מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
מבקשת המלצה למסך מחשב לעריכת וידאו (צריכה שניים) עד 900 שח למסך. או אם יש אופציה למסך אחד גדול עד 1800 ש"ח. תודה.
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני מחפש מסך בגודל בערך ''22 ותקציב של עד 1500ש"ח. כמוכן אני מחפש חנות אמינה באזור ראשון לציון. אני צריך את המסך בעיקר לטקסט וקצת משחקים(האמת שלרוב אני משחק בפוטובול מנג'ר שזה גם טקסט). סרטים אני רואה בטלוויזיה שמחוברת למחשב. המחשב שלי זה AMD4600+ וכרטיס מסך GeForce8800 320MB. כמוכן אני עובר ממסך CRT אז אני מחפש משהו שהכי מתקרב לזה. ראיתי שרוב המלצות פה בתקציב הן 2209WA,U2211H וU2311H כולן של dell ו2333 של סמסונג. אז מה הכי כדאי לי לקנות? בתודה oronluko
-
קניתי לאחרונה מחשב חדש והכרטיס מסך תומך רק בחיבור dvi, והמסך שלי תומך רק בחיבור אנלוגי חיפשתי מתאם ובסוף מצאתי בגולדטופ אבל אין להם במלאי...רעיונות מישהו? אולי יודעים על חנות שאפשר לקנות?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מתלבט בין Samsung T220 או Asus MW221C
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום, ישנם מסכי מחשב לדוגמאת DELL2007, שיש להם רכזת USB. למה מיועדת/משמשת הרכזת? (מה מחברים אליה וכד') תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני חדש בפורום, לכן מצטער מראש עם השאלה שלי נשאלה כבר בעבר (לא מצאתי בחיפוש). אני מתכוון בקרוב לרכוש מסך רחב 22". השאלה שלי היא, האם כרטיס מסך שלי (GeForce FX 5200) תומך במסכים הנ"ל? בהגדרות ב-WINDOWS לא מופיעות הרזולוציות המתאימות. הרזולוציה המקסימלית שמופיעה אצלי היא 1600X1200, ורוב מסכי ה-LCD באים עם 1680X1050. או שזה אמור להופיע ברגע שאחבר את המסך? (כרגע מותקן מסך CRT לא מזוהה ע"י WINDOWS. מופיע כ-PnP Monitor).
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקציב שלי הוא 600 שקל עם חריגה של 50 מקסימום. השימוש העיקרי בו יהיה למשחקים, ואם אפשר שהמסך יהיה מtms או מksp. תודה מראש @--- The King --- ישלך המלצה בשבילי?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה יש לכם לומר על זה http://www.youtube.com/watch?v=EV-1pigGc5A
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מסך 17' LCD של יונדאי, בן משהו כמו 4-5 שנים, מסך מצוין, לא נשרף בו פיקסל אחד.. נהנתי ממנו ממש. שלשום הכל עבד בסדר וכרגיל.. אני מכבה את המחשב... בא להדליק למחרת ורואה מסך שחור (המסך דלוק אבל שחור). כיביתי את המסך, הדלקתי שוב, ואז למשך חצי שניה אני רואה את הווינדוס וכל מה שצריך לראות והכל נראה טוב, אבל כל זה למשך חצי שניה ושוב הוא חוזר להיות שחור. איתחלתי.. אותו דבר..... ניתקתי את החיבור למחשב (נגיד וזה משהו בכרטיס מסך) ואז נשאר לי המסך רק מחובר לחמשל, ואז עשתי את אותו דבר, כיביתי אותו, הדלקתי, אני רואה לחצי שניה מסך תכלת כזה שרשום שאין חיבור למחשב, ושוב פעם חוזר להיות שחור.. מסקנה--> זה לא קשור למחשב מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה? זה הגיע פשוט משוםמקום, לא קיבלתי שו…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
-
קניתי מסך חדש מדגם LG FLATRON W2234S המסך הוא 22 אינץ'. אני מחפש הורדה לדרייברים של המסך כי אין לי את הדיסק, חיפשתי המון ולא מצאתי אז אם מישהו יוכל לעזור ולתת לי הורדה.. ועוד שאלה בהגדרות של המסך הוא מוגדר ככה: BRIGHYNESS: 100 CONTRAST: 70 GAMMA: 50 1. זה בסדר או שצריך לשנות משהו? שיניתי רק את הGAMMA שהיה על 0 ל 50(מקסימום) כי ככה רואים צבע לבן יותר ברור. 2. כשאני נוגע במסך עצמו מקדימה למעלה (לא בפאנל של המסך, במסך עצמו) הוא טיפה חם..וגם למטה..זה אמור להיות ככה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מסך מחשב לתוכנות גרפיקה . מתלבט בין 24/27 ונוטה יותר ל27. הבנתי שDELL היא הכי מומלצת. וכמה יש הבדל בין 2K לFHD בתוכנות גרפיקה מתלבט בין מסך מחשב "27 Dell LED IPS P2717H מסך מחשב "23.8 Dell UltraSharp LED IPS U2417H תודה רבה מאוד.
