מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
חשבתי לקנות את המסך הזה Samsung XL2370 מה אתם אומרים שווה את המחיר 1600 יש מסכים יותר טובים אני רוצה מסך לסרטי full hd ולמשחקים ועוד שאלה אני לא מבין גדול בזה Samsung XL2370 הוא full hd?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם1 בחרתי בדגם הזה LG W2253TQ מה דעתכם? האים יש איזה שהם בעיות לדגם הזה?שווה 1000 שח? המסך כולל:FULLHD 1920X1080 2MS 1:50000 DVI D-SUB 300 בהירות
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני מחפש מסך מחשב /טלוויזיה שישמש לחיבור מחשב וגם פלייסטישן 2 אין צורך ב HD , גודל מקסימלי 22-23 גודל מינימלי 20 איזה מומלץ מקסימום תקציב 1500 ש"ח עם עדיפות ליותר זול
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
חיברתי 2 מסכיי LCD לכרטיס מסך ati radeon 9250 VGA 1280*1024 DVI 1680*1050 המסך שמחובר ל DVI הוא Teac/Fujicom T2005L12 (מיוצר אל ידיי ktc) המסך הזה קיים אצלי מ 2007 ותמיד היה מחובר ב VGA ולא היה עושה בעיות. זאת הפעם הראשונה שאני מחבר אותו ב DVI לעיתים כשאני מקליק אל משהוא במחשב (לינק באתר / מזיז חלון וכו) המסך מתכבה לשניה וחוזר. המסך של ה 1280*1024 עובד תקין ולא מתכבה החלפתי את המסך ל Benq FP92W ב DVI1440*900 והבעיה הסתדרה אבל אני רוצה להחזיר את ה Teac המסך מתכבה תמיד או כמעט תמיד כשאני מקליק אל משהוא במחשב --> בעיית תוכנה ? החלפתי את המסך עצמו והבעיה נפתרה --> בעייה במסך ? איפה הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אהלן! יש לי את המסך הנ"ל עם כרטיס מסך G-force 7300. אני עובד המון עם עריכת סרטים (אביד, אפטר אפקטס) וצפיית סרטים. חשוב לי שלא יהיו מריחות, שיהיה full HD, צבעים טובים ושבכלליות יענה על הצרכים בתור מסך צמוד לקיים. בנתיים נתקלתי ב: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKB2230&cfm=5B1EB680 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKP2250 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=QSP2370#more_info מישהו יכול לפרט לי מה היתרונות והחסרונות המשמעותיים בין המסכים? האם יש הבדל מהותי בין ניגודיות של 50 ל70? ובין מהירות 2 ל5 למשל? זה מורגש? על מה עוד חשוב להסתכל במפרט? אשמח לשמוע על המלצות נוספות אם קיימות.. תודה! ים.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע איך הם וכמה הם עולים (לא מצאתי בזאפ)? האם גם בהם יש בעית ורוד כמו ב 2410? מחפש מסך עם פאנל איכותי (IPS?) בגודל 22-24, לא סגור על תקציב מסוים.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך רק איזה שתי המלצות ואני קונה יכול להיות שאני מחפש את הסמסונג 260hd?
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
המסך ישמש בעיקר לעבודה משרדית, גלישה באינטרנט בעיקר וצפייה בסרטונים.. מחפש משהו זול ואמין, רגיל או רחב.. לא משנה. מעוניין במסך של LG , לא חייב טכנולוגיות חדישות עם שינויי גוונים (קראתי שזה גורם לפעמים לבעיות).. לא חייב HD. מה אתם אומרים על מסך הLED הבא: E2040T 20'' LED 5ms 1:5000000 DVI WideScreen Black LG אפשר לראות אותו באתר (אין לינק ישיר): http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שבוע שעבר קניתי מסך Dell 2209WA אחרי שקראתי את ההמלצות בפורום. אני מאוד מרוצה ממנו ואיכות התמונה עולה על הציפיות. יחד עם זאת, המסך מזמזם וזה די מעצבן. חיפשתי בגוגל וגיליתי שלעוד אנשים הייתה את הבעיה, לרובם היא נפתרה כשהעלו את הבהירות ל100% (לי לא) וגם אז זה לא הכי נסבל. ניסיתי לשחק עם הקונטרסט והבהירות אבל הרעש נמשך. לעוד מישהו הייתה את הבעיה הזו? יש דרך לסדר את זה? אם לא כנראה שאני אחליף...
