מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב נייד בעל הרזולוציה הנ"ל ואני רוצה לקנות מסך שיחובר דרך VGA ויתמוך ברזולוציה הזאת.. יש המלצות?
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
חבר'ה, אני אובד עצות... קניתי את המסך הזה לאחר המלצות רבות ורואים בו יותר גרוע ממסכים זולים. אני עובד על הרזולוציה המקסימלית עם כבל DVI ודרייבר מעודכן לכרטיס מסך. שמתי לב שיש לי 2 מסכים במנהל התקנים. לעוד מישהו זה מופיע ככה?
-
- 32 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אם אני מחבר תחנת עגינה של מחשב נייד (dell latitude e4300) אל המסך בחיבור של DVI-D ל DVI-D, האם השידור הוא אכן דיגיטלי? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
קיץ חמים לכולם, אני מחפש המלצה למסך 24" אשר מיועד לשימוש כולל (50% גלישה-קריאת טקסט, 25% משחקים, 25% סרטים). חשוב לי מאוד שהעיניים לא "יתעייפו" בשימוש ממושך עם טקסט. ניתן לחרוג מהתקציב אם יש הבדל משמעותי באיכות.. האם יש מסך איכותי העונה לצרכים הנ"ל בתקציב הזה? והאם לדעתכם עדיף בתקציב כזה לקנות מסך 22" איכותי יותר? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום... קניתי מחשב ואני מסתובב כבר מספר ימים בחיפוש אחר קניית מסך.. אני מחפש מסך בגודל 20 עד 23 אינצ' מחיר משהו כמו עד 1250 שקל הציפיות מהמסך הם שקודם כל תיהיה תצוגה מרשימה ויפה מבחינת סרטים באיכות HD ותמונות כמו כן חשוב לי שיריץ משחקים בצורה נקייה ויפה. לא שולל מסכי LED וFull HD. אני חייב את ההמלצה הזאת כמה שיותר מהר תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך מחשב טוב למשחקים עם איכות טובה ועם אפשרות לשחק איתו גם בסוני 3. ראיתי את המסך LG W2220P http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=27571 ורציתי לדעת אם שווה לקנות אותו????
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מבקש המלצה למסך "22 עם תאורת LED במחיר של 1000 -+ שח" . מיועד בעיקר לאינטרנט ,הוא ישדרג מסך "17 לא רע . האם יש הבדל משמעותי באיכות התמונה בין מסכי המחשב עם תאורת לד לרגילים ?.או שזהו בעיקר גימיק. עד עתה זה מה ניתקלתי : 1- סמסונג EX2220 2- פיליפס 222EL1SB מי המומלץ מבין שניהם ,והאם יש מועמדים נוספים טובים יותר.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי מסך NEC 93V יש לי אותו כבר 3 שנים ללא שום בעיה.. לאחרונה מדי כמה שעות הוא מריץ לי את הauto adjust processing ,כלומר הוא מבצע התאמה למחשב אבל אני בכלל לא מבצע ממנו את זה.. לפעמיים הוא עושה את זה כמה פעמיים רצוף.. הוצאתי מהחשמל, הסרתי את הדרייבר, מגעים הדקתי.. מה אתם אומרים? המסך הלך? אולי המתאם DVI עושה את הבעיה?? כי ככה הוא מחובר אצלי. יש לי מחשב של HP מלפני שנה. נייח. כרטיס מסך 9500GS. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אהלן! אני מחפש לקרוב משפחה מסך 22" זול יחסית (=TN), עדיפות גבוהה ל16:10, בעדיפות טיפה יותר נמוכה יכולות PIVOT למיניהן, כמו ה2243BW של סמסונג שכבר לא נמכר בחנויות. עד 800-900 ש"ח. יש חיה כזו? לא, אל תמליצו לי על מסכים של דל כמו שאתם אוהבים לעשות, אני יודע שהם מעולים אבל יוצאים מהתקציב בהרבה, זו לא הכוונה. תודה מראש, יונתן