-
- 8 תגובות
- 5.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם רכשתי את המסך 2007FP, וכשאני מפנה קצת את הראש שלי ברקע שחור\אפל המסך הופך לסגול\סגלגל. אני יודע שככה זה הפאנל, אבל שמעתי על אנשים שעשו כיול למסך, וכך הפחיתו את התופעה אבל הורידו את הנגדיות. בכל מקרה, אני רוצה לעשות גם כך, אשמח אם מישהו יוכל לתת את ההגדרות שלו ב2007WFP\2007FP שהורידו את בעיית הסגולויות. בתודה רבה, אור כהן
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אח שלי רוצה לקנות מסך LCD בטווח מחירים של עד 2400 שקל המטרה של המסך הוא סרטים וסרטים בלבד ללא משחקים.. הוא ראה את המסך 226W sumsung בחנות והתלהב, בגלל שהמסך TN ועדיף ISP-S בעיקר בגלל רמת הצבעים המלצתי לו לקנות את ה2007WFP ! עכשיו יש לי שתי שאלות: 1) האם אני צודק בקשר לsumsung VS DELL ? 2) ישנה בעיה נוספת, רציתי לדעת איך מסך LCD רחב יעבוד עם כרטיס מסך ישן וכנראה אפילו אונבורד בלי DVI? תזכרו שהמטרה של המסף היא לסרטים לא משחקים. תודה מראש בן.
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
היי לא הייתי בטוח אם לפרסם פה או בכרטיסי מסך היו לי שני מסכים שנהרסו, אחד מהם בימים האחרונים שניהם היו מחוברים לאותו כרטיס מסך, אחד בכבל HDMI האחרון ב Display Port הווינדוס הפסיק לזהות אותם וכמה ימים אחרי הם פשוט לא נדלקו יש לציין שהמסכים האלה עם משניים, המסך הראשי מחובר ב DVI ועובד כרגיל יכול להיות מצב כזה שהכרטיס מסך הוא הבעיה? (הכרטיס הוא GTX 1080) תודה
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. יש לי מסך 24' של אסוס (לא בטוח לגבי הדגם - splendid כתוב על המדבקה אבל בטוח שזה לא זה) עד אתמול הוא עבד מעולה והחיים היו יפים. אתמול פתאום הוא התחיל להבהב ולבסוף כבה (בדקתי אותו גם על מחשב אחר) כשאני מנתק ומחזיר אותו לחשמל רואים תמונה לשניה והמסך שוב כבה. שאלה אם ניתן לתקן דבר כזה (ואם כן כמה עולה בערך ?) או שזו דרכו של הטבע להגיד לי שהגיע הזמן להתחדש. אודה למגיבים. תומר.
