מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת האם מסך מחשב LG W2453V LCD הוא טוב ? ואם הוא יכול לשמש גם כטלויזיה ? http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=726430 - פרטים על המסך . אם יש משו יותר טוב בסביבות המחיק הזה תציעו . הניגודיות שלו טובה יחסית ?
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אהלן, היום אבא שלי קיבל מסך מחשב מחבר(עם קאץ' קטן מין הסתם)שיש לו בעיה עם הפינים בחיבור הVGA. אבל יש לנו עוד אופציה שזה חיבור הDVI, גם איתו כמובן החיים לא היו קלים והוא לא עובד משום מה. חשבתי שאולי החיבור DVI הוא לא רגיל/או שחסרים פינים(זכור לי שיש כמה סוגים של DVI), בכל מקרה את תשפטו לפי התמונות... ותעזרו לי למצוא דרך שהמסך הזה כן יעבוד, כי ככל הנראה הבעיה היחידה היא בכבלים. התמונות: מקרא תמונות: אדום-מתאם VGA לDVI(לכרטיס הHD5750 שלי) כחול-חיבור הVGA חסר הפינים ולבן-DVI מוזר(יש מצב שקוראים לזה DVI-D?) http://up203.siz.co.il/up3/i2m3h2bnzm2d.jpg http://up203.siz.co.il/up3/xzonqnggjl0m.jpg תמונה אחרונה - עם פלאש ויותר ברורה בהרבה: http://up203.siz.co.il/up3/gxqr…
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בעקבות הצהרותיהם של NVIDIA על זמינות התלת מימד בימינו והקריאה באתר NVIDIA על אכות וזמינות רכיבי תלת מימד - נשמע מעניין מאד יש למישהו כאן כבר נסיון בזה? יש זמינות מוצרים אלו בארץ? (מסכים של 120hz ומשקפיים אלו)
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
היי, כרטיס מסך Inno3d GTX470 המתחבר למסך סמסונג 24 FH עם כניסת HDMI וכניסת DVI - רזולוציה 1920x1024 מהו החיבור הכי אכותי לדעתכם? HDMI לHDMI או DVI לDVI תודה!
-
- 4 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
צריך המלצה למסך 24 , למטרת סרטים בעיקר, גלישה באינטרנט, ומעט מאוד משחקים ... חשוב שתהיה רזולוציה של 1920X1080 לפחות, וסוג הפנאל פחות משנה לבחור, כי אני יודע שהדעה הרווחת בפורום היא ללכת על פנאל איכותי כ IPS , אבל התקציב לא מאפשר גם 24 גם FULL HD וגם פנאל איכותי . לכן העדיפות היא ל 24, FULL HD ופנאל פחות איכותי . תקציב 1500 ש"ח . תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
ראשית, איזה גודל מסך מחשב מומלץ? ראיתי שלאחרונה הרבה קונים 22 אינץ' האם זה לא גדול מדי בשביל לשבת מול זה כלכך קרוב ? מבחינת בריאות אני מכוון אני מחפש מסך מחשב חדש. יש לי מחשב נייד HP וכשאני עובד בבית אני מחבר אותו למסך כדי שיהיה לי יותר נוח. למחשב יציאת VGA רגילה ויציאת HDMI (כרטיס מסך NVIDIA 5200FS). כמו כן אין חובה לרמקולים במסך כי המחשב מחובר לרסיבר חיצוני. הבנתי שהחיברו הטוב ביותר למסכים הוא DVI. לכן, מצד אחד אני רוצה חיבור HDMI כדי שאוכל לצפות בתכני HD דרך המחשב הנוכחי, ומצד שני אני רוצה חיבור DVI למקרה שבעתיד אקנה מחשב חדש (המסך החדש מתוכנן לשרוד הרבה אחרי המחשב הזה), ובמחשב החדש יהיה DVI. המטרות שלי הן בעקר עבודה רגילה מול המחשב, אבל אני צופה גם בסדרות ובסרטים. מדי…