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מסך 24 אינטש עד 1000 שקל. בכלל, איזה מסכים היום נחשבים טובים ואמינים? :hi:
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מסך חדש למחשב לגיימינג. יש לי תקציב של 1300 שקל בערך. אני מעוניין במסך 22 אינטץ'. ראיתי את הדגמים האלו: LG W2262TQ ו DELL 2209WA. לDELL יש יחס ניגודיות של 1:1000 לעומת הLG עם 1:70000. לDELL יש זמן תגובה של 5ms לעומת הLG עם 2ms. לפי הנתונים הLG יותר טוב, אבל האם זה באמת משמעותי ועדיף את הLG? שימוש המסך הוא בעיקר בעיקר לגיימינג! איזה מסך עדיף לקנות? אשמח אם תתנו עוד מסכים אחרים שמומלצים!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מסך מחשב 19'' LCD של KTC מדגם V-9005L-D(כבל dvi). בזמן האחרון הוא נכבה בפתאומיות לשנייה ונדלק, כל פרק זמן מסויים(פעמים יותר בתכיפות, פעמים פחות). אני לא מצליח לבודד את מקור הבעייה. אני מחזיק בכרטיס מסך של Sapphire מדגם ATI HD4670. מה הסיכוי שמקור הבעייה הוא בכרטיס המסך? יש תוכנה שיכולה לבדוק את התקינות שלו? ואולי זו בעיית מתח? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם למישהו יש נסיון עם המסך הזה? איך הוא בתור מסך מחשב? האם ניתן לצפות בו מקרוב ? האם יש לו אפשרות לתלייה על הקיר? תודהרבה שי
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה במשחקים ובחלנוות שאני סוגר. כל פעם שאני משחק ומזיז את העכבר במשחק אני רואה צבעים לא טובים , מין פסים כאלה על המסך ... זה לא קשור לVSYNC כי הפעלתי אם אני מבטל את הRTA של המסך זה לא קורה . מה אפשר לעשות? זאת בעיה ידועה עם המסך?
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מסך מחשב חדש של 24 אינטש וחשבתי על טכנולוגיית LED. תקציב עד 1500 שח. חשוב לי מאד איכות התמונה אך לא לעבור התקציב. בעקרון אני מתלבט בין 2 מסכים ששניהם 24" ודומים בנתונים: LG W2486L LED Samsung BX2440 LCD אשמח אם יש העדפות או דגם אחר מומלץ תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מסך CRT ישן מאוד ואני רוצה להחליף אותו למסך LCD22 אינץ אני לא מרבה במשחקים,עובד בפוטושופ מדיי פעם יש לי כ.מסך9600GT בנוסף אני רוצה לקנות LCD 32 לחדר והמסך ימוקם על הקיר הלכתי לכל מיני חנויות ושיגעו אותי בזה יש USB למה אתה צריך FHD מספיק לך HD תקח שארפ תקח מנסוניק זה חד זה אחריות 7 שנים ..מפה לשם שיגעו אותי! בדיוק כמו במערכונים של ארץ נהדרת עם אבי סופר חח. יש ברשותי כ 3500 אלף שח לשני המסכים איזה המלצות יש?
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מסך 24" עם חיבור HDMI ורזולוציה מקסימלית של 1920x1200 בסביבות ה-1300-1400 שקל. המליצו לי על ה-Samsung T240, אבל לפי מה שאני רואה בזאפ הוא כבר לא נמצא במלאי של הרבה חנויות. מישהו יודע אם הפסיקו לייצר אותו או משהו כזה? ואם כן, איזה מסך אמור להחליף אותו? אם למישהו יש המלצה על מסך אחר שעונה על הדרישות שלי, אני גם אשמח לשמוע. יחסית קשה למצוא היום מסך של 1920x1200. הרוב הגדול הם 1920x1080. תודה
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
היי חברים.. יש לי קונסולת PS3 חדשה,ויש לי גם מחשב...אני צריך מסך שיתאים לקונסולה ולמחשב ביחד.. אני חיפשתי ומצאתי ת מסך הזה: P2770HD LCD 27'' 5ms DVI HDMI Component WideScreen Black +Remote האם אתם ממליצים לי?????