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות מסך Lsd לאחותי ליום ההולדת (יש לה crt) וחשבתי על Chimei 21.5 LCD 22QD 5ms המסך עולה 700 שקל והוא תומך full hd ובאתר של החברה כתוב שלמסך הזה יש אחריות רק של שנה והשאלה שלי היא: יש מצב שהוא יתקלקל אחרי שנה? או ששווה לקנות מסך עם 3 שנות אחריות? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה אני קונה מחשב חדש במיוחד למשחקים והמליצו לי בתראד מפרטים לקחת את ה- LG Led 24" W2486L http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=463146.10 בדקתי קצת באינטרנט עליו ובביקורות לא ממש אהבו אותו. השאלה שלי אליכם האם שווה לי לקחת את Dell LCD 22" 2209wa שהוא מאוד מומלץ או את ה LG Led 24" W2486L ???
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה עם המסך מחשב - samsung syncmaster TFT-LCD, כעיקרון החשמל זורם והנורה דולקת אבל אחרי 3 שניות הוא משמיע קולות כאילו נגמר לו הכח והתצוגה הופכת לשחורה - לא רואים כלום. אם אני מכבה את המסך ומדליק אותו אז זה אותו סיפור, יש 3 שניות שהוא דולק ומשמיע קולות מאמץ ואז התצוגה מחשיכה. רק אם אני יושב שעות על המחשב ומדליק ומכבה את המסך כל הזמן זה מסתדר לכמה דקות. אבקש את עזרתכם, תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני חושב לקנות מסך חדש בגודל של 23-24 ורציתי לדעת האם יש מסך כיום שנחשב כבחירה הרצויה? לפני כשנה+ הDELL22 היה הבחירה האוטומטית לכל מי שחיפש מסך חדש 22'. זאת הייתה ההמלצה שחזרה על עצמה אינספור פעמים בפורומים. רציתי לדעת האם יש כיום מסך בתחום ה23-24 שהוא היורש הרוחני? מסך שעליו אפשר להמליץ ללא היסוס וללא מתחרים? (בכוונה לא ציינתי תקציב, כי השיקול שלי הוא לא שיקול תקציבי אלה שיקול עלות/תמורה ואיכות המסך -- אני מוכן לשלם יותר אם זה שווה את זה). אין לי בעיה לחכות חודשיים שלושה אם יש דגם שאמור לצאת בקרוב שצפויי להיות משכמו ומעלה. השימוש יהיה למשחקים וגלישה.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מקבל מחר את הAcer GD235HZ והNvidia 3D Vision Glasses, רציתי לדעת אם זה יעניין אתכם שאני ארשום ביקורת מקיפה על המסך ועל יכולת ה3D, אם אני אראה שזה מעניין אתכם אני כמובן אשמח לעשות זאת.
-
- 3 תגובות
- 967 צפיות
-
-
היי אני מחפש מסך גדול למחשב עם איכות תמונה ממש טובה, שיהיה מתקדם טכנולוגית (מה העניין עם הלדים?) לא משנה לי ממש איזה פאנל, העיקר שהתמונה תיהיה באיכות טובה לשימושים שלי: צפיה בסרטים, גלישה באינטרנט ומשחקים הכרטיס מסך הוא ati 5850 (יש איזה קטע עם רזולוציה, לא?) תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני עורך וידאו במקצועי, ואני עובד עם 2 מסכים של ''NU 19. ועם מוניטור (טלויזיה 14'' של LG) באו אלי כמה חברים עם חומרים שהתחילו לצלם לסרט חדש כדי שאבדוק את החומר. מדובר ב-Full HD. בדקנו והצילומים הלחשובים (בלילה) היו גרועים. (מגורענים) הם כמעט הלכול לצלם שוב, אבל אז בדקו אצל חבר אחר עם Dell 2408WFP והתמונה היתה מדהימה! :bash: :bash: אני הולך להחליף לפחות מסך אחד. השאלה האם כדאי לי לקחת Dell 2408WFP או שכבר יש משהו יותר מדוייק, באותו מחיר?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט איזה מסך לקנות Dell 2209WA או LG 2286L LED מה אתם אומרים ? תודה אמיר