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנו את המסך http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=26741 השאלה אם בתור אחד שהשימושים שלו זה סרטים ומשחקים זה יהיה מסך מושלם? כי ראית שיש לו 6MS כשלמסכי TN יש 2MS מה שמביא אותי ממה לשאול אותכם לפני קניה זה כי הגיע REV A01 לארץ, ואני לא חושב שמחיר של המסך ירד משמעותית יותר.. מה אתם אומרים? ועוד שאלה אם אני מוריד סרטים שהם 1080P FULL HD אני אראה אותם באיכות הזאת? ומה זה המסך הזה? http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=14991 מה יותר טוב בשבילי?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום מבקש המלצה למסך "22 עם תאורת LED במחיר של 1000 -+ שח" . מיועד בעיקר לאינטרנט ,הוא ישדרג מסך "17 לא רע . האם יש הבדל משמעותי באיכות התמונה בין מסכי המחשב עם תאורת לד לרגילים ?.או שזהו בעיקר גימיק. עד עתה זה מה ניתקלתי : 1- סמסונג EX2220 2- פיליפס 222EL1SB מי המומלץ מבין שניהם ,והאם יש מועמדים נוספים טובים יותר.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני עומד לקנות את המסך Samsung 2233sw (מהזדמנות, ממש בזול!!! לכן אל תציעו אופציות אחרות) הבעיה היחידה זה שבמסך אין כניסת HDMI וזה מדאיג אותי...(יש כניסת dvi ו-RGB) המסך ממש איכותי: 22 אינצ', 1920X1080, ניגודיות 1:50,000, 5ms האם הכניסת HDMI שחסרה במסך צריכה להדאיג אותי? אני רוצה לקנות מסך שיספק אותי להרבה שנים... דרך אגב: יש לי כניסת HDMI בכרטיס מסך(4870X2). תודה ענקית לעוזרים!!!! ובבקשה, רק מי שמבין...
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום , אני מוצא את עצמי המון על המחשב בערך 14 שעות ביום ,הייתי מועניין במסך איכותי 22-24 אינץ שיראה לי את החדות במשחקים ובסרטים באיכות BLUE RAY,(חיית גראפיקה) בנוסף שלא יכאיב לענייים..
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד בעל הרזולוציה הנ"ל ואני רוצה לקנות מסך שיחובר דרך VGA ויתמוך ברזולוציה הזאת.. יש המלצות?
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך מחשב טוב למשחקים עם איכות טובה ועם אפשרות לשחק איתו גם בסוני 3. ראיתי את המסך LG W2220P http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=27571 ורציתי לדעת אם שווה לקנות אותו????
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן! אני מחפש לקרוב משפחה מסך 22" זול יחסית (=TN), עדיפות גבוהה ל16:10, בעדיפות טיפה יותר נמוכה יכולות PIVOT למיניהן, כמו ה2243BW של סמסונג שכבר לא נמכר בחנויות. עד 800-900 ש"ח. יש חיה כזו? לא, אל תמליצו לי על מסכים של דל כמו שאתם אוהבים לעשות, אני יודע שהם מעולים אבל יוצאים מהתקציב בהרבה, זו לא הכוונה. תודה מראש, יונתן
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם אני מחבר תחנת עגינה של מחשב נייד (dell latitude e4300) אל המסך בחיבור של DVI-D ל DVI-D, האם השידור הוא אכן דיגיטלי? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי! רכשתי היום את המסך ועושה רושם אחלה מסך רציתי לשאול האם קיימת דרך מהירה להוריד את הבהירות ולעשות בו שימוש בלילה. ניסיתי להוריד את הבהירות של המסך והיא עדיין גבוהה למדי. המון תודה מראש.
