב ביקורות... תודה :hi:[glow=red,2,300][/glow]

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. מחפש LCD 22-23" באזור 1000K שייתן תמורה טובה לכסף תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לכולם עובד כתכנת CNC וכל היום מול המחשב נימאס מהמסך הקיים של אסוס אם חיבור אנלוגי מחפש לשדרג את המסך מפרט המחשב דיי גבוה או שהוא היה גבוה כרטיס מסך הוא 256mb qudro fx 1500 משום מה תמיד חסר לי מקום במסך לתפריטים כרגע המסך הוא 22 רחב יש משהו מומלץ ואם צריך להחליף כרטיס ומסך אז על מה ללכת עדיפות אחד משינהם ולא שניהם ביחד המשך יום נעים

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  12. צהריים טובים שאלה בכותרת. אני לא יודע אם אפשר להקביל את גודל התצוגה לפי מיגה כזאת ולכן שואל . אגב , אם ניתן להשוות כך , יש קישור אולי לטבלת השוואה בין הגדלים השונים (כלומר כמה 37 בLCD מקביל לCRT וכו') תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by tomer1818,

יש לי בעבודה את המחשב הזה http://www.dell.com/us/en/slgov/desktops/optiplex-780/pd.aspx?refid=optiplex-780&cs=RC957163&s=slg אני מעוניין לחבר אליו שני מסכים בעזרת כבל מתאם הבנתי שצריך לבדוק שהכרטיס מסך תומך בזה ומבירור שעשיתי הבנתי שהוא לא תומך , האם יש דרך אחרת שניתן בעזרתה לחבר שני מסכים ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by esaly,

היי! ראיתי המון תגובות לכבי המסך הזה ואני שוקל לקנות אותו בחיוב. רק שאלה אחת יש לי לגביו, האם קיים לחצן PRESET שאני יכול בעזרתו בלילה להוריד את הבהירות של המסך? (ולא מהתפריט BRIGHTNESS) כרגע יש לי מסך LG וקיימת אפשריות למספר מצבים כמו צפייה בסרטים , יום, לילה וכו'. המון תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by homerJS,

המסך נקנה לפני שנה וחצי ולא היו בו בעיות (מסך מעולה!) בשבוע האחרון מופיע פס אנכי של פיקסלים שרופים לכל הגובה של המסך, הפס נעלם אחרי 2 דק' ומופיע כל פעם מחדש אחרי שהמסך יוצא מ sleep. מה יכולה להיות הבעיה?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. איך המסך הזה: Asus MK241H מחכה להמלצות

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  17. Started by AtR,

שלום לכל חברי הפורום, רציתי לשאול האם יש למישהו המלצה על מקרן עד 3000ש"ח שאפשר גם לצפות איתו סרטי HD 1080P קיימת חיה כזו במחיר כזה או אולי אפילו בסביבה? תודה רבה מראש!

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. אני מעוניין במסך למחשב שיאפשר גם חיבור לפלייסטשיין 2 חשבתי על טלוויזה LCD 23 של סמסונג אן MAG אך האם הרזולוציה למחשב לא תיפגע אם הטלוויזיה היא FULL HD ? האם יש פיתרון אחר ( כבל מתאם וכו' )

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  19. מסך LED גודל "24" ומעלה פאנל TN תודה לעוזרים,רום

• 2 תגובות
    • 992 צפיות
  20. Started by TheHungryOne,

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741793 אני לא מצליח להבין איזה סיבה יש למישהו, בוא נאמר גיימר או משתמש רגיל שרוצה מסך גדול ואיכותי ואין לו שום דרישות מיוחדות של גרפיקאים או של עלות נמוכה מהסטדנרט, לקנות מסך אחר ולא את זה?! על פניו, לפי המפרט הטכני וכמה חוות דעת של אנשים שקנו אותו, זה המסך הכי טוב היום בשוק לדרישות האלה ומספק יחס עלות:תועלת הטוב ביותר, אז למה לעזאזל לקנות משהו אחר?? על אחת כמה וכמה מסכים יקרים יותר שלא נועדו לעריכה גראפית מקצועית.[br]פורסם בתאריך: 20.05.2010 בשעה 16:22:38 אני מבין שכולם מסכימים איתי אין תגובות...