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לא הייתי בטוח איפה לפרסם את השאלות שלי. פה או בפורום של התוכנות. מתנצל מראש. לאחרונה הרחבתי את שולחן העבודה שלי (Win 7 ב- 64 ביט) לשני מסכי 22 (שניהם סמסונג 226BW). 1. למרות שהמסכים זהים לחלוטין, גם ההגדרות הפנימיות שלהן זהות - יש עדיין הבדל מורגש ודי מעצבן בצבעים שלהם. יש איזו תוכנה מומלצת שתוכל לעזור לי עם כיול שני מסכים כדי שיהיו תואמים כמה שיותר? 2. אני זקוק, אם יש כמובן, להמלצות על תוכנות שמיועדות ל- 2 מסכים שיהפכו את החיים שלי לקלים יותר. לדוגמא, שבפתיחת דפדפן אני אקבל אתר מסוים בצד שמאל ואתר אחר בצד ימין. או למעשה שתוכנה מסוימת תמיד תיפתח בצד שמאל ותוכנה אחרת תמיד תיפתח בצד ימין. 3. מי שמכיר, ב- WIN7 יש את היכולת לגרור חלון לקצה העליון של המסך ואז החלון נפתח בצורה …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך שתומך בHD, המסך ללא רמקולים ולכן יש לו יציאות AGP וDVI. השאלה שלי היא כזאת, האם יש איזשהי דרך לחבר למסך XBOX נגיד? או לדוגמא ממיר? יש משהו בסיגנון חוט מצד אחד DVI ומצד שני הפין הצהוב(שיש בטלויזיות צהוב שזה וידיאו ולבן ואדום)? ואם לא, האם יש איזשהי דרך אחרת? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מסך לעריכה גרפית, שישמש אותי כמוניטור לתוכנה after effects. התקציב שלי הוא 1000-1500 ש"ח. מדברים פה הרבה על הDell 2209wa, אבל הבנתי שהוא לא תומך בצורה מלאה בHD, ואני מתחיל לעבוד עכשיו הרבה עם HD. אתם יודעים האם אמור לצאת איזשהו שיפור למסך הזה שיכול להראות 1080p? יש מסך שתומך בHD עם פאנל כמו זה בתקציב שלי? כדאי לדעתכם להשקיע עוד בשביל שהמסך יוכל להגיע לרזולוציית HD, או שזה זניח? תודה! גיא
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש מסך 22-23 במחיר 800-1000 בשביל משחקים, סרטים וסדרות, ואינטרנט. המפרט שלי זה: 955 3.0 AMD X4 ATI 5830 צריך גם שיהיה מפנדה, באג, KSP וחנויות באזור חדרה. עדיפות ל2MS בשביל משחקים וכמובן עם חיבור DVI כרגע זה המסכים שמצאתי: BENQ T2200HD Samsung B2330 Samsung P2350 Samsung EX2220 LG W2243T
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מסך 2770HD הכתב מטושטש לי משום מה כאילו יש צל איתו... וגם הצבעים של המסך גורמים לי לישון. אני מתמצא בהגדרות כלליות של מוצרי חשמל אני בעבר טכנאי מחשבים מוסמך..אבל המסך סיפור ואם אני שם על הרזולוציה הזאתי 1920x1080 אז החדות יותר טובה ,אבל הכל מאוד קטן. כי המרחק צפייה שלי זה מטר וחצי אני לא מבין אני שילמתי להם 2080 שקל ואני יכול לשים בשביל לראות חד רק על רזולוציה 1920x1080 ?!! זה מסך מחשב הרי עם טיונר אני חייב לשים רק על הרזולוציה הזואתי 1920x1080 ? האם יש למסך NATIV RATE ? מה תורם ולמה נועד האופציה 14:9 ? אם אני שם על הרזולציה הזואתי 1920x1080 ומגדיל את הגודל זום בדפדפן אינטרנט יותר טוב יראו ? מה לעשות אני לא מרוצה ...אולי לעדכן דרייבר של ממשק המסך עצמו . למה אין באתר של…
-
- 9 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום למישהו יש נסיון עם המסך הזה? איך הוא בתור מסך מחשב? האם ניתן לצפות בו מקרוב ? במרחק של כמטר ? והאם הוא מספיק גדול לטלוויזיה ? בתודה עמית . זה ממש חשוב תענו אני ממש לפני קנייה .
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי! אני בתהליכי הרכבת מפרט ואני מעוניין גם במסך חדש. כרגע יש לי samsung 2243bw מדהים ואחלה. אבל לא תומך בFULL HD (עד כמה שידוע לי) והמערכת החדשה תתמוך בתכני HD. לכן, אני מחפש מסך חדש בגודל דומה (22 אינץ או 23), WIDE כמובן, תמיכה מלאה בFULL HD, חיבור DVI וHDMI-רצוי. מעדיף מאוד מאוד מאוד - סמסונג. האם יש מסכי LED (ולא LCD) שהם FULL HD שעונים על הדרישות האלה? תודה רבה! רן.
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
בירושלים. האם להזמין דרך הנט מפנדה, או לקנות ב ivory שיש להם סניף לידי? יש גם את אדס מחשבים האם היא חנות אמינה?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-