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מסך חדש למחשב לגיימינג. יש לי תקציב של 1300 שקל בערך. אני מעוניין במסך 22 אינטץ'. ראיתי את הדגמים האלו: LG W2262TQ ו DELL 2209WA. לDELL יש יחס ניגודיות של 1:1000 לעומת הLG עם 1:70000. לDELL יש זמן תגובה של 5ms לעומת הLG עם 2ms. לפי הנתונים הLG יותר טוב, אבל האם זה באמת משמעותי ועדיף את הLG? שימוש המסך הוא בעיקר בעיקר לגיימינג! איזה מסך עדיף לקנות? אשמח אם תתנו עוד מסכים אחרים שמומלצים!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום... קניתי מחשב ואני מסתובב כבר מספר ימים בחיפוש אחר קניית מסך.. אני מחפש מסך בגודל 20 עד 23 אינצ' מחיר משהו כמו עד 1250 שקל הציפיות מהמסך הם שקודם כל תיהיה תצוגה מרשימה ויפה מבחינת סרטים באיכות HD ותמונות כמו כן חשוב לי שיריץ משחקים בצורה נקייה ויפה. לא שולל מסכי LED וFull HD. אני חייב את ההמלצה הזאת כמה שיותר מהר תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך NEC 93V יש לי אותו כבר 3 שנים ללא שום בעיה.. לאחרונה מדי כמה שעות הוא מריץ לי את הauto adjust processing ,כלומר הוא מבצע התאמה למחשב אבל אני בכלל לא מבצע ממנו את זה.. לפעמיים הוא עושה את זה כמה פעמיים רצוף.. הוצאתי מהחשמל, הסרתי את הדרייבר, מגעים הדקתי.. מה אתם אומרים? המסך הלך? אולי המתאם DVI עושה את הבעיה?? כי ככה הוא מחובר אצלי. יש לי מחשב של HP מלפני שנה. נייח. כרטיס מסך 9500GS. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
מסך 24 אינטש עד 1000 שקל. בכלל, איזה מסכים היום נחשבים טובים ואמינים? :hi:
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
יש לי מסך מחשב 19'' LCD של KTC מדגם V-9005L-D(כבל dvi). בזמן האחרון הוא נכבה בפתאומיות לשנייה ונדלק, כל פרק זמן מסויים(פעמים יותר בתכיפות, פעמים פחות). אני לא מצליח לבודד את מקור הבעייה. אני מחזיק בכרטיס מסך של Sapphire מדגם ATI HD4670. מה הסיכוי שמקור הבעייה הוא בכרטיס המסך? יש תוכנה שיכולה לבדוק את התקינות שלו? ואולי זו בעיית מתח? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם למישהו יש נסיון עם המסך הזה? איך הוא בתור מסך מחשב? האם ניתן לצפות בו מקרוב ? האם יש לו אפשרות לתלייה על הקיר? תודהרבה שי
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה במשחקים ובחלנוות שאני סוגר. כל פעם שאני משחק ומזיז את העכבר במשחק אני רואה צבעים לא טובים , מין פסים כאלה על המסך ... זה לא קשור לVSYNC כי הפעלתי אם אני מבטל את הRTA של המסך זה לא קורה . מה אפשר לעשות? זאת בעיה ידועה עם המסך?
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום אנשים יקרים, ישבתי מרותק וקראתי את אינספור השאלות והתשובות בנוגע לשאלה הנצחית- מהו מסך המחשב המומלץ לגרפיקה? כצלם מאוד חשובה לי בחירה נכונה של מסך. לצערי אני נפרד בימים אלה מMAG "19 CRT שגם זמנו הגיע. רובכם ממליצים כמעט פה אחד על DELL 2209WA בהשוואה לכל מסך אחר, כולל הLG החדשים מסדרת הLED _דוגמת W2486L. האמת - התרשמתי עמוקות מרמת ההסכמה סביב מסך זה. שאלה אחת עדיין נותרה בעינה: שאלת הכיול והאחריות. יש לי את הספיידר פרו, האם הוא מספיק לצורכי כיול המסך, האם אמורה להיות איתו בעייתיות לכייל? הרבה תגובות היו סביב בעייתיות הכיול של המסך. שנית- היכן מומלץ לקנות כדי לקבל גם אחריות ושירות נאותים במקרה של תקלה? ומה המחיר המומלץ? ואחרון חביב - פרט ליתרון ה PIVOT, האם לDEL…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רציתי לקנות מסך מחשב ב 1100~1200שקל אני בעיקר משתמש במסך בישביל משחקים וקצת סרטים. אני לא יודע איזה מסך טוב חשבתי אולי אתם תצליצו לי שיהיה 22~24 אינץ והכרטיס מסך שלי הוא HD5770 1GB
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
איזה מסך פשוט כדאי לקחת? מדובר על מישהו בן 50+, שרק גולש באינטרנט. אני מניח שעדיף רזולציה לא גבוהה מדי שהטקסט לא יראה לו קטן מדי.. חנות באזור המרכז (ראשל"צ-ת"א). שוקל את הבאים: Acer V193wab Fujitsu LL3200T Fujitsu SL3220W Samsung 943BWX Plus LG W2043T Mag TP2053W דעות? הצעות?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-