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
היי! רכשתי היום את המסך ועושה רושם אחלה מסך רציתי לשאול האם קיימת דרך מהירה להוריד את הבהירות ולעשות בו שימוש בלילה. ניסיתי להוריד את הבהירות של המסך והיא עדיין גבוהה למדי. המון תודה מראש.
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המסך Dell Alienware OptX AW2310 אבל באתר של DELL משום מה אין אופצית משלוח לישראל ניסיתי לחפש גם ב AMAZON ו EBAY ואני לא מצליח להסתדר. מישהו יכול לעזור ?
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
יש למישהו מושג אם כבר ניתן להשיגו בארץ היכן ומה עלותו או כמה יעלה? האם דגם ה 2209WA בעל פאנל TN אן IPS? כבר איבדתי את הביטחון מרוב ביקורות... תודה :hi:[glow=red,2,300][/glow]
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אנשים יקרים, ישבתי מרותק וקראתי את אינספור השאלות והתשובות בנוגע לשאלה הנצחית- מהו מסך המחשב המומלץ לגרפיקה? כצלם מאוד חשובה לי בחירה נכונה של מסך. לצערי אני נפרד בימים אלה מMAG "19 CRT שגם זמנו הגיע. רובכם ממליצים כמעט פה אחד על DELL 2209WA בהשוואה לכל מסך אחר, כולל הLG החדשים מסדרת הLED _דוגמת W2486L. האמת - התרשמתי עמוקות מרמת ההסכמה סביב מסך זה. שאלה אחת עדיין נותרה בעינה: שאלת הכיול והאחריות. יש לי את הספיידר פרו, האם הוא מספיק לצורכי כיול המסך, האם אמורה להיות איתו בעייתיות לכייל? הרבה תגובות היו סביב בעייתיות הכיול של המסך. שנית- היכן מומלץ לקנות כדי לקבל גם אחריות ושירות נאותים במקרה של תקלה? ומה המחיר המומלץ? ואחרון חביב - פרט ליתרון ה PIVOT, האם לDEL…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי.. ברשותי מקבוק פרו 13. אני רוצה לקנות ולשרשר לו מסך טוב ברמה של מסכי אפל. לאחר בירור שעשיתי עם אידיגיטל המסך 24 אינץ' שלהם עולה 5000₪ (מחיר ארה"ב 899$ שזה 3326 ₪!!). אני חושב שבמחיר הזה (5000₪) כבר עדיף לרכוש את האימק 21 אינץ'.. שאלתי היא איזה מסכים שווים למסכי אפל באיכות אבל זולים באופן משמעותי? (במסכי אפל הפאנל הוא IPS). גודל המסך: 24 ומעלה. תודה.
-
- 16 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם עובד כתכנת CNC וכל היום מול המחשב נימאס מהמסך הקיים של אסוס אם חיבור אנלוגי מחפש לשדרג את המסך מפרט המחשב דיי גבוה או שהוא היה גבוה כרטיס מסך הוא 256mb qudro fx 1500 משום מה תמיד חסר לי מקום במסך לתפריטים כרגע המסך הוא 22 רחב יש משהו מומלץ ואם צריך להחליף כרטיס ומסך אז על מה ללכת עדיפות אחד משינהם ולא שניהם ביחד המשך יום נעים
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
צהריים טובים שאלה בכותרת. אני לא יודע אם אפשר להקביל את גודל התצוגה לפי מיגה כזאת ולכן שואל . אגב , אם ניתן להשוות כך , יש קישור אולי לטבלת השוואה בין הגדלים השונים (כלומר כמה 37 בLCD מקביל לCRT וכו') תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-