-
- 1 תגובה
- 978 צפיות
-
-
-
שלום, אני כבר הרבה זמן מחפש מסך נורמלי בלי כל בולשיט שאנשים מאכילים אותי, מישהו הפנה אותי לפורום הזה ואמר לי שזה המקום הכי טוב לחפש מסך. טוב אז נתחיל התקציב שלי זה עד 1700, אני מחפש מסך בשביל לשחק אקס בוקס בחדר שלי והמרחק צפייה זה 40-50 ס"מ. כמובן שלפני שאני קונה משהו אני בודק טוב טוב לראות שזה יתאים לי ושזה יהיה מוצר שישרת אותי הכי טוב תמורת המחיר.ץ בדקתי כמה מסכים אבל אני עדיין לא סגור, אני חייב לציין גם שרוב הסיכויים הם שאני אצתרך לסוע ולהסוף את המסך ולא להזמין אלה אם כן אני יהיה חייב לחרוג ממצב כזה בשביל משהו טוב. מסך אחד שהזמנתי מאתר winprice היה samsung xl2370 LCD זה עם ה2MS, כשהוא הגיע אלי זה היה ה2370hdtv שלא רציתי בכלל, החזרתי אותו בסוף וביטלתי את העסקה והחלט…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה למסך הזה לחבר אקסבוקס ולשמוע קול. האם יש דרך שדרך המסך או דרך רמקולים חיצוניים לשמוע את האקסבוקס 360?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ותדה לכול העוזרים 8) עכשיו לבעייה ליפני כמה זמן המסך שלי הפסיקה לעבוד הוא מחובר לחשמל הנורה הירוקה דולקת אבל הוא לא מראה שום תמונה ניסית אצל חבר חשבתי נידפק הכרטיס מסך אבל לא גם אצל החבר לא עבד עכשיו אני לא יודע מה לעשות תעזרו בבקשה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי בויסטה (איכס) נראה לא רע האם הוא נראה טוב גם בXP ? או עדיף לקנות רזולוציה מרובעת?
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
KSP התחילה למכור מסך חדש של CHI MEI ?CMV 946D 19'' LCD 2ms DVI? עם 2MS ועם האיכות של CHI MEI (שלא פחות טובה משל LG) נראה לי שזה מסך פיצוץ... ועוד ב 1200 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מסך עד 500 ש"ח בערך (רצוי פחות). גודל 23-24". רוב הפעילות היא עבודה משרדית וצפייה בסדרות/ סרטים. המסך יהיה מחובר ללפטופ. תודה.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום אני בתהליכים של בניית מחשב, וכשהגעתי לחלק של בחירת מסך קיבלתי המון המלצות על הDELL 2209 (כמובן שגם על הDELL2408WFP אך הוא יקר מידי) אך אני לא מצליחה להבין מדוע לא לקחת מסך FULL HD שגודלו 24 אינצ' ומחירו זהה (יש מבחר מסכים כאלה) אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה כל כך טוב במסך זה והאם כדאי לקחת אותו או אחר... יש לציין שאני עוסקת בגרפיקה. תודה חן
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם, ברצוני לקנות (בדחיפות, כי המסך הקודם שלי מת, לצערי הרב) מסך LCD בפורמט לא רחב. המסך ישמש בעיקר לעבודה ממושכת (Office, אינטרנט), ומדי פעם לסרטים. לכן, אוכל לדעתי להסתפק במסך עם זמן תגובה 8ms (האם לדעתכם צפויות בעיות עם סרטים?). אני מעדיף מסך שהוא לא בפורמט WIDE, כי נראה לי שלצרכי עבודה זה יותר נוח. (עבודה = קריאת \ כתיבת מאמרים, ותכנות) המטרה היא מסך שלא יכאבו\התעייפו העיניים משימוש ממושך בו. ברצוני להשקיע כמה שפחות כסף במסך, ולכן מחיר בסביבות ה 1100 נראה לי סביר. ראיתי מספר מסכים כאלו, של LG, Proview ו MAG, אך הייתי שמח לקבל המלצה קונקרטית. מחיר זול הוא די חשוב לי, מנסיון כואב עם המסך הנוכחי שלי, שהיה מעולה, אך נהרס תוך 3 שנים (LG F700P), מה שאומר שאני מצפה להח…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-