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. שלום לכם. אני בקרוב קונה מחשב למטרות משחקים ועבודות, חשוב לי שאני אוכל להנות ממשחקים ברזולוציה גבוהה וגם שלא יכאבו לי העיניים והראש אחרי עבודה ממושכת על המחשב (בעיקר ב WORD). המסך יהיה מיועד גם למחשב וגם לראות טלויזיה. אני מתכנן לקנות כרטיס מסך HD5850 שאלה ראשונה היא, מה עדיף, מסך מחשב, או מסך טלויזיה ? חשוב לי שהמסך יהיה FULL HD, עדיפות שזה לא יהיה פאנל של TN (הבנתי שהוא הכי גרוע), הסתכלתי קצת על הגדלים של המסכים, לפי דעתי הגודל האידיאלי הוא 27 אינץ, שיתאים לי גם למחשב וגם לראות טלויזיה, אם אתם חושבים אחרת אז למה? השאלה השנייה היא, התקציב שלי למסך הוא בסדר גודל של 2.5K, האם זה סביר ? או שזה לא מספיק למסך שאני רוצה ? אולי אני בכלל טועה, ולא הולך בכיוון הנכון, אז תקנו אותי…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום, אני מעוניין לקנות מסך חדש למטרת גיימינג / גלישה באינטרנט / עיצוב גרפי (Illustrator, Photoshop), תכני HD. אני מאוד מתלבט לגבי גודל המסך (לא סגור על הגודל. מה שבטוח זה 22" עד 24"). מעוניין ברזולוציית FHD כרזולוציה נטיבית. מן הסתם האופציה היחידה שאני יכול להרשות במחיר הזה זה פאנל TN. על איזה גודל מסך אתם ממליצים? (ישיבה של כ-70 עד 85 ס"מ מהמסך). חשוב להבהיר שאני מעוניין במסך שמציג חדות גבוהה וניגודיות סטטית גבוהה. עריכה: טוב, אני לא יכול לעמוד בפני ה-Dell 2209wa למרות שהוא לא FHD. חוץ מאיבוד של שטח עבודה, האם צפייה בתכני 1080p/ משחקים יראו אחרת בגלל העובדה שהיחס בין הפיקסלים אינו 1:1. תודה!

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  23. Started by Artemis Entreri,

שלום, אני מחפש מסך 24" למטרות שימוש במחשב (גלישה וכו'..) משחקים על ה-XBOX360 וגם לראות טלויזיה באמצעות חיבור RCA או TUNER תקציב: עד 1500 ש"ח למישהו יש המלצה ? תודה !

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  24. היי ברצוני לקנות מסך מחשב חדש, אני מאוד רגיל ליחס 4:3 והגודל הרצוי הוא 19'. השימושים הם משחקים, סרטים ואולי קצת גרפיקה. התקציב הוא עד 2,000 שקל. אני גר במרכז אז חנות שקרובה להרצליה, רעננה תהיה טובה. אני עכשיו מנסה מסך רחב וזה לא כל כך נוח לי אבל אם זה מאוד מומלץ אז גם רחבים הם אפשרות. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  25. היי, יש לי מקבוק פרו מהדור האחור (15") - ואני מחפש מסך חיצוני בגודל של 22"-24". המטרה העיקרית היא תכנות וקריאה של מסמכים לאורך זמן - לכן אני מעדיף מסך שאינו גלוסי (בנייד המסך הוא כן גלוסי, אבל הוא מדהים.. אז זה מחפה על זה). האיכות מסך צריכה להשתוות למה שיש לי היום . תקציב? 1200 ש"ח בערך (אפשר לשחק).

• 1 תגובה
    • 843 צפיות

דיונים חדשים בפורומים